| Autor |
Zpráva |
rosnička
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 07:58
- Nahlásit
Biluška
Du na půdu chytat ty asociály, to mi určitě zvedne náladu
Spíš asi mandle vám zvednou, dejte na mě, ze mě mluví skušenost .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:05
- Nahlásit
rosnička
Spíš asi mandle vám zvednou, dejte na mě, ze mě mluví skušenost.
Mandle nemám, ty mi jako dítěti vytrhli . Mě už můžou zvedat akorát tu náladu. Nebo možná tlak Du tam a jestli mě naštvou tak jim předvedu takové tóčo, že proti tomu baba Grohmanová bude slabej čajíček Bysem jim radila, aby už teď stáli vzorně seřazeni podle velikosti hned za dveřma a v zástupu odpochodovali dolů na snídani. Můžou si u toho zpívat "Kupředu levá"
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:16
- Nahlásit
Dobré zamračené a mlhavé ráno,
Biluška
stáli vzorně seřazeni podle velikosti hned za dveřma a v zástupu odpochodovali dolů na snídani.
Prosím, prosím natočit. Budu pouštět našim pes. Třá se to pak naučej.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:24 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Biluška
Biluško- Liduško Vás prosím abyste si vyčistila emily. Proto že jsem Vám milá paní již v čera ráno posílala sovu a vy nic.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:26
- Nahlásit
Bré ráno všem, co vyvenčili v devět a pak jejich štěně uslo a spalo až do šesti...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:31
- Nahlásit
Dobré ráno na pijáno!!!
rosnička
patrně mi na to scházela invence
a to je právě škoda, páč byste byla bývala trénovaná. Ale můžete to zkusit dohnat. Co třeba takhle béjvákovi narvat do zadele dešník a voteuřít ho?
Neessi
taky chci ježčí sympózijům. Ačkoliv to by pak následovalo bleší sympózijům a podle toho co psala Biluška - tak to si můžu vodpustit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:35
- Nahlásit
StaHi
přidávám se k brut Přestaň se bát, musíš věřit tomu, že jsi přišla včas a bude všechno ok Přestaň se nervit a začni se hojit - i sem to hezký zbásnila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:45
- Nahlásit
jbat
vyvenčili v devět a pak jejich štěně uslo a spalo až do šesti...
uš je to velkej pes!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:55
- Nahlásit
PetraK
to joo, huš má štyry kila.
hlavně byl utahanej, páč s náma ťapal na svatej kopeček a pak si hrál s dalmatinem, kterej ho kompletne vyvalel v listi...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 08:57
- Nahlásit
Darina1
Paní, vaše sova tady čeká na odlet. Momentálně mám dlouhé odbavovací časy
Tak první dva hadíky jsem chytla relativně bez problémů. Ale ten nejdivočejší Aidan si rozkousal už třetí vodítko co tahá za sebou. Tentokrát měl řetízkové Je fakt, že to byl hooooodně tenký řetízek, takový ten výstavní předváděcí, ale stejně ho rozkousal Dali jsme si asi dvacet koleček kolem půdy než jsem ho zahnala do rohu mezi postel, zeď a staré pletivo a tam odchytila. Není nad takovou úžasnou rozcvičku. Hadík dostane na krk kravskej řetěz od Armana (Arisovi ho holt budu muset zkrátit ze dvou metrů na jeden), ten už nepřekouše
Sotva jsem slezla dolů tak mě do běla vytočil Kuťas, kterýho jsem načapala jak sere v obýváku. Vyletěl ven takovým fofrem, že si ani nestačil uvědomit co se stalo. Jestli si toho pitomého setra honem rychle někdo nevezme tak ho fakt umlátím traverzou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
Biluška
Tentokrát měl řetízkové
to je vůl troubovitej !!
Kuťas je teda exprt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
Tak jsem si dala prát prádlo. Jelikož pračka se podělala už před půl rokem peru něco u máti a něco doma ve vaně. Prostě divoký západ do posledního detailu. Naházela jsem tam prádlo, pustila vodu a šla sbírat ořechy, poněvadž je tady tolik práce, že nevím co dřív. Do toho mě vytáčejí všichni čokli, kteří mají novou hru. Jmenuje se "štěkej na toho kdo je za dveřmi". Takže v jedné místnosti jsou moji hajzlíci, v druhé štarnovští hadíci a v třetí Brůno. Ječí všichni. Po deseti minutách jsem naštvaně práskla košíkem s ořechama a šla je domů zmlátit. Právě včas, vana akorát začínala přetíkat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
Biluška
...potřebujse aupair a tým služebných, zlato...
btw - četli jste to o tom orlovi? zabil yorka a paní poškrábal... já se bojím o blbís...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
Biluška
a nechceš pračku? jako vážně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 09:58
- Nahlásit
Dobré ráno
Neessi
ještě že se ježci stočí do klubíčka a neutíkají z kolečka, by jsi se jinak najezdila
Biluška
koukám, že ti začíná príma den
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
Biluška
Nevadí paní já si počkám a snad se i dočkám. Chápu, že jako já co má jen ty dva tak můžu a kurát mlčet a držet krok no a ještě bydlím v 3+1 bez zahrady. To se mi potom kefra, že.
Povím Vám a kurát tolik, že můj synátor má podnájemnici co dělá takové ty věci na hlavě ( copánky+dredy….) a mě ty dredy jako připomínají, že je to taková špína. No a ptám se jí, že jak se to udržuje, že podle mě to je spíš snůška na broučky no a ona mi jen s kamennou tváři řekla „ jo, jo a pak to tam žije“. Tak že u Vás to taky žije. No ale fakt se máte.
Tak na nervíčky pac a pusu od Biška a Damiška.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:08 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
jbat
četli jste to o tom orlovi? zabil yorka a paní poškrábal... já se bojím o blbís...
to se u vás stát nemůže... tyhle blbosti se dějou jen u nás
http://www.novinky.cz/clanek/149353-orel-na-beroun sku-zabil-psa-a-zranil-majitelku-ktera-ho-branila. html
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:09
- Nahlásit
StaHi
klídek, to se týká jinejch typů cyst.
Tobě se to fakt asi připozakroutilo, a pak to ruplo, a ten bordel byla jen krev a nějaká taková průhledná tekutina, co bejvá uvnitř.
Počkej si v klidu na zprávu, den laborce od odběru týden, ono to chvíli trvá, než se výsledek dostane až ke klinikovi, a zavolej si tam.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:10
- Nahlásit
brut
to se u vás stát nemůže... tyhle blbosti se dějou jen u nás
slibuješ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
Sali
od tebe to zní přece jen líp
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
jbat
jj, nebo bydlíš v Halounech a přilehlém okolí?
Jestli máš strach, tak si zjisti, jestli někde v tvém okolí bydlí sokolník a co když tak chová
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:16
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:19
- Nahlásit
Dobré ráno všichni ovariové a amatérští chirurgové, dobré ráno všichni, co vozíte ježky na sympozium, dobré ráno lidé, kteří kůli psovi v poctatě nespíte, aby ten debil moch ráno běhat 3 hodiny po lese, dobré ráno krásní a drazí lidé bez komplikací!
Dnes sme vyrazili na vycházku do lesa již v půl šesté, sem za ten týden polostpánku tak utahaná, že už ani v noci NEJIM!!!!!!!!!!!!! Ten pes mě jednou zahubí. Marie s Medinem pozorovali mufloncíííííí u IKEMU, kterak přebíhali k hlavnímu vchodu loudit pamlsky. Pak taky pozorovali daňcíííí za plotem - Medin je moc moc chtěl asi pást, Marie nechtěla nic, tak dostala cvičně pár pořadovek s daňcííí za zády. Pak sem šla pěšky k nemocnici na bus, cestou sem potkala známého z rouvr klubu, co se známej nep řes net a máme stejné potíže s autem, máme stejného automechanika a bydlíme na stejném sídlišti. Asi je to tedy můj bratr. Ráno mi taky praskla cysta, když sem musela vstávat v půl páté. Pak sem zjistila, že to byl večerní prošlý jogurt. Marie měla velkou radost, že pojede s Čertem na výlet (Rišinky eště neumí a mladou Brutovou eště nezná, umí jen Bude Nuny, ukážeš auto) Kvůli tomu mizernýmu psu sem přijela pozdě do práce, a hle! Neteče nám tu v Riegru voda, bo se bořila školka a nakopli aji potrubí. Nemůžem jít ani čůrat, ani na kafe. A jak mi to nedosšlo, šla sem vymejt psům misku a vylila tak jedinou vodu, co měli. Tak umřem žízní všichni. Jak se máte?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:21
- Nahlásit
brezen2008
nechceš pračku? jako vážně
Chci. Jenže přeprava pračky z Prahy sem mě bude stát víc než kdybych si tady koupila novou
jbat
U nás se to stát klidně může taky. Tady hnízdí dva orli a ještě nějací Kanové. V létě se mi ztratil papilon co tu byl na hotelu a fakt jsem byla přesvědčená, že ho dostali ti orli. Pak se naštěstí našel
brut
koukám, že ti začíná príma den
Se neřehtej, si ty ořechy budete muset napřed nasbírat A schválně vám nechám ty co sou v kopřivách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:21
- Nahlásit
Gerda
Tak umřem žízní všichni. Jak se máte
teď uš dobře, páč dyš umřete můžem si rozebrat ten půlmegáč! Kdy to bude?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
Biluška
A schválně vám nechám ty co sou v kopřivách
aspoň nebude mít Brut reuma
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:23
- Nahlásit
Gerda
Chceš poslat balenou vodu jako humanitární pomoc? Jako sme posílali o povodních?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:25
- Nahlásit
Biluška
Chceš poslat balenou vodu jako humanitární pomoc? Jako sme posílali o povodních
tý jo blondýna se projevila. Nic neposílej, jinak ten půlmega nedostanem.!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:33
- Nahlásit
Biluška
si ty ořechy budete muset napřed nasbírat A schválně vám nechám ty co sou v kopřivách
do kopřiv pošlu sbírat drahou polovičku neb jsem na ně alergická
PetraK
nebude mít Brut reuma
to nebudu, protože na ořechy půjde chlap a já si budu mazlit Lilátko se šeltkama a pumičku
Gerda
mladou Brutovou eště nezná
mladá nezná skoro nikoho, takže jsem sama na ní zvědavá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2008 10:36
- Nahlásit
Děckááá potřebuju poradit - Gery spolknul klacíček od nanuku - vadí to? Je to berňák..a jak tak olizoval zbytek zmrzliny, spolknul i ten klacíček. Nedusí se, sežral pak i housku se sýrem...myslíte, že klacíček vyjde bez potrhání střef?
|