Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:45
- Nahlásit

Neessi
schválně, podívej se zpět, byla jsem to já...to víš, patolog

Sali
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:48
- Nahlásit

nejspíš šlo o semitorsi podle těch příznaků a velikosti.
paraovariálka, pravá folikulárka, sampsonova cysta, bůhvíco, hlavně že to je venku,
nemám ty cysty ráda, pak navztek najdeš borderline změny v pravý serosní výstelce a lezou ti tenký do ouzkejch...

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:54
- Nahlásit

Neessi
jestli bych tam nezajela ( já gynekolog )vyndat ten korálek.Tak jsem je odkázala na ORL,že nosní nástroje nevlastním,ale hlavně jsem jim řekla,ať ty pitomý korále už konečně vyhodí,než se tam stane větší průser.
hmmm díl z House jak za kočičkou jeli požárníci a za nima policajt byl dobrej
tohle je fakt na nervy...se těším zejtra na kousání si vorazím

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 20:54
- Nahlásit

Sali
schválně, podívej se zpět, byla jsem to já...to víš, patolog

no dalo to fušku v tomhle množství příspjefků ,ale jo-psala jsi tam o ruplé cystě,to je fakt.Já to nečetla ani před tím,čtu jen poslední stránku každý den až odpoledne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:00
- Nahlásit

Neessi
Když jsem se jí ptala,jestli to tak bolelo,tak řekla že né,ale ten korálek potřebovala do skládačky.
promin,ale já si nemohu pomoci než takle

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:06
- Nahlásit

sarax
se těším zejtra na kousání si vorazím

Jo-tohle je aspoň nějaká radost.Se taky těším-bo nám zítra odpoledne začíná výcvikový prodloužený weekend .Jen to plánované stanování asi odpískám a budu masňácky spát asi v budově,páč hlásí nějaký ochlazení a přeháňky.Máme pozvané 3 figuranty-cizí,tak jsem zvědavá

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:16
- Nahlásit

Tak jsem ty malé hadíky přestěhovala z koupelny do kotce. Koupelnu už jsme totiž potřebovali na koupání . Největší z hadíků (Timíček) má tak 40 v kohoutku. Ti dva další o poznání míň. Dala jsem je dovnitř a hadík Amorek povídá "mám tě rád a půjdu s tebou" a vyskočil. Normálně plavmo, z místa, bez rozběhu skáknul metr dvacet. Sem mu řekla, že to teda ne a že bude vevnitř. Než jsem ho chytla řekl hadík Aidánek "já tě nemám rád, ale tady se mi taky nelíbí, půjdu ven" a skáknul to taky. Timík to nestihl, toho jsem odchytla ještě vevnitř. Baba to nejspíš křížila s klokanama, nebo co Amorek s Aidánkem mi lítají někde po půdě a nenechají se chytit. To je děs tohleto Kašlu na ně, nemají tam co zničit a pokud nevlezou do komína tak se jim nemůže nic stát. Pochytám je ráno a vrazím je zase do koupelny

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:17
- Nahlásit

Neessi
hlavně jsem jim řekla,ať ty pitomý korále už konečně vyhodí,než se tam stane větší průser.
kamarádky holka nacpala korálky do skříňky a když je hledali, tak řekla jediné slovo "papala" ... učitelku málem kleplo, než uklízečku napadlo se zeptat a kdo papal .... holka se zvedla a šla ke skříňce. Od té doby korálky neměli

sarax
koukejte se dát do pořádku, se těším na příští víkend na ranč , pofoukej malé bebí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:18
- Nahlásit

StaHi

to je fuk, že máte velkej břuch - aspoň budete teda Oceánská náčelnice, hlavní je, že ste poslechla Náčelnici Stojí s pěstí f bílým plášti a mašírovala do balníce teď dyš ste sešívaná, tak ste aspoň rozšírila řady nás Slávistů

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:19
- Nahlásit

Biluška
zase máš doma veselo a nenudíš se

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:22
- Nahlásit

Neessi
To je děs! S mrňousama je pořád něco! Naše holka si ve 3 letech ve školce strčila do ucha nějaký korálek a děsně řvala,takže mi volali,abych si pro ni přijela

já jsem zase coby malé robě sežrala blechu. Ne tu živou, takovou tu umělohmotnou, z tý hry - tu velkou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:27
- Nahlásit

Panebože co to tu je???Ňáká Nemocnice na kraji města bo co?! Je to tu samá divná choropa,du vocaď páč já choropy nesnášim,to rači pudu za biluší do hropu,případně k nim na půdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:31
- Nahlásit

davidkova renata
to rači pudu za biluší do hropu,případně k nim na půdu
Tady už není klit ani na tý půdě Ale když sem tam posledně zavřela kočku tak se na půl roku ztratila Třá budu mít zase štěstí

Jdu koukat na zoufalé manželky, jedou na slovákách. Tak dobrou s kobrou.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška
Jdu koukat na zoufalé manželky, jedou na slovákách. Tak dobrou s kobrou.

hm na ty koukámj denně to nemusím na TV

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 22:38
- Nahlásit

a já koukám na fotbala,le kterej mě neba

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 22:38
- Nahlásit

PetraK
já jsem zase coby malé robě sežrala blechu.
Ségra si zasej strčila do nosu jeřabinu. Přiznala se, až dyš tato začala klíčit. Já neprovedla nic, patrně mi na to scházela invence.

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 22:40
- Nahlásit

sarax
hm na ty koukámj denně to nemusím na TV
Jj, někdy stačí pohled do zrcadla.

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:00
- Nahlásit

rosnička
někdy stačí pohled do zrcadla.
i to se mi už stalo..ale zas nikdy víc a stojím si za tím

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:07
- Nahlásit

sarax
ale zas nikdy víc a stojím si za tím
Jj, lepčí bych to neřekla!

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:17
- Nahlásit

Neessi a Sali
no vobe ste kanoooni a vsichniii, kdoz me uspesne desili

no a mmch tohle kdyby ta cysta fakt rupla se prej i stalo. v noci me prijali,udelali sono, napichli na infuzi (cim mi to ladovali nevim, ja se snazila tvarit jakoze tu kanylu vubec nemam, pac to je jedna z mejch nejhorsich nocnich mur) a ze rano operace.. po operaci mi rekli, ze rano rupla a oni uz jen vysali ten burdel, co po tem zbyl.. (o tom rupnuti sama nevim nic, jako zadna nova bolest neprisla...coz teda ale asi mohla pokrejt ta infuze ) ..mno a tu puvodni bolest ze ctvrtka mi vysvetlili tak, ze se mi nejspis ta cysta nejako pootocila (to je tohle??? šlo o semitorsi), krzeva moje prudky pohyby

až bude mít histolku o tomhle nemluvili vubec (myslim, ze jsem pro ne uzavrenej pripad, i stehy mi ma pristi tyden vyndat muj praktik ci gyndarka, kterym oni posilaj zpravu) ..kze uz jsem zas vic nez jen malo nervozni

pak navztek najdeš borderline změny v pravý serosní výstelce a lezou ti tenký do ouzkejch... no a tohle vubec nevim co znamena, ale desim se toho priserne (nemam zrovna ruzovou rodinnou anamnezu) ..chjo

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:25
- Nahlásit

StaHi
. no a tohle vubec nevim co znamena,
takovejch tady je no hlavně že seš v pohodě
(nemam zrovna ruzovou rodinnou anamnezu)
hele tak je nás na tom víc..doufám že překonání strachu z lékařů a pravidelné kontroly malinko napomohou
jinak ti fakt nezávidím...taková cysta je sfiňa...

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:39
- Nahlásit

sarax
o pohode ted zrouna moc mluvit nemuzu..bojim bojim dochtoru se ani tak nebojim, ale tu neduveru asi prekonam tezko (videla jsem moc osklivy veci)...mno nezbejva mi nez absolvovat ty pravidelny kontroly a vydrzat, jako spravnej pijonyr ..du si pustit nakou pohadku, jinac budu mit dost divoky sny.

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:42
- Nahlásit

rosnička
Já neprovedla nic ja taky ne a reknu vam pani -pri tech pribezich, co vod mala slycham- si pripadam az kapek trapne

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2008 23:51
- Nahlásit

StaHi
všechno, co ti vyndali, tak pošlou na další vyšetření, to by mělo být hotový ňejpozději zítra. Takže výsledek dostane i tvoje doktorka ( teda měla by). pokud jsi nejistá, tak si tam zavolej, ale ne dřív jak v pátek...spíš bych řekla v pondělí.
To co psala Sali pro Nessi pak navztek najdeš borderline změny v pravý serosní výstelce a lezou ti tenký do ouzkejch je postesknutí nad mnohýma, který nedbají a pak blbě dopadnou

Přestaň se bát, musíš věřit tomu, že jsi přišla včas a bude všechno ok....jinak se budeš blbě hojit ..... neznám nikoho, kdo by měl dobrou rodinnou anamnézu.

A že o tom můžu něco vyprávět.....
Pusť si nějakou pěknou pohádku na uklidněnou a na dobrou noc

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 00:04
- Nahlásit

brut
jj, dik

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 05:46 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Bodré ráno fšééééém ,co nemuseli od 4 h běhat po zahradě s lopatou a stěhovat 12 ježků ze zahrady na louku,páč se čubiny mohly uštěkat.To nemá chybu,když se koná ježčí symposium ausgerechnet u našeho bazénu.Bylo jich plné kolečko!!!
.............

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 07:03
- Nahlásit

Neessi
,když se koná ježčí symposium ausgerechnet u našeho bazénu.Bylo jich plné kolečko!!!

Jinak též dobré ráno všem co začli další den pilulkou na nervy a s hrůzou čekají co zas bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 07:51
- Nahlásit

Neessi
Měli mejdan, chudáčci bodlinatí a tys jim ho zkazila

Jinak dobré ráno fšem, zejména těm jejichž děti ráno stihli autobus a nemuseli běžet k Mášenkovi do práce pro auto a odvézt haranty do školy Taky těm, kterým v noci nebořil barák hlídaný labrador co si zamanul jít ve tři ráno ven. A do třetice těm, kterým stupidní kočky nelezou do foxteriéří misky a nemusejí je polomrtvé rvát foxovi z huby. To snad měla být nějaká demonstrativní kočičí sebevražda, nebo co
Du na půdu chytat ty asociály, to mi určitě zvedne náladu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 07:55
- Nahlásit

dobré ráno všem
Neessi
no vidíš,raní ptáče dál doskáče
Biluška
ty tam máš i kočky ,si založ utulek pro opuštěná zvířata

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2008 07:58
- Nahlásit

brezen2008
ty tam máš i kočky ,
Jistě, tři. Jednu z útulku, jednu z ulice z Ostravy a jednu taky původně pouliční co pak žila u nějaké paní, ale nesedla s dalšími jejími kočkami. Ale pořád nestačí na to množství myší co tu máme, asi si zajedu do útulku pro další

si založ utulek pro opuštěná zvířata
Děkuji, problémů mám i tak dost.

<< 1 ... 1548 . 1549 . 1550 . 1551 . 1552 . 1553 . 1554 . 1555 . 1556 . 1557 . 1558 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání