Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:42
- Nahlásit

PetraK
heh, můžem založit teda golfový hřiště rovnou!
Jako tu budete hrát medicimbálem, nebo co????? Víš jakej je rozměrovej rozdíl mezi jamkou na dolf a pohřbívací jámou???????

jablunka
Po každý vopici mám hroznej hlad!
To mám i bez. Teď sem běhala po agentůře a nenápadně sondovala, jesi ty jídla, co se válej v kanclech sou něčí, nebo jesi sou kradený ze fčéra z mítingu. A jelikoš byly kradený z mítingu, zkonfiskovala sem je ve prospěch sebe. A navrch sem k tomu dostala od korektora kroasán - ale bes čekulády!!!!!!!!!!! A teď uš se těšim na objed. Jupíííííííí! Zita hlásí, že dem žrát!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:46
- Nahlásit

Gerda
Jako tu budete hrát medicimbálem, nebo co????? Víš jakej je rozměrovej rozdíl mezi jamkou na dolf a pohřbívací jámou???????
Klíďo můžeme hrát golfovým míčkem,zasejc béme mít jistotu,že se trefíme!
To mám i bez.
No to já taky,ale po vopici jaxi vječí a vopravdu neukojitelnej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:55
- Nahlásit

jablunka
Po každý vopici mám hroznej hlad
Znám! Vzbudim se a sežeru co neuteče!
Tak pojeďme k moři!

Gerda

Víš jakej je rozměrovej rozdíl mezi jamkou na dolf a pohřbívací jámou

Záleží na tom, GDO!!!!! ten golf hraje! Kupříkladu pro mě maj ty jamky naprosto totožný rozměry, dyš sem ta pidlovoká, víme?

dostala od korektora kroasán

příště dostaneš vod kreatůra knokaut. mezi voči. Krást se nemá. Hlavně proto, že se s náma nemůžeš podělit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 11:56
- Nahlásit

jablunka
vopravdu neukojitelnej

na tom neni nic divnýho. Hlad se kojením zahnat nedá. To vim od útlýho dětství, páč jsem měla furt hlad. Abych se pustila, museli mi zacpávat nosánek!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:00
- Nahlásit

PetraK
Tak pojeďme k moři!

Tam já trpím průjmama!
Hlad se kojením zahnat nedá. To vim od útlýho dětství, páč jsem měla furt hlad. Abych se pustila, museli mi zacpávat nosánek!

Paní ste blpka....du si převlíct plafky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:03
- Nahlásit

jablunka
Tam já trpím průjmama

Chceme lázně?

jablunka
du si převlíct plafky!

to slíkněte, nevoblíkejte nový, stejně to zas za chvíli pustíte.

Ste jako moje sestra, dyš byla těhotná. Dvakrát jsem ji dohnala k tomu, že se pocvrdlikala. Sváděla to na těhotenství, ale já vim, že už prostě neudrží moč ve svym věku. Je taky vo pět let starší než já, baba stará!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:11
- Nahlásit

PetraK
Ste jako moje sestra, dyš byla těhotná. Dvakrát jsem ji dohnala k tomu, že se pocvrdlikala.
No f těhotenství sem to dopracovala k dokonalosti.....doktor mi předepsal Tena lady!
Chceme lázně?

Ale jen ňáký Wellnes!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:14
- Nahlásit

jablunka

doktor mi předepsal Tena lady

osobo vás je neradno asi i polechtat, to hrozí, že vytopíte obec a přilehlý vokolí, žejo?

Ale jen ňáký Wellnes

aji s masérama ňákejma! A musej tam jezdit bohatý dědové, co na nás přepíšou majetek a neunestou to wellnesování a my budem dědit! Jo, to je dobrej nápad! Jak je užitečnej ten chlast. Kdybychom se tady společně nevožraly, tak nedědíme!

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:19
- Nahlásit

PetraK
, že vytopíte obec a přilehlý vokolí, žejo?

nestraš jo??bo musím vikinu nacpat na víkend do plovoucí vesty

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:21
- Nahlásit

sarax
nestraš jo??bo musím vikinu nacpat na víkend do plovoucí vesty

ty jo, jako to si nedělej srandu! Ty chceš vzít Vikču, kterou chceš naučit na nočník na návštěvu k Jablunce, která nejenže eště nesundala plíny, ale pustí to na povel? No to bude výcvik teda! .D

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:22
- Nahlásit

PetraK
, kterou chceš naučit na nočník na návštěvu k Jablunce, která nejenže eště nesundala plíny, ale pustí to na povel? No to bude výcvik teda! .D

trupko...doufám že Jablunčino zkušenosti pomohou..já se snažila 2 dny a výsledkem je totálně prochcanej byt
takže sem jí navlíkla pleny a kašlu na to..jen nevim eslivá se to naučí než půjde do školy

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:23
- Nahlásit

PetraK
osobo vás je neradno asi i polechtat
Pokud se k tomu něgdo vodváží,doufám,žeuž má vytisklý parte!
Jak je užitečnej ten chlast. Kdybychom se tady společně nevožraly, tak nedědíme!
A co že sme to vlastně pily?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:26
- Nahlásit

sarax
doufám že Jablunčino zkušenosti pomohou..já se snažila 2 dny a výsledkem je totálně prochcanej byt
Klíííídek,ještě máte rok čas.Štěpas začal taky až teď a je fakt,že předtím nočník viděti,hysterický záchvat míti!
Navíc u nás může Vikča na zahradu bez....i nahoře i dole!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:27
- Nahlásit

jablunka
A co že sme to vlastně pily

pokud vím začli jsme Alpou, vzali to přes Lesanu, dál už si nepamatuju. Mám trošánek okýnko Jen vím, že Vokenu jsem odmítla

sarax

výsledkem je totálně prochcanej byt

tak esli je to takhle, tak to jo, to jeď. Horší už to být nemůže. Leda, že začnete vytápět i sousedy

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:28
- Nahlásit

Vy jste toho zase naflákali zatímco krutě pracující lidi tady dřou Může mi někdo udělat stručný výcuc? Kuji

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
Jen vím, že Vokenu jsem odmítla

sarax

Chyba,vím,že somráci a zábaváci ji gdysi filtrovali přez chleba a pak jí míchali s čučem a vypadali happy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:31
- Nahlásit

Biluška
Může mi někdo udělat stručný výcuc?

další s žádostí vo liposůkci! Se s váma roztrh pytel poseldní dobou.

Nic novýho, jen jsme si udělaly kapek mejdan, vožraly se, díky tomu dědily a Jablůnka to trochu vodstonala s močákem. už má doživotně Pemprzy, ale kašle na to a lítá po zahradě nahoře i dole bez. Tak asi tak nějak. Jo a Benda se dal na Vokenu. Snad jsem něco nepozapomněla. Jo vlastně a Gerda topí psy, to taky je novinka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:33
- Nahlásit

jablunka

pak jí míchali s čučem a vypadali happy

fuj, tohle jsem slyšela taky, ale radši budu v deprézi, než todle a bejt sice hápy, ale nemoct se vohnout pro ztvrdlý játra. To se radši nevohnu kvůlivá pjoumatice!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:33
- Nahlásit

Biluška
Nemůžu,páč už si fšechno nepamatuju,ale co si pamatuju napíšu.
Březen se konečně vožere a pohřbíme Jeňýka u nás na golfovým hřišti,s Petrou sme se daly na Alpu a Lesanu a dostalo nás to až do welnes lázní.Sarax u nás bé chodit nahoře i dole bez a moje děti jedou makat ke Gerdě a Bendoj.Uffff......

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
děkuju za pomoc s výcucem náčelnice! Je to šichta co? vostatní se flákaj a my abychom furt makaly jak fekální vozy potom, dyš se chtěj něco dozvědět novýho!

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:39
- Nahlásit

janika
mluvíš o Vikče nebo o Trin?
jasně že o Vikče..a sím tě dneska mi blbne fon ti zavolám od Honzy odpoledne???nějak se z něj po******
jablunka
na zahradu bez....i nahoře i dole!
no nahoře nee pokud bude svítit si uvědom že mám Sněhurku....no jen počkej se těším na užitečné rady

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:40
- Nahlásit

janika
A že von Benda kecá a Vokena nejni lihovina, ale přezdívka pro štíhlou modelku, s duší čistou jako sklo!!!

no možný to je, ale jen si myslím, že má modelka něco čistýho, tak zpravidla ani ne tak duši, jako mozkovnu, tam bývá vymetýno

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:42
- Nahlásit

Bože, to jsou věci, to jsou věci Haranty na práci posílám taky, mají jet k Jablůnkům, nebo ke Gerdě, nebo kam? Abych věděla kam koupit jízdenku. Psi posílám s harantama, nějak je taky zaměstnáte . Jdu zase makat, nejspíš tady budu až večír, tak si tu občas vyvětrejte. Vám řeknu, chudáci štábní. Tohle sledovat, to je fakt fuška. Berte na ně trošku ohledy

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:44
- Nahlásit

Biluška
Berte na ně trošku ohledy

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:44
- Nahlásit

janika
přezdívka pro štíhlou modelku, s duší čistou jako sklo!!!
takovou tady máme, prodává v jednom obchodě, je krásná, má dokonalé tělo i tvář, dokonalou kůži a jeden den vypadá roztomile mladě a druhý den tak žensky seksy a jednou mě omylem bouchla flaškou (nikoliv okeny ale matonky) do ruky a jak se lekla že mi něco udělala tak mě poplácávala po té ruce a já málem omdlel

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:46
- Nahlásit

Benda
a já málem omdlel

esli šikovně trefila nějakej nerf, tak se nedivim. Dyš Ešus trefil zubem Brtnika do ruky, tak taky skorem vomdlel a ešče mu ta ruka na tři hodiny umříla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:47
- Nahlásit

sarax
Berte na ně trošku ohledy

budem bezohledný??? Budem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:50
- Nahlásit

janika
vybílíno i jinde
- určo máš na mysli třeba vybílenej byt, že jo? ešče že nejsu modelka. Zlatá moje pjoumatika!

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

PetraK
esli šikovně trefila nějakej nerf,
na ruce žádnej nerf netrefila páč se mne je lehce dotkla ale měl jsem pocit že jiný nerfy v těle dostaly šok

janika
nakonec neomdlel jelikož kolem byl samej beton a dlažba

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2008 12:51
- Nahlásit

PetraK
jistěže budem bezohledný
janika
no oki s tím počítám ne?

<< 1 ... 1251 . 1252 . 1253 . 1254 . 1255 . 1256 . 1257 . 1258 . 1259 . 1260 . 1261 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání