| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:44
- Nahlásit
Gerda
Děckááá potřebuju poradit - Gery spolknul klacíček od nanuku - vadí to? Je to berňák..a jak tak olizoval zbytek zmrzliny, spolknul i ten klacíček. Nedusí se, sežral pak i housku se sýrem...myslíte, že klacíček vyjde bez potrhání střef?
můj expes,NO, zežral větěf, měla asi 10cm a přežil...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Gerda
Gery spolknul klacíček od nanuku
chudák, mu nemůžeš dát zmrzku celou?
Moji psi baští klacky neustále, jestli máš strach tak mu dej zelí, ať se tím klacík obalí
Sem už hooodně dlouho nebyla tak strašně na*raná.
Volám k nám do špitálu, že potřebuju objednat k doktorce, aby mi udělala kopie zpráv z operace a oni mi řeknou, že mi to nikdo neudělá, protože tam nefungují. Zkrátka je zrušili a já se nemůžu dovolat k nikomu, kdo by mi vydal kartu... neb teď už chci kartu celou a ne jen zprávy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:54
- Nahlásit
jbat
brut
Ale on to nekousal, on to prej prostě spolknul. Neni to můj pes, je to pes mojí kamarádky, která jen viděla mizející dřífko f krku....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:55
- Nahlásit
Gerda
no však jo, NO se s tím taky nes*al - překousl na dvě půlky a postupně polknul...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:57
- Nahlásit
Gerda
gdyž to bylo v kuse dala bych mu zelí klidně ale stofárdí taky furt žerou a polykaj klacky a kameny a nic no..tedy když je nechám že
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:00
- Nahlásit
Dobrý den
PetraK
včera jsem nestačil reagovat. Proč jsem měl být mrtvej ??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:10
- Nahlásit
PetraK
Nic neposílej, jinak ten půlmega nedostanem.!!!!
to mi nedošlo tak jo, nic neposílám. Ztratí se to cestou, jako většina humanitární pomoci
Gerda
Neřeš, když to sežral tak to vyeá. Berňák obzvlášť, ten ani neví že něco sežral
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:25
- Nahlásit
Gerda
Taky si myslím, že by to neměl být problém, zvlášť když to nekousnul, tak to ani nemá ostrý hrany, pro klid můžeš do něj narvat to zéli, esli ho jí.
Biluška
Ztratí se to cestou, jako většina humanitární pomoci
to už zní líp. Jinak bych sem k těm prachům nikdy nedopracovaly, dybys byla tagle humanitní
Benda
Proč jsem měl být mrtvej
Nikoliv, měl byste být, ale STE MRTVEJ!
Logicky určitě,páč: ulice se pomenovávaj enem po mrtvejch, ne? A to ešče navíc po mrtvejch co sou mrtvý jako hodně už. No a já u nás potkala ulici a ta se jmenuje BENDOVA. Takže z toho jasně a neodvratně plyne, že ste prostě mrtvej. A hodně dlouho! Víte vo tom vůbec? Uš vám to řek někdo že ste mrtvej, nebo je to překvápko?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:30
- Nahlásit
PetraK
Uš vám to řek někdo že ste mrtvej, nebo je to překvápko?
von uš ale mrtvej byl.jenže na to zapomněl,uš je to dýl
čus fšicííí nestíhající
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
uš je to dýl
tak pak má na tu svou ulici i nárok, dyš je to dýl, to jo.
jenže na to zapomněl
a tak jako zase, to se asi mrtvolám stát může, dyš uš pak sou bez rozumu, nemějmež mu to za zlý.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
PetraK
Uš vám to řek někdo že ste mrtvej, nebo je to překvápko?
řekl bych že jsem mírně překvapenej. A možná je mrtvej i Benda pes protože má Veta v ulici Na Bendovce. On tam chodí k Vetovi a já zase na jídlo do picérky.
Ale zase na druhou stranu je to slavné jméno ten Benda. Např. v bydlišti RD je Benda kterej prudí RD, Redaktor Benda zase sepsal s RD článek, Potom taky nějaký pan Benda je hlavní metodik MF atd.
Jo a abych nezapomněl tak pan Velký kynolog je taky Benda.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
Gerda
jediným, co musíš udělat, je, hlídat tak týden resp. do vjití dřívka, co vyséře, a když to viditelně nejdýl do týdne nevyséře, musí se vyšetřit na přítomnost cizího tělesa v GIT.
Hlídej změny nálady, změny pohybu, zvracení, cokoliv, co by mohlo souviset s břichobolem. Jak něco nebude OK, musí být vyšetřenej u někoho, kdo to nezazdí.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
čus dobrovolníku si prej byla pokousaná sem četl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
děkuju fšem za rady skrzevá dřífko, jdu je hned předat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:54
- Nahlásit
PetraK
tak pak má na tu svou ulici i nárok, dyš je to dýl, to jo.
no von tudle umřel u března dyš byl strašilka
Benda
Jo a abych nezapomněl
a nezapomen na gynekologa Bendu jak ho zná neessi
čus dobrovolníku
čus bratře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 11:55
- Nahlásit
Eště sem vám chtěla napsat včerejší akci lednička. Aniž by mi kdokoli dal jakkoli vědět, najednou volal chlap s náklaďákem, ž veze lednici. Jenže já byla v práci a nemohla sem hned odjet, měli sme s ředitelem plánovací schůzku pro nadcházející období. Pán se trošku mlhavě vyjádřil v tom smyslu, že dovoz do bytu nedělaj, že mi to nechaj přet barákem, le že se jako můžem nějak dohodnout. Takže chtěl prachy za vývoz. I volala jsem matičce, aby převzala zboží. Převzala a chlap odjel. A nevyplnil záručák. Byl eště protivnej a s tou lednicí jebnul o schody. Protože mu nedošlo, že když přepravuje věc, co váží 80 kg, nemůže to nést do schodů sám. Byl zpocenej a naštvanej, dostal 200 a zmizel. Doufám, že to rozbil, budu to cvičně zapínat až někdy o víkendu, te´d to musí 2 dny nehnutě stát před zapojením. Jinak je to velmi velká lednička a Marie v ní bude mít svou psí přihrádku. Je po tom syrovém mase pěkně agresivní, kouše pešíka někdy i s mou rukou. V metru sem v časopise četla o trpasličím špicounovi, co kouše na maňáska. Marie by asi taky mohla kousat na maňáska, až se pěkně seznámí s Péťoj figurantoj
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
davidkova renata
a nezapomen na gynekologa Bendu jak ho zná neessi
zapomněl ale on se vám určitě připomene
hele dobrovolnící s.r.o., přepravní služba. Davídková a ispidich. Proplatil ti někdo maily a telefony když si byla jen dopravce a figurant
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
Gerda
Marie v ní bude mít svou psí přihrádku
navrhoval bych aby měla Marie přihrádky dvě, přeci jen je ve vývinu
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:10
- Nahlásit
Gerda
tak to Marusce preju za sebe doufam, ze vlastni prihradku v mrazaku este chvili potrebovat nebudu )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:11
- Nahlásit
VÝCUC, VÝCUC, VÝCUC. Máte na to půl hodiny, musím ještě uklidit nějaký haraburdí a vyprat vanu barevnýho . Ale pak chci výcuc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
Benda
Davídková a ispidich. Proplatil ti někdo maily a telefony když si byla jen dopravce a figurant
depák,ani na ringáč mi nigdo nepřidal ,vyloženě strátová akce
PetraK
helejte,vosobo,mohla byste mi cinknout???? stran jako tý soboty co vo ní veeeelmi vlažně uvažuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
Benda
přeci jen je ve vývinu
vyvíjí se zdatně, to zas jo, dobrá, budou přihrádky dvje.
StaHi
za sebe doufam
doufej, dyš ti ty vjeci berou rovnou po dvou, máš to dvakrát kratší, neš se dostaneš do mrazáku... Ale jesi seš ve věku, co mamka, tak tam už to neva.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:14
- Nahlásit
davidkova renata
stran jako tý soboty co vo ní veeeelmi vlažně uvažuju
hu, že byste šla s Nyný..a já jí konečně i vidíla? Se mi nechce věřit, že bych měla takový štěstí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
Gerda
tyhle hurááá akce mám taky ráda .... naposledy jsem měla doma díky tomu 20kg miniaturních letňáčků
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
Jen jdi, nebuď líná, nebo si cestou do mrazáku ani nic pořádně neužiješ.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
brut
Se mi nechce věřit, že bych měla takový štěstí
no možná ho mít nebéte záleží na dobje vodjezdu páč skutečně nejsu schopná fstát v nějakou debilní hodinu dyš je to jediná možnost f tejdnu kdy nefstávám ve 4
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
vyloženě strátová akce
nojono si prostě amatér sem ti to říkal tak si alespon založ stránky a tam o sobě něco napiš
Gerda
a budeš mít na lednici zámek, aby nebyla nakonec vyvinutá jako tlustoška NYNY
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:18
- Nahlásit
brut
ty jdeš v sobotu pochodovat??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:18
- Nahlásit
brut
20kg miniaturních letňáčků
co sou to letňáčci? Jabka nebo letní mláďátka?
Benda
vyvinutá jako tlustoška NYNY
No vona je Nuny spíš lymfatická...ale jako prdel má jak stodolu, to zas jo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
Benda
tak si alespon založ stránky a tam o sobě něco napiš
to napíšeš ty abysem nevypada neskromně
tlustoška NYNY
tak panáčku prrrrr MĚ na veterině eště neřekli,že je tlustá,ale Čertoj zrovínka nedávno!
|