| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:15
- Nahlásit
Takže, aby bylo jasno, sem f práci a eště docela dlouho budu. Situace se vyvíjí relativně slušně. Máme řešení, které nám pomůže dotáhnout projekt úspěšně do konce, bez posunu timingu kampaně. Znamená to ovšem, že jednak nevim, kdy dnes odejdu, druhak vim, že zítra už tu brzy ráno budu dřepět. Třeťak, až se ředitel vráti z dovolené a prohlédne si vícenáklady, zváží, co mi udělat. Je možné, že o víkendu půjdu do tiskárny lepit stripy přes letáky, abychom to stihli. Ale to nevadí, sou horší vjeci na svjetě. Asi je i horší, že sem si dnes nestihla vybrat baterie, bo sem strašně makala a úspěšně, doufám, sem odeslala dvě obrovské a komplikované kampaně pro velmi protivného klienta. Už mi zvývají jen 4 + jedna nová. Svým mohutným zásobem jídla jsem umořila hlad mým spolunocovním kolegům, ale tatranku sem si striktně nechala. Takže se tu laskavje pozdržte nějak ýl, a´t tu nesmrdim sama.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:21
- Nahlásit
Gerda
Takže se tu laskavje pozdržte nějak ýl, a´t tu nesmrdim sama.
Smolík, pani! Jednak sem se právje odfšivila a odbahnila a druhak mi rodinná příslušnice nedovolí sedět tu s váma do jedný!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:23
- Nahlásit
Biluška
Skoro mrtvý je počítač.
Na ten sem zapoměla......přidávám ho do výčtu.
Gerda
Situace se vyvíjí relativně slušně. Máme řešení, které nám pomůže dotáhnout projekt úspěšně do konce, bez posunu timingu kampaně.
No vidíš.......
Takže se tu laskavje pozdržte nějak ýl, a´t tu nesmrdim sama.
Já tu eště chvilku budu,páč jednak chci vidět Plastickou chirurgii S.r.o a druhak,jedno moje a jedno pučený dítě si chtěj hrát s Bajonykláma a spát nehodlaj!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:23
- Nahlásit
Gerda
Sice jsem už chtěla jít,ale tak malinko eště vydržím.
Vidíš sme ti všici říkali,že to dopadne tak ňák šulnul
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:26
- Nahlásit
Gerda
Paní kolegyně, jsem na tom s prací stejně jako vy, ale prdím na to a jdu spát, páč zítra mě čeká ta úžasná klijentka s fenou Žofinkou co je tlučená za porody štěňat a na to musím být psychicky při síle
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:26
- Nahlásit
jablunka
počky,to nejni možný,přece podle teorie pravděpodobnosti se pokazí v těsném sledu tři věci,ne čtyři...Z toho plyne,že jeden spotřebič simuluje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:28
- Nahlásit
jablunka
Skoro mrtvý je počítač.
Gdybys nebydlela tak daleko tak si můžem pomáhat. Já ti budu ukládat věci do mražáku a ty mi sem tam půjčíš vysavač jo? . Ofšem s pračkama a počítačema je to průšvih
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:32
- Nahlásit
Erin
podle teorie pravděpodobnosti se pokazí v těsném sledu tři věci,ne čtyři
vod toho je to jen teorie,páč mně před pár lety v jednom měsíci klekla pračka,bojler,sporák a žehlička.Vypadalo to na měsíc bez nucených domácích prací,ale nezadařilo se
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:33
- Nahlásit
Biluška
a ty mi sem tam půjčíš vysavač jo?
No gdybys byla opravdu za rohem,tak ti vysavač můžu jeden přenechat,páč mám starocha,ale funkčního navíc.
Erin
.Z toho plyne,že jeden spotřebič simuluje.
To bude ten počítač,ale zase ten stáfkuje uš dlouho! Hlavně,že fšem z okolí je Othelo vopraví a já sem kovářova kobyla!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:34
- Nahlásit
Biluška
Pani,hezky jste to na vedlefoře napsala,ale přííííííííliš složitě.Ironii,vtip a sarkasmus jsou pro Jitku velmi těžké disciplíny !
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:34
- Nahlásit
Hele ženy, podle čeho si zejména vybíráte ledničku? A tim nemyslim to, že má mít energetickou třídu A+. Třeba já mám požadafky, aby měla mrazák dole, alespoň dvoušuplíčkovej, skrzevá maso pro psa, aby byla jen tak jako já vysoká, aby byla bílá, ale to, ayb měla dva motory, mě nenapadlo. Je tam snad něco dalšího, co mě mělo napadnout?????????
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:35
- Nahlásit
Neessi
mně před pár lety v jednom měsíci klekla pračka,bojler,sporák a žehlička
Šiš,neděs mě,bojler máme těsně po záruce a teď má přijít revizák na vopravenej plynovej kotel,tak doufám,že to dopadne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:36
- Nahlásit
Neessi
No jo, s tím se počítá. Třá to ale dojde nějakým jiným
jablunka
První týden v září jedem na závody do Mladé Boleslavi. Budu navigovat oklikou přes Chrudim, dovezu ti led z mražáku a odvezu si vysavátko . Chceš i teplo ze sporáku?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:37
- Nahlásit
Gerda
Je tam snad něco dalšího, co mě mělo napadnout?????????
aby měla zámek na složitej kód-to by měla mít určitě,bo když jde čék v noci bez brejlí něco mlsnout,tak se nevotevře.A měla by taky řvát : Nežer,nežer,nežer!Nešahej na ten česnekovej bůček! Nech ty párky ležet!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:38
- Nahlásit
Gerda
Ještě aby byla samoodmrazovací, ale to už jsou dneska asi všechny. Jestli se dělají i jiné než bílé tak ber jinou barvu, bílá se čertvíproč děsně špiní
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:40
- Nahlásit
Biluška
jiné než bílé tak ber jinou barvu, bílá se čertvíproč děsně špiní
No hlavně ne nerez,páč na tý jsou pořád otisky mastných prstů!
Chtělo by to béžovo-hnědý melír
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:43
- Nahlásit
Biluška
už ti Jitka vodepsala
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:44
- Nahlásit
Biluška
už máš reakci ..hele neměl by jí někdo vysvětlit co je to ftip či humorná poznámka nebo tak?Nepořádaj se taky nějaký kurzy???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:45
- Nahlásit
Biluška
Budu navigovat oklikou přes Chrudim, dovezu ti led z mražáku a odvezu si vysavátko . Chceš i teplo ze sporáku?
Vysávatko si klíďo vodvez,ale let i teplo si nech.
Esli klekne mražák,psi začnou dostávat granule a dobrovolně mě vopustí a chlap bé bez vepřovýho a pude se psama.
Gerda
Ty dva motory sou dost důležitý a je jedno jestli je bílá,nebo v barvje nerezu,stejně to vždycky něgdo vopatlá.
Jo apro mě je dost důležitý,aby tam bylo dost místa na velký láhvičky.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:56
- Nahlásit
Gerda
no , tak aspoň, že se to trochu vyvrbilo. O práci tedy nepřindeš!?
A jak se tu už psalo, až udělá chypku něgdo jiný, budeš zapomenutá.
Tááák a gde je FBÍÍAJ, gdyž jí něgdo připravil práci ???
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:59
- Nahlásit
Tyvoe, Gerda, máš můj vobdiv, já bych na tvym místě už asi po půl roce v takovýhle práci vodkráčela do polí s inkoustovou kaňkou na ksichtě ... Hlavně ať to dobře dopadne!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:00
- Nahlásit
jablunka
Esli klekne mražák,psi začnou dostávat granule a dobrovolně mě vopustí a chlap bé bez vepřovýho a pude se psama.
Tý jo, to stojí za zvážení. Jdu vyzkoumat jak rozbít mražák
davidkova renata
Nepořádaj se taky nějaký kurzy???
V Brně je nějaký centrum celoživotního vzdělávání a ti prý dělají kursy úplně na všechno...... zkusím se tam poptat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:11
- Nahlásit
jablunka
Jo apro mě je dost důležitý,aby tam bylo dost místa na velký láhvičky.
No jo, na to já potřebuju mrazák, dyš víno nepiju. A panáků taky moc ne, neboť moc často doma nejsem, tak to spíš nestihnu. A navíc domácím pitím se tvoří alkoholismus, což u mě by nastalo mnohem dříf neš u tebe právě skrzevá rozdíl v pitivech. Takže se zaměřim na ty dva motory, zbytek zůstane dle požadafků. A tu hnusnou poznámku vod Můdr skrzevá ty zámky a poplašný zařízení jako bych nečetla.
Tinta76
Ta práce se dá dělat vícero způsoby. Můžeš ji dělat i tak, že s tím nemáš žádný problém. Ovšem, pokud se cítíš za výstupy zodpovědná, pak se holt stáváš tím kreténem, co zde vysedává a zůstává i s kolegy, aby jim ulehčil, eventuálně pomohl v noci číst prezentace, aby v nich nebyly chyby, dyš už korektor dávno spí, nebo aby objednal pizzu lidem, po kterých hned ráno bude chtít výkony, aby byly navázány další kroky na dalších projektech. Pokud je totiž tvá práce závislá na výstupech ostatních, pokud seš tím final článkem řetízku, kdy hlídáš odevzdávky, pak potřebuješ, aby ti ty lidi nestáfkovali, makali, odevzdávali a vůbec fungovali. A pokud seš eště navíc přizdisráč jako já, pak je nezjebeš na tři doby, ale nabídneš pro ně nejkvalitnější podmínky práce, aby vše klaplo ke spokojenosti fšech. Oni ti pak vyjdou vstříc při jiných fuck-upových chvílích, stejně jako redakce a kolegové v nich Prostě jak nemáš sebeovládání na velice vysoké úrovni, musíš dělat kreatifce, bo těm se toleruje fšecko.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:16
- Nahlásit
Gerda
A tu hnusnou poznámku vod Můdr skrzevá ty zámky a poplašný zařízení jako bych nečetla.
ale četla četla četla !!! jupííííí
Jdu taky číst-musim-povinnou literatůru-tak dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:21
- Nahlásit
Ježíš, to je tak neskutečná kráva, se divím, že si ji Rudínek nedá na vodítko. V rámci zachování zdravého rozumu všech kolemjdoucích měla být dávno zavřená na oddělení bez klik. Jsem trénovaná na diskuzi s kýmkoliv, v práci potkávám různé exoty, ale na tohle fakt nemám. To už radši tu babku s utopenýma štěňatama. Jdu spát, dobrou s kobrou.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:51
- Nahlásit
Gerda
tak sem tu s tebou zůstala, bolí mi celej človjek, tak toho asi moc nenaspím. Ty si pořád v práááci?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:03
- Nahlásit
Gerda
tak to bych řekla, že jsem asi stejnej přizdisráč jako ty
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:06
- Nahlásit
zase nemohu usnout a to mě čeká zejtra vejlet,ach jo .....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:07
- Nahlásit
malinka
jo, ještě tu jsem, teď zrovna vytvářim makety oprav, co jsme provedli, takže ještě chvilku potřebuju
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:25 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Tak si dej záležet A nezpomeň něco schroupnout. Tu tatranku eště máš? Dyž si tak hezky psala o tom jídle a tak, zašla sem do skříňky pro banánky v čekuládě a zežrala sem je postupně skoro všechny.Je jich tam "jen " 10. Ale stejně to nebylo vono. Tak eště ta zmzka, nóó. A pak už nevim.: Možná nějakej bonbon bez cukru.
|