Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

rendik
Ježišmarjá a přežila to
eště se nevobjevila...
brut
teda, kam jste mně to nasměrovala
panííí,ale já vás varovala a to je jen začátek,pokud béte sledovat pravidelně(což doporučuju bo f kontekstu je to supéééér ),přidáte si k vašim chorobám eště prdlý céfky

čus fšicííí nas*aný bo je kosa a leje,hnus,humus atakdál

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:26
- Nahlásit

janika
vyčkej času...kvalita chce trpělivost
a filmová či fotografická dokumentace bude ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:29
- Nahlásit

Benda
čus trupko

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobré ráno všem co přežili,pochodování,zimu, vystavování, trhování, noční pocení a vůbec víkend

Pochodování bylo naprosto sqelý! Jen mě mrzí, že skrzevá ten požár, co jsem doma vyrobila jsem neměla na cestu ten olivový chlebí, abychom se posilnili. Tagle jsme se mohli enem poslintat , ale zase už to doma tak nesmrdí.

janika
V těch fotkách žádám o výmaz toho dementa s culíkama, ten se tam dostal asi jako nějak vomylem. Jedličkárna měla jít až příští týden.

Gerda

esli vstanete pani z mrtvejch /páč předpokládám, že když tu nejste, tak ste se umlátila kuželama/ , tak bych ráda, abyste věděla, že jsem se do Mařenky naprosto zamilovala. I jsme spolu pochodovaly. A když jsem Mařence řekla, že jako baby nemůžeme rozhodně zůstat poslední, přidala do kroku. Jen hrozně pomalu čte. Mařenka nikoho nežere a dokonce nežere ani čokli, páč Ešus jí u Reného velmi intenzivně sděloval, že jí velice oblibuje a ona jen seděla vedle mě na lavičce a jako pravá dáma dělala, že tam žádnej úchylnej vometák není. pak nenápadně vysublimovala k paní Davídkojc. Ale byla naprosto úža a fšem doma co jsem jí ukazovala se moc líbila.

Až budu mít stažený fotky, což bude asi tak za rok, tak je sem taky hodím. Ta fotka u kříže je hustě povedená,pěkne jsem si teď poplakala, mně se to tak nevyvedlo .

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
proč mi nadáváš ?

janika
tak to je výborný, už jsem dal do placu historku se znásilněným myslivcem tak ted dám i tuhle. Dva z těch lidí co tam choděj jsou zelený takže o to líp

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

Benda
proč mi nadáváš ?
to je lichotka,mazliku.Hele monitoruj situaci,mušim vypadnout,dyby něco sem na mobilu

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:39
- Nahlásit

děckááá a gdo to teda všechno je na těch fotkách...? kdyš vás neznám, tak ať vás třá jednou poznám...
pochopila jsem to s culíkama...

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

janika
do by ho dobrovolně znásilnil..
no musel by do polska
ps: Ty jsi tu historku z polska nečetla ?

davidkova renata
budu monitorovat životní funkce rybičky v akvárku

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:43
- Nahlásit

janika

marně vzpomínala na úchylného vometáka Ešusoic
myslíš jako lepší znásilněná, než u paní Davídkojc, jo?

janika
žádnýho nevidim

tentokrát za to ale nemůžu já, mouchy ve voku nemám, voda mi tam taky nenatekla, dokonce jsem už i vzhůru. Tak chyba bude někde ve vedení Na vedení se dá svést šecko

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:53
- Nahlásit

Dobré ráno děcka, šecko mě tak bolí, že ani nemůžu psát. V rameni mi něco křuplo po první části základní sestavy, od té doby už se to hejbe o dost líp. V pátek mi psali z pojišťovny, že sem podvodník, ale že mi milostivě vyplatěj 5000. Rušim všechny smlouvy okamžitě. Cvičení bylo fajn, všichni si furt stěžovali, že je jim zima, byla se asi jediná, kdo si lebedil, že mu konečně neni horko. Mistrová řikala, že mám asi přebytek jangu v srdci, oní mají nedostatek. Jin se doplňuje tak, že chodíš spát přet půlnocí. Fčera odpoledne už sem sotva mlela nohama, nemám žádnou kondici. Mám odcvičeno 6 hodin základních dovedností bagua. Ale vychyluju vnější kyčel, takže nemám rovnováhu. Chudák Mistr trpěl tím, že nám to nejde a pravděpodobně místo celého oběda prováděl čikung, aby přežil i odpolední část. Za Marii moc děkuju, hnet, jak uvidim mamku, řádně jí nakopnu do holeně za to, jak byla hnusná na Marušku. A laskavě mi toho psa nekažte, dyš řikám, že kouše, tak kouše. Vy mi z ní žádnýho mazlika rozhodně dělat nebudete. Smradi! Fčera po cvičení sem se eště koukala na milijon dolar bejby, takže sem celou noc cvičila základy bagua + bojovala s hilary swank, kerá byla furt od krve. Sem unavenej a nevyspalej čék, už ani t spaní neni co bejvalo. Sem tak utahaná, že ani nemám v noci hlat!!!!!

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:53
- Nahlásit

isdpch
a to jsme jim onehdá na Ovčárek fandili a maringotku chválili.
Sem si akorát říkal jak si vybíhal na chodbu když si byl zavřenej

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 10:56
- Nahlásit

isdpch
Mezitím mi nějak nenápadně uzmul ze změti vodítek stopovačku s Marií a tvářil, že nám jí nedá
Bóže, málem ukradli Marii, nestačí, že byla zatčena a předvedena....
PS: Na zákon o myslivosti se zeptám právníka, co může a co nemůže.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:22
- Nahlásit

isdpch
Myslim že Mel mluvilo tom, že má licenci k programu se zákonama a všema jeho novelama....

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:34
- Nahlásit

isdpch
, §10, odstavec 1 - Je zakázáno vlastníkům domácích zvířat...nechat je volně pobíhat v honitbě mimo vliv svého majitele nebo vedoucího , to jste neporušili. Žádná vyhláška MZ neurčuje pojem "volně pobíhat mimo vliv majitele ", tudíž pokusy některých vykladatelů o výklad zákona , jako že opakem volného pobíhání jen JEN A POUZE pes na vodítku ,ať se klidně pokouší, ale je jim to houno platné, že si nedokážou představit jiný vliv majitele než vodítko, to je jejich problém . Myslivecká stráž je oprávněná zadržet osobu, kterou přistihne při zakázané činnosti podle toho zákona a neprodleně přivolat policii ČR, tudíž pokud se domníval, že jste porušili zákaz, měl právo Vás zadržet a zavolat policajty. Zákon o přestupcích 200/1990 Sb. § 35 ( přestupky na úseku myslivosti ) . Shrnuto, pokuta nehrozí žádná, napsala bych na honební sdružení , jehož členem byl onen stráž a pro které tu funkci vykonává, a stěžovala si na jeho hrubé chování , sdělila jim , že díky jeho neznalostem právních předpisů jste strávili nevím kolik času na služebně policie ČR a tím Vám ujelo přinejmenším pendolino a budete požadovat náhradu škody ...a nebo se braňte nepříčetností ( vzhledem k těm el. obojkům by to šlo )

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

isdpch
hele pravnik nejsem, ale pokud vas (dle jeho vypovedi) celou dobu sledoval a fotil, mel by mit tez nafoceno to 'revirovani' a stvani zvere. Jinac je to tvrzeni vs. tvrzeni (navic 2 vs. 1 + jeho fotky dokazuji vasi verzi) ...nevim ofsem jestli cinitelovo tvrzeni neni nejak padnejsi na druhou stranu s prestupkovou komisi v Ricanech uz jsem taky mela tu cest (taky ve psi veci) a byli tam celkem rozumny

mac1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:42
- Nahlásit

na portal.gov.cz jsou všechny zákony v platném znění ( měly by být v platném znění, ovšem jsme v ČR, tak na to krk nedám)

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:48
- Nahlásit

mac1
a nebo se braňte nepříčetností
Na tu by se to dalo uhrát!
Jinak čus fšicí přítomí!

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

Gerda
Sem tak utahaná, že ani nemám v noci hlat!!!!!
Pani, s tim okamžitě něco dělejte, jináč přídete vo svoji krásnou postavu a f Oceányji béte neudatelná!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

rosnička
jináč přídete vo svoji krásnou postavu
nebujte, toho bohdá nebude

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:30
- Nahlásit

nebujte, toho bohdá nebude
Gerda
aby Maruška a Gerda z boje utíkali

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:38
- Nahlásit

Čus fšichni zatčení i dosud svobodní. Právě sem umístila Amora, už mi zbývá jenom ta křížená bordrgólije.

isdpch
Nevím teda jak to chodí v Říčanech, ale v Bruntálově přestupková komise pracuje tak,že předvolá obě strany a dostavím se tam pouze já. Druhá strana zavolá, že je smrtelně nemocná a tudíž se omlouvá, ale nemůže přijít. Komise důležitě pokýve hlavou nad mým tvrzením, že Ekzém před deseti minutama běhal po paneláku, řval po lidech a nemocně vůbec nevypadal a prohlásila, že se jednání přesouvá a řekne se Ekzémovi, aby přijel. Toto se opakuje třikrát a poté se celý případ zahrabe někam na dno šuplíku . Zkus to taky tak, evidentně je to beztrestné.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:40
- Nahlásit

isdpch
Mel jede do Brůselu ne????mno a co ta hospoda!!!!!!příští tejden nejpozději chci k Beruškám nebo tak něco..někam do tepla
StaHi
ale pokud vas (dle jeho vypovedi) celou dobu sledoval a fotil, mel by mit tez nafoceno to 'revirovani' a stvani zvere.
no to za a) a za b) to asi nejde jen tak někoho někde fotit ne??myslím že teda na to nemá právo
Gerda
tda to byl víken..Marie pchodovala,byla rukojmí..hmmma ty nežerš..chápu to dobře?? :

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:41
- Nahlásit

Biluška
Právě sem umístila Amora
a co? Jak to probíhalo s tou trupkou?
Zkus to taky tak, evidentně je to beztrestné
jistěěěěěěě,něco podobnýho píšu vedle

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:42
- Nahlásit

Gerda
by si mohla z Maruš udělat služebáka a půjčovat jí velký prachy. Např. do banky při přepadení by jí vzali jako rukojmí a tím by zahránili lidi. Mařenku by potom pustili páč by věděli že nic nevykecá. A jako pracovní jméno by mohla mít Lajka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

Benda
Např. do banky při přepadení by jí vzali jako rukojmí a tím by zahránili lidi. Mařenku by potom pustili páč by věděli že nic nevykecá. A jako pracovní jméno by mohla mít Lajka.

já myslim,že Mařka bude ráda,páč gerda jí slíbila poslat do číny na práci,todle mi přijde schůdnější

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

Benda
A jako pracovní jméno by mohla mít Lajka
Tak se jmenuje můj spolužák, co te´d studuje matfyz, nebo ňákou astrofyziku.....

isdpch
večer to dám mámě k prostudvání a ona to prověří i se svojí šéfkou, právnicí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
Nebudeš pučovat mýho psa jako rukojmí!!!!!!! A za to uvázání k Nůně tě kopnu i do druhé holeně!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:47
- Nahlásit

Dobré odpoledne , i když vzhledem k počasí, blbejm sestrám atd. mám náladu pod psa

davidkova renata
zatím jsem prošla meší část a musím říct, že jsem ve stavu studeného hadru na čele... vaše oblíbenkyně bude zřejmě i mou ( ta je tááááák blbá) ...tím pádem budu pokračovat v dlouhodobém průzkumu

janika
isdpch
hezká neděle ... já bych na zeleného mužíčka podala rovnou stížnost ( doufám, že víte jak se jmenoval), protože minimálně vás nadměrně obtěžoval a pokusil se ukrást psa. I když bych řekla, že toho udělal víc. K přestupkové komisi bych si vyhledala myslivecký zákon, povolení používat el. obojky k výcviku.
Jinak mužíček byl zralej na minimálně pořádnou sprchu spojenou s nakládačkou.

PetraK
janika
Maruška se ke mně sice přesunula, ale maso nebylo, takže vzala za vděk suchou houskou

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

Gerda
A za to uvázání k Nůně tě kopnu i do druhé holeně!

toho sem si fšimla na fotce myslím od Waldy..moooc dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

brut
ale maso nebylo, takže vzala za vděk suchou houskou
Miluje vše, co se dá sníst, na suchym chlebu sem jí měla první tejden z útulku, byla na něj nějak moc zvyklá, skoro ani nechtěla nic jinýho Syrovýho masa se ze začátku bála.

sarax
moooc dobrý
Tebe kopnu do holeně taky. A propos - je ti jasný, že už tam plavit psy nejedeme, jo? Musíme si najít jiné místo, eště by nám je tam odstřelili.

<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání