Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:22
- Nahlásit

brezen2008
Gerda
janika

Tak holky,musím vás kvalifikovat do nového bojového oddílu-žumpobojovnic a udělit vám metály za statečnost,hrdinství,bojovou taktiku a vůbec ještě nějaký metály vymyslím Sice jste bojovaly i se silnou technikou,leč některé cíle jsou neprůstřelné
Tolikrát přesně zasáhnout "jednu mozkovou buňku"-to byl rekord,ale příště už nemiřte na hlavu,bo tam se ta buňka evidentně nevyskytuje

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:24
- Nahlásit

Ebony

čau pani,tuhle jsme ti tu sborově přály k svátku a ani ses tu neukázala

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:24
- Nahlásit

brezen2008
no děvče, sama zjistíš, že stan a převážná další skupina blbostí, co sebou člověk táhne, se na zhruba 60km setsakra pronese...
Pokud nemáš silného protějška co s tebou půjde, a ponese, tak si stan neber, tu jednu noc vydržíš ve spacáku někde zalezlá

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

Neessi
fakt?
dyž v tom vašem psaném marastu žumpovém se to úplně ztratí

já mám dnes trochu oddych, páč mi kašlou psi, zas nějakej debil dotáhl na cvičák kašel, tak se jen povalujou...jinak sem chodit moc nestíhám
a taky jsem těžce slavila toho dvojnásobnýho klubovýho vítěze

tak tedy děkuji, ale mám obavu, že už to nenajdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:27
- Nahlásit

Neessi
ale příště už nemiřte na hlavu,bo tam se ta buňka evidentně nevyskytuje
Simtě, ta buňka nikdy neexistovala. Svého času tam žil brouk mozkožrout, ale ten už dávno zdechl hlady

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:30
- Nahlásit

Neessi
Mě je to moc líto, jak se to celé vyvrbilo.

Ebony
A propos - v Blavě na výstavě byla velmi úspěšná faraonka, co se jmenovala Ebony. Tak sem se jí ptala, jestli to nejste náhodou vy, pani, ale neodpověděla, tak asi chtěla zůstat inkognito. Sem nevěděla, že ste faraon.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:31
- Nahlásit

Ebony
no už jsem četla u jinejch,kolik blbostí tahali sebou
takže stačí karomatka + spacák,tak vyzkouším + psa

se na tohle mooc těším,jsem asi cvok, ale raději po svejch než autem,ale zas je fakt že pro bude děsnej uspěch ujít nějakejch ten trek + neztratit

ty chodíš?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:36
- Nahlásit

Ebony
páč mi kašlou psi, zas nějakej debil dotáhl na cvičák kašel, tak se jen povalujou...jinak sem chodit moc nestíhám

to je hnus tohleto,já mám kolikrát před cvičákem chuť dělat vstupní kontrolu,protože pak fakt nemůžeš nic a nikam!

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:37
- Nahlásit

brezen2008
už ne, na posledním treku jsem si utrhla meniskus a posledních 20km jsem šla 6 hodin a řvala bolestí....ale možná to za dva roky zapomenu

těš se, kdo nešel, neví o co přišel

Gerda
já mám taky fenu Ebony, ale na výstavy nechodí

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

janika
bo o buňce samotné jakožto výsostně vyvinutém organismu, bych se neodvažovala mluvit

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:40
- Nahlásit

Gerda
Mě je to moc líto, jak se to celé vyvrbilo.

Litovat můžeš jen toho,že se bitva zdařila,ale blbost zůstala fcelku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:00
- Nahlásit

Ebony
těš se, kdo nešel, neví o co přišel
tak tohle mě hrozně potyvuje a hlavně ta výhra sama nad sebou ,já když koukám na ty fotky,tak občas žasnu,mám co dělat abych vše pomalu dohnala,ale pravidlenej trénik by to mohl zvládnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ebony

# Zasláno: 15 Srp 2008 20:28
Citát

Koukám na kalendář a dneska má svátek Ebony -tak fšecko nejlepčíííííííí

aby vám to pani nebylo líto, tak sem vám to jako vrchní vejcucář vycucla

jo a taky tam byli smajlíci - tři a hásky se usmívali a poslala je teta Néééssi.

Ebony
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:11
- Nahlásit

PetraK
děkuji

brezen2008
jestli jsi nečetla, tak tady je jeden z prvních treků, co jsem šla s Wami
http://www.skorovlci.tombru.com/odry2006.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:12
- Nahlásit

Milí funkcijonáři, právje sem se rozhodla, že udělám něco pro náš lit, dyš uš se nám tak utěšeně skrzevá dědu rozrostl. Napsala sem pro lit listinu práf a svobot:

My, lit, prohlašujeme, že nemáme žádná práva a svobody. Kdo by porušil naši bezprávní výsadu byť jen nevhodnou poznámkou, může být pokutován trestem nejvyšším - bjehem na Evu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:19
- Nahlásit

Ebony
dík,přečtu zítra během dne,věřím že to bude zážitek

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:19
- Nahlásit

Gerda
bjehem na Evu

tak jako moment - mužský budou běhat na Evu, dobře tedy, ať si kucí užijou. Ale na koho budou běhat žencký? Copak voni nemaj svoje práva, nemůžou si užít?
To si řikáš femínistka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:21
- Nahlásit

Ebony
děkuji

maličkost pro profíka udělat osravenci radost

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:21
- Nahlásit

Gerda
že nemáme žádná práva a svobody

a to je teprf 3 dny po úplňku,ach jo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:23
- Nahlásit

Neessi
heled,je možný že ten uplněk má za to že jsem nemohla usnout?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:23
- Nahlásit

PetraK

pani,přestaňte vejcucovat a začněte kynout,bo f Oceánii teprf budou bjehy na Evu

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:25
- Nahlásit

brezen2008
úplněk byl v pátek,ty jsi včera měla černý myšlénky a proto jsi nemohla spát(a nebo jsi spala odpoledne a večer to nešlo)

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:28
- Nahlásit

Neessi
bo f Oceánii teprf budou bjehy na Evu

tam sou Evy tlustý proto, aby byly líp viditelný? Tak to mám v cajku, vidět sem ( i slyšet) dostatečně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:30
- Nahlásit

Neessi
paní ani jedno,všechno špatně,jenom jsem si zavpomínala jaký by to bylo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:35
- Nahlásit

brezen2008
,jenom jsem si zavpomínala jaký by to bylo

když honíš myšlenky, zkus si je jednak programově zakázat a druhak - počítej obráceně - začni tisíc, přidej devětsetdevadesát devět, devětsetdevadesátvosum... a jsem zvědavá kolika se dopočítáš, celkem dobře to funguje . Ne teda vždycky, ale hodně často jo. Páč se musíš soustředit který to číslo je to následující, takže Ti to tam tu myšlenku nepustí a nakonec............piluješ dřevo natošup

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:38
- Nahlásit

Neessi
bo f Oceánii teprf budou bjehy na Evu
Teprve teť sem si o tom ráji na zemi přečetla, vy, co budete mít s přípravou svých parametrů nějaké potíže upozorňuji, že vládní specijál nečeká, letenky se zamlouvají f hlavní kanceláři ministerstva vodohospodářství, nepotřebujeme naplnit let, klidně můžem plejtvat, platí to lit a toho už máme docela dost. Co se ceny letenek týká, naš ministerstvo je na tom teť špatně, takže cena se zdvojnásobuje-dyš budem dělat charitu a vozit vás tam zadara, nebudeme si moct dovolit nový mercedesy s velkejma hvězdičkama, co nám budou ladit se zadničkama v našich nových ministerských pohodlných křesílkách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:43
- Nahlásit

Co se ceny letenek týká, naš ministerstvo je na tom teť špatně, takže cena se zdvojnásobuje-dyš budem dělat charitu a vozit vás tam zadara,

Ta žencká je pod drogama!!!!! Nebo zasejc moc pracuje, todle nemůže myslet navážno!! To napíše nám???? NÁM ZASLOUŽILEJM FUNKCIJOUNÁŘŮM??? To teda chytá pěkný manýry na těch zahraničních cestách. TO BY SE JÍ MĚLO ZATRHNOUT!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 16:46
- Nahlásit

PetraK
Každej si kope za svý ministerstvo - urvi co můžeš a dyš toho bude hodně, můžeš se přežrat. A chcem se vdávat v oceáně? A kdo jinej neš ministr vodohospodářství by tam měl jet asi????? Pche, nebojte nic pani, dyš mě zmíníte pozitývně u prezidenta, můžete jet na úkor třá ministra obrany.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 17:06
- Nahlásit

Gerda
Každej si kope za svý ministerstvo
no to je jasný,ale tak už konečně zjisti,jak je to tam s přesvjetčením-esli jsou budhistííííí ,nebo co jsou zač,jen abysme měly co rozvracet-znáte to ,pani.Mušíme bejt nejen kulaté,ale taky kulantní a mít plný kapsy argumentůch

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2008 17:14
- Nahlásit

Neessi
ale tak už konečně zjisti,jak je to tam s přesvjetčením-esli jsou budhistííííí ,nebo co jsou zač
To je fcelku fuk, co sou, my je obrátíme, klidně aji násilím...nakonec budou eště rádi podepisovat listinu práf a svobot.
mít plný kapsy argumentůch
já chci kapsy plný čekuládovejch bombónkůch, argumenty dáme do vaší ctěné kapcičky, anebo do Janiky kapcičky, vona si jistě veme larakroftí gatě, ty maj kapes pro fšechny ))

<< 1 ... 1431 . 1432 . 1433 . 1434 . 1435 . 1436 . 1437 . 1438 . 1439 . 1440 . 1441 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání