| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 16:37
- Nahlásit
davidkova renata
a pučíš mi v nejhorším berle??? dybych jako nezvládala dojít až k tý sanitce..
budu mít jen jednu neb mám znět šlach a neudržím tu druhou v ruce ...ale jestli ti bude stačit, tak klíďo píďo půjčím, já se nechám rovnou sebrat Biluška
Biluška
Tak mi pojďte posbírat ořechy,
jestli ti něco vydrží do příštího víkendu, tak beru všema deseti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 16:53
- Nahlásit
Děckááááá jede mi lednicéééééééééééé - je jkrásná a těžší neš já. Je to velmi velká lednice. A může za to Pardálka, bo ta řikala, že potřebuju velkej mrazák skrzevá maso pro psa a slivovici...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 17:02
- Nahlásit
Bodré odpoledene,už jsem i z lesa doma-asi 15 hřibů a nějakýho křemeňáka mám.Vy ste tady toho naflákali tolik,že jsem četla jen to důležitý-že StaHi žije a že měla to,co jsem řekla a že už to nemá Ještě že nebyla za neposlušnou blpku a dala si poradit.Chápu,že isdpch tiše závidí ,bo takový diagnosy by miloval.
Jdu ty hřiby pokrájet a jestli tady zatím zase přibudou nějaký stránky,tak to nebudu číst
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 17:09
- Nahlásit
Neessi
Můůůdrrrr já cííí jet na kuláááájdůůůůůůů
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 17:47
- Nahlásit
Sali
ovariální cysta, a ten slepák brali k tomu pro jistotu, nebo na něm taky něco bylo?
jj, ov. cysta a slepak pry nebyl akutni, ale nasli na nem jakesi srusty (coz teda nevim co je).. sebrali mi ho spis pro jistotu a kdyz uz me meli napichnutou, tak abych za cas nemusela zas
bylo to celkem vtipny: sla jsem na operaci s cystou, kdyz jsem se probrala z narkozy, tak mi rekli o vyndanym slepaku a bolelo me predevsim pravy rameno (to mi vysvetlili) )) (radsi jsem si hned prepocitala koncetiny)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:05
- Nahlásit
Tak šakalové jsou konečně odblešení. Byl to boj, ale lidi a voda vyhráli nad blechami a bránícími se šakaly
Už je mám na stránkách - http://www.schnappischnapp.estranky.cz/clanky/hled aji-novy-domov
brezen2008
to bych nedělala,bo kam bys dala těch 11 psů?
Kam bych je dávala? Založím forum "x psů v nouzi hledá naléhavě nový domov"
brut
jestli ti něco vydrží do příštího víkendu, tak beru všema deseti
Jo tak to nevím, ale ořechy by snad mohly, ty se tak rychle nekazí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:06
- Nahlásit
StaHi
a bolelo me predevsim pravy rameno (to mi vysvetlili)
To máš od toho jak tě na laparo nafukovali vzduchem......mě bolely kliční kosti a dva dny sem spala v sedě..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:12
- Nahlásit
Biluška
Jo tak to nevím, ale ořechy by snad mohly, ty se tak rychle nekazí
kdyby vydrželo, tak tě toho zbavíme ... dřív to bohužel nepůjde... mužskej je v práci
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:14
- Nahlásit
brut
Tak jo, počítám s tím . Ještě je tady tak deset kilo ořechů od loňska
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:15
- Nahlásit
Neessi
ja ciiiiiiiii taky na houby
jinak pani este jednou dekuju (hlavne to s tim Sluncem bylo oucinny) a musim rict, ze ste vopravdovej kanon
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
jj, ja vim..vysvetlili mi to hned jak jsem si pred nima zacla demonstrativne pocitat ty koncetiny uz bych ale docela rada vyfoukla , ledaze bysme hnedle jely do ty Oceanyje, pac ted mam sanci i na naky ty vdavky (krzeva muj momentalne olbrimi bruch)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:36
- Nahlásit
StaHi
radsi jsem si hned prepocitala koncetiny)
jako dobře ste udělala ,to je přesně ten důvot proč tam nelezu,sou divný...fšicíííí a čék si na ně musí dát bacha bo ho rozeberou jak cigáni měděný vokapy a stěžovat se můžete leda na lampárně
ledaze bysme hnedle jely do ty Oceanyje
já bych teda jela... ,gdo má ty leténky,sakra???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 18:37
- Nahlásit
Biluška
ten můj chlap se zvencne, až zjistí, co jsem domluvila ... se těším
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:04
- Nahlásit
StaHi
ja ciiiiiiiii taky na houby
no tak teď leda na kriplkáře,ale zas tak špatný by to nebylo,bo bys na ty houby líp viděla
ste vopravdovej kanon
to jo,to já sem,jen to trvá než vystřílím ty správný patróny
ale hlavně že ses nechala přesvědčit a že už to máš za sebou!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:11 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
promyslela jsem si vše a pojedu k tobě .... můžeš mi, prosím, na mailík poslat spojení na sebe? ...dík
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:15
- Nahlásit
brut
ok-už to běží-můžeš si smáznout tady tu adresu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:23
- Nahlásit
Neessi
já cí takyýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:33
- Nahlásit
brezen2008
co chceš takýýýý ... jít pod kudlu k naší můdr?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:44
- Nahlásit
Teda dámy, teď nám u baráku zastavilo autí.. v něm se vyvaloval strašlivě ošklivý pes ... by se vám hodil do líniíí, jenže patří cikánům, tak nevím, jestli je to dobré nebo ne ... rozhodnutí nechám na vás
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 19:49
- Nahlásit
brut
ber ho,nebo ho sežerou
aha já myslela že jedš k ní na náštěvu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:10
- Nahlásit
brezen2008
tihle psy nežerou
No, pojedu, ale do špitálu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:17
- Nahlásit
brut
ježiši kriste,a tak aat to klapne?
anebo že bys rodila?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:23
- Nahlásit
brezen2008
anebo že bys rodila?
šmankote,ty jsi trupka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:26
- Nahlásit
StaHi
to jsem ráda, že patolog měl jako vždy pravdu
ovšem kdyby ta cysta fakt rupla, bylo by to asi o dost větší nepohodlí.
Srůsty na apenďouru můžou být následkem proběhlých zánětů kolem nebo přímo v něm, tzv. chronická apendicitida tomu říkáme, i když to vlastně neexistuje, jen aby měli chirurgové radost.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:26
- Nahlásit
Neessi
no tak promin no
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
pozor, dg. ovariální cysty jsemm udělala já první, my patologové víme vždycky všechno a nejlíp
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:31
- Nahlásit
Sali
ovšem kdyby ta cysta fakt rupla, bylo by to asi o dost větší nepohodlí
až bude mít histolku,tak budem vědět víc,takhle není jasný obsah paraovariální cysty(hemorrhagická ??),ale nejspíš šlo o semitorsi podle těch příznaků a velikosti.
Hlavně,že má klid
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:33
- Nahlásit
teda dámy to je debata..takový bojovky..já si užívám klídku...včera si krítrsačka vrazila tyčku do krku naštěstí jen málo krve a ne na šití pravil pan doktor a dneska se probudila a nehejbala ručičkou a naštěstí jen vyhozenej loket že...nechci vidět žádný dětský pracoviště lékařský ani na chvíli už
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:34
- Nahlásit
Sali
pozor, dg. ovariální cysty jsemm udělala já první, my patologové víme vždycky všechno a nejlíp
To si nejsem jistá,myslím,že ten den už o cystě se psalo od rána,ale to je přece fuk,hlavně že poslechla a mazala do špitálu Dostatečně jsme ji vyděsily
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
sarax
včera si krítrsačka vrazila tyčku do krku naštěstí jen málo krve a ne na šití pravil pan doktor a dneska se probudila a nehejbala ručičkou a naštěstí jen vyhozenej loket že...nechci vidět žádný dětský pracoviště lékařský ani na chvíli už
To je děs! S mrňousama je pořád něco! Naše holka si ve 3 letech ve školce strčila do ucha nějaký korálek a děsně řvala,takže mi volali,abych si pro ni přijela.Pro sicher jsem si s sebou vzala zahnutou pinzetu a na místě korálek vyndala.Holka přestala řvát.Když jsem se jí ptala,jestli to tak bolelo,tak řekla že né,ale ten korálek potřebovala do skládačky.Po týdnu mi ze školky volali znovu,že si jiné dítě opět nacpalo korálek do nosu,jestli bych tam nezajela ( já gynekolog )vyndat ten korálek.Tak jsem je odkázala na ORL,že nosní nástroje nevlastním,ale hlavně jsem jim řekla,ať ty pitomý korále už konečně vyhodí,než se tam stane větší průser.
|