| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 11:56
- Nahlásit
Benda
rd s rd
a je z toho dvojdomek
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 11:59
- Nahlásit
Gerda
s jedním nebo dvěma vstupy ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
Děcka pozorte, mám tady geniální vysvětlení prostorové výraznosti: http://www.novinky.cz/clanek/149096-premyslenim-se -tloustne-tvrdi-vedci.html
Benda
s jedním nebo dvěma vstupy ?
záleží jesi je dvougenerační, nebo jednogenerační....
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:05
- Nahlásit
Gerda
konečně vím proč hubnu
záleží jesi je dvougenerační,
vzhledem k věku paní rd je to obgenerační, aneb domek + vejminek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:07
- Nahlásit
Benda
konečně vím proč hubnu
Protože seš ve stresu... ))
vzhledem k věku paní rd
Přesně tak sem to myslela taťko! Naše stařičká musí mít vlastní vchot.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
isdpch
Gerda
To není žádnej starej Brůna, tohle je mladej Brůno. Je to labrador šábnutej stafordem. Je tu na výcvik. Páneček je velkej podnikatel a nemá na svého psa čas. Ale chce ho mít vycvičenýho. Vykládal nám, že dřív si psy cvičil sám, měl vlčáky a rotvajléry a jak ti panečku makali, jak hodinky. Jenomže včil už na toho psa nemá čas. On teda poslouchá, ale poslouchá jenom jeho, abyste věděli. A on potřebuje aby poslechl i manželku a děcka, páč bude hlavně s nima, poněvadž velkopodnikatel furt velkopodniká.
Tak jsem ho požádala, aby mi předvedl jak ho teda ten pes poslouchá, ať vidím co umí, jak pracuje a mám se od čeho odpíchnout. Chlap zařval "BRŮNOSEDNI" a pes si čuchal kopretiny. Chlap zařval eštěvíc "BRŮNOSEDNI" a celej přitom zbrunátněl. Bruno ochcal moje kopretiny a já sem měla srdeční zástavu, páč Armana jsem skoro dva měsíce odnaučovala čůrat na kytičky Chlap zařval "BRŮNOSEDNI" tak strašně, že se vysypaly muškáty a kočka zalezla pod koberec a škubnul vodítkem tak, že ho málem přerval. Brůno si sednul. Chlap mi hrdě předal vodítko a pravil, že on jako nemá problém, že jeho ten pes poslouchá, ale že teda mám zařídit aby poslouchal manželku. A odjel. Mášenek pravil, že chudák pes (a to už je fakt co říct, páč jinak říká "netahej dalšího čokla do baráku" ). Rozhodli jsme se, že pánovi za trest pořádně provětráme peněženku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
janika
Naopak jsem po zkouškovým ještě zhubla
ty si byla dycky divná
Biluška
pánovi za trest pořádně provětráme peněženku
jesi je to milijounář, rovnou ho zakousněte!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
Gerda
už vyšli další Psí sporty
5/2008
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
brezen2008
A taky je tam Jim od Jimmi?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:15
- Nahlásit
Gerda
není,je tam akorád fotečky z ME ale jinak fotečky,ale ne Jimmiho,to bylo v těch 4/2008
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
isdpch
s tímhle jménem bych ho prvně naučil podivně se kývat
Nebo aspoň se podivně tvářit, či být toho dne poněkud neklidný...pro začátek až až po tom výkonném sedni...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:47
- Nahlásit
isdpch
může být i zádumčivý ...
Já ti nevím, ale jak se učí pes, aby byl zádumčivý? To kývání snad zvládnu, ale tohle? .To je úkol pro sícholoka, ne pro blondýnu co nepozná zanícené ucho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
isdpch
může být i zádumčivý
proč já vůl to pouštěla!! čekám na vytištění a tak v mezičase... no a teď páč sem zvědavá bába, tak díky tomu neusnu!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 12:50
- Nahlásit
Biluška
jak se učí pes, aby byl zádumčivý?
můžu Ti f tomdle píchnout. Právě sem volala mámě a díky tomu, že je Ešus ve školce se stal dostatečně zádumčivým! Stojí u vokna a zádumčivě z něj čumí. Esli tagle bude čumět než pro něj dojdu, budou ho bolet haxny a tu dvacku na pochodu neujde . Takže esli chceš aby uměl bejt zádumčivej, puč mi ho, do tejdne to máme.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:01
- Nahlásit
isdpch
Tenhle díl ve mě zanechal nesmazatelné vzpomínky z dětství, noci plné hrůzy...něco jako Goro, ten mi pokazil část dětství úplně, mám to sice stažený na DVD, ale stačí mi slyšet jen tu písničku a je mi úplně jasný, že tohle už nikdy neuvidim, bo bych měla zase nervový zhroucení jako kdysi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:08
- Nahlásit
Gerda
stačí mi slyšet jen tu písničku
Myslíš tuhle........
http://www.youtube.com/watch?v=i5J0ckPSyq0
úplně ti rozumím,já mám tohle s filmem "Bílý Bim černé ucho".
A pak ještě s knížkou Tygřík Vaska.........to byl pro mě jako pro dítě horor!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 13:20
- Nahlásit
jablunka
Myslíš tuhle........
Ty si fakt blbá!!!!!!!!!! Moc ti děkuju za krásný votpoledne, stačí první tóny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du rači kouřit svoje modré malbórky, bo sou strašlivě mentolový, jak vintrfreška, přijdu na jiné freš myšléénky.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:18
- Nahlásit
Gerda
Ty si fakt blbá!!!!!!!!!!
takhle se mluví s matkou od dětí. Ona nemůže za to že jsi jako malá smírovala u dveří obyváku a koukala na spatné filmy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:23
- Nahlásit
Benda
takhle se mluví s matkou od dětí
depa pane ta dnešní mládeš uš neni do bejvala!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:26
- Nahlásit
PetraK
to máte recht pani, kde je ta slušnost a úcta. Rákosku na ně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:32
- Nahlásit
Benda
Rákosku na ně
No jistěěě! Makarenka na ně a řezat a řezat. Nic jinýho na ně neplatí, než hrubý násilí To se dočkala chudera Jablůnka co?? To se dočkala! To má za fšecko svý snažení a nakonec se doví, že je blbá! Depa... řezali je málo, jak se zdááálo.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:33
- Nahlásit
Benda
že jsi jako malá smírovala u dveří obyváku a koukala na spatné filmy
Nešmírovala, nešmírovala, dávali to ve Veze od pěti odpoledne, Vegu uváděl Rosák a pak taky Magion ve čtvrtek od čtyř...tam ale dávali něco jinýho! Asi byl jednou jeden život....a uváděl to takovej ten malej s knírkem.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:38
- Nahlásit
PetraK
a přitom ta Jablunka by za ně dejchala. Jen vidí vopuštěnýho čokla už si ho vezme. A gerdu podporovala na škole a dohle je vděk.
Gerda
já myslel že studnu uváděl Zeman a bylo to s hvězdičkou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
janika
Jo a eště bylo Studio Kamarád v neděli, ale to už bylo takový moc pro harantý)))
Nebylo pro harantííí, protože od 9.30 do 10 dávali velkou hranou pohádku a potom hned od 10.30 ňákej seriál až do oběda. A pak od 13 byla v radiu pohádka.
Benda
já myslel že studnu uváděl Zeman a bylo to s hvězdičkou
Mám doma knížku Pohádky s Hvězdičkou. Je to o panu Hvězdičkovi, třá jak chtěl být kominíkem....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:54
- Nahlásit
janika
A ráno v 6.45 začínal pořad o cvičení, ten mi babička vždycky zapla a utekla do pokojíčku, bo věděla, že nemám ráda vstávání. Bylo to srabácký, bo si ani nerozsvítila, jen zapla rádio a odešla. Několik let sem vstávala strašlivě naštvaná, bo veselé cvičení v 6.45 neni normální!!!! Teda sem si myslela do tý doby, než nám mistr řekl, že by bylo dobrý cvičit ráno od čtyř do šesti.....
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 14:57
- Nahlásit
Gerda
Mám doma knížku Pohádky s Hvězdičkou.
tak ty nemám. Já měl pana Jů a Hele a ted jsem měl zase pohádku s dobrým koncem: kontrola z fu a jsem negativní což je prej pozitivní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:02
- Nahlásit
Benda
ted jsem měl zase pohádku s dobrým koncem
Žili spolu šťastně až do smrti?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:06
- Nahlásit
Gerda
Žili spolu šťastně až do smrti?
nene Potkali se a doufají že už se do smrti neuvidí
janika
no, věřim ti leccos, ale...to děláš jo
gerda jako intelektuál cvičí hlavou a mozkem a to zvládá i ve spánku .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:08
- Nahlásit
janika
to děláš jo?
Samozřejmě že ne, kolem tý pátý mám druhý noční jídlo....Cvičit s plnym břichem se nemá.
Benda
Potkali se a doufají že už se do smrti neuvidí
No tak dyš jenom doufají, tak to zas tak šťastný neni. Až jim to bude jasný a jistý, že se nikdá v životě nepotkaj, můžeš mluvit o štěstí. Zejména, jesi si něco velkýho ukrad/zpronevěřil.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 15:16
- Nahlásit
Gerda
zejména zájmena. Všichni nadávaj na úřady ale já jsem tahle milý lidi dlouho neviděl. Jediný čím mě dostali do minutovýho mlčení protože mi ta otázka přišla tak absurdní byla otázka: k čemu ke svému podnikání potřebuji lupu (za 147kč)
|