Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:41
- Nahlásit

Prosim vás, lidi, až budete posílat k uveřejnění nějaký články třá jako o psech, pošlete mi to na korekturu, jo? Vstávaj mi vlasy hrůzou na hlavě, dyš pak čtu ty šílený hrupky, jo?
A propos - sezení s ředitelem dnes večer - mamko, až budu zas brečet, tak ti zas zavolam, jo? Jako minule.

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

Gerda

něco novýho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

Gerda

až budu zas brečet,

A co že budeš bulet? Já taky bulim furt,na to kašli, aspoň se Ti uleví. Víme? Já už tu dneska večír nebudu, jedu se dovolovati, dá-li se to tak říct, ale budu držet pěsti - i nohy budu mít v pjest - ať to dobře dopadne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

isdpch
ty uši asi má nahóóru, páč mu je zvedá ten záněť
jéééžiš aháááááá..,vy ste hlava,pane wachmajstr
Gerda
sezení s ředitelem dnes večer - mamko, až budu zas brečet, tak ti zas zavolam, jo? Jako minule.
dej mi rovnou k telefonu ředitele,brečet bude von a ne ty!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

rendik

Prý čeká děcko. Gerda má pravdu, hrubky byly hrozný, já tam měla blbje jméno. Ale to neva, to se stane, hlavně ať tam někdy napíšou Bilušku, ta udělala víc.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:49
- Nahlásit

Gerda
ty brečet nebudeš,ty jsi naše a když budeš brečet,tak ti mamka přetáhne trvarzou,tak at ti to dobře dopadne.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:49
- Nahlásit

sarax
nebyl na ní moc čas

aha , no ale buď ráda vono třeba ´jít z Ostravice na Lysou horu = smrt vysílením, nechápu, jak to mohl Bezruč běhat furt dokola jak veverka v kole

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:51
- Nahlásit

malinka
něco novýho?
No teď už se konečně jasně potvrdilo, že DTPko za to nemůže, že za to můžeme my s kolegyní. Mluvíme již velmi konkrétně o průseru v řádech set tisíc, až se započítají i média, pohovoříme v řádech milionů. Nakoupila sem si obrovský množství jídla a hrnu to do sebe, bo mě to nějak zvláštně uklidňuje. Sežrala sem 2 rohliky a krabičkou majonezovýho salátu, krabičku metro dezertu (ten miluju), tatranku, oříškovou Deli, pytlík křupek...a ještě mi zbývají čínské polífky, mentolovočekuládové bombóny, 3 rohlíky, sýr almette, pytlíček kešu oříšků, plátkový sýr, tatranka, hrášková polífka 2x.
Ale co budu jíst večer, až si budu balit věci, to nevim. Asi budu mít večer hlad. Čím víc jídla, tím se to líp snáší.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:55
- Nahlásit

Gerda
a co kolegině,ta taky jí?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:56
- Nahlásit

Gerda
To je ten starý průser, jak jsi kdysi psala?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:58
- Nahlásit

Gerda
Klid KLID KLID!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:00
- Nahlásit

Gerda

Vim zhruba jak ti je a jak takovej průser zhruba vypadá a že to neni jaksi prdel...

Drž se!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:00
- Nahlásit

Gerda
Nakoupila sem si obrovský množství jídla
to neni rozumný,měla bys ted šetřit a né vyhazovat prachy za jídlo

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:01
- Nahlásit

PetraK
na Lysou jsme jen koukali
Gerda
řekla bych že máš málo čekulády...hlavně fakt kliiiid!!....

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:13
- Nahlásit

Mucholabka
To je ten starý průser, jak jsi kdysi psala?
Nene, to je novej, o něco dražší...

brezen2008
co kolegině,ta taky jí?
ta nejí vůbec, bolí jí bříško. Má nižší hodnost, k řediteli večer nejde, tak ji bolí bříško míň.

To je tak, dyš nás tu honěj jak nadmutý kozy, všechno hned hned hned, okamžitě, předělat, znovu odeslat, pak zastavit výrobu, znovu změnit, čekat, až to klient podepíše, prosit tiskře, a´t eště počkaj, nakonec zjistit, že budem přece jen tisknout to původní, bo je to lepčí, takže zase vyměnit data v tiskarně a honem honem honem, zítra to musí bejt v redakcích... A pak je tu pani, který dělá dobře, když si na nás může dokázat svou moc. Utíká nám z práce, věci schvaluje až z domova, musíme tu na to do večera čekat, někdy večer zavolá, že jí to eště furt nepřišlo, a že to udělá druhý den ráno v 7 a že do 9 to musí být v redakci, ale že to určitě musíme stihnout. Pak narazíme na problém, že se jí snažíme nasimulovat kvalitu tisku na novinový papír. To se dělá trošku těžko, když to simulujem na absolutně bílém nesavém papíře s jinými profily než má tiskárna. Ale to neva, ona to stejnak chce, i když přes celou zadní stranu píšeš 10 souvětí o tom, že to bude vypadat jinak. A pak si řekneš, jak to stíháš, klaníš se v mailu redakcím za to, že ti počkali, až přijde dělofka s tím, že máš blbě něco tak jasnýho, že to ani jasnější bejt nemohlo, něco, co tě tak trefí do nosu, že vůbec nepochopíš, jak se tam ta chyba mohla dostat. No a to je zhruba moje práce v kostce.

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:31
- Nahlásit

Gerda

bych se scvokla hnedka, někomu poklonkovat a doprošovat se a čekat na milostivé si udělání práce někoho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:37
- Nahlásit

Gerda
No a to je zhruba moje práce v kostce.

a jak to, že tvoje trvalá adresa už nezní Praha 8 Bohnice?? Hele, neznám kreatůrního šéfa -ale jestli je to člověk znalej takovýhle práce, tak mu musí být jasný, že prostě v tomhle bordelu se nedá uhlídat všechno. Nedá. A jestli tohle nechápe, tak naňho fakt pust Leninu Chrtovnu . nepomůže Ti to nic, ale fšicí na tebe budu tutově myslet.

žádám tímto moc pěkně paní majitelku fóry, esli by mi nenapsala stručnou zprávu, zdaliž Gerda přežila.

rendik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:40
- Nahlásit

Mucholabka
Ahá...Já si to asi přečtu, co tam bylo za hrubky?Že by mi to změnili?Já nikdy s psanim problémy neměla a děsně mě vytáčely hrubky v časopisech,i blbý čárky ve větách...

malinka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:46
- Nahlásit

Gerda

a f kolik je večér??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:46
- Nahlásit

janika
mám dotaz,nevíš jak se jmenuje ta holka co jsem jí asi před rokem dávala za tebe tu knížku o psech? nevíš jakou má přezdívku na Rudovi?
bylo to kdy měl ruda fríčko v šárce a tys tam nebyla,byli tam jiní,tys někde jinde byla,nevíš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:04
- Nahlásit

Nazdárek Žumpičky a Žumpíci, co je novýho,abysem nemusela číst fšechno? Nevim proč Gerda pláče a kam se balí s ¨tím jídlem,ale jestli jde o telefonát řiditeloj,tak to umím taky docela dobře někoho rozplakat
Na vedlefoře jsem zjistila,že Davídkojc rozdělila foristy ,tak nevim nevim,ale mám za to,že je rozdělila ona pisatelka už dávno( ti co jen jezdí na kafe a dělat bordel a ti druzí!hodní!,co tam dřou),-škoda,že Davídkojc má náfštěvu z Emériky a nemůže se oučinně bránit.
Jak je to s ubytováním v Oceánii a se žralocima?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:17
- Nahlásit

isdpch
to sme my ty první, se úplně vidím

A kdo to takhle rozdělil? Ty určitě né.To ta pisatelka,přeci a teď to podsouvá Renatě.S chutí bych jí zavřela hubu-ale pěstí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:19
- Nahlásit

Neessi
a nemůže se oučinně bránit.
taxem si našla chvilku
jinak mám ale dojem,že to její rozdělení na skupiny sem už někde slyšela...jakoby mě to bylo povědomý,esi mi teda rozumíš
Nicméně du,už to nebudu stíhat,mušíte to leda vzít někdo za mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:20
- Nahlásit

Neessi

taky chci jet někam na kafe. Ale ne mezi žraloci.

Mimochodem - můžu se zeptati? Jak dlouho budu kapat a pít ty čaje? Jedu druhý den, tak abych věděla, co mě čeká, než budu hubená až neviditelná

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:22
- Nahlásit

PetraK
? Jak dlouho budu kapat a pít ty čaje
furt páč to nezabírá

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

davidkova renata
mušíte to leda vzít někdo za mě

To mám jet kvůli jedný ráně na vysočinu?

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:40
- Nahlásit

PetraK
Jak dlouho budu kapat a pít ty čaje

vykapčej tu jednu dáfku a pak se uvidí,jestli jsi vidět

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:45
- Nahlásit

isdpch
no vona vůbec ráda vidí ženský kolem Růůdy
tak některý třá tam vidí ráda,že jo-třá filosofku myslitelku

Ale lidi rozdělila a rozeštvala ona a na to můžeš vzít jed(vlastně ty rači nééé,zase bys měl chorobu ) a teď to hází na Renču.Ale Gerdička jí to tam teď naplno napsala ,holka čikovná

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:55
- Nahlásit

Neessi
Já ale nebojuju, už když jsem o tom s essi mluvila - osobně a v jejím autě, když mě přibližovala na zastávku busu, říkala jsem jí, že davídkovou a lidi kolem (v té době to byl děda ispidich, benda, melodyjová, dárek, hyena a s tebou jsme se ještě neznaly) považuji za své přátele, že vás mám ráda, znám vás osobně a často se vídáme. Teď mě prostě jen mrzí útoky na mamku, dyš mám pocit, že z těch osobních setkání ji znám líp než účastnící debaty a neboť se mi líbí, jaká je (sedla mi jak prdel na hrnec) zapojím se i do takové debaty, do které bych se normálně nikdy nezapojila, bo konflikty a hádky strašně nemám ráda a vždy si je moc beru k srdci a taky teda věčinou dycky brečim.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:58
- Nahlásit

Neessi
tak tam něco taky napiš

<< 1 ... 1440 . 1441 . 1442 . 1443 . 1444 . 1445 . 1446 . 1447 . 1448 . 1449 . 1450 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání