Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:27
- Nahlásit

mám půjčenou knížku od kámoše
Léčení zvířat podle bylinkáře Pavla
Pavel vána
a je to dosti zajímavá knížka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:29
- Nahlásit

Gerdapani ja za to nemuzu,ze hajan lita a blbne a pak dedka chytne ischyas

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:31
- Nahlásit

mac1jo ja taky hajanovy slehla na ty zada ibuprofen a ulevilo se mu,tam blbne s ladou fenou a pak je tam jak uzlik nestesti,jak rikam pani,jsme na tom stejne

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:34
- Nahlásit

mac1
aby ti ji nešlehla mamka, až si to přečte
Nebooooj, vona to stejnak dělá schválně, když na pláži řve Nýna a mamka je f plafkách, nikdo si ani nedovolí strknout do písku palec a hbitě přechází na druhý břech. Teda jako ne že hnet umře, ale prostě na druhý břech jako břech a ne jako břech s Cháronem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:37
- Nahlásit

PetraK
Na tom severním by se mohla zahřát tím jak by furt cárala ze severu na jih! A zas by byla nespokojená
To by nešlo paní Slyšela jste už o globálním oteplování planety?? Takhle bysme do dvou let měli Saharu až u Plzně

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:51
- Nahlásit

Tak sem se milí lidé dozvěděla, že od Allianzu nedostanu zřejmě vůbec nic ani za svůj úraz. Šťourají se ve starém úraze, u kterého nemám žádnou dokumentaci, bo sem neměla ani pojistku, tak co bych si střádala dokumentaci. Furt mi volají a furt mají s něčím problém. Tímto zážitkem končím spolupráci s touto pojišťovnou, už jim nedám ani korunu. Platila jsem dost hodně a dost dlouho, teď to mile ráda přenechám jinému blbci. Sem nar*aná moc moc moc a jen co mi dorazí zbytek peněz, ukončím zbylé smlouvy. To je prostě neuvěřitelný, jaký to sou hnusáci!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

Gerda
Technický dotaz. Ty jsi měla stejný úraz (vykloubené rameno) před uzavřením té pojistky? Měla jsi vykloubené stejné rameno?
Pokud ano tak technický dotaz č. 2 . Při uzavírání pojistky jsi vyplňovala zdr. dotazník. Byla tam otázka na tohle rameno? Odpověděla jsi ji,nebo jsi to přešla taktním mlčením? Zkus vyhrabat ten dotazník, je to v "návrhu smlouvy" - to je ten cár papíru co s tebou sepisoval onen pojišťovák.

jen co mi dorazí zbytek peněz, ukončím zbylé smlouvy.
To taky nemusí být tak jednoduché, vzpomeň si co jsem ti psala posledně. Na tom můžeš prodělat kalhoty. Prosím tě, než něco uděláš tak se poraď s tetou Sali

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 14:04
- Nahlásit

Biluška
No měla jsem už vykloubené stejné rameno, do dotazníku jsem to nepsala, ale psala jsem tam loket, který jsem taky měla vykloubený a to už fakt byl úraz, k tomu byla i dokumentace, to reponovali v nemocnici. Dotazník vyhrabu, jeslti je to návrh smlouvy, jistě ho budu mít. To první rameno jsem za úraz nepočítala, protože nebylo úplně venku a nahodila jsem si to sama a do nemocnice sem se šla jen zeptat, jestli si to mám nějak zavázat, když mě to bolí. Tak mi to zavázali sami, řekli, ať si to za 14 dnů sundám a když se to nebude dobře hejbat, ať přijdu. Tak sem to dál už neřešila.
Kalhoty na tom teda prodělat nechci, to zas ne, ale zároveň už nechci platit tolik peněz, když je to stejně k prdu....no, je to velká pravda že za blbost se platí, a když se teda blbá fakt hodně, tak musim platit víc než chytrý človjek. Ach jo!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:29
- Nahlásit

mac1
Dobré ráno všem, co milují léto a doufají, že se ještě trošku oteplí
ahoooooooooooj !!!
Jinak prima den,zkus si příště místo kafe uvařit třá čaj,nevim esi to zabere,ale aspon nedělá takový fleky
Gerda
do toho eště mamka f plafkách.
co kecáš???!!! Dyk sem plafky vůbec neměla,víš jaxou drahý??!!si dycky akorát narazim nějaký slípentplejky a hotovo
ale jak to tak čtu,můžeš uzavřít nějakou výhodnou pojistku zas,třá proti úžehu.. Ty voe,to je NEUVĚŘITELNÝ!!! to je těch sto litrů co nemáš???
nemethova5
čusík pani,já to nějak nestíhala bo sem dycky přišla ouplně hotová a šla spinuškat.Co to tu čtu??Jako vo Hajanoj????? chudák malá a má na to něco??

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:39
- Nahlásit

davidkova renata
Mám ještě další prima historku. Shánim řemeslníka. Máma je doma a hlídá nasazení oken a žaluzií. Ale potřebuje vybourat příčku. nezeptá se oněch řemeslníků, popř jejich vedoucího, jestli by to zbourali. Zavolá mně, a´t to zařídím, takže sháním číslo na šéfa řemeslníků, co jsou u nás v domě, dvě patra pod mámou, abych se zeptala, jeslti nám zbourají do 30/6 příčku, dyš to umějí a dyš mají nasmlouvané kontejnery každý den na odvoz odpadu. Už jsem se dostala až k šéfovi zedníků, ale ten mi to nezvedá, takže to zkusím hned znova.
Co s stofky týká, asi bude, pojistitel mluvil sebejistě a důvěryhodně. Myslim že to přijde, ale blokuje se to tím vymáháním částky za úraz. Takže třá za 5 let, až skončí obštrukce, prachy ňáký dostanu. Dnes za mnou pojistitel jede domů, bo musiíme podepsat ještě nějaký papírek. Možná si to dnes již přečtu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:42
- Nahlásit

Gerda
Dnes za mnou pojistitel jede domů,
hm...no pokud ho zabijete,jednak dosvědčim,že ste byla se mnou a dvanak vám můžu dovalit nějaký pytle esi ho béte rozřezávat ve vaně Nacpem ho do nich
matka nou koment

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:42
- Nahlásit

Gerda
To první rameno jsem za úraz nepočítala, protože nebylo úplně venku a nahodila jsem si to sama a do nemocnice sem se šla jen zeptat, jestli si to mám nějak zavázat, když mě to bolí. Tak mi to zavázali sami
Byla jsi s tím v nemocnici, tudíž je to úraz a mají to v nemocnici zadokumentovaný. Pokud jsi to do dotazníku neuvedla tak je to průšvih, protože pojišťovna fakt má právo ti neplnit. Pokud se na to ovšem v dotazníku neptali tak ty to nemusíš uvádět a oni musí platit. Vyhrab ten dotazník, bez toho se nehnem.

All
Právě jsem zjistila, že fakt nutně potřebuju plot a celou smečku flanderských bouiverů Dvě hoďky jsem se rozčilovala s partou jakýchsi zedníků, kteří nám absolutně drze vlezli na pozemek a začali ořezávat vzrostlý jasan, neboť podle nějakých nařízení nesmí být osm metrů od el. vedení. Nechala jsem si předvolat šéfa, hodinu jsme diskutovali a dospěli jsme ke konzenzúsu. Nechala jsem ji oříznout dvě větve co jsou nejblíž. Když teda nepočítám tři, které stihli než jsem tam došla
Normálně nadrzo vlezli k nám na pozemek. Toho co měl nejvíc keců jsem se ptala co by jako dělal kdyby tam byli puštění psi. Prohlásil, že kdyby ho kousli tak bych měla pěkný průser. Jsem ráda, že to ví Bože, kde to žijem .

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:51
- Nahlásit

Dodatek k akci bourání příček - sehnala jsem řemeslníka, je na cestě za mámou ze sedmého patra do devátého, tudíž mamča nemuseí dělat nic, jen být doma a říct mu, co chce zbourat. A kde je mamča? Vzala psa a šla bez telefonu ven. Navíc se řemeslníci bojí k nám jít a nechtějí vrtat žaluzie u mě v pokoji, protože marie je s mamčou neovladatelná a řve jako blázen, nechtějíce nikoho pustit přes práh. Takže to je dnešní den v kostce.

Biluška
Pokud jsi to do dotazníku neuvedla tak je to průšvih, protože pojišťovna fakt má právo ti neplnit.
Neuvedla. Uvedla jsem jen loket Nevzpomněla jsem si na to, ani mě to nenapadlo, nebylo to úmyslné překroucení informace, takže je jasné, že mi nic nedají. Nevadí, důležirý je, že se ruka hejbe a v podstatě ve stejném rozsahu jako předtím. V této chvíli se na prachy z úrazu můžu vyprdnout.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:52
- Nahlásit

Biluška
ty vole to buď jen ráda, že nemáš za psy to co my....
Plot bys potřebovala takovej, aby k tobě nikdo vstoupit bez tvýho souhlasu ani nemoh, pokudy by si na to nevzal vysouvací žebřík...
Můžu ti říct, že stavime kotce a sofort, protože já prostě nedokážu vychovat psy tak, aby neměli za rozšířený teritorium i nejbližší okolí našeho pozemku... a nehodlám jík kvůli nim sedět.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 15:58
- Nahlásit

Berňáky z mého budoucího chovu tudíž také škrtám. Tak zbývají jenom ty dogy. Je tu někdo kdo ví jak dogy plavou a jestli se ztrácí v obilí?
Biluška
dej se na maliny.....má to jisté kouzlo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:03
- Nahlásit

Sali
a to jsou vidět v žitě a ve vysoké trávě?

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:04
- Nahlásit

brezen2008
ani ne, ale není to třeba, cestu si vždycky najdou...plavou co se na nohy postavěj, a vůbec maj mnoho super vlastností...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:07
- Nahlásit

Sali
když mě příjde že jsou moc akční,jako magoři,je fakt že se snimi dá dělat snad všecko,ale příjde mi že je to pro lidi co furt někde s nimi látaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:12
- Nahlásit

Sali
ty vole to buď jen ráda, že nemáš za psy to co my....
Jsem ráda, že Puma byla zavřená doma a že Akéla žije u fousatého pána. Protože při představě co by Akéla nadělala z těhle pánů se mi zvedá žaludek. To by bylo krmení BARF v pravém slova smyslu Fascinuje mě ta jejich drzost. S jejich šéfem se díkybohu dalo mluvit, ale jeden z těch dělňasů byl neuvěřitelně drzej, furt nám skákal do hovoru a měl nemístné kecy. Krom jiného jsem požadovala, aby odstranili binec co udělali. Oni totiž ty uřezané větve nacpali do drtiče a tu hromadu mulče tam nechali. Ale megahromadu Odhaduju to tak na dvacet koleček. Drzoun prohlásil, že jsou to moje větve, takže ten mulč tady nechávají a že si nemyslel, že v tom bordelu bude nějaký mulč vadit. Otvírala se mi kudla v kapse
Ten plot postavím, kdybych žrát neměla

dej se na maliny.....má to jisté kouzlo
Se mi nelíbí . Líbí se mi lakeňáci, ale odrazuje mě ta úzká příbuzenská ve které se chovají a jejich zdravotní stav

Gerda
Nevadí, že jsi ho neuvedla, pokud se na to neptali. Vadí, pokud se tě cíleně zeptali na rameno, nebo na vykloubení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:14
- Nahlásit

Druhý dodatek k příčce:
volala jsem sefovi zedniku, ten se ovsem nachazi v jablonci, aby poslal pana z prizemi do devateho patra. Protoze ja sem na vinohradech, sef zedniku je v jablonci, mama a remeslnici jsou v jednom dome, je lepsi, kdyz se dohadujem my dva telefonem pres pul republiky, nez ti, co jsou od sebe par pater vytahem .-))))) Jirka zedník uz jde nahoru. Máma zavírá psa do nejzadnějšího pokoje, bo Marie je v přítomnosti mámy megahlídavá a neovladatelná. Máme štěstí, že nemáme zahradu, na kterou by lezli zedníci. Už bych smrděla v chládku.

Sali
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:14
- Nahlásit

brezen2008
akční jsou, to jako žádná...ale myslím že Biluška by to ocenila...a pokud ne ona, tak ti ořezávači větví určitě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:16
- Nahlásit

Gerda
Už bych smrděla v chládku
smrdíííí,smrdííííí,to to smrdííííí a co trpajzlííícííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:17
- Nahlásit

Biluška
Vadí, pokud se tě cíleně zeptali na rameno, nebo na vykloubení.
Ne, vyplňovala se pouze kolonka úraz. Konkrétně se neptali. To sem pani řekla, a nastalo dejavu, neboť pani řekla, že je to můj problém, když jsem to pak podepsala. Před očima mi vyskočila situace s koupí auta, kde jsem to také podepsala a zcela samozřejmě za jejich chybu v desetinné čárce si odnesla ponaučení v hodnotě 25 tisíc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

hele pani - todle je ještě slabej vodvárek, z toho co vás čeká s maminou časem vim vo čem hovořím. Občas mám dojem, že jsem se původně asi narodila jako Svahilka a máma mě adoptovala, páč jí vůbec nerozumim. A až přijde věta - "Tohle už na mě není, takovejhle spěch" -chápáno tak,že má vstát tak, aby mohla v jednu odjet z domova a ví to tejden předem - tak si pište pani, že si půjdete shánět nějakou hodně pevnou větev a slušivou voprátku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:20
- Nahlásit

PetraK
jsem se původně asi narodila jako Svahilka
dementní Svahilka??

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:21
- Nahlásit

GRAFOMANÍTE

a sem zas v kelu..něčí vykloubený ramena maj něco s plotema pokousanejma zedníkama v 9 patře..ch jo

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:25
- Nahlásit

PetraK
Ale ne pani, já mám trénink, dokud babička žila, žila s námi. A dožila s námi doma. Taky vymýšlela neuvěřitelné věci, kterými upevňovala naše nervová spojení. Mamča se teď vrátila a snad už to s Jirkou nějak řeší. Ale budu muset brzy domu, neboť máma se zhrouti, bo nesnasi upravy bytu, pri nichz se dela neporadek. Nesmí vidět, kolik se nasvini rozbouranym sadrosem. Na minulou prestavbu bytu odjela na tyden na hory, bo se na to nemohla prej koukat. Ale zase je kreativní a nápaditá, bo v dolním bytě, kde bourali okna dnes, připevnila na záchod ručně vyrobenou kašírovanou a ozdobnou cedulku NEPOUŽÍVAT NEFUNKČNÍ WC s dobrou připomínkou, že chlapi nemaj před barákem tojku, chodily by sem s*át obě party

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:29
- Nahlásit

davidkova renata

Dneska naprosto dementní Svahilka, naprosto, protože krom toho, že jsem navlečená jak panáček Michelin, jsem si ještě pustila větrák, najela do něj židlí a chytila si do něj košili

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:30
- Nahlásit

PetraK
že jsem navlečená jak panáček Michelin
panáček mišelin má jen trenýrky, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 16:32
- Nahlásit

Gerda
panáček mišelin má jen trenýrky, ne?
a špeky...
Nepište na mý foře!!!!Du dřít

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání