Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

brut
... jedině, že by místní pisatelky byly zavaleny prací
se fspamatuj,dělaj něgde ve státní sféře asi

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:28
- Nahlásit

brut

poďte pani taky, já se hodlám táhnout jako med! Loni sem při tomdle medovým tažení dokonce pořídila i houbu na políftku Maximálně fšicí utečou

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

isdpch
janika
PetraK
budem se kochat stánkama a tak.
tyjo decka bych hnedka sla taky dyz vas tady ctu!

ja sem tedko na neschopence, uz dyl,nudiiim se a polovicku-skoroalkoholika uz musim na kolenach prosit at me veme na piivo, bo prej se toho uz upe "prejed" jak nedelam tedko nic inyho nez "zahradkareni"

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

brut
jedině, že by místní pisatelky byly zavaleny prací

nebojte pani - šéf huž je spět, se uvařim!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:31
- Nahlásit

janika

to sežeň, ale natáčej bez zvuku

f tom případě vystačíme s mým foťákem, ten bez zvuku je

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

brut a spoll
já byla si před 2 roky,kopce to nejsou a hospod tam tedy skoro žádné nebyli,ale já byla těch 14 km

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:36
- Nahlásit

Dobré ráno lidé mladí, krásní, laskaví, věrní, vy co brzy vstáváte, aby váš pejsek mohl běhat po lese s muflóníííí a vy ostatní, co máte rači zahradu a můžete klidně spát!
Dnes nás napadlo drajvové stádo muflonů, dyš sme se ráno vraceli z lesa. Schválně běželi strašně rychle nám za zády, aby to znělo jak náklaďák, co nás chce zajet. A to mám všechno za to, že vstávám v 5.30 skrzevá lesní venčení na dvě hodiny. bych toho psa fakt zmlátila. Večer sme se eště stavovali v oboře, Mařena krásně prala pešíka, bes překusování, velice pěkně na něm visela a velmi radostně nosila. To znamená, že už brzy bude hárat a zase bude líná a nepohyblivá. Jestli nám nevyjdou zkoušky ani tento podzim, důrazně jí zakážu hárat celkově!!!!

Biluška
Pošli mi to, co potřebuješ vytlačit, do mailu, uděláme, nemusel by to být problém.

Mar
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:38
- Nahlásit

isdpch
... akorát musíš vyrazit z doma chvíli dřív než my
a aspon ten zacatek jit trochu svizneji co?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

Gerda
tak jí vykastruješ

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:42
- Nahlásit

Čus fšicí šťastně rozvedení i ženatí, fšicí, co po ránu venčej s muflóní, i ti, co vychrapujou do alelujá, ti, co se chystaj poznávat naživo i namrtvo
proč se, kurnik, združujete dycinky jenom tehdy, dyš já vo víkendu makám????

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:44
- Nahlásit

brezen2008
nevykastruju, schválně budu jezdit na hromadné kynologické akce, budu chtít být ubytovaná poblíž lidí, co mají psy-samce, aby to vůbec k něčemu bylo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:45
- Nahlásit

rosnička
pani vám sem zapomněla popřát - šecko nejlepčejší k rozvádění - bude ňáká párty? Nosili bychom vám rozvodové dárky...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

rosnička
Udělej stáfku a přiď na Sdružení rodičů a přátel školy taky

janika
joj, jsem alergická na vosy...

nejsi můj pes??? Von taky. Ale ne že by vopuchoval. Von je na ně alergickej nervově. Chytá nerv a kontroluje si záď, esli ho nenapadly

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:48
- Nahlásit

Gerda
šecko nejlepčejší k rozvádění - bude ňáká párty? Nosili bychom vám rozvodové dárky...

Gerda! tý jo to je ale dobrej nápat!! Můžu Rosničce koupit třebas kytičkovej otpařovač co jsem si tůdle taky koupila. Je naprosto dokonale úchylnej! Taková rozvodová pártí přivede člověka hned na lepčí myšlénky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:49
- Nahlásit

kdo se bude ještě rozvádět kromě rosny?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:52
- Nahlásit

janika
normálně ne - dárky, ale s vječí radostí, bo sou k rozvodu, což znamená, že žencká konečně dostala rozum....prostě třá nové pero, aby líp psalo podpis na rozhodnutí soudu ve vjeci rozvodu....nebo třá JEDEN krásnej hrníček na singl kávu eště přet tim, neš jí někdo uloví....nebo třá..to je fuk, něco co symbolizuje naší radost z jejího rozvodu, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 09:56
- Nahlásit

PetraK
Taková rozvodová pártí přivede člověka hned na lepčí myšlénky
Ano, zde čék může propuknout ve skutečnou nehranou radost.

janika
to jako je na mne dost složitá úloha
Jako na mě taky....myslim, že si vykradla a znásobila Hegla - já, nejá, nadjá....a pak eště něco vejš myslim...

vona se mi heftla za tu šńůrku a bodala a bodala
ale to muselo strašně bolet!!!!!!!!!!!!!!!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Gerda
pani vám sem zapomněla popřát - šecko nejlepčejší k rozvádění - bude ňáká párty? Nosili bychom vám rozvodové dárky...
No, vo párty se dá uvažovat, třá takovej společnej venčot zakončenej hospou se přímo nabízí!!! Na dárky se viteco, nejvěčí dárek je bydliště na jiný adrese, neš má můj mandžel a ten uš sem si nadělila!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

janika
dyš sem v plafkách (už nikdá nebudu nosit plafky tanga!!! páč sem si na tu sfini sedla a vona se mi heftla za tu šńůrku a bodala a bodala, dokud jí ta šňůrka nepřefikla. No a můžeš si myslet, jak vypadá taková janika s třema půlkama zadku f tangách

: promiň, ale rozplakala si mě nic teď skorem nevidim

ty-já-ešus-decibel

to neni na Chocholouše, to je na špagát

Jo natejkam a je mi pak blbě

todle uš taková sranda teda neni

Gerda
ale to muselo strašně bolet!!!!!!!!!!!!!!!!!
chudák vosa, viĎ?

Ano, zde čék může propuknout ve skutečnou nehranou radost.

a tak co něco uspořádat? Aby měla Rosnička ešče světlejší dny před světlejším zítřkem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

rosnička
proč se, kurnik, združujete dycinky jenom tehdy, dyš já vo víkendu makám????
nech se vydržovat bohatým milijounářem a nemakej vůbec,pak můžeš f poctatě gdykolif
janika
Napuchnu. Nejlíp, dyš sem v plafkách (už nikdá nebudu nosit plafky tanga!!! páč sem si na tu sfini sedla a vona se mi heftla za tu šńůrku a bodala a bodala, dokud jí ta šňůrka nepřefikla. No a můžeš si myslet, jak vypadá taková janika s třema půlkama zadku f tangách). Jo natejkam a je mi pak blbě.
chod navostro,tim tomu zamezíš
Gerda
Dnes nás napadlo drajvové stádo muflonů
sbal mufloníííí a jed na vlčáry,to po netu nejde

du vocud ,nepiště!!!!!!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:24
- Nahlásit

janika
od novýho bytu, kde bude sama, než se znova zamiluje...
Asi uš pozdě, pani, uš se stalo!!!!!!!! A nejkrásnější na ňom je, že mi vůbec, ale vůůůůůůůůbec nesejří!!! Von teda časem začne, vo tom žádná, ale: nic mi nezakazuje, ani třá dejchat, můžu si ject gdy chci kam chci a s kym chci (tudle sem mu nabídla, že ho třá na jednu konkreténní společnou akci vemu sebou a to byl polichocenej, jakobysem mu udělila státní vyznamenání), všecky moje osobní úchylky považuje za rostomilý (mám jich hodně, pročeš sem hodně rostomilá), na společnej vejkend našel a vobjednal k ubytování králofský apartmá vo stu metrech štverečních se satelitem, přípojkou na intronét, televizí a masážema (Aby se Ti tam, miláčku, líbilo!), a eště mi vodečítá přání z vočí dříf, neš na ně jenom pomyslím. Dybych ho nepotkala, musela bysem si ho snat vymyslet!

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
[i]nech se vydržovat bohatým milijounářem a nemakej vůbec,pak můžeš f poctatě gdykolif

Vy ste ta pravá, co mi todle radí! Dyk vás se už delší dobu nedaří umístit do dobrejch rukouch ňákýho toho milijounáře! Né že by teda byla chyba ve vás, to né, ale milijounářůch je trapnej nedostatek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

rosnička
že ho třá na jednu konkreténníspolečnou akci vemu sebou a to byl polichocenej
hm,nevim úpa přesně esi todle je důvot k radosti esi mi teda rozumíte
Dyk vás se už delší dobu nedaří umístit do dobrejch rukouch ňákýho toho milijounáře
málo mě inzerujou!!!!!Musíte mě dát prostě fšude!Abysem byla prostě vidět,jinak nemám šanci!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

davidkova renata
Musíte mě dát prostě fšude!

Dala sem vás tady na úřadovou Nastěnku. Stačí?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:36
- Nahlásit

rosnička
jak můžeš tenhle víkend zas dělat,když jsi byla o víkendu,
heled a kdo je to u vás,takovej udělanej pán?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
Dala sem vás tady na úřadovou Nastěnku
díky ,pani,to víte,vo kom se neví,jakoby nebyl

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:42
- Nahlásit

bodre podoledne hlasim navrat z nemocnice, kde jsem zanechala 5cm cystu a slepe strevo a dodatecne dekuji vsem, kdoz mi zde minuly ctvrtek vydesili natolik, ze jsem jela na pohotovost (bylo to vcelku na posledni chvili)..pac dostat me k dochtoroj nejni vubec snadna vjec

Tinta76
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:44
- Nahlásit

StaHi

no ty vole!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:44
- Nahlásit

StaHi
jééééžiš už je po tobě shánka!!!! dneska se zrovna ptala Sali.
kde jsem zanechala 5cm cystu a slepe strevo
tolik věcí najednou jo??
pac dostat me k dochtoroj nejni vubec snadna vjec
naprosto sme zajedno! Nejspíš bych tam ani vůbec nešla! Tak hlavně že ste zpátky a f poho...gdy vás můžem nakrejt?

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 10:49
- Nahlásit

davidkova renata
hm,nevim úpa přesně esi todle je důvot k radosti esi mi teda rozumíte
No, von si myslí, že jó. Nechme ho při tom!

<< 1 ... 1539 . 1540 . 1541 . 1542 . 1543 . 1544 . 1545 . 1546 . 1547 . 1548 . 1549 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání