Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 18:47
- Nahlásit

brezen2008
asi už budete světoznámý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:10
- Nahlásit

Lola1
no to jo a ještě,sindy do vody dobrovolně nevleze,tak jsem jí tam hodila a jak plavala hezky a ted tu spěj jak zabití a sindy se určo zdá o vodě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:16
- Nahlásit

čus fšicííí uvařený jako humříííí
mušim vám povjedít,že sem asi hooodně dobrá(no jo já vim,nic novýho ),páč sem zatáhla gerdu k rybníčku a vona tam v jakostínu vydržela 3 hodiny!!!!!! Mařenu sem na stahováku zatáhla do vody a mušela plavinkatŠlo jí to moooc hezky, v jednu chvíli sem jí prostě dál nepustila a vona plavala na místě .Příště si u toho dám f klidu cígo a to by bylo aby nebylo.Gerda ale do vody nevlezla,prej by se namočila.to sem jí nedokázala vyvrátit,ale něco do příště vymyslim.Paxme bránili a sme fšicííí ouplně mrtvýKráááásnej den Du se svalit,nepište!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
dobrý,ale gerda je blbka,bo v tomhle hicu se nenanmočit může udělat jenom cvok
třeba gerda neumí plavat

Míša84
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:24
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj taky jsme tam dneska byli, ale neviděli jsme Vás. Dneska to tam bylo na husto. Nevíš co se tam točí za film?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:31
- Nahlásit

Míša84
čus,my sme dneska s gerdou byly úplně jinde,kousek od Jesenice,byly tam jen holky.Co se točí nevim(byla jsem tam jen asi od půl 10 do 11 ) ,sem byla celkem šoklá co tam votravujou,prej tam byli i fčera,doufám,že to ty Špílbergové už natočili a vypadnou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:35
- Nahlásit

Fifi
Furt hledate neco do linii a pritom staci zajet do Jemeriky

fůůůůůůůůůůj ten je chnusnej!!!:upoufám,že absence štvrtý nohy bude dědičná a páč tu biluši nevidim,už asi sedí f aeroplánu a letí Do Jemeriky aby nám ho někdo nevyfouk
brezen2008
třeba gerda neumí plavat
plavat umí ale prej by byla mokrá tož nevim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
že vona neměla plavky? a styděla se před tebou ?

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:16
- Nahlásit

hezký večer
právě jdu z bejvalý delvity a jsem totálně fšoku, kilo jablek 45kč a podobně. Nesleduji sice ceny ale i tak letmo mi přijde že se zdražilo snad o 150%. Nic jdu setak trávu než to udělá město a někdo si to seno sebere.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:27
- Nahlásit

Taky jsme byli plavat,ale narozdíl od kolegyně to u nás byla trága Rozhodla jsem se, že vyzkoušíme ten rybník s těma divočákama, poněvadž je veliký, krásný, v lese a nebude tam ani noha. Na rozdíl od našeho, kde byli haranti z celé vesnice. Vzala jsem všechny psy krom Wandy, protože ta odmítla vystrčit čumák ze zřícené stodoly a Kutulky, protože toho si půjčila chůva na jakýsi hasičský den či co, aby se socializoval. Amálkou jsme dojeli tak kilák od rybníčka, zastavili na kraji políčka, vypustila jsem psy z auta a Arman to okamžitě otočil zpátky na silnici a tvrdil, že si stopne něco domů. Oznámila jsem mu, že jestli ho něco přejede tak ho nechám zdechnout, protože na další třicetitisícovou operaci prostě nemáme. Na poli rostl ječmen a byl asi tak mě po prsa. Psi se v něm okamžitě ztratili a měli děsnou prču z toho, že je nevidím. Semotamo jsem je přivolala, aby si nemysleli, že budou dělat nějaké bligule. Při třetím přivolání (kilák od auta, 50 m od rybníka) Bon-Bon nedorazila. Hulákala jsem "Bonííííí, ke měěěěěěěě" do absolutního ochraptění a pes nikde. Normálně se v tom obilí ztratila a netrefila zpátky. Po půl hodině už jsem celkem panikařila. Po čtyřčtvrtě hodině se mi ztratil i Arman. Po hodině jsem našla oba sedět u auta. Rozhodla jsem se, že končím s tryskomyšima a začnu chovat vlkodavy a dogy, ty se mi třeba v obilí neztratí . Došli jsme k rybníku a zjistili, že v plánu akce nastala zrada. Mezi námi a vodou bylo asi tak 20 metrů kopřiv, svízele, bordelu a rákosí. Vše husté, vše vyšší než já. Nezbývalo než to buď zabalit, nebo projít skrz. Psi prohlásili, že jsou úplně mrtví a že jestli tu vodu neobstarám rychle tak leknou. Nejdou prý ani tam, ani zpátky. Zkoušela jsem je donutit, aby šli vpřed a prorazili cestu skrz ty kopřivy. Šagy se na mě podívala a prohlásila, že jsem magor. Puma říkala, že by hrozně ráda splnila můj povel, ale že prostě neslyší, takže neví co chci. Ten posuněk s tou nataženou rukou prý nezná Lilátko uteklo. Arman ji šel hledat. No a s šeltiema ani nemělo smysl to zkoušet Tak jsem skrz kopřivy a hnus prošla já. V minišatech. V nazouvácích. Třikrát mi zůstala bota trčet v bahně a musela jsem ji lovit. Na konci jsem prostě spadla do vody když rákosí náhle skončilo. I s klíčema od auta. Blahoželala jsem nápadu nechat mobil v autě, jinak by se koupal taky. Psi se nadšeně vrhli do vody. Šagy s Pumou se cca v metrové hloubce servali o zdechlou rybu. Doporučila jsem jim ať se utopí, abych už konečně měla klid. Provedla jsem přepočítání psů, abych věděla kolik jich mám před utopením a zjistila jsem, že nemám malého Semtexe. Vyhrabala jsem se na břeh a slyším Texínka jak zoufale pláče. Byl někde v tom rákoso-kopřiví. Nevěděla jsem kde. Opět jsem se chvíli ztrapňovala povely "hledej Texu" a psi prohlásili "pch, stejně je to děcko úplně blbý, jednou se prostě někde zabít musí". Nezbylo mi, než si ho najít sama. Byl zamotaný ve svízelu a nemohl dál. Popálila jsem se od kopřiv absolutně všude. Mám na kopřivy alergii a děsně po nich opuchám, takže nic moc veselého. Cítila jsem jak mi začínají být malé boty . Jediný kdo byl opravdu nadšený bylo Lilátko. Děsně se jí líbilo plavat mezi rákosím a hrát si na vydru. Asi 50 metrů dál byl krásný upravený břeh s lavičkama pro rybáře. Oznámila jsem psům, že těch padesát metrů přeplavem a zpátky jdeme po cestě jako lidi. Psi mi oznámili, že oni nikam neplavou, že se jim tady líbí. Šagyna a Arman zdrhli někam do rákosí. Hesina dostala hysterický záchvat při představě, že má vlézt do vody. Miena, která doteď normálně plavala prohlásila, že když neplave Hesina tak ona taky přestává. Bon-Bon se nemohla rozhodnout, ale nakonec vylezla z vody a řekla, že od teď se bude vody bát, protože se jí to plavání vlastně vůbec nelíbí. Neukecala jsem je Nazpátek jsme šli opět kopřivama,pro změnu novýma, protože jsem nemohla najít tu cestičku, co jsem prošlapala směrem tam Těsně před autem Lilátko našlo jakousi smradlavou kaluž, vypadala že je tam už od dob Jury, Křídy a Triasu. Vyváleli se v ní úplně všichni Chtěla jsem je za trest nechat běžet domů za autem, ale narvali se do auta dřív, než jsem stihla zavřít dveře Zaprasili úplně všechno, včetně čalounění na stropě.
Zítra jedu do Krnova na koupaliště. Psům napustím vanu na zahradě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

Biluška

Psům napustím vanu na zahradě
pustte těm kreténům plyn a jedte na koupák do Krnova.S návratem nijak nespěchejte

Ve srovnání s váma teda šeď,šeď,nuda,nuda můj vofčák je trapně uposlouchanej agerdy Mařka asi už taky bo na ní včera aplikovala novou výcvikovou metodu patrně z dílny p.Šilhavého.Zakoupila 15kg!!!!!!!! smradlavejch vodměn co vypadaj jako hašiš a pro Mařku maj stejný kouzlo jako herák pro smažky.Měla jich část f tašce a Mařka,omámena libým smradem,podlehla mámení a že si jako sama bude brátGerda jí příšerněděsněstrašněmoc mlátila a u toho na ní řvala : Není na světě pejsek ten,aby nebyl dopaden!!! Mařka šla do sebe...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 20:58
- Nahlásit

Benda
jsem totálně fšoku, kilo jablek 45kč
mám dojem,že u nás 49kč ,asi sou to eurojapka
Nic jdu setak trávu než to udělá město a někdo si to seno sebere.
město si počká až jí posečeš a pak ti jí sebere

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
můj vofčák je trapně uposlouchanej
Snažím se vzpomenout si na dobu kdy jsem měla jednoho psa, kterej byl trapně uposlouchanej. 100% vím, že kdysi taková doba byla, ale nějak si ty detaily vůbec nemůžu vybavit

Není na světě pejsek ten,aby nebyl dopaden!!!
Úžasné řčení, Gerda nikdy nezklame

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:05
- Nahlásit

Benda
právě jdu z bejvalý delvity a jsem totálně fšoku, kilo jablek 45kč a podobně. Nesleduji sice ceny ale i tak letmo mi přijde že se zdražilo snad o 150%.
Přijeď si na jabka sem. Loni jsme do výkupu dávali cca 500 kg . Návdavkem k tomu dostaneš 100 kg rybízu. Ty bobule mi lezou krkem

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:09
- Nahlásit

Benda
jsem totálně fšoku, kilo jablek 45kč
davidkova renata
mám dojem,že u nás 49kč ,asi sou to eurojapka
Jj,u nás sou za stejnou cenu,taxem si rači koupila hrušky za vosumnáct!
davidkova renata
Gerda jí příšerněděsněstrašněmoc mlátila a u toho na ní řvala : Není na světě pejsek ten,aby nebyl dopaden!!!
No to je ofšem bomba!!!

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:16
- Nahlásit

Biluška

Rozhodla jsem se, že končím s tryskomyšima a začnu chovat vlkodavy a dogy, ty se mi třeba v obilí neztratí
Jj, vlkodav se ti v obilí neztratí, ale u rybníka bacha - kámošky vlkodavka se trupka rozběhla, zahučela tam po hlavě, chvíli šly k hladně bublinky, pak vyplaval vlkodav se smrtí v očích a od tý doby nejde do vody dál než po kolena (což už je ale hloubka kdy šeltie musí plavat:lol

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:23
- Nahlásit

rendik
Kámošky berňačka se takhle málem utopila. K smrti se bála vody, skoro tak moc jako Hesinka. Já z hráze házela pumici ragbyče a puma pro ně s rozběhem skákala. Tesinka se ji snažila chytit, aby jí ten ragbyč mohla ukrást. Ale jenom na břehu. Číhala kdy pumice vyleze z vody a pak ji naháněla. Jednou jí to nevyšlo, po hrázi se nějak moc rozběhla a jak Puma skočila tak Tesi už to neubrzdila a slítla do vody. Hladina se zavřela, na břeh udeřila vlna tsunami a byl klid. Po chvíli se vynořila Tess a tím šokem se normálně topila. Ve chvíli kdy jsme shazovali rifle a boty si vzpoměla, že každý pes umí plavat a doplacatila se na břeh. Berňáky z mého budoucího chovu tudíž také škrtám. Tak zbývají jenom ty dogy. Je tu někdo kdo ví jak dogy plavou a jestli se ztrácí v obilí?

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:27
- Nahlásit

Biluška
Tak zbývají jenom ty dogy. Je tu někdo kdo ví jak dogy plavou a jestli se ztrácí v obilí?
F obilí se neztrácejí,jen f kukuřici,gdyž je honěj divoký prasata! Ale plavání milovali móóócinky,byli to přeftělený fundláci.

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:29
- Nahlásit

Biluška
Dogu žádnou neznám, ale třeba se někdo objeví. Já se dneska snažila dostat do řeky Florí - zastavila se když jí voda sahala po břicho a stála jako přibitá. Já stála ve vodě, vyhrnutý kraťasy a jako magor sem se jí snažla nalákat ještě kousek. Kdyby mi kámoška nepřihrála kousek buřtu, tak tam stojíme doteď. Plísňák uviděl buřt, zapomněl že se bojí jít dál a najednou u mě plavala. Tak jsem jí pochválila, dala buřt a jak ho snědla, tak si uvědomila, že se vlastně bála, že nestojí na zemi a že se asi utopí - takže začala zběsile máchat ručičkama - výsledek byl ten, že mi akorát zlila kraťasy že jsem vypadala jako počůraná, Florí se po chvilce cákání uklidnila a odplavala zpátky na mělčinu

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

Biluška
díky za nabídku, propočítám náklady na benzín a dám ti vědět kolik kg si vezmu

jablunka
davidkova renata
dneska jsem počítal pod nátlakem ceny jabk, tak kg 45kč, cena strouhaného kokosu 200g za 10kč tj. cena za kilo 50kč. Kokos se vezme vyřeže usuší a nastrouhá, dále doveze do čech a cena je skoro stejná jako cena jablek.
Proto navrhuju zdražit strouhaný kokos aby to lidi nesra...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:33
- Nahlásit

Biluška

davidkova renata
Benda
jablunka
u nás jablka za 30,-
Benda
vo jakým seně je řeč,ráda bych si vzala pro morčata

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:37
- Nahlásit

brezen2008
u nás jablka za 30,-
od kdy nakupuješ ve vládní kantýně ?

Jo a abych jenom nenadával, koupil jsem si v outletu patery kvalitní ponožky za 120kč celkem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:41
- Nahlásit

Benda
vod tý doby co jim nosím letáky

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:41
- Nahlásit

jablunka
jen f kukuřici
Tagže dogy škrtám . Tak snad ten vysněný landseer

rendik
Je dobrá. Hesina do vody nevlezla ani za piškot. Kdysi jsem tak bavila celou pláž když jsem se snažila nalákat mladou Hesinku do Harty. Stála jsem po kotníky ve vodě, mávala piškotem, sýrem, párkem a Hesina si zatvrzele odmítala namočit byť jen drápeček. Pak jsem předstírala, že se topím. Hesina mi to sežrala i s navijákem a na břehu ječela "pomoooooooc, pomoooooo, panička se topíííííí, lidíííííííííííí" , ale do vody prostě nevlezla. Místo ní připlaval nějaký golďák, který mě málem utopil jak mě zachraňoval

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:46
- Nahlásit

rendik
Dogu žádnou neznám, ale třeba se někdo objeví
stačí se zeptat Radkyh a dogy a jiřina ani nevim kolik jich dohromady majJináč kámoška měla dycinky dogy a byly s náma u rybníka.Plavaly celkem slušně a rády akorát ta jedna myslela,že je asi tuleň bo lovila kamínky na dno spadlé a to tak,že potopila celou hlavu a pouštěla bubliny jako dyš prdíte do vody Esi se ztrácely f poli nefim...
Benda

Proto navrhuju zdražit strouhaný kokos
ty voe nevim jak udělát žemlofku ze strouhanýho kokosu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 21:58
- Nahlásit

Biluška
paní pořidte si Vlkodavy,ty se vám neztratí v poli

rendik
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:01
- Nahlásit

Biluška
Florí za toho buřta teda plavala, ale přála bych ti vidět její výraz. Příště beru foťák, i když tam je dost velká pravděpodobnost, že ho utopim...

davidkova renata
Plavaly celkem slušně a rády akorát ta jedna myslela,že je asi tuleň bo lovila kamínky na dno spadlé a to tak,že potopila celou hlavu a pouštěla bubliny jako dyš prdíte do vody
to dělá kámošky kříženej labrador... chudák, teď něvim jestli si myslí že je tuleň nebo doga

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:09
- Nahlásit

davidkova renata
: Není na světě pejsek ten,aby nebyl dopaden!!! Mařka šla do sebe...
:
to si živě představuju
Biluška
hele jen počkej vono na ty vodítka dojde..jenže při tom množství se pobavíme až tě povlečou
jinak sem ráda že mám jednoho psa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:10
- Nahlásit

sarax
ale u ní to snad nebude platit,to snad jenom pražáků

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2008 22:18
- Nahlásit

brezen2008
u ní to snad nebude platit,to snad jenom pražáků

to asi jo ale jí v zájmu duševního zdraví nezbyde než to provést bo je konečně utraverzovat

<< 1 ... 1206 . 1207 . 1208 . 1209 . 1210 . 1211 . 1212 . 1213 . 1214 . 1215 . 1216 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání