Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 18:55
- Nahlásit

jak by tuto situaci resila takova slecna sali, ktera nema sladke rada. asi by ji bylo blbe az do rana.
argosek
wohno, já bych se do této situace vůbec nedostala,
a když už, tak Cholagol a kysaný zelí to zachráněj.
když ses prase co stláská na co přijde, dobře ti tak, jen ty chudáky psy lituju,
na co se musej koukat, co jím zajišťuje živobytí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:02
- Nahlásit

čus fšicííí co tu sou i ti co tu nejsou bo nic nestíhaj
nic novýho???no vono je to lepčí kolikrát

Bilušééééééééé
až se vrátíš s těma medajlema,hele jakoýho sem našla pumáka v Maršovicích

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:20
- Nahlásit

davidkova renata
nic novýho???
je,vostříhala jsem hřbet sindy,ale sluší jí to,vyfotím a až jenda někdy příjde,tak to sem hodí
a dneska je finále fotbalu od 20,45,budu koukat
co cvičák?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:31
- Nahlásit

brezen2008
vostříhala jsem hřbet sindy
hm,to si umim živě představit,stoprocentně vypadá jak když se jí na poslední chvíli povedlo utéct z výzkumný laboratoře
dneska je finále fotbalu
tak těžko by se našlo něco co by mě zajímalo eště míň
co cvičák
nigdo nejel,neni na ně spoleh

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
nigdo nejel,neni na ně spoleh

ty jsi nebyla ípit dneska?To my jo už od 7 h.Ráno hromadně stopy (s celým ceremoniálem jako na zkouškách),my jsme uspěly s Bordžínkou na pseudo 85 b,pak byly krátké poslušnosti -to bylo horší skrzevá vyflusnutý aport a pak se dělaly "peachovinky"-tak to nazývá náš figurant.Zadržení bylo v lese a v houštinách a pak na louce,kde byly ty kulaté velké balíky sena,na které figurant vylez a čoklojdi museli nahoru za ním.S tím se Bordžínka nevobtěžovala,vyskočila tak,aby ho chmatla za rukáf a sundala ho dolů.No a pak byl revír mezi těma balíkama,což byla pr*el,páč některý vyípený čokli nepochopili,že musej toho figuranta najít a není tam žádná maketa.Opět jsme bodovali,páč pro tu moji holku ty balíky nejsou žádná neznámá,tak mezi nima kličkovala,až si figurantíka našla.V 11 h jsme to pro velké vedro zapíchli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:54
- Nahlásit

Neessi
a bude dělat nějaké zkoušky? anebo kam sní máš namířeno v zkouškách?
davidkova renata
stoprocentně vypadá jak když se jí na poslední chvíli povedlo utéct z výzkumný laboratoře

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 19:56
- Nahlásit

Neessi
trošku jsem se zamyslela,jako stím jídlem.....
no u mě je jeden vážný problém že nic nedotáhnu do konce,tak jsem sama zvědavá,no aspon něco by mohlo jít dolů,ale sama nevím ....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:06
- Nahlásit

Neessi
ty jsi nebyla ípit dneska
Ne!!!
ale vy ste si to pjekně užili,tož závidíme.Hic ale je jako kráva

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
Úžasný pumák . Až se tu objeví Leila tak ji zaúkolujem ať udělá stránky pumi v nouzi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:16
- Nahlásit

Biluška
a kde jsou ty medajle????????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:16
- Nahlásit

Biluška
Úžasný pumák
viď???Dyš je f útulku,moh by mít spoustu příšernejch vlastností...co jim nakrejt pumici??

P.S.jaxte dopadli?????????

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:31
- Nahlásit

Neessi
kam chodíš trénovat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008
jaxte dopadli?????????
Nic moc.
Hesinka hned při prvním běhu blbě šlápla, narazila si brňavku,nebo co a kulhá. Byl tam vet (teda ne v práci, ale kolega-závodník) tak jsem mu ji hned vnutila. Nic s tím nemá, jenom naražený. Ale ona je cíťa, takže musela na neschopenku a neběhala. PUmice se z šesti běhů myslím pětkrát diskla, nebo tak nějak. Ne, čtyřikrát se diskla, jednou byla třetí a jednou čtvrtá. Je to magor a nikdy pořádně běhat nebude, protože se neumí soustředit Zato jsme pobavili celé výstaviště povelem "lehnisianeserměkdyžjsmeještěanineodstartovali"
Wininka je z nich jednoznačně nejlepší. Taky byla jednou třetí a jednou čtvrtá (asi aby si s pumou nezáviděli). Ještě neumí náběhy na slalom a pár dalších drobností, ale to doladíme a o Nýnátku svět ještě uslyší
Taky tam byla Wami, ale nevím jak běhala, protože když běhali velcí tak jsem využívala pauzu a očumovala stánky na výstavišti. Potkala jsem tu pilu jak jste onehdá tak pilně sháněla. Jenže ji nesla nějaká Němka a svojí chatrnou němčinou jsem z ní nevypáčila v kterém stánku ji koupila Paní, s tou jazykovou bariérou budeme muset něco udělat Navrhuji prohlásit cz-pesštinu světovým jazykem, ať si ji všichni naučí
Na návštěvu za náma přišla Darinka a předvedla bišonky. Jsou boží. Damišek (nebo možná Bišek, si to nepamatuju) znásilnil nějaké štěně japončíka. Do línijí bude fakt boží, musíme fofrem sehnat ty jorčice

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 20:56
- Nahlásit

Jo a abych nezapoměla. Mienka má zahnisané oko, nevím kam zase ten svůj dlouhý rypák strkala A Kutulka má panostitidu. Kašlu na ně a na veterinu nejedu. Amálka jde zítra do nemocnice, musí dostat nové tlumiče, brdové kotouče, brzdové destičky, olej, olejový filtr a brzdovou kapalinu Prosadila si, protože prý bez toho neprojde technickou Takže nebude auto a vlakem se s nima nikam netáhnu, to je na celý den. Mieně oko vypláchnu borovou vodou a Kuťase zavřu do klece. Panostitida se prý léčí klidem a zákazem pohybu. Asi si ji taky pořídím, taková léčba se mi celkem zamlouvá Měl to už Isdpch?

argosek
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:07
- Nahlásit

Sali

pani doktorko, vy jste doktorka?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

Biluška
ty jo,zážitek docela dobrej....

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:18
- Nahlásit

Sali
kam chodíš trénovat?

ZKO U Obecního lesa Č.L.-máme na stránkách i videa,bohužel dneska nikdo nenatáčel,protože se všichni chtěli aktivně zapojit.
http://www.zkocl.clnet.cz

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:21
- Nahlásit

Biluška
prosímtě u panostitdy jde o aseptický zánět kostní dřeně, něco jako eosinofilní granulom, než to proběhne a udělá se resorbce, tak to bolí, bolí hlavně ten otok dřeně, chce to rozumný nesteroidní antirevmatika a klidovej režim, dej mu Movalis a klec, a srovná se to samo.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:26
- Nahlásit

Neessi
Lípa, jo? tam je pěkně...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:27
- Nahlásit

Sali
dej mu Movalis a klec, a srovná se to samo.
To mi říkal ten závodící vet taky. Jenže na jak dlouho? Je to na týden, na měsíc, nebo na rok? On se v té kleci zcvokne, je to setr, potřebuje denně naběhat tak dvacet kiláků, aby byl alespoň vyřáděný. Je mi jasné, že teď nemůže agilitit, ani dělat nějaké tůry, ale můžu ho alespoň pustit na zahradu ať si hraje s Texíkem? Týden v kleci by třeba vydržel, ale měsíc už je úplně nepředstavitelný.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:29
- Nahlásit

Biluška
Tys běhala v Brně?

Neessi
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

Sali
Lípa, jo?

Doufám,že nemyslíš cvičák Slovanka,co se dělají výběráky.My už tu máme cvičáky 3. Ale co se krajiny a přírody týká,tak je tu fakt pěkně.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:52
- Nahlásit

pawLINka
Tys běhala v Brně?
Jo. Proč?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 21:58
- Nahlásit

Biluška
Ale jen tak... kolem agilit jsme jen prosvištěli.. Jsme se mohli mrcnot totiž

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:04
- Nahlásit

Biluška
Bišek, si to nepamatuju) znásilnil nějaké štěně japončíka

mě se Darinka hnedka líbila,má zdravej obchodní názor a nejni zatížená nějakou morálkou.Možná Bišek či Damišek podlehl davové psychoze bo sem ve zprávách zaslechla ,že někde snad f Plzni??? pochodovali buzícííí a lesbičky městem a chtěli snad svý práva..no byla tam nějaká bitka bo co
Panostitida se prý léčí klidem a zákazem pohybu
njn...a taky prej to zvíře nemá moc žrát aby moc nerostlo...to je celkem příjemná nemoc(myslim pro vás )
Měl to už Isdpch?
no von ted má spíše zapálený lejtka místo mandlí,počítám,že se dostaví ranní nevolnostě,poslíčcííí,poporodní eklampsie a depréze a laktační psychoza a sražený mlíko

du se zhroutit,nepiště mi na mý foře,nemám zejtra čas to tu cenzurovat!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:15 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

davidkova renata
von pan Isdpch bude rodit? a kdy má termín?
já to tu zejtra hlídat taky nebudu
na starost se to tu dává bud gerdě nebo petře K

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:25
- Nahlásit

Biluška
tuším že ten aktivní proces běží 4-6 neděl...ale tobě jde o periodu bolestivosti,
ta by mohla být kratší.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:27
- Nahlásit

Neessi
ne,myslím Obecní les.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:37 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

brezen2008
stoprocentně vypadá jak když se jí na poslední chvíli povedlo utéct z výzkumný laboratoře

Piškot zas zblízka vypadá, jako by měl nějakou ošklivou kožní nemoc. Stříhala jsem ho dneska celej den a jak sebou truhloň mlel, tak má holt tu a tam lysinku. Ovšem zdálky a s několika dioptriema mu to moc sluší... Toničku jsem taky ěště přistříhla. Ta dopadla líp, protože je to holčička a tudíž není takovej rapl jako Piškot...

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:39
- Nahlásit

Sali
tuším že ten aktivní proces běží 4-6 neděl...ale tobě jde o periodu bolestivosti,
ta by mohla být kratší.

Tak to už by možná mohl být u konce. První "záchvat" měl jak jsem si myslela, že si zlomil nohu. Psala jsem to tady. Myslím, že to už měsíc bude, tři týdny určitě. Od té doby to zopáknul asi dvakrát, naposled v pátek když jsme odjížděli. Dvakrát na pravou přední a jednou na levou. Mezitím ho nejspíš nic nebolí, alespoň to nedává nijak najevo. Nekulhá. Akorát když ho to chytne, to pak na tu nohu vůbec nedošlapuje.

<< 1 ... 1242 . 1243 . 1244 . 1245 . 1246 . 1247 . 1248 . 1249 . 1250 . 1251 . 1252 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání