Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:04
- Nahlásit

PetraKjezis pani,mi jsme na tom stejne blbe,jako s tim orientacnim smyslem,ja ho mam taky na houvno,tak aspon mile damy vite na co mam psa,ten me spolehlive dovede domu

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:08
- Nahlásit

Čau lidijové, co je novýho? Krom Bártovic kravínů, nového čtení zákona a Petřina zabloudění? Sem dřela celý den na zahradě a nestihla jsem nic číst

Garfield
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

Biluška
Už jsou zralý voňavý a sladký třešně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:13
- Nahlásit

nemethova5
Obávám se, že kdyby vyklidili byt - máme ho průchozí dokolečka a zamotali mě 6x dokola, tak pak ochotně zabloudím

Biluška
dřela celý den na zahradě

co dělaj bobule??? - hele a znáš Muchovník? To je takový keřo-strom, rostou na něm bobulky velikosti borůftky, taky tak vypadají a chutnají naprosto zvláštně!!!!! A je jich taky moc , těch bobulí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:22
- Nahlásit

PetraKhele pani ja znam lepsi,me chutnaji moruse,hele a nejsou to nahodou ty moruse,muchovnik,to je nazev,to by se pani mucholabka asi divila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:24
- Nahlásit

PetraK
ty seš trupka,to je děsný,příště dostaneš džípíesku
Biluška
pani,celkem nic,furt mi píšou na mý foře i dyš sem to jasně zakázala,jak mám pak mít čas na lííínyje?!
Garfield
Už jsou zralý voňavý a sladký třešně
tady už jo,sme se jich přežraly s Gerdou tudle a dneska sme ďobly s petrouk.ale učunila sem si flek na hodobóžovejch bílejch gatích za akční cenu 79kč u čongůPostupně sem na ně vylila jeden Vanish,pak jinej Vanish a nakonec Savo - flek zůstalTedkonc visej na balgoně a nejni vyloučený,že mi z nich do rána zbydou akorát ty gumičky co sou f pase

du se svalit...NEPIŠTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:32
- Nahlásit

nemethova5
to by se pani mucholabka asi divila

Nee, muchovník je něco jinýho než moruše - ta taky není špatná, musím ji jít očíhnout tady u nás je jedna u kostelíka, tak si tam zajdu. Jestli teda nezabloudím - taky tam maj spoustu malejch domečků D:

davidkova renata

příště dostaneš džípíesku

to je naprd zařízení. Kamarád z Blanska jel za mnou do práce. Prahu sice našel, ale ulici kde dělám a náš barák ne. Musela jsem po něm skorem nechat vypsat pátrání . Já si příště vezmu klubko nití a bude. Je fakt, že je dobře, že jsem tím lesem zpátky už nešla- přece jen teď už je skorem tma, to bych určo byla ještě tam a nejsem trémpka, abych bivakovala na stromě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:34
- Nahlásit

PetraK
nejsem trémpka, abych bivakovala na stromě
si myslim,že by vás nějakej ten bezdák co jich tam je hafo,určo na noc pozval do spacáčku

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:34
- Nahlásit

davidkova renata

to savo by to ale mělo zničit ten flek. Nemáte vy náhodou savo na koupelky nebo kuchyně?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:37
- Nahlásit

Garfield
Už jsou zralý voňavý a sladký třešně?
Jsou . Naštěstí si strom vzal poučení z mého loňského zoufalství a letos jich naplodil přesně pro naši rodinu. Asi tak košík a půl . Přesně tak, aby se jich všichni najedli a nikdo neřešil co s nimi . Už máme skoro po úrodě.
Zato rybíz se pominul a urodila se ho asi tuna

PetraK
A je jich taky moc , těch bobulí
Díky bohu jsem to nikdy neviděla, neslyšela o tom a dá-li pánbůh tak se s tím nikdy nepotkám

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:43
- Nahlásit

Biluška
Díky bohu jsem to nikdy neviděla

tak kdyby vás to někdy paní popadlo a po bobulích se vám zastesklo, tak buď můžete přijet k nám a nebo jet do Trutnova. Tam jich mají hafo i s bobulema.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:44
- Nahlásit

PetraKa jak to vypada ten muchovnik,jj,moruse jsou moc dobre,mela jsem i bile i cerne,abych si treba ten muchovnik nespletla s vranim okem,to by bylo asi poprve a naposledy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:49
- Nahlásit

nemethova5
to si s vraním okem nespletete - to je fakt keř http://www.dreviny-okrasne.cz/listnace/muchovnik/a melanchier-lamarckii

Na bílé moruše jsem úplně zapomněla!!!! Chodila jsem je krást k nám do školní zahrady!! Byly mnohem lepší než ty černý Asi vím, co budu kupovat v zahradnictví příště! dík za tip.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:51
- Nahlásit

PetraKta pani,je moc peknej ten uchovnik,ale u nas teda nejni,jinak moruse jak budete mit,tak poslete aspon vzorek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 22:23
- Nahlásit

nemethova5

založim plantáže s bílejma morušema a pak pošlu bednu

teď ale jdu spát, páč sem nějaká uchozená z tej procházky. Asi se přemenuju na Bludičku

Tož dobrou s kobrou i bez.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 22:24
- Nahlásit

Všichni šli spát, jenom já musím pracovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 22:28
- Nahlásit

Biluška
zas budeš mít zavařený všechny bobule světa!

Tak já už teda du, slibuju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 22:46
- Nahlásit

tak se panička zas rozhodla nás pesany rozhýbat že jako půjdem ven,tak jsem jí říkal že bez míčku se nehnu a raději zůstanu doma,no panička si dala říct a vzala mi míček,sice mi ho nedala hned do huby,ale já vo něm věděl ,tak ještě ustrojila to malé střeštídlo co jí občas nakrejvám,bo se mi líbí,ustrojila se i panička šli jsme ven ,to vám bylo venku čucháníčko a zpráviček od odpoledne,že jsme nestíhali a furt jsem si hlídal paničku aby náhodou neztratila míček,hezky jsem na každé ' k noze ' hezky přiběhnul,ale ta malá mi to kazila ,hezky jsme si to štrádovali dolů z kopečka a potkali jsme holčičku a já holčičky můžu ,panička mi zas dala povel ¨k noze ¨ a když jsme kní došli tak mi dla další povel a já si jí mohl vočuchat,byla hezká černobílá,panička říkala že to je Bostonský teriérek a je to holčička malinka,no je fakt že se mě líbila a sindynce taky ,pak jsme šli zas dál a potkali jsme takového vořecha,já jsem krásnější ,byl malej ale mě se moc nelíbil,ale panička mi opět dala povel a já hezky tapal vedle ní,akorád sindy si ho musela očuchat a paní řekla že jsem krásnej a hodnej pejsek a pak jsme konečně došli na místěčko kde mě vypouští povelem ¨ volno ¨ a já si oběhnu kolečko a pak se hezky posadím před ní a dostanu míííííííííííček ,ihned se odeberu jdu si ho nosit v tlamě a sindy mě provokuje a blbnem spolu
dneska bylo na kopečku dost lidí a pili nějakou rezavou tekutionku,paničk si sedla na lavičku a já si lehnul a hlídal si míček a za chvilku povídá že jestli támhleten pejsek není zbyněk,fakt jsem nevěděl vo čem je řeč,já si hlídal míčeka chtěl jsem aby mi ho házela,sindy si čchala okolo mě,pak jsme potkali toho pána zbynka a měl sebou krásnou holčinu a to malé neposedné mimčo,prej nějakej kříženec NO a dogy nebo co já víém,ale mě to bylo fuk,pokecali a já se už nudil,tak se panička sebrala a šli jsme zas pomalu domů,já si ještě trochu proběhnul a hlídal si míček,dal pesemesky a došli jsme hezky na křižovatku,tam mi sebrala míček a já hezky šel u nohy a bez vodítka i sindy,ale u ní je to prej normální ,ted tu už spíme a čekáme co zas panička vyvede a vymyslí si vycházku,zejtra tu bude degen a tak bude u nás veselo
tak přejem dobrou noc všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 23:09
- Nahlásit

PetraK
zas budeš mít zavařený všechny bobule světa!
Co blbneš, zavařovat ani neumím . Krmím tady tabulky datama, aby byli pěkně tlusťoučký . Ale už jich mám plný zuby, asi půjdu taky spát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 23:24
- Nahlásit

všem co chtějí vydělat,tohle si musíte pořídit
http://www.super.cz/vtipky/11781-mala-zlodejka.htm l

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 23:27
- Nahlásit

a takle vypadá RD
http://www.super.cz/vtipky/11766-ted-te-kousnu.htm l

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 23:31
- Nahlásit

a takle za chvíli budu chodit venčit
http://www.super.cz/vtipky/11711-i-morcata-potrebu ji-vencit.html

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 07:08
- Nahlásit

dobré ráno všem přátelé
doufám že tu dneska namastíme aspon 10 stránek a budu mít co číst a hlavně pro davídkovou,páč ta pukne vzteky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 07:43
- Nahlásit

Tak dobře, tak vo čem pokecáme?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
vo životě!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:05
- Nahlásit

Dyš já zasejc pracuju, to je na houno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:08
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já mám dnes a zítra volno do večera
heled co máš doma za zvířata nebo za psy?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:11
- Nahlásit

2 psy + 2 morčata = všechno párečky a všichni se sešli naprosto neplánovaně ale to už je strašně dáávno.

Volno teda závidim!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
já mám 2 psy + 4 morčata - 3 holky a jeden kluk kastrát
Volno teda závidim!
ale určo už máš dávno výplatu a mě jí teprv dal až ve středu,naše učetní je blbka,bo to posílala až včera odpoledne

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 08:21
- Nahlásit

Vejplatu? Ta je až příští tejden... :P

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání