| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:28
- Nahlásit
Fifi
U nas se rika do Penisu.
Ty bydlíš u nás???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:30
- Nahlásit
janika
jéé Austria patřila mýmu spolužákovi No nebejvala špatná, když to měl Paul, teď už jsem tam nebyla asi sto let
Frgál je tady přímo U Zvonu - kousek od tramvaje - naprostej lábuš pivíčko (Černá hora) a vínečko, a škvarkofka a paštičky a frgále a sýr a hergot já mám hlad!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:30
- Nahlásit
PetraK
Jeste rozved ty mikrotenovy pytliky a zamyslim se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:34
- Nahlásit
Fifi
Jeste rozved ty mikrotenovy pytliky
rozvody já nedělám - ani když jde o mikretény Ty dělá myslím Gerda - tuhle se tomu tady věnovala, zařizovala pro Bilušku nějakej rozvot
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:35
- Nahlásit
janika
pinďour a mikroténovej pytlík
No, úplně si to neumim naštěstí přectavit....ten materiál by mohl mít docela vlif na funkci, ne? A tim nemyslim na funkci rostlináře...
Proč tady tlacháte blbosti, dyš se máte jet koupat, holoto!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
janika
Počki!! Snažím se vymyslet, jak by mohl pinďour souviset s mikreténovým pytlíkem.... a napadá mě jedinýýýý
že Smíchov je pro čoklaře v p*deli
No a proto jsem o ten fous výš. Kousek od Krematórija , abych si zvykla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:39
- Nahlásit
Gerdapani,ja chci jet,ale mi jsme hrozne daleko,ale mozna,ze se koncem cervence uvidite i ze zetackem,jestli me pani davidkova ubytuje,jinak hajan ma plavat na tu pater,kdyz ja se nedostanu vubec nikam,je to v ř.ti
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
janika
nepřijde ti to divný
ne, proč? Já už se s tou schízou zžila
ale Somálská dieta
bacha na Somálskou dyjétu. Číhni jak dopadla paní Davídkojc.Je z ní tetkon dementní Somálka s magorem na hlavě -nebo v hlavě, či kde to má.
Jdu se proběhnout po baráku s papírama
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
janika
takže k obědu jsem oblízla leták se salámem na výloze řeznictví.
Leták ve výloze oblíznouti viděti, velkého štěstí skrzevá jídlo se dočkati. Staropobřežněslonovinové přísloví.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:40
- Nahlásit
PetraKpani,tak to jste mela stesti,priste nasadit obojek,co ma hajanek do sluzby,poslu foto jo????to by si kous jednou a naposledy,bo podruhe by to uz nerozdychal.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:41
- Nahlásit
Gerda
taky bych jela, ale je to pro nás úplně vopačnej konec světa . Musím pohledat něco tady u nás.
Pani máte tady fušku nějakou - někdo chtěl rozvot. To je přece vaše specijalita, ne? Jedná se o rozvot dvou kreténů, to půjde raz dva!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:42
- Nahlásit
nemethova5
Hele pani, dyby vás mamka neubytovala, můžete bejt klidně u mě, možná už to bude natolik obyvatelné, že se tam snad bude dát žít. Takže nebujte! A na zeťáčka se moc tešíme, aspoň se mladý přet svatbou seznáměj.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:43
- Nahlásit
nemethova5
jojo, foto chci, páč nikdy nevím, kdy to budu zas potřebovat. S tou lžící na boty, kterou jsem měla tehdy omylem s sebou, jsem to tenkrát moc nevyhrála . Psovi to bylo jedno, že tím do něj buším, tak jsem s tím přetáhla aspoň tu čůzu, na kterou jsem řvala vy krávo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:44
- Nahlásit
janika
]
mohla napadnout třá taška od Alberta
- nemůžu jít s papírama po baráku, páč jsem si nenandala pemprzy a teď su..... v hajzlu!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:44
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:47
- Nahlásit
PetraK
Jako pani, to je škoda, nicméně nejede nikdo, směstnáme se tedy k pardálce do jednoho autíčka, ať nefrčíme zbytečně dvouma. Co se rozvotu týká, počkám, co pan velkostavitel a dyš řekne, že to bude měděný, bude to prostě měděný, i kdyby se kreténi dohodli, že se rozvýst nechtěj!!!!!!
janika
ale ten exot to vyprávěl, teda spíš se prokecnul, no a on byl fakt jinej, takže tomu jsem i věřila
Jako, pokud nešustil, dyš šel, tak kecal!
vezmi čajovou lžičku, abys nabrala jednu mou buňku za hlavy
zbytečný, zhola zbytečný, musela bych někde shánět pipetu, abych to nabrala, a na to nemám čas, musim si jít koupit zmrzlinu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:48
- Nahlásit
PetraKpani tady to mate v cele te krase,madam by to u me nerozdychala,stalo se par takovejch veci,ale psi maj asi prede mnou respekt,bo jak se postavim v cele sve krase a houknu na cizackyho psa,ktery se chce rvat a neni vubec socializovanej,tak si to rychle rozmysli,ja jsem hajzl,bo jak bych ho majzla,asi by ho prelomila,sama vim,ze se hajan nerve a nesmi,pokud fakt nejde do tuhyho a nelibi se mi to,to se pak vubec nedivim,ze pripravujou proti nam slusnejm takovy zakon,vubec nedivim,fakt.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
janika
páč když si někdo uleví, tak většinou mně na hlavu
škoda, žes tenkrát nešla tou hybernskou místo mě.
nemethova5
ten vobojek je geniální! Vyrobim ho Mařeně přes víkend taky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
Gerdapani gerdo,budu se vas na vsechny tesit,uvidim,co hajan,uz je to dedek ubrblanej senilni,uz to neni jak zamlada,no.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:50
- Nahlásit
Gerdapani,to jsou nastrelovaky do betonu,osobne v cervenci privezu,je ostrej jak ziletky a ne to nabite do pasoviny,co pouzivaji hornici v dole,takze origoš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:55
- Nahlásit
nemethova5
Dědek ubrblanej - už se na něj těšim! Přišlo mi, že to je jen imitace ostnáče, ty nastřelováky vypadaj jako párátka. Takže Mařka ho bdue mít z párátek. Budem se na vás těšit, to je jasná věc! Musíte k nám přijít do práce a pokousat našeho šéfa - ale hodně, aby nemohl aspoň 4 týdny do práce.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 14:58
- Nahlásit
Gerdaa nema ho hajan rovnou zakousnout,no uz nejni nejmladsi a ma svoje moresy,jak starej pes,ten oboje neni imitacka,je to fakt origoš a je dooost pevnej,jak se nejakej cokl,nebo individuum smrncne,holt ma smolika,no musim davat bacha na nohyabych je nemelaq poskubany ja,jak se o me otre,jinak decka jdu s hajou ven,tak zatim a uzijte si plavani.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:02
- Nahlásit
janikalibi se vam pani,me taky a je hodne ucelnej,jeste navic jsem to potahla imitaci leopardi kozesiny,tak jo uz valim,ten hajan se nedocka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:03
- Nahlásit
janika
že mi bylo ouplně egal jestli a kde a s kym šustil.
Ale já myslela šustil jako zvuk, co vydává mikroten, když se s nim manipuluje - komprende? )) (bacha, mluvim jedno slovo dost španělsky)
nemethova5
nema ho hajan rovnou zakousnout
Ale nenápadně, ať se v tom nikdo pak moc nešťourá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:04
- Nahlásit
nemethova5
jooooo tak to je šikovnýýýý! To si budu muset sehnat někde
No vona to tehdy byla tak jako situace zničehožnic . Ale nicméně když předtím na Ešusa napochodoval ten RR a pak dotřetice bígloš volně loženej, tak i když jsem se stavěla mezi ně, tak jim to byla putna, jak RR, tak ten bígl šli furt
janika
myslíš si správně...
myslela jsem, že se z tý představy pocvrdlikám, ale Albert to ještě dorazil
páč když si někdo uleví, tak většinou mně na hlavu
Slamák, chtělo by to slamák! První krok k tomu, jak se nestat dementní Somálkou!
Gerda
kdyby se kreténi dohodli
a tak to snad ani nehrozí, beru-li to podle těch pár kreténů co znám ve svém okolí
Jako, pokud nešustil, dyš šel, tak kecal
a pokud mu z gatí nekoukaly ucha - esli to byl pytlik vod pečiva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:16
- Nahlásit
janika
, to já už usedám preventivně s pamprskama
sem si řikala, že jak je to horko, že ty tekutiny dříf vypotim, než vypustim. Blbě jsem to odhadla no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:22
- Nahlásit
kdyby se kreténi dohodli
no já myslela,že ste se právě dohodli,že nebéte psát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako já už se nedivim těm vedle,že se chovaj jaxe chovaj bo vono po dobrým to prostě nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:24
- Nahlásit
davidkova renata
chovaj jaxe chovaj
asi zase ňáka chovka na psy, že jo?
bo vono po dobrým to prostě nejde
správně! Pořádek musí byt, jen tak na ně!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
PetraK
asi zase ňáka chovka na psy, že jo?
ale pochybný kvality
jen tak na ně!
začnu u vás,už za chvílu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
janika
kanclkřeslo
Toaletní křeslo OPEN - no ale co dělat, dyš budou mít CLOSE?
|