| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:13
- Nahlásit
PetraK
ok,tak to mušíte nechat dole ve vrátnici,já jim to řeknu,že tam fkydnete balík a nechám vám tam rovnou u nich peníze.kolik to vůbec dělá ??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:16
- Nahlásit
PetraK
jo a eště!! ve vrátnici sou jen do 6 !! Pokud to bé dýl,mušíte mě zavolat nejlíp chvíli předem abysem se stihla vodněkud dogestit ke vchodu páč dyby to bylo třá f šest tak uš můžu bejt f Oboře
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:16
- Nahlásit
PetraK
tak nic dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:17
- Nahlásit
Na Bouchalce brzo budou mít o jedenáct psů víc
Mášenek totiž včera po milionprvé přidělal garnýž a záclonu. Přestavěli jsme nábytek, tak, aby se k tomu ti vořeši nedostali. Před okno jsem dala klec s Šagynkou Jenom jeden malinkatý, malilinkatý rožeček zbyl prázdný. Dneska jsem byla s děckem na logopédii, aby se jako naučila říkat R. Přijdu domů a hádejte gde je záclona a garnýž??? Pokud ty čokly nezabiju hned tak je stopro zabije Mášenek A já mu u toho budu ještě podávat sekerku, páč už jich mám fakt plný zuby.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
paní já jdu taky k vodě,ale večer,protože ted vlízt k vám na rybník,tak se dastík zblázní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
já určitě ještě zavolám - jen teď kapek nestíhám
brezen2008
Hele můžu se kolegyně zeptat, jestli to nechce třeba porozšířit,ale myslím, že by to pro Tebe vzdáleností nebylo moc výhodný - ty seš na Žižkově a my jsme absolutně druhej konec Prahy . Mám se zeptat?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:24
- Nahlásit
PetraK
né v pohodě,ale díky
já zklusím to sehnad jinde,jenom že má dastík poslední hrubomletý a tak scháním další várku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
brezen2008
Hele tak mám se zeptat? Chtělo by se ti pro to jet až za Smíchov?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
PetraK
ne nemusíš,dík
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:33
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co milují léto a doufají, že se ještě trošku oteplí a dobré ráno všem, co vědí, že dnes budou mít den Blbec . Jsem se vrátila domů se psy dobře naladěná, že ranní bouřka žádné velké ochlazení nepřinesla a že tedy vyrazim k H2O . Šla jsem uklidit vyprané ručníky ( jako bych je nemohla uklidit třeba večer :mad a při té příležitosti mi zajela tříska pod nehet palce. Chvilku jsem úpěla ,pak jsem vzala psům desinfekci a postříkala si palec a zase chvilku úpěla. Po té, co jsem se trochu utišila, jsem usoudila, že nejlepší bude nechat třísku vyhnisat, protože jak ji jinak dostat ven ? Bolelo to jak sviňa, změnila jsem názor, pokusím se jestli nepůjde tříska ven . Rozsvítila jsme si v koupelně a zkoumala svůj palec, ukázalo se , že 0,00001pm třísky je vidět ze strany nehtu , došla jsem pro pinzetu, nalila si panáka becherovky, vyžahla ho, vyškubla třísku áááááááááá, zalila palec desinfekcí, zalila hrdlo druhou becherovkou ...zalepila palec, udělala si kávu, zakopla o hadici pračky, vylila kávu , pronesla neslušné slovo, udělala druhou kávu, napustila vodu do kýblu, abych vytřela kávu ....a byla jsem celá mokrá a podlaha též , v pátek NOVÝ KÝBL teče, ba přímo stříká a sprchuje , koupat se nepůjdu, protože bych se dnes minimálně utopila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
mac1
eště mohlo být hůř místo: , zalila palec desinfekcí, zalila hrdlo druhou becherovkou
si to taky mohla udělat takhle , zalila palec druhou becherovkou, zalila hrdlo desinfekcí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:48
- Nahlásit
PetraK
no to je fakt, vlastně mám dnes kliku, prima den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 10:50
- Nahlásit
mac1
tak to jsi dobrá,bo já když jednou za čas mám třísku,tak do sebe nenalejvám becherovku a nedávám na sebe desinfekci,vyndám to pinzetou a je mi jedno co z toho ve finále bude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:25
- Nahlásit
mac1
Dobré ráno všem, co milují léto a doufají, že se ještě trošku oteplí
Chtěla bych, aby se na týhle foře nepsaly provokace, bo je to nespolečenské.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
Gerda
anebo že ty se hcodíš koupat v zimě?
já jdu až pozdě večer k vodě,vidět je dlouho a západ slunce u vody je krásné
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:35
- Nahlásit
Gerda
pani -kdy máte narozeniny? Že bychom se vám složili na sněhovej minimááx
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:44
- Nahlásit
PetraK
ježiši,víš kolik to stojí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:50
- Nahlásit
PetraK
brezen2008
Sem měla normálně nedělní újmu, jen si to přectafte, je vedro, nuceně ste u vody, nikde skoro stín, do toho eště mamka f plafkách...eště že sem s sebou měla ibuprofen, hned sem si ho šlehla, abych tu neděli vůbec přežila.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 12:54
- Nahlásit
PetraK
"sněhovej minimááx" tsss, takové vyhazování peněz , vezme si lehké tílečko, kraťasy a půjčíme jí židličku ( až tedy bude mít ty narozeniny, jinka židlučku šteřit ) a posadíme ji mezi chlaďák a mrazák v InterSparu , tam je kosa nechutná
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:09
- Nahlásit
Gerda
heled ty se nikdy nekoupeš?
mac1
anebo jí pošlem letecky na pol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:13
- Nahlásit
Gerda
Vaše nedělní ujímání mohlo být ještě horší, dyby tam byl třeba nějakej taťka f plafkách. :
mac1
Ne mezi chlaďáky, ale do chlaďáku a třebas si ji někdo i koupí a my na tom ešče vyděláme!
brezen2008
ježiši,víš kolik to stojí
to nemám přectavu, ale díky mac1 hodně ušetříme a díky mě možná i vyděláme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:14
- Nahlásit
brezen2008
anebo jí pošlem letecky na pol
teď jde vo to na kterej. Na tom severním by se mohla zahřát tím jak by furt cárala ze severu na jih! A zas by byla nespokojená
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
PetraK
a zas by to stálo plno peněz
no a nebbylo by jednoduší,kdybysme jí zavřeli do její ledničky a nic by nás to nestálo,jenom mařku by si někdo musel adoptovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
PetraK
Vaše nedělní ujímání mohlo být ještě horší, dyby tam byl třeba nějakej taťka f plafkách
To nemohlo, bo ty naše dvě čuby vyhnaly z pláže úplně každýho, kdo se tam chtěl, byť jen na chvilku, zastavit. Žádnej taťka f plafkách by neprošel. Nuny sice jen štěkala, ale Mařeně se to tak moc líbilo, že by asi i kousla, dyby měla za zády povzbuzující Nýnu. Takže Mařka hlídat moc nesměla, byla trestána pantoflem a máčením.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:20
- Nahlásit
Gerda
byla trestána pantoflem a máčením
předpokládám, že tím pantoflem myslíte španělskou botu. Dybyste k botě a máčení přidala i skřipec, mohla jste to mít i s koncertní úpravou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:21
- Nahlásit
vsechny vas zdravim!
taky jsem mela sobotu,opravdu den blbec,tak v tom pani nejste samamac1!!!!!v sobotu se hajan vyvlikl v robote z obojku a sel zabit reditela,nastesti mel nahubek,tak ho jen nabral jak byk rohama,nastesti to rida vzal sportovne,pak jsem chtela na kremacce zalit kytky hadici,jenze hadice a pipa byla prdla,takze jsem tam udelala peknou potopu a musela jsem mooooc vytirat,ve finale jsem uklouzla na nalestene podlaze,protoze tam meli den otevrenych dveri,jak jsem sebou sekla,tak jsem si natrhla maskace,a aby toho nebylo malo,tak hajan mel zablokovanou pater a celou noc sedel shrbenej jak zvonik od matky bozi,byla jsem na veterine a ma fest zablokovanou pater!mno mohla jsem se zeptat rudínka,esli by mi nepujcil tachyon,no a to uz jsem psychicky nevydrzela dneska,bo jsem zjistila,ze ve stredu íípeni nebude,az ve ctvrtek,to jsem zas v robote,takze smolik!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
jenom mařku by si někdo musel adoptovat
vona už paní Davídková někoho najde, toho bych se nebála
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Gerda
a kde že ste to byli,popis přesného místa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:25
- Nahlásit
nemethova5
Pani, vy nám toho zeťáčka dočista zničíte! Chudák pes, to by se mu u nás stát nemohlo, takže mladý budou bydlet tady, u vás jim hrozí blokační nebezpečí.
brezen2008
Byly sme na bývalých ovčárech u rybníka.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:27
- Nahlásit
Gerda
do toho eště mamka f plafkách...eště že sem s sebou měla ibuprofen, hned sem si ho šlehla, abych tu neděli vůbec přežila aby ti ji nešlehla mamka, až si to přečte
|