| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 10:33
- Nahlásit
PetraK
Musím Vám vrátit tu knígu
jj,něgdy aš bé nějakej čas
pochopil, že kdysi dávno musel provést něco strašnýho, dyš má na hrbu tetkon mě
si myslim,že byl aspon masovej vrach
připadá Vám, že vás jako Leninu snad uctivali fšicí málo
skoro jo ,vůbec ste mě neposlouchali a furt drásali,např. Cííí aby mě každej poslech na slovo,,aby moje slovo bylo zákon a mý přání předem splněný.Taky cííí aby mě nosili na takovejch těch nosítkách jako třá Kleopatru za rytmu bubínků a tak prostě vůbec!
Musim jít,sežente ty leténky...hnet!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:07
- Nahlásit
Děje se tu něco zajímavého dámy a pánové? Sem fčera nemohla přijít do klubu páč jsem natírala podlahu. Sem se tak ráno vzbudila, rozhlídla a povídám "Mášene fstávej, budeme malovat" . A malovali jsme. Zdi i podlahu. Ještě mi kus podlahy chybí Taky mi zbývá nastěhovat nábytek, pověsit záclony a do nábytku umístit všechny ty krámy co tam patří Ale už jsem měla děsnej absťák tak jsem šla poskládat piškotka a zapojit cz-psa . Byla to dřina páč v těch drátech aby se prase vyznalo, ale blondýna se v nich nevyzná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:12
- Nahlásit
Biluška
ale blondýna se v nich nevyzná
nevyzná se v nich ani ta černovlasá , buďte f klidu pani
A malovali jsme
ste jak ten Monét pani.A jaký máte tetkon období? Fijalový?
Zdi i podlahu. ste se inšpirovala u Neessi a jejích překážek co ?
davidkova renata
aš bé nějakej čas
tagže v příštím životě? víte už čim budete? Abych věděla, koho hledat.
za rytmu bubínků
bubínky si beru na starosti JÁ!!! To bude vařba, až to rozjedu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:24
- Nahlásit
PetraK
.A jaký máte tetkon období? Fijalový?
Zdi i podlahu. ste se inšpirovala u Neessi a jejích překážek co
Mám oranžový období . Původně jsem chtěla ty zdi prostě sytě oranžový, ovšem koupila jsem si málo barvy takže jsou jenom takový meruňkový . Ale přemýšlím, že vezmu štětec a udělám tam takový červený háďátka, že by to nemuselo být úplně marný. Jenomže nemám štětec ani barvu, budu muset zajet do města a na to zase nemám čas.... no nic, ještě není všemu malování konec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 11:26
- Nahlásit
Čus fšicííííííí.......
Jen procházím,jako obžvykle nestíhám............aš budou letenky,ať mi Davítkojc cinkne.
Erin
Paní,dívejte!!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2285821/DARUJI-FEN U-IRSKEHO-VLKODAVA.php
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:08
- Nahlásit
Gde je Erin, nebo nějaká jiná kuchařka? Okamžitě potřebuju recept na guláš. Ale ne buřtguláš, normální guláš. Pochopitelně recept, který jsem schopna aplikovat do praxe. S takovýma kravinkama jako je muškátový oříšek,nebo vanilkový cukr se ani nezdržujte, to doma vůbec nemám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:12
- Nahlásit
Biluška
Mám oranžový
tak a nebyla ste to nakonec vy tudle u nás, kdo šel se smetím převlečenej na Dalajlámu???????
Červený háďátka budou natuty dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Hodně cibule - moc cibule nakrájet na větší kusy, žádný drobítka. Mrsknout na rozpálený olej, osmažit do hněda, plesknout na kostky nakrájený maso, popaprikovat, popepřit, posolit, pokmínit, pomajoránkovat, honit v kastrólu, dokud se to neopeče, pak podlít pívem, zakrýt poklicí, dusit (jako dyš dusíš Mášenka, taky dokud nevyměkne)- v přípaadě nutnosti podlévati zlehýnka, když je to měkký, tak buď zaprášit moukou-hladkou , opražit a zalít vývarem (dyš neni vývar, voda postačí), míchat, aby nebyly hrudky, a nechat vařit, aby se rozvařila mouka a nebyl v tom jídle cítit. Taky místo tý mouky můžeš nastrohat chleba - to je moc dobrý , lepší než s moukou. A taky tam můžeš přidat trošku kečupu (v průběhu toho dušení).
Jo a když podlejváš, tak zásadně horkou vodou, jinak ti to maso zasejc ztvrdne jak játra
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Kolik masa,tolik cibule......cibuli osmahneš,já jí nechávám kvůli barvě do zlaťounka,osmahneš na cibuli maso,osolíš,opepříš,přidáš papriku mletou sladkou,malilinko ostré,gdyž děláš maďarskej,hodíš na to papriku syrovou,nejlíp zelenou,nebo bílou.Zalejt vodou!Pro chuť něgdy přihodím hovězí kostku.Nejlépe f papiňáku vaříš asi 45 minut,pak zahustíš,buď chlebem,škrobem,my rádi máslovou jíšku.Stačí????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:26
- Nahlásit
Tak, zde je jedna z Hanifových fotek - Pardálka je eště nemá, až jí je pošlu, tak si vybere nějakou hezčí, zatím je jasné, že Hanif má před sebou dva poháry, na krku kokardu BOBa a medaily CAJC. Ještě potřebuje jednu výstavu na Slovensku, aby měl Junior Šampiona Slovenska. Je to úspěšný pes a pardálka se dost zlepšila ve vystavování, už mu to tolik nekazí...jenom neumí ukazovat zuby, já nevim, kdo tu holku trénoval, taková velká a furt to neumí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:30
- Nahlásit
A zde je Marie v novém stanu, kterak kouše kradenou kostičku - ukradla ji velmi nenápadně Hanifáčovi, bo von nad ní vofrňoval nos, tak si špíjónsky nenápadně došla k Pardálce do stanu a tam kostičku ukradla, potom se nenápadně přesunula k nám do stanu a řikala: "Hele, klidně děte beze mě, já tu asi budu trošku odpočívat, úplně se mi ven nechce...nebo vás PAK doženu..." no, musela sem jí odhalit a kostičku odložit na ažpotom. Je moc roztomilá:
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Gerda
Božííííííínku,von je tak krááááásnej!!!!
Uš sem tady asi přet 50ti stránkama gratulovala,ale klíďo to zvopáknu eště jednou.
Kongratulejšn Hanifkovi a Pardálce!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:39
- Nahlásit
Gerda + Pardálka
tý jo obří gratulace! Hanifoš je naprostý elegán
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:44
- Nahlásit
jablunka
PetraK
No von by chytil i tu sobotní výstavu na CAJCe, bohužel posuzoval Slovák a udělil cenu psovi, který utekl z kruhu, nechtěl se vystavit, prostě zlobil a nechtěl na sebe nechat sáhnout a až pak jsem zaslechly spekulaci o tom, že rozhodčí je s vystavujícím kamarád a jezdí společně na zůzné další výstavy. Od mezinárodních rozhodčích má Hanif ocenění pokaždé - viz Split a viz klubofka - tam ho posuzoval Holanďan- a v neděli ho posuzoval Francouz. Marie se tady BOBa vzdala ve prospěch Hanifa, z těchto výstav si neodnesla žádné zlato. Ale to neva, je to moje zlato, poslouchala na slovo, byla moc hodná a přežila bouřku.
PetraK
CHCI VEJCUC, uznej, že sem 4 dny chyběla a teďkonc nevim!!!!!!!!!!!!!!!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:49
- Nahlásit
Ahoj
Nevíte náhodou někdo, kde bych mohla na netu najít podpůrnej vozíček pod zadní nohy psa, když je má ochrnutý?
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:50
- Nahlásit
jablunka
PetraK
Gerda
dostala jsme sms echo že se mám rychle kouknout na gratulace;)))
takžeee, milánkovéééé, my vám s Pardálkeeeem moc děkujemeeee!!!!
paní Gerdě děkujeme za fotodokumentaci celé akce a mohutnou podporu, protože...
BEZ GERDY A MARIE BYCHOM TO PROSTĚ NEDOKÁZALI!!!
... až se poladí orientace v mapě, bude to dokonalý
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:55
- Nahlásit
No a aby toho nebylo málo, pochlubím se Vám dalším přírustkem, který by měl na čeké půdě všema čtyřma spočinout 1.9.2008:
hledejte "puppy seven"
http://www.freewebs.com/malachiteibizans/wkeight81 308.htm
já se už jen modlím, ať vše dobře dopadne, doufám, že nebude chybět žádný papír ani razítko na papíru, že nebudou turbulence , že nebudou prudit celníci, baktérie budou lítat někde jinde a hlavně chovatelka ať splní vše co slíbila....
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:57
- Nahlásit
maxim
hele co vím, nechávali si to lidi dělat na zakázku. davídkovoj jednoho takovýho pejska zná i celou jeho historii, tak si ji tu odchytni.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 12:59
- Nahlásit
Pardálka
pochlubím se Vám dalším přírustkem
Ibizský podengo???
No jer to každopádňě ňuňanej chlapeček a já mu přeju šťastný let a hladké přistání!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:00
- Nahlásit
maxim
A kdo o tom bude něco vědět,je určitě Dejavu,tak ji jen nahnat.
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:02
- Nahlásit
jablunka
Ibizský podengo???
sí, seňora... zbláznila jsem se. - tedy jestli správně dešifruji podtext vašeho dotazu...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:03
- Nahlásit
maxim
Ahoj
Nevíte náhodou někdo, kde bych mohla na netu najít podpůrnej vozíček pod zadní nohy psa, když je má ochrnutý?
http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes/ps i-invalidni-vozik
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:04
- Nahlásit
Jinak si tu vyvětrejte, páč tu máte děsnej smrad ... skoro jako v žumpě!
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:05
- Nahlásit
Pardálka
jablunka
tak si ji tu odchytni.
tak ji jen nahnat.
A jak se odchytávají ?
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:09
- Nahlásit
Tinta76
Díky.
Koukala jsem i na starší příspěvky, zaujala mě akupunktura, ale fenka je už stará a není po úraze. Tak nevím, jestli by jí pomohla.
Ten návod na výrobu vozíčku jsem si vytiskla, teď ještě sehnat někoho šikovnýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:11
- Nahlásit
Gerda
CHCI VEJCUC,
náhodou vejcucy tu sou - enem si je najít - já tu taky dva dny nebyla, no? A vycucnul mi někdo něco? Leda limošku tak
udělil cenu psovi, který utekl z kruhu, nechtěl se vystavit, prostě zlobil a nechtěl na sebe nechat sáhnout a
a víš, že tohle mě neudivuje? Mnozí mě budou kamenovat, ale právě pro tyhle svinstva bych nikdy psa nevystavovala , stačilo mně slyšet vyprávět, nemusím všechno zažít na vlastní kůži - a to by vůbec nemuselo jít o mýho psa, nemám tyhle věci ráda. A u zkoušek - teď myslím loveckých - je to kolikrát podobná písnička,brr, dík nechci.
Pardálka
až se poladí orientace
někdo hodlá měnit svou orientaci??? GDO?
puppy seven
Pupík seven je naprosto pupíkovitý takže JEŠTĚ JEDNA GRATULACE
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:12
- Nahlásit
maxim
A jak se odchytávají
blbě, páč se furt pinožej prostorem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:13
- Nahlásit
Tinta76
Jinak si tu vyvětrejte, páč tu máte děsnej smrad
Biluše měla zajistit odvoz odpadu, zase se na to vyprdla a teď aby čék zacpával nos - víš, jak blbě se píše jednou rukou?????????????????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:14
- Nahlásit
Pardálka
BEZ GERDY A MARIE BYCHOM TO PROSTĚ NEDOKÁZALI!!!
Já to sem dam rači eště jednou, dyby to někdo OMYLEM přehlít...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:16
- Nahlásit
Gerda
Já to sem dam rači eště jednou
NIC, VŮBEC NIC NEVIDIM.
|