Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 20:44
- Nahlásit

to all: sejdem se teda na Snu zvířat? na kus řeči a tak....vezmu Kobru, co má v hlavě ty brouky, a budem navykat na hodný lidi

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 20:47
- Nahlásit

Sali
my budeme v Jesníkách na víkendovce, takže nesejdeme , ovšem malá piraňa by něco takového potřebovala jak sůl

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 20:49
- Nahlásit

brut
škoda , ráda bych vás viděla...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:00
- Nahlásit

Sali
já vás taky ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:03
- Nahlásit

brut
U nás došlo k náhlé změně plánu. Dneska večer jsem zjistila, že ta výstava není v sobotu, ale v neděli . Kdybych se nedomlouvala s kámoškou v kolik vyrazíme tak bych fakt přijela v sobotu ráno a zírala proč jsem na výstavišti sama

Takže zítra jsem doma cca do čtyř, pak máme předváděčku na jakési hasičské slavnosti a večer jsme očekávání na chlastačce u tchýně. V neděli ráno je ta výstava, odpoledne už bysme měli být doma.

Sali
...instinktivně šáh po pro mě naprosto nezajímavý čubě...a je to to nejlepší co tam bylo.
Instinktivně jsem sáhla po Pumě a dodnes toho lituju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:08
- Nahlásit

StaHi
jsem pro vas, damy, nasla neco specialniho na cesty: cihejte!

ty seš trupka,to snad neni možný,to se to bude teprf znásilnovat dyš čék nejni vázanej na pevný posedy
Sali
toho bychom všichni měli zvostat, u instinktu, tak si totiž vybíral Tchoř Bobulku...instinktivně šáh po pro mě naprosto nezajímavý čubě...a je to to nejlepší co tam bylo.
tož my máme takhle Nyný(jela jsem na tuty pro psa ),ale trefila nás přímo do srdce vůbec nevim jak bo jí byly 3 tejdny.Určitě by se našel lepší matroš stran prac. použití,ale prostě to byla ONA,to víme s klukem oba.
Na Snu zvířat se teda snad uvidíme,pojedu s gerdou a budou tam i jiný,který jsem zapomnělaUrčitě se najdem

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:15
- Nahlásit

Biluška
Bilu, my jedeme až příští týden ne tenhle ... jsem říkala za týden

davidkova renata
jdete zítra na pochod nebo ne? Bych konečně chtěla vidět Nyný

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:28
- Nahlásit

brut
my jedeme až příští týden ne tenhle ... jsem říkala za týden
Vidíš jak sem blbá . Tý jo, mě by snad měl někdo hlídat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:33
- Nahlásit

Biluška
Tý jo, mě by snad měl někdo hlídat
dyk nás hlídaj
tak bych fakt přijela v sobotu ráno a zírala proč jsem na výstavišti sama
ale zase byste tuty byli první
brut
jdete zítra na pochod nebo ne
myslíte pochot smrti jo? No vypadá to,že jo Tak zatim..

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:36
- Nahlásit

Biluška
Jsem takhle přijela! 12. ledna z Prahy na králičí výstavu v Týništi nad Orlicí, kde jsem měla dělat prodej. Vzala jsem si dovolenou, připravila prodej (celá vzteklá, že na to mám málo času), vkráčela do haly - nikde nikdo a najednou vidim plakát: výstava se koná 19. ledna. Tak jsem opatrně vycouvala a vrátila se do Prahy

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:41
- Nahlásit

davidkova renata
dyk nás hlídaj
Tak proč mě nigdo neupozornil, že Brut přijede až za týden? By měli svoji práci dělat pořádně a ne takhle kompetentně

Du spát tak sem nigdo nepište. Furt sem kydáte binec, pak se za ten fekál nedoplatíme Fšechny upozorňuju, že jako ministr financí vám napařím dań z fekálu a budete to mít Ve státním rozpočtu na tohle nejsou prachy

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:45
- Nahlásit

Biluška
hele si spala tuhle...a vůbec ty dorazíš do český vsi??

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 21:53
- Nahlásit

sarax
hele si spala tuhle
No jo, si vzpomínám, že nějak loni touhle dobou jsem fakt spala... a pak ještě o Vánocích

vůbec ty dorazíš do český vsi??
Buď já tam, nebo Brut sem. Když tak přijeďte s ní a hlavně přivez toho bojovýho psa, ať mají Semetriky radost . Posledně se jedna dala slyšet, že jsem sem dotáhla toho bojovýho (míněno Lilátko) až mi uteče tak je tady všechny sežere

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:16
- Nahlásit

davidkova renata
no ta svoboda mi na tom prave taky okouzlila ..vlastne ani do lesa nemusite!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:31
- Nahlásit

Biluška
Vidíš jak sem blbá . Tý jo, mě by snad měl někdo hlídat
se ohlídáš sama , ale je fakt, že jsem se ouplně lekla, že mám já zmotaný tejdny
Když dorazíme, tak pustím Bruta a Alušku... myslím, že Semetriky budou mít radost taktéž neb se oba půjdou proběhnout po vesnici

davidkova renata
hurá uvidím Nyný ,jen vstávat v 5.20 bude docela fuška

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:36
- Nahlásit

brut
to vstávání je hnus teda..a já mám vystaráno neb máme brigošku na cvičáku
Biluška
no se neboj se stavíme kdyžtak fšici...at si semetriky užijou

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:41
- Nahlásit

sarax
bych mohla vstávat o půl hoďky později, ale mladej má turnaj a stejně mně vzbudí ... takže vy nejdete, jsem se těšila

brut
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 22:42
- Nahlásit

sarax
Biluška
stavíme kdyžtak fšici...at si semetriky užijou
takže po vesnici půjde nejen Brut s Aluškou, ale taky Trinča ... si fakt Semetriky užijou

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

sarax
brut
no se neboj se stavíme kdyžtak fšici...at si semetriky užijou
Baby se z toho zcvoknou

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 08:53
- Nahlásit

StaHi
jsem pro vas, damy, nasla neco specialniho na cesty: cihejte!
No to je bezva!!!!Teť uš nám neuteče nigdo a nic!

Brýtro fšem.........

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 10:05
- Nahlásit

Biluška
Baby se z toho zcvoknou
hele mám si sehnat nějaký drsný hadry na tu návštěvu??spínací špendlíky do uší..cosi do nosu??nějakou kérku na xicht??

Neessi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 11:04
- Nahlásit

Zdravím žumpičky- jsem tu jen na chvíli,tak aspoň pár fotek z výcvikáče
http://samanka.rajce.net/vycvikac_Cvikov

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 13:39 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

sarax
nějakou kérku na xicht?
tim jako urcite nic nezkazis dready bejval taky dost oucinny...ja bych se s tim ale necrcala: coz tagle usporadat u Bilu na zahrade pristi bull sraz? (mozny by stacilo po okoli rozvesit par plakatu)

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 16:52
- Nahlásit

StaHi
(mozny by stacilo po okoli rozvesit par plakatu)
něco natisknu a beru s sebou
a dredy...mno asi někde splaším nějakou paruku

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:40
- Nahlásit

Neessi
ahoj hezké fotky, mimochodem Eli je ti podobná toho jsem si dříve nevšiml.

Zdravím i ostatní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:44
- Nahlásit

čus fšicííí co se jim taky povidlo přežít pochot smrti
huš se doma a du si hajnout bo su vysláblé.Fcelku to bylo snesitelný akorátže mám vomrzliny prvního stupně bo byla ve stínu a na vítru neskutečná kosaMěli sme s sebou aji Mařku,páč bláznivá gerda si usmyslela,že bude cvičit a šaškuje vod rána, s jakýmsi mistrem prý ,na Letný Mařka byla moc hodná,akorát by furt jen žrala ,nechala se hladit a vodit vod úpa cizejch lidůch bes jakýhokolif protestu.Čili chypka je v gerdě ,to je ale překvápko A já sem vymyslela naprosto dokonalej spůsop venčení Mařky ,někdo to určitě fotil,tak časem.Já nefotila nic bo sem měla tak zmrznutý ruce ,že sem nemohla vyndat ani foták Nakonec sem Mařku v závěru stylově zmlátila dyš uš sme seděli f cíli,páč se jala vožírat starou hnusnou kuřecí kost a předstírala,že je to klacík. Takže chytla řádnou facku,z každý strany jednu(ani ve snu mě teda nenapadlo vyměnit jí to za něco co vokusovat může ) a Mařka to přijala jako chlap,páč neni blbá .Vona ta kynologyje zas neni taková vjeda Tak du ,přátelé
StaHi
čéče fakt je,že sme úpa frí s tim tvym porichtungem Akorát nevim jaks to myslela,že ani nemusíme do lesa...jako že na ulici třá na sloupu veřejnýho vosvjetlení??

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:54
- Nahlásit

davidkova renata
sem to říkal už předevčírem že Marka nebude bát NYNY že jí kousne do hlavy ale Tebe že jí dáš facku .D a pravdu sem měl jako dycky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 17:59
- Nahlásit

Benda
pravdu sem měl jako dycky
a tak to nejni nic zvláštního u velkokynologa

Benda
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 18:05
- Nahlásit

davidkova renata
to si řekla ale moc pěkně.
No ty si taky moc šikovná, nemyslím jako kuchařka ale tak obecně jako netový pisec

rosnička
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2008 18:15
- Nahlásit

Benda
No ty si taky moc šikovná, nemyslím jako kuchařka ale tak obecně jako netový pisec
Já osobně myslím, že jako kuchařka je úplně nejšikovnější ze všech!

<< 1 ... 1566 . 1567 . 1568 . 1569 . 1570 . 1571 . 1572 . 1573 . 1574 . 1575 . 1576 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání