| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 08:33
- Nahlásit
dobré ráno všem
sarax
já bych to netraverzovala ,já bych to zavřela do kotců a nevenčila bych to a když tak jenom na zahradě,to v dnešní době frčí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 08:52
- Nahlásit
brezen2008
sarax
nevenčila bych to a když tak jenom na zahradě,to v dnešní době frčí
Si nenechám posrat zahradu Průšvih je, že nemáme balkon Asi budu muset nechat nějaký postavit . Prozatím se můžou venčit třá na půdě na seníku
Gozérka destruktorka si zlikvidovala boudu. Úplně. Je to magor. Bouda je nakloněná jak šikmá věž v Pise a vypadá, že při prvním vánku spadne. Musíme postavit novou. Rovnou postavíme taky Kutulkovi, už je dost starý na to, aby vypadl z baráku a bydlel na zahradě. Volala jsem na pilu, abych zjistila cenu dřeva. Pak jsem volala Mášenkovi ať spočítá kolik toho dřeva potřebujem. Pak znova na pilu, abych se ujistila, že jsem tu částku nepřeslechla. Ještě jednou na pilu, abych se ujistila, že jim tam nechybí třá desetinná částka. Nakonec do blázince, ať si pro mě přijedou, protože se zblázním hned jak mi dojde, že za dřevo na dvě psí boudy a jeden kurník (malý, chci tak deset slepiček) mě vyjde zhruba na 2500,- !!!! A to podotýkám, že se jedná o dřevo druhé jakosti, neohoblované a se slevou, protože jsou tam nějaké desky možná shnilé. Nebavíme se o hotových boudách, pouze o hromadě desek. Ať přemýšlím jak přemýšlím tak už mě vyjde levněji koupit výstavní klece a hodit přes ně igelit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:03
- Nahlásit
Zdravim všechny co o víkendu pípali, váleli ve v bahně, rákosí a kopřivách (nějaká nová léčebna kůra asi, že jo? ), dávali psům kosti, měnily šoltyje za dogy, kupovali drahý jabka a levný jahody a nenávidět bobule.
Já NENÁVIDIM PONDĚLÍ, zvlášť když od pěti nemůžu spát, kvůlivá ptákům uřvanejm a pak v nevyspalý pomatenosti uvěřim, že je venku Pepa Zíma, voblíknu je jako do Alp a teď tady trpim!!!
Davídková Renato pani majitelko fóry-vobjednávám to maso co po něm psi umřou, protože je levný a tudíž nevyvážený - chcete taky něco? Přijelo by to zítra, tak kolem půl pátý.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:08
- Nahlásit
PetraK
v nevyspalý pomatenosti uvěřim, že je venku Pepa Zíma,
Tady byla vo půl sedmý tak nádherná bouřka,že sem se těšila jaxe vochladí a vono houno! Ve vosum sem vystrčila hlavu a dostala sem vedrem přez hubu,tagže sem zase zalezla a vylezu až v září.
Brý ráno fšicí..........
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
a vylezu až v září
se nedivim, vono to dříf ani nepude, dyš ste si paní rozmasakrovala pozadí na kole a játra v hospodě ., to se dřív než po švestkách nezvetíte
Jo vo bouřce vím, právě, že bylo zatažíno,foukal vítr a venku šel pán v bundě a vypadal, že je mu Pepa Zímů, tak sem mu skočila na špek a těm mejm je teď kapánek horko
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:16
- Nahlásit
PetraK
se nedivim, vono to dříf ani nepude, dyš ste si pan rozmasakrovala pozadí na kole a játra v hospodě ., to se dřív než po švestkách nezvetíte
Náhodou,já se regeneruju hóóódně rychle. Řiť už mě skoro nebolí a játra sou přecek svojí regenerecí vyhlášený,tagže zejtra zase můžu na pívo. Ale až tak v deset večer,páč to už snad nebé 30°C!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:16
- Nahlásit
brýýýý ránko fšem co tápou esi maj jít krybníčku nebo esi se zatáhne
PetraK
protože je levný a tudíž nevyvážený
a eště navíc já bysem chtěla mletý tagže to má Nyný už jasný No bysem si vzala 3 kilča toho hrubomletýho,víc sem ted nenarvu ,ale nevim kdy bych si to jako vod vás vzala dyš vy děláte dyš já nedělám a vopačně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:19
- Nahlásit
ty voe,ted sem číhla na bouchalku,je tam asi milion štěnat
http://www.connection.wz.cz/psi.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
a dokolikati pani děláte? a kde?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:24
- Nahlásit
Dobré ráno všickni popálení lidé, lidé s oslavou, lidé, co na ně strašně vrčí bišon a chce je kousnout, lidé, co už nechtějí léto a všichni ostatní, co mají obě SPZ na autě!
Sem si naběhla vo víkendu, spálila sem se aji ve stínu, teď mám bolavý všecko a už nechci léto. Dokonce sem zkrouhla i oslavu narození mimina, bo bylo děsný vedro. Bilušky megapříběh si přečtu po statuse, kdybych přišla pozdě, nějakej šupák by mi snědl chlebíček.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:32
- Nahlásit
PetraK
no to je různý podle toho jaxem pomalá a kolik mám síly(většinou žádnou ).Ale cca dybysem hodila pr*elí tak bysem mooohla bejt třá před 6 na louce u Hvězdy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:35
- Nahlásit
davidkova renata
Pani a GDE děláte? Že bychom Vám to hodili do prasé cestou z mojí prasé? Což je ze Smícháče do Řep _pro představu, takže můžeme případně někde odbočiti-dyž předtim znásilnim k zahnutí Brtnika
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:42
- Nahlásit
PetraK
tož moje prasé je celkem při cestě bo dělám v gymnaziu Nad alejí na Petřinách,víte gde to je???Ulice též Nad alejí...a jako gdy,zejtra?? a jako f kolik??
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:42
- Nahlásit
brá ráno všem co vstávali v jednomístnou hodinu i když nemusí asni do práce ani do školy, i všem co tam musí
davidkova renata
pani, za ten odkaz na bouchalku vám teda fakt neděkuju, trupka sem si to votevřela... chci toho hnědýho vořecha!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
rendik
chci toho hnědýho vořecha!!
si ho vemte tam pojedu s váma
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
Dobré ráno
dnes jsem zjistil že novým strážcem starého koupaliště je zajíc., S Bendou jsme ho pozorovali jak sebevědomě chodí po "svém" území
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:49
- Nahlásit
Benda
novým strážcem starého koupaliště je zajíc
my sme zas fčéra viděli u rybníka srnku co byla Bambi páč šla furt k nám blíž a blíž a vypadala,že s náma pude dom
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
bych si ho vzala ihned, ale dyš já nevim kam mě vemou na školu a gde budu vod září bydlet, natož jestli tam budu moc mít psa... natož pak dva psy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
no a víš kolik stojí kilo snčího
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
To nevim, tetkon koukám do mapy- ale Brtnik bude vědít určitě. No tak bychom vám to tam mohli hodit? Je na vás nějaký spojení - tetkon teda nemyslim dopravní
Mám to teda objednati?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:53
- Nahlásit
davidkova renata
rybníka srnku co byla Bambi páč šla furt k nám blíž a blíž a vypadala,že s náma pude dom
to by moch bejt už ten vodrostlej kolouch co chtěl s náma bydlet na chalupě. Třeba došel až do Prahé???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 09:59
- Nahlásit
PetraK
co se vobědnává z vetamixu?
tedy že vám do toho lezu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:00 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Benda
víš kolik stojí kilo snčího
no nevim...
PetraK
Třeba došel až do Prahé???
a třá měl jenom fsteklinu
Mám to teda objednati?
no tak 3 šišky vobjednejte a to přivezou uš zejta nebo gdy jako????????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:01
- Nahlásit
rendik
ale dyš já nevim kam mě vemou na školu
neuč se,život tě naučí a tim pádem si pro něj můžeš ject
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
tak je to tam objednala jsem to- tel. číslo jsem si napsala, můžete to smáznout paní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:08
- Nahlásit
brezen2008
kolegyně jednou za měsíc objednává pro svý hafany, tak se jí vždycky nasomruju do objednávky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:08
- Nahlásit
PetraK
tak fajn a můžete mě konečně votpovjedít GDY to přivezou?????????????????????????????????????????? ??
a dělejte páč du k rybníčku!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
neuč se,život tě naučí a tim pádem si pro něj můžeš ject
neřikej dvakrát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
jo a přivezou to zítra, - zpravidla v půl pátý?????-doufám,ž e se tentokrát nikde neseknou - páč Brtnik pak jde kalit, takže to bude pěknej fofřík, tak doufám, že hoši nezklamou. Kdyby byla nějaká provozní změna, tak se ozvu - mám takovou představu, že to honem naložíme, zaplatíme a cestou se stavíme u vás ve škole,přibrzdíme, já votevřu vokýnko, zavolám, že máme zpoždění, dneska nezastavujeme- mrsknu ven tři šišky a honem domů, aby se Brtnik stačil vyfešákovat aby neplašil firemní sextretářky .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:12
- Nahlásit
PetraK
a kdy by to přivezli?
|