Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

Gerda
Dala sem tu, kde je spíš reliéf dědečka.

ty voe,to je faaakt děsný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
depak, tu děsnou mám furt eště u sebe, tam se děda směje ))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:37
- Nahlásit

Gerda

Tedy s dovolením- svarba jako řemen!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:39
- Nahlásit

davidkova renata

K tý Filajce- to je fučik, esli se vám dneska nechce. Tak to vezmu k vodě třebas. A musím dojít asi koupit nový obojek, neb jsem obojek nechala na chalupě

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:44
- Nahlásit

PetraK

Ahoj. Tak jsem tě Janě napráskal, že se ozveš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:45
- Nahlásit

PetraK
esli se vám dneska nechce
dneska je poslední šance ,vod zejtra bé takovej hic,že nikam nejdu než k rybníku!Obojek můžete koupit u nováka na Bělohorské pláni ne?Pokud si dáme spicha třá u toho monstra jak tam jezděj ty divný malý kola,je to asi 50 metrů.Ale se vyjádřete bo du do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:46
- Nahlásit

davidkova renata

no já su pro. Z práce vypadnu v půl pátý, doma jsem po pátý, na Filajce jsem tak v půl šestý. Není to na vás pozdě?? Akorát nevím vo jakým monstru to hovoříte? Mám zavolat, radši?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:55
- Nahlásit

PetraK
davidkova renatacaute babi!hned bych sla s vama,ale musim si pockat do konce cervence,to vas mozna uvidim,jestli davidkoj me uspesne s hajanem u nich umisti,jsem zvedava co bude nyny na hajana delat,jinak pani petro,co jste to mela za incident?pujcim vam hajana,uz si dlouho nekousl do ringace,jak mu furt pani policajti slibujou a skutek-utek,ze by to mel nazivo,treba.jinak pani renato,jak se vam libili dva chlupaci???ani obraz ani zvuk,todlencto s vama i robinka jsem vam posilala,jo a co jste to tu meli za veselici?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:57
- Nahlásit

PetraK
Akorát nevím vo jakým monstru to hovoříte
vyjímečně nemluvim vo sobě.myslim tu vopičí dráhu nahoře f kopci jak tam jezděj na těch kolech po těch hrbolech,víte???
nemethova5
jak se vam libili dva chlupaci??
super!! Hajan vypadá jak svůj mladší brácha

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:01
- Nahlásit

nemethova5

Paní Dva chlupáči tankují super je skvělá fotka

No já nějak poslední dobou ty potížisty přitahuju. Tuhle Ukáčka (Benda promine) na benzínce, teď zas tyhle vypatlanci. Docházím čím dál tím víc k názoru, že se ze mě stane poustefnice v Křivoklátských lesích-ty jsou dostatečně hluboký, budu žít mezi žvížátky a lidi nebudu chtít ani vidět
Ale přiznám se, že mám kapek bobky z těch šmejdů. Asi zajdu někam, kde se dají koupit pepřáky nebo něco. Nevím kde, ale koupím to

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:01
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani,vy zijete?akurat ze atak je svetlejsi a medvedoidnejsi,ma kulatou hlavu a usi,ale je fakt ze je moc peknej,to je ten jak jsem ti rikala,ze mu chybi kus ocasu,dostal do toho nejaky svinstvo a do tech 24-hodin se mu tam objevila nekroza,ale fakt ze to je takovej magor jak hajan,rekla bych i vetsi,jsou mu 4roky a jeho jmeno zni ATAK-ALTERO-HEP,sileny co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:03
- Nahlásit

davidkova renata

jo ty motorky uprděný jak tam jezdějí? tak tam vedle? No klíďo. Vezmu mobil-debil a když se neuvidíme, tak zazvoním, jo? Práci čest!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
Nevím kde, ale koupím to
třá f tržnici f army šopu
co teda ?????Mušim jít!!!!!!!!

Shelticka
Člen
- Nahlásit

Biluška
Bilů kdybys našla nějakej svůj kalendář závodů, písneš mi kam jedete? nebo zaukoluj žábu jsem si našla pár závodů, z toho jedny neoficiální, ale ještě nemam nic přihlášenýho...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:04
- Nahlásit

PetraKpani kupte si,je to dobra vec,doporucuju elektricky paralyzer s peprakem kombinovany,lehka jednoducha vec a dobre ovladatelna,ale urco si neco kupte,ja jsem vyzbrojena az po usi,vite jak to chodi v robote,kde je plno medenych kablua spatne zajisteny objekt,tak toho mam daleko vic,od koltaku,po perak atd.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
jo ty motorky uprděný jak tam jezdějí
no to sem sice nemyslela,ale vim,svalim se dolu z kopečka a vemem to třá areálem zdraví,tam aspon nebé takovej hyc jak na louce nahoře,tak f půl 6 jo? sice budu přetahovat,ale snad to pro jednou přežiju..
NEPIŠTĚ NA MÝ FOŘE !!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:05
- Nahlásit

PetraKpani v trznici NE!!!!musite zajit do zbrani-strliva,na takovou vec potrebujete certifikat,ze vyrobek je naprosto pro vas spolehlivej a ne nejaky smejd!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renatanepiste,pani tak ja jsem po x-dnech doma a nepiste,jo?teda to jste me mooooc načtvala a nebudu se s vami bavit a uz jsem se urazila.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:08
- Nahlásit

nemethova5
pani v trznici NE!!!!
ale to nejni vod čongů!!! Je to normální krám,akorát je umístěnej strategicky v areálu zvaném tržnice...čongů je tam taky hafo,to jo,ale tam je krámů milion,normálních, se všim možným,nábytek,koberce,prostě co si vzpomenete

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:11
- Nahlásit

davidkova renataaha pani,bo ja slysim trznice a uz se mi protahujou ocicka,hlavne dyby prodavali nabytek,tak by to bylo jak leporelo,to vidim zive!!!!

Triniti
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:15
- Nahlásit

Nazdarte lidi,
kohopaksitugdobere?
Ňáká sfajba? Uš se vzali? Uš se poprali?

Esli sem přišla vo něco víc, tak mi to nahlaste - hlafně sfajby, pochřby, rosvot, porot, případně další neščasné události.

Jinak šici sdraví?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:16
- Nahlásit

Walda

áá jejda . Ste se pane radši prásknul sám, co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

Triniti
Jinak šici sdraví?
kromě dědy ispidicha snat jo ))) Nuny si bere čertoj, protože musej, budou mít jednoVAJEČNÝ dvojčátka - po čertovi. Rišinky jdou za drůžičku, bo sou a navždy zůstanou panna. Rozvot asi nic, leda by se mamka rozvedla s taťkou, von už teď moc nechodí domů, ani když máme brambory s rumovou omáčkou. Babička s Boženkou loví pány na balících sena, ale jen brzy ráno. Ešusová neví, ale koupí si to. Biluše bude mít novýho psa, určitě. Ale Sali jí to zakázala. Ebony krmí líp než množárna a janika furt pracuje a děda se sem stydí chodit. Dárek čeká na prachy a bude se o ně prát. A jinak nic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:26
- Nahlásit

nemethova5

ach jo, to znamená, že kvůli dementům budu muset chodit někde po nákupech . Nesnášim nákupy obecně a eště takhle. PROČ NEJSEM CHLAP? VOŠKLIVEJ HNUSNEJ CHLAP. VELKEJ NĚJAKEJ CO SE UMÍ PRÁT. Nemusela bych se bát

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:28
- Nahlásit

Gerda

Zapomněla jste pani v tom hlášení na ten porot! Někde jsem tu četla že pan Ispidich je přece f tom. Tak když je f tom, musí to jít i ven, nebo ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:29
- Nahlásit

PetraK
No jsi je von f tom, tak musí ven sám, jako z toho, ne? A jesi se tomu řiká porot, to si nejsem úplně jistá, bo dyš ste v tramvaji a musíte ven, tak to taky neni úplně porot, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:33
- Nahlásit

Gerda

No jsi je von f tom, tak musí ven sám

že by jako autoporot??? První v dějinách lidstva? Že by isdpch povil sám sebe? To by byl průlom v dějinách klonování! a zvlášť teda, kdyby rodil f tý tramvaji

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

PetraKpano,nezoufejte,me se chlapy boji,staci kdyz se na ne hnusne podivam a jsem taky kus baby,to je vyhoda a jeste do toho ten hajan,hele,to nejsou sileny nakupy,pokud si chces chrant zivot a zdravy,tak jdi a porad se ve zbranich-strelivech s odbornikem,je to lepsi,nez aby vas privezli ke mne na slezskou na kremaci,ne???

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:36
- Nahlásit

nemethova5

ty jo paní! To sou mi neradostný vyhlídky! No budu muset, ale dokopat se k tomu. Já chtěla už tehdy, když Ešusa chytil pod krkem ten pes, že si něco pořídím. pak jsem si říkala, že nebudu magor, ale asi budu muset

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2008 13:42
- Nahlásit

PetraKvam chytl pod krk esusa nejakej cokloj jo?

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání