| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:11
- Nahlásit
Čau lidi,
tak to jsem přišla tak akorát, přesně k tomu vejcucu ale bohužel se už asi nedozvim, esi jsou ty kapky škodlivý nebo nejsou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:17
- Nahlásit
Tinta76
esi jsou ty kapky škodlivý nebo nejsou
proč by jako byly škodlivý????? Dyk je to samá příroda!akorát mě sou na hovno ,ale škodlivý né.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:25
- Nahlásit
Biluška
Na pulling si u psa z řetězu nechávám zajít chuť, ale weight pull sprint v září zkusíme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:27
- Nahlásit
Děkuji za výcuc.
Po těch kapkách mám taky hlad a to přímo děsivej. Už jsem vyžrala ledničku a teď se vrhnu na špajzku Kapky hodím do žumpy a prdím na ně, akorát bych přibrala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:30
- Nahlásit
Mucholabka
weight pull sprint v září zkusíme
jak se to liší od pullingu? Taky už bysme mohli zkusit nějaké závody, už jí to docela jde . A mě se to moc líbí, páč se u toho nenadřu jako u agi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:37
- Nahlásit
Biluška
U wp sprintu sedí týpek na trojkolce a pes tahá na přivolávačku. Je tam menší váha a je to na čas.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:41
- Nahlásit
Biluška
http://www.youtube.com/watch?v=Ay7okgDA-XI sprint máš tady na videu. U mojeho psa je totiž s pullingem problém, že od určité váhy cítí, že by musel zabrat, zastaví se, štěká a kouše mě. Motivovatelný je parádně, ale je to pro pulling zlomený pes, pullingář nesmí být na řetěze. Nebo když už tahá, tak neroztáhne a musí se mu pomoct s roztažením. Ale třeba se to naučí, jenže naučené nikdy nedá takový výkon, jako když to jde od srdíčka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:43
- Nahlásit
Biluška
Po těch kapkách mám taky hlad a to přímo děsivej. Už jsem vyžrala ledničku a teď se vrhnu na špajzku
ty voe,my sme fakt smolařííííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:45
- Nahlásit
Tak to zůstanem u pulingu, odmítám se hýbat víc než je nezbytně nutné (čili sedět a říkat u toho "zaber Wandi, zaber" )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 19:48
- Nahlásit
Biluška
Jestli chceš na závod, tak to přijď natřím pitům 6.9. do Zbroslawic, není to daleko ale bude tam týpek, který to natírá malamutům na celé čáře s dvacetikilovou fenečkou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:01
- Nahlásit
Mucholabka
6.9. je mistrovství republiky v agi. Budu se pokoušet s Hesinkou naposledy obhájit titul
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,my sme fakt smolařííííí
sme ultrasmolaři Proč ty pitomé kapky kdekomu zabírají a my po nich umíráme hlady??? Už pěkně dlouho sem neměla tak děsný hlad jako dneska po těch kapkách
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:08
- Nahlásit
Biluška
Proč ty pitomé kapky kdekomu zabírají a my po nich umíráme hlady???
Asi je bereš těsně před jídlem jako Davídkojc.Kurňa ráno na lačno a odpoledne taky až když seš vylačněná.Přeci nežereš celý den.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:10
- Nahlásit
Biluška
Už pěkně dlouho sem neměla tak děsný hlad jako dneska po těch kapkách
no jo,sou to nějaký žaludeční byliny,po těch vyhládne
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:11
- Nahlásit
čau holky , na mě ty kapky fungujou - jak se přehnal ten nervák s Toničkou, rozežrala jsem se tak, že bych slupla vozku i s povozem... Po těch kapkách přesně řečeno mě nepřešla chuť na jídlo a ani vlastně úplně hlad, ale sním ani ne poloviční porci a mám pak pocit, že jsem nacpaná k prasknutí. Naposled jsem jedla kolem jedný ledovej salát, rajče, 2 polystyreny a kus sejra a jěště teď mám pocit sytosti...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:11
- Nahlásit
Neessi
Asi je bereš těsně před jídlem jako Davídkojc
já už ne,dneska sem si to hlídala bo sem měla čas.
Přeci nežereš celý den
Já už ted jo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:15
- Nahlásit
Neessi
Kurňa ráno na lačno a odpoledne taky až když seš vylačněná
jo, tak jsem si je vzala já...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:26
- Nahlásit
maixnerova
správně.To víš,Biluška s Davídkojc by chtěly,aby jim ty kapky nahradily jídlo vůbec
Jinak jsem ráda,že Antonii ty boule "odrůstají"-to víš,moje pochvala se "utopila" v příspjevkách o budování posr*ného státu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:28
- Nahlásit
Koukám na kalendář a dneska má svátek Ebony -tak fšecko nejlepčíííííííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:34
- Nahlásit
Neessi
Asi je bereš těsně před jídlem jako Davídkojc.Kurňa ráno na lačno a odpoledne taky až když seš vylačněná.Přeci nežereš celý den.
Beru je na lačno. Vzala jsem si je ráno a f pohodě. Jenže ráno nemívám hlad nikdy, dopoledne nemívám na nic čas a tělo není zvyklé jíst. Pak jsem jela do té Olomouce a cestou jsem se stavovala u našich. Maminka samozřejmě považovala za věc své cti narvat do mě oběd. Snědla jsem pidiporci a cítila jsem se úplně přežraná. Dokonce jsem v autě uvažovala, že se stanu bulimičkou,měla jsem fakt úplně přesycený pocit. Kolem páté mě přepadl hlad. Prozíravě jsem vytáhla z kabelky kapky a nakapala jich dvacet. Jela jsem domů. V autě jsem měla děsný hlad. V Krnově jsem se stavovala v kauflandu a to už jsem šilhala hlady. Kolem čokolád a podobných věcí jsem se proplížila silou vůle. U pečiva jsem si musela málem nafackovat, abych nesežrala nějakou koblihu hned u regálu. Nařídila jsem si, že sním jenom kapky a jestli budu doma ještě umírat hlady tak si udělám topinku. Hned v autě jsem sežrala další dávku kapek a úplně jsem umřela hlady V sedm jsem přijela domů a normálně se mi dělalo hlady špatně. Tak jsem sežrala tu topinku. Pak eště jednu. Se sýrem (ale nízkotučným ) . Tím jsem dostala megahlad. Sežrala jsem 4 blumy. Velký, modrý, sladký. Čokoládu Milenu (malou,ale kdyby byla doma velká sežrala bych i velkou. Možná i dvje ). Ovocný tvaroh v kelímku. Už nemám tak strašný hlad, ale furt mám hlad Nebavím se o chuti na něco, bavím se o hladu. Přitom normálně večer vůbec nejím a nemívám hlad, tělo je zvyklé, že večeře se u nás nevedou.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:37
- Nahlásit
Neessi
, doufám, že se nám někdy podaří s bobem & bobkem & tequilou za tebou přijet a osobně ti složit díííííky . Koncem srpna budu mít dovolenou, tak jestli se ti to bude hodit, na odpolko bychom se přijeli podívat. Písnu meila.
Jinak budování posr*nýho státu je věc nad jiné důležitá, chápu (i když by se někomu mohlo zdát, že je to nošení dříví do lesa) .... hmmmmm... nebylo by tam pro mne prosím teplé místečko dobře placenýho anarchisty?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:41
- Nahlásit
Biluška
Přitom normálně večer vůbec nejím a nemívám hlad, tělo je zvyklé, že večeře se u nás nevedou.
tak to já večer normálně žeru jak kyselina ,ale po těch kapkách mi stačí sežrat tak pětinu toho,co bych jinak zblajla jako malinu.Jenže já jsem neukázněná,živelná...........
Jinak nejhorší je jít nakupovat hladová-to pak ten hlad roste ,když tě tak čtu,tak si asi dám jogurt ještě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:42
- Nahlásit
Hned v autě jsem sežrala další dávku kapek a úplně jsem umřela hlady V sedm jsem přijela domů a normálně se mi dělalo hlady špatně. Tak jsem sežrala tu topinku. Pak eště jednu. Se sýrem (ale nízkotučným ) . Tím jsem dostala megahlad. Sežrala jsem 4 blumy. Velký, modrý, sladký. Čokoládu Milenu (malou,ale kdyby byla doma velká sežrala bych i velkou. Možná i dvje ). Ovocný tvaroh v kelímku. Už nemám tak strašný hlad, ale furt mám hlad Nebavím se o chuti na něco, bavím se o hladu. Přitom normálně večer vůbec nejím a nemívám hlad, tělo je zvyklé, že večeře se u nás nevedou
my dvě si můžem založit eseróčko
maixnerova
teplé místečko dobře placenýho anarchisty?
leda dyzydenta,teplý místo bys měla f kotelně,stačí?
Zejtra se vozvem,má bejt kosa a hnusně tak rybník nebé.ale až tak nějak kolem 3-4 třá jo?
EBONÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
Tož všecko nejlepčí a at ti ty čokli už nerostou!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:44
- Nahlásit
maixnerova
nebylo by tam pro mne prosím teplé místečko dobře placenýho anarchisty?
jo-tak to bude horší s tím dobře placeným flekem-lit je málopočetnej a funkcionářů je 5 x tolik a to si některý ještě berou další a další funkce.Ale ten anarchismus je moc dobrá myšlenka -víš co,počkáme,až bude kasa plná a svrhnem vládu a dobře si zaplatíme!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:47
- Nahlásit
Neessi
Vládu nesvrhnete, vláda bude mít gripen
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
leda dyzydenta,teplý místo bys měla f kotelně,stačí?
... to sem si naběhla... a co takhle ministra propagandy, pani - už máte?
Mezi 3-4 u mě dobrý
Ebony
Všechno nejlepšíííííííííííííííííí
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
Neessi
až bude kasa plná a svrhnem vládu a dobře si zaplatíme!
jóóóóóóóóóó
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:08
- Nahlásit
Biluška
až bude kasa plná a svrhnem vládu a dobře si zaplatíme
helejte,tady se chystá něco nekalýho,ledva sme uchvátily moc,už abysme se bály vo koryta Co jim zvednout daně aby je přešly roupy? A zpívat at si choděj do zeme krále Miroslava a smát se zakazuje!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:10 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Biluška
slečno, postřehla jsem správně, že opovrhujete našimi lukcusními eksluzivními megabrutus závody a jedete na republiku? blééééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 21:14
- Nahlásit
davidkova renata
Co jim zvednout daně aby je přešly roupy?
Zvedla bych jim krom daní i mandle, páč jsou fakt nějaký ofrklý Budem na ně z Gripenu svrhávat Pumu, ony je ty roupy přejdou
Dasha
To se kreje? Já myslela, že vaše megabrutus závody jsou až v říjnu To je teda prekérka Co včil? Když na tu republiku musím, u vás těžko získám titul mistr republiky co?
Jdu plnit manželské povinnosti, je na mě vyvíjen nátlak a manipulace Za pět minut jsem zpátky
|