| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:08
- Nahlásit
jablunka
Jo a ty nevíš,že každý dobrý skutek muší bejt potrestanej???Nemáš rozšiřovat vlastní šiky cizákama.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:20
- Nahlásit
Erin
Jo a ty nevíš,že každý dobrý skutek muší bejt potrestanej???Nemáš rozšiřovat vlastní šiky cizákama.
Zase budu spokojená,že jednoho nevychovanýho spratečka vrátím vo kapináček vychovanějšího. Ofšem,gdyby tu měl zůstat třá měsíc,tak jim vrátím asi spratečky dva!
Biluška
Ježíš, tak je zavři tajně ne? Ne abys byla blbá a nechala se u toho natočit jako ona
Víš jak......nejni nad dobrý sousetský vztahy. Esli do teť neměli videokameru,tak při prvním náznaku,že dělám něco nepatřičnýho,si ji pojedou fofrem koupit.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:21
- Nahlásit
Biluška
Kupodivu sem eště dneska nikoho nezabila. Ale to přijde, to přijde,
Jj, tady se taky schyluje k menší, leč šťavnaté vraždičce . Eště že mandžela už neuvidím, měl by to spočítaný, mabžot !!!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:25 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
Gerda
smetku mám, ale něják jíí nedokážu dopravit do lamči. Někam se zaštrachala tu velkou injekci.
jablunka
A nechlastejte tady taghle,gdyž tu mám tolik dětí a nemůžu s váma!
dyť to řííkáám už vod rána, ale voni néél To sou furt nějaký noví recepíísi. Kde mam aši teďkon vzít tu vokurku, když bus mi jede až v jednu? To už neporaděj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:34
- Nahlásit
rosnička
Jj, tady se taky schyluje k menší, leč šťavnaté vraždičce. Eště že mandžela už neuvidím, měl by to spočítaný, mabžot!!!
Ne, aby tě napadlo vyhodit mutvolu. Víš co sežere jedenáctihlavá saň? Už sme snědli tchýni, tchána, dva švagry, tři sousedy a jednu vesnickou semetriku. Dochází nám matroš
isdpch
co novýho, mám to tady taky smazat jako Na Desenskýho poradně ?
Cože? Vedle se to smázlo?? To by mě teda nakrkali Ať mě neeají, nebo tam pošlu Kájiška Káj a víš co ten dokáže udělat když mu smáznou příspěvek
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:43
- Nahlásit
Gerda
do bře sem si dala 52 dřepů teda...a tedka chci vodku..ta by mi bodla...sem totiž zjistila že mám abstinenční příznaky
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:44
- Nahlásit
Biluška
Ne, aby tě napadlo vyhodit mutvolu
Ne e, vjenuju ji za odvoz . To bétě mnět masa, von se za mandželství dost spravil!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:44
- Nahlásit
jo , jo, smazáno poslední 18.6. Doufám, že sem koukala do správný kolonky. Ráno to tam ,ale bylo. Si myslím, že příspěfkyJan2
vzali jako spamování. ( napsal 3 a za sebou) Výsledek byl,ale dobrej. SZ se nemá zveřejňovat - vyhrávalo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:48
- Nahlásit
isdpch
Tý woe, oni to fakt celý smázli. No to je síla tohlencto... K nim demográcije a takový tyhlencty věci ještě nedorazila co?
rosnička
Už startuju Amálku a valím tam
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:48
- Nahlásit
A nové téma od Jan2 , už taky nejni.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:14
- Nahlásit
Taxem se nasrala a po víc jak roce sem na vedle fóru napsala!!!!
Sem zvjedavá jak dlouho tam vydržím.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:21
- Nahlásit
isdpch
Předevčíremc bylo v telce takový to animovaný o těch rybách - Hledá se Nemo, bo tak nějak. No a byl tam taťka želvák a já řvala smíchy, protože se choval úplně stejně jako Ty, měl stejnou práglovskou výslovnost, stejně ujetý hlody a úplně stejně se tvářil.
Sneřek, že seš hvězda kinosálů.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:23
- Nahlásit
Biluška
napsala si pjékně a to dost jasně. Ale možná, jak pro koho.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:29
- Nahlásit
ahoj dyzydentííí
má to někdo zkopčený?Od cca 10 hodiny?Prosím poslat ,kuju
Biluška
Ať mě neeají, nebo tam pošlu Kájiška Káj a víš co ten dokáže udělat když mu smáznou příspěvek
mohla bys mu říct,že ho prosím,aby se ukázal? Že na něj často myslím...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:33
- Nahlásit
isdpch
Víš jak Cécy pořád tvrdí, že jsem Aku týrala, protože útočí na malé, tlusté bloncky? Zajímavé je, že nikoho z těch velkých mozků nenapadlo, že tohle vůbec nemusí souviset s velikostí, či barvou vlasů. Co když ji někdy týral někdo kdo používal třeba stejný parfém jako já? A shodou okolností ho měla i ta holka na Ovčárech? Nebylo by to nic divného, je to obyčejné Fa, běžně prodejné, docela žádané. Nebo třeba šampon.... nebo podobnou chůzi... Ovšem mnohem jednodušší je říct "ona je tyranka, mlátila ji". Taky se to hodí do krámu, že? Jak já jsem vzteklá ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:35
- Nahlásit
janika
Luxo a dzedzy se projevily nejen jako hloupé, ale jako zákeřné a nerovné uživatelky
co psala eště zveřejnovatelka SZ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
Paní, paní, mě konečně začaly fungovat ty kapky . Sem absolutně přežraná dvou topinek . Ale bylo na čase
má to někdo zkopčený?Od cca 10 hodiny?Prosím poslat ,kuju
Zkopčený to nemám, ale v zásadě jim Janika řekla, že jsou neskuteční debilové (asi ve čtyřech příspěvcích), Tchoř mlel, že on nic on muzikant a Isdpch oznámil Essi, že je užvaněná jak stará Blažková
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:40
- Nahlásit
Biluška
ale v zásadě jim Janika řekla, že jsou neskuteční debilové (asi ve čtyřech příspěvcích), Tchoř mlel, že on nic on muzikant a Isdpch oznámil Essi, že je užvaněná jak stará Blažková
aha,takže nic co bysme už dávno nevěděli
Paní, paní, mě konečně začaly fungovat ty kapky
mě asi nééééé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:58
- Nahlásit
janika
ser na to, nemá cenu se rozčilovat, ser na to. Ta kráva jednobuněčná ti sekla do živýho, zezadu, ze zálohy a rozumím ti. Pozvracej se nad ní do hajzlu, ale za víc ti nestojí. Tobě ne.
No dyť jo, to víš, že vytočit se tím nenechám. Mám jenom jedny nervy, bohatě stačí, že mě o ně připravuje moje Saň
isdpch
stará Vajcingrová, si vyprošuju, Vajcingrová ...
U nás se říká stará Blažková , koukám, že v Práglu máte jiné drbny
to já taky, ale říct jim to nesmíme, to by měli radost, eště, že si to tu nečtou
To jo, eště, že tu máme tohlencto soukromí. Mimochodem, nejsme my vlastně bacily gdyž žijem v žumpě?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:07
- Nahlásit
isdpch
protože jako že by pes se svým viděním a svým smyslovým uspořádáním dokázal rozlišit blondýnu to se mi moc nezdá,
čéče nevim...,mám to vyzkoušeno u bývalé čuby,nejlepší kámoška bloncka a měla žlutýho žigula.Na oboje reagovala jednoznačně
Biluška
eště, že tu máme tohlencto soukromí
jo,to sem taky ráda,nesnesla bych dyby nás něgdo šmíroval
Hele co s tim kravínem fčera????Gdo nám dělá do lííínyjí???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:18
- Nahlásit
isdpch
Hesina dokáže rozlišit žlutou a modrou barvu. Kdysi, když měla ty nemocné nohy jsem ji z nudy naučila "podej modrý balonek" a "podej žlutý balonek", ale to Akélino útočení bude mít rozhodně jiný základ než je moje barva vlasů.
janika
čehopak se asi bojí???? Proč odehnali chytré lidi??? Proč?? nejedou v něčem??? Proč??? Logické otázky, nebo ne???
Říkám ti to už od včerejška. Je to sekta. Kdyby ti lidi otevřeli oči, kdo by asi tak živil příživníka Rudínka?? Musel by začít pracovat a nemohl by v maringotce mávat tachyonama
davidkova renata
Hele co s tim kravínem fčera????Gdo nám dělá do lííínyjí???
No to bys nevěřila. Kdysi chovat malamuty, ale pak zjistil, že nesypou tak přešel na jiné rasy. Koupil kravoš a má bígly, westíky, maltézáky, středoasiaty, amibuldoky a jack russely. Ale s Bártů je to nesrovnatelné, to se musí nechat. On i paní jsou moc sympatičtí, u psů je čisto, žádný bordel, minimální smrad. V kravíně maj možná čistěji než já v obýváku . Přestavěl tam okna, jsou tam normální velké, jako v bytě. Ne ty malinké kravínové. Mají vnitřní i venkovní výběhy, psi si běhají sem tam. Taky je venku veliký výběh, takový jako dvůr. Říká, že je pouští i tam. Jako je to množárna, o tom žádná, ale na druhou stranu - o kteréhokoliv "milovaného" vlčáka tady někde na řetězu je postaráno mnohem hůř.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:19
- Nahlásit
isdpch
No to by bylo super, jen v tuto chvíli neznám itinerář na sobotu, když tak dej vědět, v kterém čase cca tudy pojedete a já Ti obratem SMSknu jo či ne a co a jak a tak a vůbec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:42
- Nahlásit
Biluška
V kravíně maj možná čistěji než já v obýváku
pani,to je ale skoro fšude .Nebujte,u mě to platí taky
isdpch
že by na ní reagovala i kdyby se přebarvila, osobně myslím, že to bylo podle pachu, pohybu, gest.
kdyby to tak bylo,vůbec to sem nepíšu.Nic z toho ten pes nemoh registrovat,ona totiž "vyčihovala" blondýnu a to i v případě,že to ona nebyla.Prostě zahlídla blondatou palici třeba na druhý straně ulice a jevila nadšení,že je to Marcela.Žlutý auto taky mělo svý kouzlo,pokud se teda neorientovala podle značky Nic,musim jít
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:48
- Nahlásit
isdpch
Pro kolik lidí a jaká cenová relace?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
isdpch
U nás kdysi byl výprodej pánských zimních bund. Respektive jednoho druhu bundy. Byla modro-bílá a stála cca 200,- . Chodilo v ní půl Bruntálu. Kotek ji měl taky. Hesina s Pumou zahlédly jakéhokoliv chlapa v téhle bundě a řítili se k němu s jekotem "páneček, tam jde páneček" . Byť to byl chlap jiné velikosti, jiného tvaru těla, jiných gest...... Takže je docela možné, že se Aka mohla fixovat třeba i na střih těch vlasů. Třeba je jedno zda ta dotyčná tyranka byla blond, či ne, ale nosila stejný culík...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:59
- Nahlásit
isdpch
seš naše nebo jejich
I ty,Brute.. ,že bych teda jí zrovna chtěla mít za starší ségru,to jako fakt ne
Vůbec netvrdim to co myslitel stran napadání blondýn ,ale ta moje čuba prostě blondýnu poznala,vím to ,nejsu blbá ne?
Biluška
Třeba je jedno zda ta dotyčná tyranka byla blond, či ne, ale nosila stejný culík...
třá jenom měla stejnou sukni,co v ní vypadala jako prasnice
Což už vám ale nehrozí díky kapkám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:00
- Nahlásit
janika
až přijde majitelka fora, měla by konečně spláchnout.
To se poznaj Pražáci Copak žumpa jde spláchnout? To šlo dokavaď jsme byli stoka. Žumpa se musí vyvézt
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:02
- Nahlásit
davidkova renata
třá jenom měla stejnou sukni,co v ní vypadala jako prasnice
Což už vám ale nehrozí díky kapkám
Noooo, taky varianta, ovšem chybná páč tu prasnicovou sukýnku jsem si pořídila až letos na jaře, takže Akéla ji jaksi nezažila . A nemůžu za to, že na mě ta sukně vypadá apsolutně jinak než v obchodě na věšáku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:07
- Nahlásit
Huž jsem tu a zase vim prt,bo je fšechno smazaný¨a nikdo mi neřek,co to smazaný bylo,chjo
Zato mám nové krásné pojmenování pro břišní pneumatiku,které se snažím zbavit,ale teď už asi ne,když se tak pjekně jmenuje:
OTP Okrasný Tukový Prstenec takže do Oceánie mám další velkou devízu,heč!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 14:08
- Nahlásit
Biluška
A nemůžu za to, že na mě ta sukně vypadá apsolutně jinak než v obchodě na věšáku
to je jasná věc! Ty šmejdi bůhvíco prodávaj
|