| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:52
- Nahlásit
janika
smluvená kooperace
ty jo to nevím, voni se rvou furt a Brtnik je kvůli tomu furt znecitlivělej - se ani nedivim, že si pak u zubaře nemusí dávat injekci jako já, je znecitlivělej dostatečně
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:55
- Nahlásit
Benda
takovou tady máme, prodává v jednom obchodě, je krásná, má dokonalé tělo i tvář, dokonalou kůži a jeden den vypadá roztomile mladě a druhý den tak žensky seksy a jednou mě omylem bouchla flaškou (nikoliv okeny ale matonky) do ruky a jak se lekla že mi něco udělala tak mě poplácávala po té ruce a já málem omdlel
Je mi líto, ale já si tě vůbec nepamatuju! Příště budu vopatrnější, slibuju
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:55
- Nahlásit
janika
stačila by diagnoza nízkej tlak a můžem vomdlívat dle potřeby
a že nízkej tlak mám jinak ale blbej nápad to není, třá někde na pláži to by se to vomdlejvalo. Škoda že už není školní rok že bych zaskočil do dramatického kroužku na pár lekcí omdlejvání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:56
- Nahlásit
Benda
měl jsem pocit že jiný nerfy v těle dostaly šok
aha tudy na to! Že vyste měl na krku vobojek? Eletrickej? Co?
sarax
jistěže budem bezohledný
joj, to si dneska užiju teda bezohlednýho rojeníčka! A eště taky sobci můžem bejt!
Já se třeba fčera vod jedný přechytřelý paní tady u nás dozvěděla, že mě maminka špatně vychovala! No! Protože mi prej měla vysvětlit, že v úřadě se nepíská! Že si tady nemám co pískat! Že se to nehodí!, tak jsem jí řekla, že se tady aspoň něco děje! Až jí příště potkám, zapískám jí Osudovou, náně zakyslý!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:59
- Nahlásit
PetraK
zapískám jí Osudovou, náně zakyslý!
Triniti
janika
ok přesunem..jako den???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:59
- Nahlásit
Benda
že bych zaskočil do dramatického kroužku na pár lekcí omdlejvání
se zastafte. Nebude to sice dramatický jako v kroužku, ale vomdlejvání je moje parketa. Vynášeli mě takhle NAPROSTO!!!! STŘÍZLIVOU!!! z hospody nohama napřed. Ale já jim řikala, ať se nebavěj vo operaci plic a jinejch hnusotách. Prej nemám bejt cimprlich, nebyla jsem cimprlich,ale byla sem na podlaze. Takže to umim. A nebo taky stačí dlouho stát na zastávce, dyš svítí sluníčko. Ale to nevim jestli na zastáfce sou modelky. Ale trénovat se tam dá.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:00
- Nahlásit
Triniti
čau, no to já si Tě pamatuju jak jsi jela v bílém oblečení na bílém koni ale nebyly to svatební šaty
PetraK
el. obojek nenosím a už ho ani nepotřebuju na to smrada ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:00
- Nahlásit
Tak děcka, sem zdárně po obědě, vidim, že máme nabídky dalších dětí na práci, v úterý je čekám před domem, práce se dycky najde.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:02
- Nahlásit
PetraK
Takže to umim
Taky to umim, omdlela sem na veterině, když mýmu jezefčíkovi rovnali zlomenou nohu. Pak sme se taky omdlívaly s kamarádkou u nás před barákem, to je fakt blbá hra a pak nás z toho dost bolela hlava. Možná sem si zbytečně odbourala hlavní množství mozkovejch buněk a tím si zničila život.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:02
- Nahlásit
Benda
el. obojek nenosím
to si člověk splete s kravatou ani neví jak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:04
- Nahlásit
Gerda
Taky to umim
tak můžem dávat Bendoj lekce na střídačku -sudej/lichej tejden. Přece jen, kucí někdy hůř chápou, třeba to bude piplačka?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:06
- Nahlásit
janika
no jedině snad vyhladovět pak by to šlo.
PetraK
splete s kravatou ani neví jak
kravata ? co to je ?
Bendoj lekce na střídačku -sudej/lichej tejden.
jestli by nakonec nebylo jednoduší zakopnout ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:07
- Nahlásit
PetraK
Přece jen, kucí někdy hůř chápou
to je velká pravda - staroamazonské přísloví praví: Čék musí přijít o půl mozku při pádu z lijány, aby viděl džungli muskýma očima.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:10
- Nahlásit
Benda
já si Tě pamatuju jak jsi jela v bílém oblečení na bílém koni
To jó, ouplná princezna, akurátže místo těch svajebních šatůch sem mjela na sobje starou bílou zimní bundu, místo punčošek červený voteplováky, místo střevíčků boty ot hnoja, co sme ho tam rovnali a parátní roscuch k tomu. Ale jinak sem přesně ta, jaks mě přet chvílí vylíčil
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:11
- Nahlásit
janika
símtě to mám pod členem ne??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:14
- Nahlásit
Gerda
staroamazonské přísloví praví: Čék musí přijít o půl mozku při pádu z lijány, aby viděl džungli muskýma očima
z tohodle přísloví bude radostná moje sestra. Má tři chlapečky!
Benda
jestli by nakonec nebylo jednoduší zakopnout
no můžete to zkusit, ale!! To umí každej vůl! Dešto rafinovaně vomdlít vás můžem naučit jen my dvě! Jak chcete, každej svého štěstí strojvůdce. Modelku vám klofne někdo učenlivej z našich kurzů a vy máte smolikofa!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:15
- Nahlásit
Triniti
Ale jinak sem přesně ta, jaks mě přet chvílí vylíčil
jojo prostě zůstaneme u toho, že jsi byla ta co jela v bílém na bílém koni at si každý představí dle sebe
Nakonec tenkrát paní RD měla klobouk pana RD a ty slečny co tam přijely nevěděly kdo je RD.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:16
- Nahlásit
Tak si děcka přectafte, že sem fčera zakoupila drahý střihací strojek na pejsky (350,-), načeš jsem se ho okamžitě jala vyskoušet na Jáje. Dopadlo to tak, že Jája má oholenou půl hubjenky stylem stračena. Jelikoš s tím pořádně neumím, tak se jí na hubě střídaj fleky osrstěný s neosrstěnýma. Vypadá divně, šak se taky tvářila! , ale slíbila sem jí, že jí to určitě za chviličku doroste.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:18
- Nahlásit
Triniti
ale slíbila sem jí, že jí to určitě za chviličku doroste
než se vdá, tak určitě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:25
- Nahlásit
PetraK
Modelku vám klofne někdo učenlivej z našich kurzů a vy máte smolikofa!
Jo, to je pravda!!!!!!!
Triniti
Vypadá divně
Chuděra jájenka! Dyť vy ste jí zkazila léto!
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
PetraK
No to nééé, vona se nefdá, vona bé furt jen maminčina!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:26
- Nahlásit
Tak se tady mějte hezky, nezlobte a pište slušně at se nemusejí náhodní kolemjdoucí červenat nebo pohoršovat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:27
- Nahlásit
Triniti
vona se nefdá, v
takže ste jí skazila celej život..chudinka psina...koukejte se voholit strojkem taky..aspon vás Benda nebude potkávat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
janika
seš teda fatal error sarax1@centrum.cz
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:31
- Nahlásit
sarax
takže ste jí skazila celej život..chudinka
Myslite, pani? Co budu dělat? Du se voholit a budu u toho poctivje brečet, třá to pomůže.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:33
- Nahlásit
janika
sarax
Nic proti, ale saraksová mě obvinila z debility, když sem jí řekla, že neumim poslat mail z podčlena, protože mi to hlási fatal eror...proč tebe neobvinila?????? Abych ti nepřesádrovala stofárda saraksová!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:35
- Nahlásit
Gerda
Jo, to je pravda!!!!!!!
jsem ráda, že jako lektory kurzu se shodneme, dík!
Triniti
vona bé furt jen maminčina
á jejda, maminky pucošek! Co vám to nebohý stvoření provedlo,
že ji nic nedopřejete?
budu u toho poctivje brečet, třá to pomůže.
ale musíte až do vopuchnutí, jinak to nevodčiníte!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:36
- Nahlásit
Gerda
Abych ti nepřesádrovala stofárda saraksová
esli se do toho pustíte - maj tady pod voknama železný výztuže do betóna - můžu dyštak vypomoci - mohla by z toho vzniknout nějaká zajímavá skulpůra - jako sou ty v Sadský, třebas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:39
- Nahlásit
janika
hele fatal error - to zní ale skorem jako femefatal, ne? Já to tak teda slyšim a to mám jenom jedno voko!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 13:40
- Nahlásit
děckáááááááááá janika mi udělala fotoalbůůůůům, mám tam fotky z toho memoriálu, tak se na ně můžete podívat. A jelikoš s tim vůbec neumim, tak janiku poprosim, aby si vzala týden volna a nafrkala mi tam šecky albůůůůmy, co mám.
http://album.volny.cz/gerda2008/browse.php?album_i d=104266&browse_page=0
PetraK
jako sou ty v Sadský
Pche! Eště budete prstíkem hrabat, abych vás tam pustila zadarmo, až se z toho udělá druhá versajská zahrada, aby se nemuselo až do paříže!!!!!
|