| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:11
- Nahlásit
Tinta76
tak to třá jenom napsala špatně
a vo tom to je -furt,immerwere,pořád .........píše špatně.
podle mě výraz "původně toulavej pes" znamená, že teď se ten pes už vůbec netoulá, nikoli že ho našla jako toulavýho
Podle mě je "původně toulavej pes " původně bez pána a toulal se a zvyk si na to
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:15
- Nahlásit
Neessi
jsem napsala, že v tom kontextu ...
ale jak to kdo chce pochopit, tak to chápe
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:26
- Nahlásit
Pardálka
Nádherní psi!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:32
- Nahlásit
Tinta76
A de to vůbec pochopit?, páč já to vůbec nechápu, ale to je fuk, já jenom, že bych mohla kandydovat na toho obecního blpa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
né ty budeš kandidovat za to abysme se furt vídali a hotovo a bez komentářůůůůůůůůůůů
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:47
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
že bych mohla kandydovat na toho obecního blpa
Ne,Davídkojc řekla,že blp sem já,tak si vem třá toho Duchovního vůtce ,to bude stejně placený asi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:47
- Nahlásit
tak si jdu dát vanu při svíčkách
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:49
- Nahlásit
Tinta76
ale jak to kdo chce pochopit, tak to chápe
No já bych si tím nebyla tak jistá -např. když ti někdo nabídne plat 50 táců ,ale původně ti nabídl 5 táců ,tak jak jak to pochopíš?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:44
- Nahlásit
Dyž mám zajistit bylííínkování , muším teda věédět kam se vůbec
těma padákama schodíme. žraloci sou fakt fšude, je je to na váás.
přehled států kontinentu Austrálie a Oceánie
náhodná místa
1. Bhabrawala v oblasti Muzaffargarh, Punjab, Pákistán
2. Dajiaozi v oblasti Minqin, Gansu, Čína
3. Phumi Prey Ph'av v oblasti Rolear Phiear, Kampong Chhnang, Kambodža
4. Ehima v oblasti Odotobri, Ashanti, Ghana
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:56
- Nahlásit
zamykám....
jdu spát,jsem skoro celej den nespala,tak si to jdu vynahradit,dobrou noc přátelé
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:59
- Nahlásit
brezen2008
jdu spát,jsem skoro celej den nespala
Já teda du taky,jsem celičký den nezamhouřila čučku.
Čauačau všem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:59
- Nahlásit
malinka
žraloci sou fakt fšude, je je to na váás.
tak to je pak fuk-aspoň s tím ubytováním nebudeš mít tolik starostí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:01
- Nahlásit
Erin
dobrou-nezapomeň uzavřít "průtokáč"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:01
- Nahlásit
Mám den blbec. Ale děsnej. Napřed jsem musela přetrpět klientku, která má fenku vořecha. Klasickej venkovskej bouďák, kupodivu bez řetězu. Prej neutíká. Zato k ní lozí psi. Už měla dvakrát štěňata (dvakrát hárala). Paní je pokaždé utopí, páč co s čoklama, tady už si nikdo psa nevezme, všichni mají. Nenechá ani jedno, páč ani to jedno by si nikdo nevzal. Druhé topení proběhlo cca před měsícem. Fena si adoptovala několik jejich bot a jala se je opečovávat. A pochopitelně měla mlíko. Milá klientka ji tedy naložila do auta a jela na veterinu, aby jí píchli něco proti mlíku. Vet tak učinil a zdarma přidal informaci, že fenu musí pořádně zmlátit, aby z ní vymlátila tu touhu pečovat o boty Vím jméno a adresu toho veta, ovšem nevím jak mám proti němu zakročit a zda tu léčbu náhodou paní nějak nezkreslila. O kastraci s paní vůbec není řeč, páč se na to ptala a zjistila, že by to stálo tři tácy. Tolik do feny v žádném případě neinvestuje, to ji radši zabije i se štěńatama a dědkem, kterej ji do chalupy přitáhl Otvírala se mi kudla v kapse, ale co s tím nadělám. Zabít babu nemůžu, převychovat ji asi nedokážu
Přijela jsem domů, vysvětlila sani, že se má jak prase v žitě páč ji nikdo nemlátí za kojení bot a šli jsme ven. Saň se mi odvděčila tím, že se venku chovala jako smyslů zbavená. Doslova. Ani jeden pes neznal žádný povel co jsem použila. Nereagovali dokonce ani na "nese..teměvykur..y" což zatím pokaždé zabralo. Arman zdrhnul. Poučena Rosňou jsem se rychle otočila a zdrhala domů, abych mu zabouchla branku před nosem. Rosňa říkala, že jednou to prostě vyjít musí, tak proč ne teď. Nevyšlo to Dohnal mě u potoka Lilie sežrala asi tak kilo kravinců, Texík se vyválel v močůvce a Kuťas v nějaké neidentifikovatelné zdechlině. Nýna s Bonou se dvanáctkrát porvali. Wanda celou dobu tahala tak, že mi málem urvala ruku.
Doma mě čekala sms, že paní co měla zájem o Kutýse už zájem nemá. Ten kretén mi snad zůstane doma na pořád, to už není možný
Šla jsem do e-banky zjistit jestli mi náhodou někdo omylem neposlal nějaké prachy. Systém se zcvoknul a zcela neoprávněně mi tvrdí, že zadávám špatný b-pin a chce b-puk. S Mášenkem jsme dvakrát obrátili barák vzhůru nohama a hledali tu pitomou sim kartu. Prostě tady není. Našli jsme všechny simky co jsme kdy měli, včetně těch co už čtyři roky nepoužíváme. Našla jsem svoji absolutně první sim Můžu ji dát do muzea Tu co potřebujem prostě nemáme. Nejspíš zapadla do nějakých papírů a někdy jsme ji omylem vyhodili. Operátor pochopitelně naše piny nezná a říct nám je nemůže. Na lince e-banky je nějaká slepice, která vůbec nepochopila co po ni chci. Šagyna je protivná, napadá jiné psy a v pauzách kdy se nerve v jednom kuse kňučí Jdu se oběsit na půdu.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:56
- Nahlásit
Biluška
Zabít babu nemůžu
...škoda...
Jdu se oběsit na půdu
tam nééééé, z toho by měla drajvová sova trauma
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 23:15
- Nahlásit
Biluška
. Napřed jsem musela přetrpět klientku, která má fenku vořecha. Klasickej venkovskej bouďák, kupodivu bez řetězu. Prej neutíká. Zato k ní lozí psi. Už měla dvakrát štěňata (dvakrát hárala). Paní je pokaždé utopí, páč co s čoklama, tady už si nikdo psa nevezme, všichni mají. Nenechá ani jedno, páč ani to jedno by si nikdo nevzal. Druhé topení proběhlo cca před měsícem. Fena si adoptovala několik jejich bot a jala se je opečovávat. A pochopitelně měla mlíko. Milá klientka ji tedy naložila do auta a jela na veterinu, aby jí píchli něco proti mlíku. Vet tak učinil a zdarma přidal informaci, že fenu musí pořádně zmlátit, aby z ní vymlátila tu touhu pečovat o boty Vím jméno a adresu toho veta, ovšem nevím jak mám proti němu zakročit a zda tu léčbu náhodou paní nějak nezkreslila. O
Nejdříf bych zbila paní a pak veta......gde vidíte problém!!!!
Dejte vjeďet,my sme(teda já),celorepublikový!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Srp 2008 06:59
- Nahlásit
Neessi
No já bych si tím nebyla tak jistá -např. když ti někdo nabídne plat 50 táců ,ale původně ti nabídl 5 táců ,tak jak jak to pochopíš?
No já myslím, že to je úplně něco jinýho, ale přít se s váma nebudu já tak striktně vyhraněnej postoj vůči ní nemám
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 07:57
- Nahlásit
Dobrý ránko všem pisálkům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:00
- Nahlásit
Fuj, fuj, fuj hned po ránu. Jsem nakoukla vedle a zvedl se mi žaludek. Takových keců pohromadě se hned tak nenajde.
Jinak dobré ráno fšem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:09
- Nahlásit
janika
Ne, připomíná mi to materiál vhodný k budování sekty. Třeba u Jehovistů se s podobným přístupem setkáš často....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:16
- Nahlásit
janika
Ti nerozumím. Mám to chápat tak, že jsi měla tu čest s Jehovisty, nebo s Rudínkovou sektou? Ale s tím stádem máš naprostou pravdu . Kámoščina sestra (s manželem a třema dětma) se kdysi zfamfrněla do Jehovy. Když jsme se jednou potkali na návštěvě u té kámošky tak mi její tehdy šestiletá dcera nebyla schopna říct jak se jí líbí ve škole a jaká je paní učitelka, ale hodinu mi vysvětlovala, že přijde Armageddon a všichni zhyneme. Poté co jsem jim objasnila, že Armageddon nepřijde páč je doma na řetěze se se mnou přestali bavit úplně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:45
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:50
- Nahlásit
janika
Dokud má ten názor jenom tchýně a nikoliv i manžel tak se to dá vydržet. S tchýní se nemusíš stýkat . Já jsem vydědila většinu svoji i Mášenkovi rodiny, jsem pro ně "ta divná s těma čoklama", nestýkáme se a mám klid
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:17
- Nahlásit
gerda,prosímtě,já ti pošlu v pátek sms,jestli dorazíme nebo né,a jestli jo,tak od kolika to začíná a můžou tam i jiní psy?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:24
- Nahlásit
isdpch
Stran Akély se už vůbec nehodlám rozčilovat, zase bych se mohla dozvědět nějaké nové závažné fakta, třeba, že mají důkazy, že jsem ji chtěla v neděli upéct k obědu, Rudínek sem přijel, komínem vlezl dovnitř, karatistickým kopem mě zneškodnil, Akélu odvázal z pekáče, umělým dýcháním oživil a zachránil.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:31
- Nahlásit
Biluška
...jsem pro ně "ta divná s těma čoklama",
To já taky, ale navíc se s nima musim stýkat . Poslední výlev táty byl, že čistokrevní psi jsou hezčí než křížení.
Nevíte někdo, proč musím mít na cvičák řetízkový obojek a vadí, když ho mít nebudu?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:35
- Nahlásit
já se svojí a ani dlužníkovou rodinou nestíkám a mám svatej pokoj,akorád jsem se sešli když někdo umřel,jinak ani omylem
já nestojím a ně a oni o mě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:39
- Nahlásit
kachna_
Nevíte někdo, proč musím mít na cvičák řetízkový obojek a vadí, když ho mít nebudu?
Je to nějak stran toho, aby se pod obojkem nemohla skrývat elektrika a podobné mučící nástroje. Ale proč se tam nesmí skrývat když jindy ji tam dají veřejně to fakt nevím . Jestli to vadí nevím, to asi bude záležet na výcvikáři. Třá mě je naprosto jedno s čím mi sem pes přijde pokud to není ostnáč,nebo kšíry.
ale navíc se s nima musim stýkat
Seš ještě mladá, věkem se víc osamostatníš a vykašleš se na ně
Poslední výlev táty byl, že čistokrevní psi jsou hezčí než křížení.
Poslední táty výlev byl:
- toho vlčáka co je vzadu si odvezeš, nebo nám tu zůstane?
- to není vlčák, to je malamut
- to je to samý...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
Dobrý ránko vinšuju,
Chci si taky skočit mezi žraloky, páč mám nejen zablokovaný záda dole, ale i nahoře Vypadám jak Garry Oldman v Leonovi lehce mixnutej žofrejem, páč díky tomu kulhám. Myslíte že mě vezmou do ňákýho filmu teda? Ale k hororu nechci.
Biluška
včera byl asi hodně divnej den plošně přes celou republiku, ale já tohle řešila naštěstí jen s jedním čoklem. Propadla jsem deprézi, že neumím vychovat ani rybičky v akvárku a už nikdy si žádnýho čokla nepořídím. Budu jen obcházet útulky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 10:02
- Nahlásit
janika
s Jehovistkou
taky v rodině??? Není těch podobností nějak moc? Mýho dědu udrápli, když umřela babi. A bohužel ho nepustili. Moc krásný vztahy v rodině z toho byly : D A tak se vždycky směju, když někdo z nich nic netušíc zazvoní mámě nebo mě na dveře . Takovej létající cirkus nikdo z nich ještě nezažil
|