Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:44
- Nahlásit

Gerda
co se mi nepovedlo posrat za 12 let, co to dělam, sem posrala už 2x za jeden, tento 13. rok.
Buď v klidu,je to tak jak píše Neessi,spíš je zázrak,že si vydržela tak dlouho.
davidkova renata
Ty seš na vedlefóře vedená jako lidovej vypravječ.........že si nic neřekla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:44
- Nahlásit

Gerda
taky bylo dobrý,jaxe snažila tě brát hákem přes tvý vysoký IQ
to bylo na tebe ty trupko

no vidíš)))))) a jaxe trefila

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:49
- Nahlásit

ženy, ste moc laskavý a hodný a nabíjecí.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:52
- Nahlásit

Gerda
ste moc laskavý a hodný a nabíjecí.
No já teď spíš rozbíjecí......vypovjeděla mi službu pračka,odchází mrazák a sporák. Fšechno najednou,sice vjekem,ale gde mám vzít na nový,to mě nigdo neřekne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:55
- Nahlásit

jablunka
ale gde mám vzít na nový,to mě nigdo neřekne
zeptej se gerdy,ta bé vjedět

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
zeptej se gerdy,ta bé vjedět
Aha,já sem tak hloupáááááááááá.....Gerdííííííííííííííííííí,gde mám vzít na nový????

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:57
- Nahlásit

jablunka
......vypovjeděla mi službu pračka,odchází mrazák a sporák
Mám tě uklidnit výčtem svých rozbitých věcí? Úplně mrtvý je vysavač,pračka a čerpadlo od topení. Skoro mrtvý je počítač. Peru na valše, vysávám kartáčem namočeným ve vodě

Gerda
Nezapomeň, že máš zaplatit jenom 4,5 násobek hrubé mzdy

maixnerova
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:58
- Nahlásit

jablunka

Ajvaj ...želva někde psala, že má navíc funkční pračku, tak třeba než vyhraješ v lotérii by sis jí od ní mohla půjčit..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:00
- Nahlásit

jablunka

Máš tam moc kurvítků!!!

(Biluška promine, doufám )

maixnerova
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:01
- Nahlásit

...mě zatím mašiny neopouštěj, ale vytáhla jsem si před chvílí ze schránky výzvu k vyzvednutí dopisu s červeným pruhem, chce se mi blinkat...

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:09 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

maixnerova
.želva někde psala, že má navíc funkční pračku, tak třeba než vyhraješ v lotérii by sis jí od ní mohla půjčit..
Tagže doživotně..........
vytáhla jsem si před chvílí ze schránky výzvu k vyzvednutí dopisu s červeným pruhem, chce se mi blinkat...

Ten pocit dobře znám......
Lucie Kratochvílová
Máš tam moc kurvítků!!!
Ty se mnou uš asi 10 let bydlej soustavně!

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:17
- Nahlásit

maixnerova
výzvu k vyzvednutí dopisu s červeným pruhem, chce se mi blinkat...
neházejte flintu do vobilí,třá je to vod notáře,že béte dětit po pratetě z Emériky hromadu milionůch

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:18
- Nahlásit

Gerda
ženy, ste moc laskavý a hodný a nabíjecí.
Přemýšlím o tom už celý odpoledne-myslím,že si zasloužíš lepčího ředitela,asi ti ho vyměníme

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:20
- Nahlásit

jablunka
Neessi
Nezlobte se, že vám sem takhle drze lezu, ale vy tady pořád něco kuchtíte. Nemáte nejěkej dobrej recept na sladký knedlíky, jakejkoli, chtěla bych vyzkoušet něco jinýho, zítra se na ně chystám. Díky moc

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:28 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

davidkova renata - ad vedle - přesně stejná reakce jako moje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:28
- Nahlásit

Gerdičkoooooo,nedej se,chtěj tě přetáhnout do svý neexistující skupiny
Ty světová skupino
Martina
Nezlobte se, že vám sem takhle drze lezu
tož vitaj,na recepty je tu kadet biluše a hned za ní já,ale asi to doma nevoceněj

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:29
- Nahlásit

Martina

500g tvarohu měkkého
hrnek polohrubé mouky
1/4 másla
špetka soli
1 vajíčko
---------------
vše zapracuješ do těsta(začneš tvaroh + vejce) ,rozválíš na placku 1 cm silnou,nakrájíš na čverečky, položíš náplň -jahody,borůvky......cokoliv ,uplácáš kuličky knedlíčky a vaříš v lehce osolené vodě,dokud nevyplavou.Rozložíš na talíře ,posypeš strouhyným tvrdým tvarohem,lehce strouhaným perníkem ,posypeš práškovým cukrem a poliješ přepuštěným máslem. Podávat se sladkým úsměvem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:34
- Nahlásit

tak já se loučím,mějte se tu krásně,užijte si vkend a v pondělí ahoooooooooooooooooj

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:39
- Nahlásit

Mám zlepšovák k Neessině receptu . Místo rozvalování na placku z toho udělej váleček. Ten nakrájíš na cca centimetr tlusté plátky. Plátek položíš do dlaně a dáš mu pěstí. Do vzniklé placky položíš náplň a pokračuješ viz Neessi . Je to mnohem rychlejší .
Jo a v té vodě je musíš zamíchat, jinak se ti přilepí ke dnu a nevyplavou, zato se rozčochtají.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:40
- Nahlásit

davidkova renata

Hele,huž to někdo vocuď donáší až vedle ,no to jsem ráda,že si to ta dotyčná přečte tady ve stoce-o tom,jak lže,jak rozkastovala skupiny,jak povídala o jedné (nebudu jmenovat teď),že tam jezdí jen chlastat ,pak to zase popřela ........prostě materiálu tady máme (a dokonce uloženého a prokazatelného )až dost.A že jsou tyhle typy na pěst,to mi nikdo nevyvrátí,protože se k ničemu neumí postavit rovně tváří v tvář a nikdy se nezmění.Jen škodí a škodí.A hrají si na "ochránce" slabších a přitom si jimi hojí vlastní nevyřešené mindráky.Tyhle typy fakt těžce nesnáším.

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:42
- Nahlásit

Biluška
Jo a v té vodě je musíš zamíchat, jinak se ti přilepí ke dnu a nevyplavou, zato se rozčochtají.

no jo,já myslela,že knedlíku vaření je každá znalá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:42
- Nahlásit

Neessi
mě jako serou vedle,ale já nezmohu nic,já bych jí tam akorád mohla napsat at jde do ....e

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:47
- Nahlásit

Neessi
no to samo, děkuji, že ses mě zastala, asi jste mě špatně pochopily. Knedlíky vařím normálně, bramb., odpal. nebo tvaroh. jen jsem myslela, že chytnu nějakej novej receptík.
Jo jinak taky dělám šulíkováleček a dávám jim pěstí

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:56
- Nahlásit

brezen2008
mě jako serou vedle,ale já nezmohu nic,já bych jí tam akorád mohla napsat at jde do ....e
to by chtělo sehnat Lucku-ta by tam mohla vyprávět ,co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:58
- Nahlásit

Neessi
No jako možná jo, ale já mám rači přehledné recepty . Ne jako když mi PetraK napíše, že tam hodím kostku masoxu a nenapíše jestli ji mám házet kostkovatou, nebo napřed rozpustit

brezen2008
Se s tou kravkou vůbec nehodlám dohadovat. Jasně, že jsem Akélu mlátila. Třikrát denně jsem ji zkopávala do kuličky a občas sem ji z nudy prohodila oknem. Pak mě to přestalo bavit tak jsem investovala dva tácy do benzínu a odvezla ji člověkovi, se kterým jsem na kordy a musela jsem se setsakra ponížit a leccos překousnout, abych ji tam dala. To přece normálně dělaj všichni tyrani ne?

Mimochodem, kdo je jan2 odvedle?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:59
- Nahlásit

Martina
že chytnu nějakej novej receptík

jo takhle-no sladký knedlíky jsou hold jen trojí-kynutý,tvarohový a bramborový.Třá by se daly spíchnout i z mrkvovýho těsta(tam se přidává víno ),ale já to raději nezkouším,bo se mi nechce pořád mejt sporák
Ale jinak tu můžeš chytit nový manýry,třá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:59
- Nahlásit

Martina
Mám zlepšovák k Neessině receptu . Místo rozvalování na placku z toho udělej váleček. Ten nakrájíš na cca centimetr tlusté plátky. Plátek položíš do dlaně a dáš mu pěstí. Do vzniklé placky položíš náplň a pokračuješ viz Neessi

vidíš?Já ti to řikala
Neessi
Hele,huž to někdo vocuď donáší až vedle
asi jo,páč voni by sem nevlezli

Tož brou fšicíííí krom štábních

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:05
- Nahlásit

Biluška - Janika

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
asi jo,páč voni by sem nevlezli

no jistěěěěěěěěěě! Dyk voni tady denně začínaj-prošmejděj kde co a pak jdou na plytké čtení vedle

Tož brou fšicíííí krom štábních
Tak jo,přecedo,slatké sny

rosnička
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:07
- Nahlásit

Čus fšicíííí
to ste se teda vycajchnovali, co sem tu nebula!!! Gdo si myslíte, že má ty vaše kvadrylijóny namatlanejch stránek číst, no???

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání