| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:16
- Nahlásit
davidkova renata
to nebé problém,páč..
na vodpadkách nemám taky
bacha..znáš Gerdu aby tě nevzala na prochajdu na smeťák....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:18
- Nahlásit
davidkova renata
to nebé problém,páč..
ani tohle nebé problém páč:
příště deš na vycházku na jehlách
Asi si eště nebyla na prochajdě na deckym hřišti, viď? tam se toho válí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:19
- Nahlásit
sarax
aby tě nevzala na prochajdu na smeťák....
tssss ,to mě po mý kočce nemůže rozhodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:22
- Nahlásit
Gerda
fujínek
ale to doblýý, akuláát! Moť tlutí! Moť. Čim vic pruhů, tim vic adiaďas
davidkova renata
tak tu já mám
žádám názornou ukázku!
sarax
Asi si eště nebyla na prochajdě na deckym hřišti, viď
a je to tady!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:23
- Nahlásit
to povídám..celá Gerda
jako přijela k nám a kouká na chudáka stofárda s dlahou kterej jí vítal naprosto šíleně neb můj blbej pes jí miluje a i s Mařkou si chtěla Trinitka hrát..ta se teda málem poblila s toho a Gerda na ní kouká a pak se škodolibě usměje a dělá kiš kiš stofárd stloustnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:25
- Nahlásit
sarax
já dycky myslela, že jsem jedinej magor na svjetě. Ale od tý doby co "znám" Gerdu se mi mnohem líp dejchá
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:28
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
co po kočce akorát se mě kamarádka ptala esli vodjeli haranti tak říkám že asi jo ale ten pokoj..tam by se schovalo 20 lidí a ani bych si jich nevšimla...takže na prochajdu k nám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
sarax
takže na prochajdu k nám
v tomdle vjědru? Blázníte osobo? Budem rády, když se dokohátáme na Filajku, tam zhebnem a proberem se až se začnou slejzat bezdomáči
Du, ať nepřijdu na tak důležitou schůzku pozdě!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
PetraK
Ale od tý doby co "znám" Gerdu se mi mnohem líp dejchá
ano ano...můj humor ne vždy všichni chápali ale Gerda a vůbec tahle fora mi pomáhá traverzama a tak
jako když třeba řekne ře se stofárdovi vypíchne očičko a nebude jen chromej ale i skoro slepej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
PetraK
Du
ZAPLATPÁNBŮCH!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
sarax
Gerda prostě vyhání četa ďáblem
Mizím, hásky večír přeju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:37
- Nahlásit
sarax
Jako vona je totiž pravda, že Trini má Mařku ráda a dost by si s ní chtěla hrát, ale Marie si fakt hrát nechce, tak vždycky odchází a huhlá si ňáký vrčení. Jenže ty dvě sou jak magorky, úplně spolupracujou, jedna někde něco zaslechne, vrkne, druhá už se hned přidává, že co jako, že to půjdou nějak vysondovat...taky s náma chtěla Trini odjíždět domu, sem to viděla, jak se smála, dyš sem se pokoušela couvat.
PetraK
Ale od tý doby co "znám" Gerdu se mi mnohem líp dejchá
Můžeš si mě domu pučit jako čistič vzduchu. Ale nikde to neřikej, abych nemusela sedět v ostravě v dole a rozdejchávat horníky!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:40
- Nahlásit
Holky, který tu eště ste - dnes mám Marii v práci, bo jedem na to koupání, a jak toho čokla pozoruju, ona se celý den ještě ani nenapila. Prostě vůbec nepije. Dávám jí čistou vodu, měnim mističky, nedovolim jinejm psům, aby jí z toho lemtali (to Maří nemá ráda), ale ona prostě nepije vůůůůůbec, ani kapičku celej den. Myslim, že jí večer v tom rybníci ponořim, to přece neni možný, aby pes v tomhle horku nepil, ne? A taky zas pracuje na té jedné zadní noze, ráno sem to viděla, jak má zas začínající mokvání. Eště že mám tu lékárničku a rozpouštim betadinu. Ach jo. K pití psa asi nedonutim, co?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:43
- Nahlásit
Gerda
nedonutíš..zkus jí nabídnout tekoucí většinou jí maj radši..sprcha..kohoutek
že Trini má Mařku ráda a dost by si s ní chtěla hrát,
že jo vid..můj stofárd miluje Marii
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 16:44
- Nahlásit
Gerda
rozmíchej jí do mističky s vodou jednu lžičku pašiky třá Májky, nebo trošičku konzervičky, nebo jí kápni do vody nějaký vývar
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:00
- Nahlásit
sarax
Jimmi
Už sem udělala další pokus, dala sem echt odtočenou a studenou, pořádně čerstvou, tak se napila. Zjistila, že má asi žízeň, tak docela lemtala, ale stejně ten příjem tekutin nic moc. Díky za nápad s paštikou, to by mohlo projít, vyzkoušim. Ona je totiž nějak divně zvyklá, že začne pít vždy až když přijdu z práce. Máma je s ní přitom doma už od odpoledne, ale Mařka pije, až když se vrátim domů. Jako žrala by furt, ale pití neeee.
můj stofárd miluje Marii
No a mě taky, sem jí rači sundala koš, dyš sme seděly na tý zítce, sem jí moc dobře viděla, jak byla připravená, že vylítne na oblízání obličeje!!!! Furt mlela vocáskem a hlavně mě potěšilo, jak krásně čekaly, než dostanou hašišáka, pěkně vedle sebe, ani nevrkly, což na tý první procházce přece vrkly.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:20
- Nahlásit
Gerdatak jsem zas tu,pekne jsme s hajankem zmokli,sli jsme se podivat na kocicku,uz je vetsi,vitala hajana jak sveho rodneho bratra,malem jsem se tam chytla s hysterickou pi.ou!se trema harantama,tam furt cosi porvavala,ze hajan kocku sezere a pak ze hajan je mooooc nebezpecny jejim deckam,chodim tam odjakziva a nikdo a nikdy si na me zadny nestezoval,tak jsem ji poslala slusne do haje.ja si dala pivecko,hajan dostal kokina,sundala jsem mu kybl a on uz nemel panicku,sel za kockou,pak tam svorne oba dva chrapali na gauci,ale pšššt pani,on je ten silenej zabijak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:25
- Nahlásit
nemethova5
Ježiš pani, to je snad jasný, že je hajan nebespečnej malejm dětem, ne? Copak nevíte, že by jim mohl klidně šlápnout na nohu????????? Co dyby je náhodou oslintal, nebo nedejbože snad očuchal!!!!! Ani nevíte, jak si zahráváte! A to s kočkama - bez komentáře. Pes a kočka se vod jakteživa nemaj rádi, tak to prosim respektujte!!!! A vůbec, jedu z práce pryč!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 17:53
- Nahlásit
čus,co je nového
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:28
- Nahlásit
jak je todlenctonc možný?F takovým vedru namastíte 6 a 3/4 stránky ! Jdu vocaď.Nigdo mi výcuc neudělal !Četla jsem jen poslední stránku a kromě toho,že saraxová s Gerdou cpou psům hašiš(áky) a Mařka kvůli tomu nepije a že nemethova5 zmokla ,nic jinýho nevim.
Tuším,že až příjde Davídkojc,tak bé nasr*ná.Rači mizim.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:32
- Nahlásit
Zdar nazdar
když jsem dnes odcházel tak byla aktuální strana 1356
Davídková kde je cenzura a moderátoříííí ????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
Neessijeee dobrej vecir pani!kam zas jdete?ja mam volno,tak tu ciham u compu,to je fakt,zmokli jsme teda desne,takovej luchec,ani mi ten destnik nepoohl a hajos vypadal jak po koupeli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:45
- Nahlásit
nemethova5
dobrej vecir pani!kam zas jdete?
dobrej...dobrej...no prchám,než se tu objeví Davídkojc,páč to nechci schytat z první ruky,až začne nadávat.
No voni říkali.že u vás bude scát a místama i bouřit.Tady je vedro,slunečno jen trochu vane svěží vítr.Čubky jsem nechala vyráchat v řece,tak si teď čistí kožichy na trávě.Mám pocit,že dneska teda do postele nepudou,smraďošky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:57
- Nahlásit
Neessi
Tady je vedro,slunečno jen trochu vane svěží vítr.
hm tady je takový vedro vod žehlení že jdu na víno....přemejšlím kdy je z člověka alkáč???
ale zasejc gdyž má čokl hašiš tak co
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 19:59
- Nahlásit
a mám vás dost
já se kuli vám nebudu roščilovat,prdne mi céfka agdo mi co dá??!! Vy určitě nic!! Nebudu se s váma vůbec bavit a zavedu na mý foře poplatky a paxi pište!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 20:00
- Nahlásit
No voni říkali.že u vás bude scát a místama i bouřit.
Neessi
tady je krásnej chládek a za chvíli jdu ven se proběhnout
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,s tim rozcilovanim vam prdne cefka natuty,tak budte v klidu do te doby nez k vam prijedu s hajanem
Neessino tak to hajos tancil mezi kapkama deste,no byl pekne mokrej,smrdet nesmrdi,voni sveze jako ariel,ja jsem jinak spokojena,ze trochu sprchlo,to je des
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 20:45
- Nahlásit
Nikdo mi to sice neuvěří, ale.......... JÁ JSEM ZABLOUDILA. Normálně regulérně jsem zabloudila při návratu domů! Kdyby aspoň, když jsem byla ve skoroneznámejch vodách, ale já se zamotala normálně už ve známým prostředí. Lítala jsem tam mezi domkama jak urvanej vagón po nádraží furt dokola! ešče, že jsem měla s sebou ešusovi piškoty, jïnak bych vzhledem k pokročilé skoronoční hodině asi cípla na hlad! To byl výkon! Už jsem se bála, že nikdy neuvidim rodnou hroudu a Brtnika!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 20:58
- Nahlásit
PetraK
panebože,vona je tu už zas!!!!!!!!
PetraK
JÁ JSEM ZABLOUDILA
to ale kecáš!!!Nemůžeš bejt taková roura abys neuměla jít furt rovně po ulici!!!!! Gde ses jako potratila?? Jako to bud ráda,žes nešla tim lesem bo by tě nenašla ani termovize
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 21:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
panebože,vona je tu už zas
sem kouzelná babička - sem taky fšudezdejší
No zabloudila jsem právě, že až když ta rovná ulic skončila, no. Pak byla ta louka u Filajky, já jsem to nějak střihla mezi ní a pak byly domečky a já jsme si myslela, že si to zkrátím tudy a pak támhle a už to jelo. Ale seznámila jsem se díky tomu s jedním naprosto úžasným psem - drsnosrstou józefpšící v mini vydání, co má na plotě cedulu Pozor zlý pes! Ešus - ač nebyla bloncka-z ní byl taky unešen. Jen už bohužel nevím kde přesně to bydlí. Těch domečků tam bylo moc a moc. Pak jsem uviděla konečně v dálce panelák a zamířila na něj, jenže se mi ztratil . No ale nakonec jsem se našla a JSEM TADY!!!!!
|