| Autor |
Zpráva |
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:48 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Neessi
jinak dneska v noci bude ouplněk
Ouplněk ! Co já se na něj načekala ! Pani, krom hubnutí, nedá se na ten ouplněk spolehnout aji s něčim dalšim ? Třá aby mi fšecko dobře dopadlo? Jesi jó, a mužu to ňáko potpořit, třá zbjerem divotvornýho bejlí a tanečkem o půlnoci, jakoš i vzýváním všelikejch bošstef, fčas mi řekněte: narvu bejlí, zatančím a vyzvu bošstva!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:54
- Nahlásit
Krásný deštivý ráno všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:55
- Nahlásit
Neessi
.........a vůbec-jdu na houby
Nikam nechoď uš sem fšechny vysbírala
A bylo to zajímavé, páč napřed mi zdrhli oba svetři. Jenom tak, oni mají ve zvyku mizet za obzorem. To je mi jedno, páč silnice tu nejsou a myslifci chodí akorát sušit seno na pole . Pak zdrhnul Arman. Za srnkou. To už mi jedno není, páč on dělá bligule. Srnku teda nedožene, ale po cestě zpátky by to mohl vzít přes dědinu a dělat bligule se slepicema. Tak jsem na něho hulákala ať se okamžitě vrátí. Prděl na mě syčák Jenomže jak jsem se soustředila na něho tak zdrhla Gozéra co správně vycítila, že ji nehlídám. To už jsem zařvala tak strašlivě, že sebou pleskla na zem a měla tak předpisový ÍPO lehni, že byla skoro zahrabaná v zemi. Pochopitelně dostala traverzou, ale jenom trošku, jako za odměnu, že lehla. Texík se ztratil v obilí a nemohla jsem ho najít. On mě taky ne. Setři byli pořád v čoudu a Arman taky. Fofrem jsem to otočila domů než mě všichni ti psi najdou a říkala jsem si jaký je to úspěšný den, když jsem se zbavila hned čtyřech psů a že zítra půjdu určitě na houbičky taky, že bych mohla ztratit třá Pumu, ta už mi taky pije kref Prd velebnosti Napřed nás dohnal Texa, hned na kraji pole. Potom se přiřítil příšerně zahnojený Arman, by mě zajímalo v které bažině se válel. No a u kravína nás dohnali oba setři a před sebou hnali stádo srnek, že prý ať je rychle picnu a budou k večeři No nic, zítra to přece jenom zkusím znova
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:55 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
Čus fšicí
Za ten tejden, co sem doma sama sem zjistila, že sem teda hodně nískorospočtová: utratila sem asi čtyři kila a to v rátaní flašky frankofky . Toš vám to přetkládám jako typ pro ty, co sou na štíru s penězma (Zjevnej Pergamen to jistě zaujme ). Asi začnu šířit svoje knouhau a uspořádám ňákej školicí kurs . Kdo máte zájem, hlaste se, místa sou limitovaný!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:57
- Nahlásit
janika
co nového jste vymysleli od včéra??
Spousta hodnotnejch návrhůch, pani, počtěte si!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:00
- Nahlásit
Biluška
No nic, zítra to přece jenom zkusím znova
Skuste, pani, jednou se to povíst muší, mi neřikejte, že dyš se trochu zasnažíte .... Třá by pomohlo, dybyste se stoho póle zdekovala rychlejš!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:03
- Nahlásit
janika
se mi právě nechtělo a vejcucářka chybí...no, co mam s váma dělat...
Jak jako, nechtělo ? Jednou ste funkcijonář, tak máte taky ňákou zvotpovjednost, né ?! Zvláště dobře vaše vobjetavost vyzní, aš béme po Zjevnym Pergaménu požadovat proplacení pohoštění f tý hospje!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:09
- Nahlásit
rosnička
.... Třá by pomohlo, dybyste se stoho póle zdekovala rychlejš!
jj, zkusím to paní. Zítra si vezmu kolo a zkusím jim ujet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:10
- Nahlásit
janika
máš mejlík
jinak dobré ráno všem
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:13
- Nahlásit
janika
Podepsal ten List Předchůdce Papíru aspoň ty Daně Denně Za Odměnu??
Zatim né, jenom ho votsouhlasila ! Patrně to nechává na tu hospu, kam nás zve!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:28
- Nahlásit
Neessi
Biluška
Hlásím, že kapečky jsem zakoupila již v utery pro mého mužíčka. Poctivě kape, ale zatím účinek žádny, spíš to je opačně hlásí, že je stále při chuti. Tak nevím jak to má účinkovat, ale na něho to má obrácený vliv. Zatím je má 3dni tak uvidím. Kila zatím tají, ale nenápadně mrknu. Pak bonznu jako jestli huž to šlo dolů. Jenže zatím vím, že je při chuti a prý mu po nich není moc dobře, tak mu říkám, že to muší překonat. Srab jeden.
Tak zatím pac a pusu od Biška a Damiška.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:37
- Nahlásit
Darina1
pro mého mužíčka
kolik váží?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:39
- Nahlásit
Dobré ráno a děkujeme Neessi, že nám k oslavě konce své dovolené pořídila takový krásný počasí na víkend
a za trest sežeru ty flákoty rovnou dvje a na úplněk se vyprdnu !! dyš udělala tagle chnusný počasí- do příštího měsíce teda, páč pak už snad žádný návštěvy nebudou a budu se moc vjenovat tomu, jak se stát anorektičkou.
janika
co nového jste vymysleli od včéra
nic, funkcijonáři narozdíl od litu musej taky někdy odpočívat a společensky konzumovat
Podepsal ten List Předchůdce Papíru
dyš tituly, tak kompletní, vona by se taky mohla třebas urazit, takže příště: Zjevenej List Předchůdce Papíru ! Abysme si jí nerozházely hnedle poránu
rosnička
Sova , ale je to puštík, páč ten lítá i přes den
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:44
- Nahlásit
rosnička
Patrně to nechává na tu hospu, kam nás zve!
hurááááá deme do hospodyyyyy!!!!! F tom případě nepite ty kapky, dopadnete jako Neessi . Pod stůl
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:46
- Nahlásit
Neessi
Tak co jsem nenápadně koukla tak tam měl 92,5kg a měří 178cm.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:47
- Nahlásit
maixnerova
obě boule se Toničce po týdnu mazání a masírování "dramaticky" zmenšily
to se hezky čte!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:52
- Nahlásit
Darina1
92,5kg a měří 178cm
kulička
Tak mu kapej klidně 30-40 kapek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:53
- Nahlásit
PetraK
dopadnete jako Neessi . Pod stůl
náhodou.........sem se sama přemístila do kutloušku a po svejch,jen mne Bordžínka trochu potpírala ,no
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:54
- Nahlásit
Neessi
Jo a paní zjistila jsem, že asi my tady na severu jsme LEVNÍ páč ty kapečky jsem pořídila v lékárně za 59.90kč a k tomu Šalvěj 50g za 19.40.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 08:59
- Nahlásit
Neessi
No právě, že je kulička tak mu kupuji to co vy tady doporučíte. On jinak preferuje NEŽRAT, ale opravdu drasticky a mě je ho potom líto když vidím jak trpí a já žeru o sto šest páč já mám 60kg a to jsem teď přibrala a měřím 175cm.
Takže já opuchla niť, manžel kulička a syn něco mezi námi 105kg a měří 192cm.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:04
- Nahlásit
Darina1
105kg a měří 192cm.
tývocle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:10
- Nahlásit
Darina1
Paní a nenechala jste ty kapky na sluníčku? Tam se píše, že se nemají nechávat na sluníčku, třá když jsou osvícené tak nefungujou
Mucholabka
Sím tě, můžeš mi poslat sovu kolik mám teď volných minut na té pevné? Nebo kam mám volání zadara? Sem to zase nějak zapoměla a včil nevím jak moc můžu volat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:14
- Nahlásit
Neessi
,jen mne Bordžínka trochu potpírala
proto vona je tak nasvalená, musí dělat potporu paničce alkahůličce
Hele žencký Neessi + rosnička
může mi některá z vás vysvětlit proč mají v mý přítomnosti některý přístroje potíže s životem??? Třeba takhle počítadla - já jsem sice tatar technický, ale ne natolik, aby se životnost jakýhokoliv počítadla v mé přítomnosti výrazně snížila. Tam nejde o to, že bych někde něco mačkala špatně - právě proto se do spousty věcí nepustím, abych ten přístroj nepohnojila, ale ono si to zpočátku žije svým vlastním životem - jako třeba služební telefon, který si už 2x sám od sebe změnil vyzváněcí tón - a pak se to třeba samo zapíná a vypíná - jako počítadlo v práci a nebo to hrozí smrtí, jako počítadlo doma. Co je na mě špatnýho, že se mě ty věci bojej? Co mám provést?? Páč tohle není normální. začlo to tím, že mi v ruce praskaly petrolejky a přešlo to k tomuhle . Sem snad malej satan nebo co?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:15 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Mucholabka
A víš jak je to pěkný chlap. Urostlý, svalnatý- dělal zpěrače.
Biluška
Paní kdepak na sluníčku jedině ve stínu a ve tmě a nejlépe ještě pod obrazem aby to nikdo nenašel, že.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:17
- Nahlásit
Darina1
páč já mám 60kg a to jsem teď přibrala a měřím 175cm.
promiňte pani, ale tohle je čirá provokace to nejni hezký todle tady psát, páč mám pak deprézi, a musim si dát bonbón co mi přinesl v bonboniéře hodný kolega . Udělala jsem aspoň to, že jsem obešla kolegy a fikaně se s nima podělila, abych neměla nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
Biluška
No nic, zítra to přece jenom zkusím znova
jednou se to tutově povede!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
PetraKDarina1
Mám 165 a 63 kg. Přibrala jsem, mívala jsem i 58 musím na kolo, páááááááá, jdeme hubnout, měsíčník si nekupuju, do práce na kole.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:20
- Nahlásit
Biluška
Měsíčně 800 minut-13,5 hodiny do pevných linek ve špičku i mimo špičku. Mrknu na to, teď jsem doma, v práci až ve 4.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:22
- Nahlásit
Mucholabka
do pevných linek ve špičku i mimo špičku
Pro blondýny - takže furt?? Nebo máte ještě nějakou "mezišpičku" ? Jenom na pevné? Na mobily ne?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:23
- Nahlásit
PetraK
Takže paní to není vůbec provokace, ale čistá pravda. Já su niť a žeru jak prajzák a to odjakživa, ale je to taky na houby když jdete a chrastíte kosíma.
Těžká provokace je když paní Davídkova napíše, že bude taky používat kapičky. To je provokace těžká.
|