| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:19
- Nahlásit
Pardálka
sí, seňora... zbláznila jsem se. - tedy jestli správně dešifruji podtext vašeho dotazu...
Paní,dešifrujete naprosto dokonale,líp bych to nenapsala!
Tak teď ať hlavně štastně dorazí a spolusouzníte stejně jako s Hanifkem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:36
- Nahlásit
Gerda
Biluše měla zajistit odvoz odpadu, zase se na to vyprdla a teď aby čék zacpával nos - víš, jak blbě se píše jednou rukou?????????????????????
Co zase já? Tak já tam posílám Lilátko, ono je bufet a všechny ty odpadky sežere
jablunka
PetraK
Pívo nemám, vývar taky ne. Zato tam dám tu papriku jak radila Jablunka, tu mám . Chleba mám taky, ale nechápu jak se má strouhat?? To jde? Jako tvrdej chleba, nebo měkej? A vaří se to teda v papiňáku,nebo v normoš hrnci? S papiňákem moc neumím, se ho bojím, on to pozná a frká si na mě
Davídková Renata
Paní, průser. Šagyna má určitě zánět v uchu. Včera dvakrát zavrčela na Mášenka když šel kolem ní. Musíme okamžitě sehnat fousatýho pána nebo bude průšvih
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:40
- Nahlásit
PetraK
BEZ GERDY A MARIE BYCHOM TO PROSTĚ NEDOKÁZALI!!!
BEZ GERDY A MARIE BYCHOM TO PROSTĚ NEDOKÁZALI!!! [i][/i]
A teď?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
Biluška
Pívo nemám, vývar taky ne. Zato tam dám tu papriku jak radila Jablunka, tu mám . Chleba mám taky, ale nechápu jak se má strouhat?? To jde? Jako tvrdej chleba, nebo měkej? A vaří se to teda v papiňáku,nebo v normoš hrnci? S papiňákem moc neumím, se ho bojím, on to pozná a frká si na mě
Pívo mít nemusíš, to je vylepšení, klidně můžeš podlívat vodou a nebo použít kostku (vývarovou!!!, ne aby tam hodila tu z rulety!!) Chleba strouhám, no. Nejlíp se strouhá starej právě - strouhám to na struhadle v robotu - většinou dopředu, když si vzpomenu, že mám starej chleba, a nebo klidně i čerstvej. Vařím v hrnci, papiňák je svině, tomu nevěřím. Taky česnek tam můžeš dát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:43
- Nahlásit
Gerda
A teď?
Teď co??? Jako nevidim NAPROSTO VŮBEC NIC. ANI VLČÍ MLHU
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
PetraK
Ste fakt blpka pani vejcucářko .-))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:49
- Nahlásit
PetraK
Tu kostku mám napřed jako rozpustit ve vodě, nebo ji tam mám prsknout v kostkovatém stavu?? už jsem to hodila do papiňáku, haranti mají hlad tak to musím urychlit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
Gerda
fakt blpka
Tak moment jako - jak asi jako souvisí moje KvíKvé se sníženou viditelností na týdle fóře? Je tady takovej smrad, že přes něj neni vidět.
ŽÁDÁM OKAMŽITOU OMLUVU, JINAK SLOŽIM FUNKCI!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:51
- Nahlásit
Biluška
Tu kostku mám napřed jako rozpustit ve vodě, nebo ji tam mám prsknout v kostkovatém stavu??
Se z tebe asi brzo........hoď ji tam celou,vona se rozvaří a nezapomeň na konec na ten česnek,ten tomu dodá šmrnc.
Jedem na huby,tak pa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:53
- Nahlásit
Biluška
já bych jí rozdrobila do malýho množství horký vody, zašmrdlala vidličkou a vlila posléze k masu. žádný crcání. A POZOR, počítej s tím, že musíš ubrat sůl jo? Kostka je slaná sama o sobě, tak abys nepřesolil Jiříku!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 13:58
- Nahlásit
Nazdárek žumpičky
no co jsem se to na vedlefoře dočetla! Tak my jsme už žumpa,jo? To nás takhle vyznamenala skupina deprivantů-to je pecka todlenctonc.A Gerdička jak se rozohnila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:03
- Nahlásit
Neessi
Ahoj můdr! Mě se taky víc líbí ta stoka bych řekla....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:03
- Nahlásit
Neessi
Gde vedle? Specifikuj, tam je těch témat tolik, že se v tom nevyznám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:04
- Nahlásit
Biluška
Dotazy pro administrátora v Technické
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
ŽÁDÁM OKAMŽITOU OMLUVU, JINAK SLOŽIM FUNKCI!
Okamžitě se vám pani vomlouvám, bo jak by asi fungoval stát bez.....hele co vy vlastně ste? Nemůžem z vás udělat politickýho vězně? Jako že byste na tom mohla bejt ještě hůř neš lit....nekoukala ste fčéra v rámci tréninku na změnu funkce na ten film o thajskym vězení?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:17
- Nahlásit
Gerda
Okamžitě se vám pani vomlouvám
TISKOVOU VOMLUVU CHCI. To znamená, že tu vomluvu natisknete a bude ji osobně všem roznášet! Nenechám si sejřiti na hlavu, vod toho sou tady jiný
vězně
dyš mi budete péct buchty s povidlama, tak klidně bych i jo, ráda , ale už nestíhám, vodlítám totitž právě do Voceányje.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:22
- Nahlásit
Gerda
ten stan je asi na mě drahej co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:25
- Nahlásit
brezen2008
budeš taky kempovat?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:28
- Nahlásit
janika
myslim, že to je ztráta času
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:30 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
janika
to sou argumenty, by jeden upad.
Já bysem to nenazvala argumenty,páč argument je na ty kydy,co tam píšou,silný a slušný výraz.
Spíš mi příjde blbý,že si ta oligofrenní nána dovolí napsat,že Renča nikdy nikomu neporadila a jen blbě kecá.Tak to je napřesdržku-specielně vod takovýho úbéčka,který má jasný výraz chrliče a neví ani u který nohy chodí pes,natož aby něco vycvičala jako Renata.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:35
- Nahlásit
janika
na co chceš stan?
na trekky
Gerda
no budu,chci jít příští rok už na trek a na podzim,jestli zdraví dovolí,tak na Jednookého vlka a pak jak finance dovolí,jezdit se psema courat se a přespávat a dělat si ohýnky......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
brezen2008
Holka, ale tenhle stan má skoro pět kilo, to není na trek dobrý...Tohle je stan do kempu, ne na nošení na zádech, to bys umřela už na prvnim kiláku, jestli v tom chceš spát na treku, je dobré volit z těch nejlehčích a asi i ubrat na rozměru, aby jsi na zádech tahala skutečně jen to, co je nutné, tzn zřejmě v tuhle chvíli by musel komfort stranou. Já si vybrala - se stanem na zádech nikde chodit nebudu, do kempu si pěkně dojedem autem, tam to vybalíme a proto stan může být velký a těžký.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:40
- Nahlásit
jdu jí něco napsat,krávě jedný blbý,už toho mám fakt dost....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:43
- Nahlásit
brezen2008
Kup si stan Gemma, je fantastický, lehký, lehce stavitelný a mám ho roky ozkoušený
Neessi
Gerda
že se rozčilujete s takovou Jitkou. Jestli se nudíte a chcete rozvířit diskuzi tak se zeptejte na fousatého pána
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:49
- Nahlásit
Biluška
dík za tip
víš ale to fakt naštvalo.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:50
- Nahlásit
Biluška
Ale já nechci rozviřovat žádnou diskusi, mě se jen nelíbí, že jedna slečna, co má minimální zkušenost, útočí na člověka vyrostlého na cvičáku, s mnohaletou zkušeností s výchovou a výcvikem, dokázanou na ovladatelnosti a povaze své feny přímo ukázkově, místo toho, aby sklapla čelist a zkusila něco podobného se svým psem. Místo toho kopíruje a kopíruje, zafláká stránku citátama komplet celých příspěfků...dyť už odtamtud utekli všichni výcvikáři, co mohli fundovaně radit, už ani Tchoř neporadí, bo ho to neba, Sali vysmahla už dávno, její rady mě bavily nejvíc, i dyš byly drsně napsaný a nes*aly se s nikym. A kdo je tam výcvikář dál nevim, bo na fšechny příspěfky reaguje one-cell-brain (to vymyslel tlustej) dzedzy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 14:58
- Nahlásit
janika
jestli bych měla někdy blbostí a debilitou takhle srát okolí, tak ať mne raději někdo praští, protože z ohledupnosti k okolí se to nedá vydržet.
no jo,nikdo to včas neudělal- a měl a pjekně majznout jak mouchu plácačkou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:07
- Nahlásit
Gerda
Vždyť já vím, akorát se s ní odmítám rozčilovat. Všichni víme, že je tupá jak panštok tak co s ní
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:20
- Nahlásit
brezen2008
stan na trek? na co proboha?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2008 15:22
- Nahlásit
Ebony
no abych někde přespala,anebo stačí nějaká něpromokavá plachta,mě jako nestačí ,zatím,spacák a karimatka,ty chodíš?
|