Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:32
- Nahlásit

Tinta76
tak to bych řekla, že jsem asi stejnej přizdisráč jako ty
Pani zlatá, byla bych jen ráda )))))))))

brezen2008
kam jedeš?

malinka
co je to za banánky, dyš jich je v balíčku 10???????????

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 23:58
- Nahlásit

Takže děcka, jak to tu nebude nastoupený zítra v 8.00, budou lítat pokuty. A nemyslete si - žádnej nástup jen tak halabala. Pěkně do dvojstupu a trička do trenýrek. Po nástupu se budou konrolovat ubikace, kdo zas nahrne smrdutý fusekle pod postel, dostává na nástěnku prasátko! A za tři prasátka se ruší letenka na bájný ostrov šangrila, kde je to moooooc pěkný! A za 2x 3 prasátka přichází ministerstvo provinilce o jeden mercedes, resp hvězdičku. Tak si to rozmyslete, na dobrou noc vám tu nechávám jednu báseň, která se jmenuje Jsi jako choroba:
Jsi jako rakovina za soumraku,
jsi syfilis, co propuká,
jsi jako tubera oděná do fraku,
femur jako opuka.

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 00:01
- Nahlásit

Gerda

mají to čongové v obchodě a menuje se to schoko-gelee-bananen 250g a stojí to od 25 do 29 káčé, jak u kterejch.
No, tady maj moc dobrý vjeci, hlavně želéé bombonky(od 95do 99,- za kg) a čekuládičky.
Vozej to ze západu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 00:05
- Nahlásit

malinka
Důležitý je, že čongové maj ty čekulády dycky hodně velký. A proto nejradši nakupuju tam. Pak se mi eště líbilo to megabalení toblerone, to se nedalo ani sníst! Tolik čekulády, to je ráj. Škoda, že je mi po ní vždycky strašně špatně A vůbec, je zamčeno, kdo ti dal klíče jako?

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 00:10
- Nahlásit

Gerda
zjevnej pergamen. Ale dobře di domu spát, já tady fšechno překonroluju zchasnu a zamknu. Dobrou a ráno
Zamiki, zamiki

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 00:22
- Nahlásit

tak přemejšlím že se nahlásím už tedkaonc abych to měla na ráno do foroty

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 00:46
- Nahlásit

Gerda
Taky se hlásím neš pudu spát.
Jsi jako choroba:
Jsi jako rakovina za soumraku,
jsi syfilis, co propuká,
jsi jako tubera oděná do fraku,
femur jako opuka.

Tak děsivou básničku sem dlouho nečetla..........asi pro jistotu nepudu vůbec spát,bo po tomhle bych měla děsný sny.

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 05:38
- Nahlásit

Gerda
jak to tu nebude nastoupený zítra v 8.00,

Taxem tady i s hvjezdičkama -zase první a sama.Tak nic,jedu dál,dál,dál ..........

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:02
- Nahlásit

Já už jsem tady taky. Spala jsem asi tak 3x půl hodiny a ještě se mi zdáli hnusný sny. Udělám ze sebe člověka, natapetuju na ksicht nějaký nový obličej a jedu na jednání. Ježiš, mě tahle práce jednou zabije.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:20
- Nahlásit

ahojda všem,tak já zas letím,ahooooooooooooj

Erin
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:30
- Nahlásit

Nazdar všem a jen probíhám,ale zase přišustím.

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 07:52
- Nahlásit

Ahojky a pěéékné ránečko. Táák jáá se taky přiloudala na ten nástup, no.
Mám zatím jen jednostup?

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 08:17
- Nahlásit

Taxem tu.....sice vo chvilku dýl,ale prosím vomluvit,dneska sem usnula aš ve třičtvrtě na pjet.
Brýtro fšem..........

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 08:34
- Nahlásit

Dobré ráno milí nastupující )) Ubikace zkontrolovány, prasátka si můžete prohlédnout na našem ministerstvu na veřejné nástěnce. Janika si místo blbejch řečí zastrčí tričko do trenýrek a udělá si 50 dřepů navíc, saraksová s jablunkou si daj dřepů 52, bo podváděj a nastoupily už před spaním, ostatní ministryně získávají koťátko - za tři koťátka je letenka na ostrof zdarma. A jesi vám pámbu ňáký koťátko zabije, náhradní nedostanete...ale je to jen fáma.
Právě mám dobrou náladu, pěkně jsme to včera stihli, dnes to uvidí klientka a pak už to bude řešit produkce. Zároveň jsem si včera dodělala nejhnusnější práci a teď už to tak hnusný nebude. A hlavně ani hořlavý. Jo a Mařka má zase kouslou nohu, takže betadinujeme a framykojinujme a dala jsem jí včera v noci půlku zodaku a dnes ráno taky jednu půlku, snad to neva. V botičkách nechce chodit, musim na to mít víc času, aby si zvykla nohu zvedat výš a nezakopávala. A hlavně už jít konečně na ty stěry a nežvanit furt o tom je. Posílám vám ranní píseň na dobrý den:
http://www.youtube.com/watch?v=CH7J3G7Qtt0

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 08:43
- Nahlásit

janika
nemam trenýrky, jenom rajtky.
Ty jsi žokej? Ty jsi mamky strýček žokej Váňa? A proč nejsi v Afghánistánu?

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:04
- Nahlásit

Gerda
Právě mám dobrou náladu

koukej navalit aspoň 30%,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:06
- Nahlásit

janika
nemam trenýrky, jenom rajtky.
přepadlas kuli nim toho sympatického souseda?
Du pryč,nezapraste mi foru

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:06
- Nahlásit

malinka
koukej navalit aspoň 30%,
to víš že jo, aby mi to na večer chybělo, nejsem bláááázen, dám ti 5% a zbytek dožeň vodkou

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:17
- Nahlásit

Gerda
téééda, to je héézkýýý. VODKOU?? Teď ráno?? Co budu děélat odpoledner?? Dobrá 10% teď a 10 % v noci - to už jí stejně potřéébovat nebudeš

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:21
- Nahlásit

janika
nejsem?
Tak ty už ani nevíš, jestli seš, nebo nejseš???? Že ty si vypila malince všechnu vodku, přiznej se!

malinka
VODKOU?? Teď ráno?? Co budu děélat odpoledner??
No to já nevim, dáš si třá rum.....

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:36
- Nahlásit

Gerda
ale, ale... Už něgde sem tu psala, že piju vííínečko a džin.
Po rumu bych aši léétěla do motáákova i bez leténky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 09:54
- Nahlásit

malinka
piju vííínečko a džin
Nejvíc mi chutná džin Safír Bombaj. Jeden kamarád ho pije s vodou a plátkem salátové okurky. Mě to přijde divný, piju ho bez okurky

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:22
- Nahlásit

janika
mohla bys zase začít psát srozumitelně? ) Pochop, že tady seeš mezi ynteligentama, tak se tak laskavje vyjadřuj a nenadřazuj se. Prostě si ráda, že nejsi vožralá, bo by ti bylo zle, ale tešila by ses na spaní.

malinka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

Gerda
potřééébuji aspoň dalších pjet procéént. sííím, sííím. Moje zlatíčko 10letý dostalo srajděérku a to tak , že kudy chodí, tudy...A zrouna mi nečerpá čerpáátko a nosíím to f konvi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:37
- Nahlásit

malinka
Moje zlatíčko 10letý dostalo srajděérku
Mařena měla taky nějaký urychlení, ale už v noci, když sme byly na prochajdě....Máš smectu? Když je nutno, ucpávám psa smectou, krásně to zabírá.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:42
- Nahlásit

Sem doma z práce. Kupodivu sem eště dneska nikoho nezabila. Ale to přijde, to přijde, páč odpolodne jedu zase vydělávat tvrdé eura. Mám vařit harantům oběd, nebo jim mám frknout chleba s paštikou?
Jo a Lilátko bude mít malé mimozemšťánky, páč je tak šíleně nadržené, že osouložuje sousedův kombajn, alias svoji mateřskou loď. Bu'd se ji tím snaží přesvědčit k odletu domů, nebo budou malé Lilátka Eště nevím jestli to budu prodávat jako šarpeje,nebo jako mimozemšťany. Eventuelně jako kombajn . Záznamy beru už teď, pochopitelně po složení nevratné zálohy

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:48
- Nahlásit

Biluška
Eště nevím jestli to budu prodávat jako šarpeje,nebo jako mimozemšťany. Eventuelně jako kombajn
No jasně,že jako kombajny a rovnou do Polska,tam ti za to urvou ruce.Za šarpeje moc nedostaneš a mimozemšťany ti zabaví stát na pokusy.
A nechlastejte tady taghle,gdyž tu mám tolik dětí a nemůžu s váma!

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 10:58
- Nahlásit

Biluška
Amatérko, jak to, že je nemáš všechny dávno kastrovaný? Takhle se ta velkokynologie dělát nedá!

jablunka
A nechlastejte tady taghle,gdyž tu mám tolik dětí a nemůžu s váma!
tak ať děti na chvilku zavřou voči, nebo někam zavři děti - Můdr má takovej pěknej velkej kotec a k tomu i velkou pěknou klec do auta....taky bys něco takovýho měla mít...myslim, že k dětem plůtek patří jako vesuv k neapoli.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:03
- Nahlásit

Gerda
tak ať děti na chvilku zavřou voči, nebo někam zavři děti
Voči zavřou na chvilku po objedě,to je tak na jedno pivo po játrový vomáčce,ale gdyž je zavřu já na psí zahradu,tak na mě sousedi někoho pošlou a budu sedět s Maurerovou!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2008 11:08
- Nahlásit

jablunka
,ale gdyž je zavřu já na psí zahradu,tak na mě sousedi někoho pošlou a budu sedět s Maurerovou!
Ježíš, tak je zavři tajně ne? Ne abys byla blbá a nechala se u toho natočit jako ona Já mám děcko taky v kleci furt. Si tam hraje na tygra. Lomcuje mříží, řve a psi na ni štěkají. Občas si tam vezme Lilu a pak jsou tygr a mimozemšťan . Kdyby k nám někdo přišel tak se s Maurerovou dělím o celu takovým fofrem, že si ani nesbalím kartáček na zuby

Amatérko, jak to, že je nemáš všechny dávno kastrovaný? Takhle se ta velkokynologie dělát nedá!
No jo no, sem to ještě nestihla

<< 1 ... 1449 . 1450 . 1451 . 1452 . 1453 . 1454 . 1455 . 1456 . 1457 . 1458 . 1459 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání