| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
jen počkej,já vám umřu a nebute po mě mít žádnej důchot
Zbytečně vydíráš chudá matko! Tvůj důchod nedsmradí nohy tlouštíkovi vlkošedovi.
rosnička
Pani, vys zas dušica? Včera sem vás na floře přehlídla...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
hel,.můžete mi říct,proč je ten naháč furt v nabídce na bouchalce????????????????????
No to nevííííííím,snad mi nechcete povjedít,že tam jako furt je?!?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:14
- Nahlásit
jablunka
že tam jako furt je?!?!
no je!!!proto se na vás vobracim!Je tam každej den,vod toho minulýho tejdne!!!!Tagže co,ku*va?????????????????????
isdpch
nejdřív umři a pak se budeme bavit
no jak chceš
Gerda
Tvůj důchod nedsmradí nohy tlouštíkovi vlkošedovi
ten důchot co mi novodobí soudruzi přidělej ,tak ten skutečně nemá tu moc bo z ho*na bič neupleteš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
jablunka
http://www.connection.wz.cz/psi.html
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
esli je naháš na Bouchalce někoho zbouchám teda
jablunka
funneling je dilatace vnitřní branky a je velká hrozba předčasnýho porodu..prej..počkáme na Neesi
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:22
- Nahlásit
čau důchodci a umřívší
důchody nebudou plánovaně jako podpora porodnosti, nasekejte si 10 dětí a ti se o vás postarají
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:26
- Nahlásit
Benda
Anebo můžem začít dovážet děti z afriky a ázije, každej si spočítá, kolik jich potřebuje, aby se o něj staraly, a pak se nemusíš zdržovat těhotněnim a očekávánim, jesi to teda ty štyrčata teď napošestý už konečně budou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:36
- Nahlásit
davidkova renata
proto se na vás vobracim!Je tam každej den,vod toho minulýho tejdne!!!!Tagže co,ku*va???????????????????
Se nevobracejte na mě,páč vím stejný houno jako vy.....chtělo by aby tam cinknul něgdo jinej než já!
sarax
To bych jela bouchat s tebou,páč Armagedon 2 mi tady všechno šoustá a naháče sem móóóc chtěla!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:37
- Nahlásit
Gerda
jo jo a ty děti se dovezou až budeme na sklonku důchodu a oni výdělečně soběstační.
A nebo by si mohli lidi ze západu mohli na dálku adoptovat český důchodce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Zdravím všechny, co jim chlastaj psi, všechny co bojkotujou pochování bojovnejch stofárdů, všechny co nemaj ani tužku, co maj psa se smrdutejma nohama a taky ty co roděj za ty vostatní.
Já nemám vůbec čas, sem zavalená prací jako horník. Nemůže někdo vyhlásit staf nouze, abych mohla přestat pracovat?? Pomooc
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:41
- Nahlásit
PetraK
Já nemám vůbec čas, sem zavalená prací jako horník. Nemůže někdo vyhlásit staf nouze, abych mohla přestat pracovat?? Pomooc
Včera v rádiu řikali, že podle ňákýho texaskýho sektáře dneska příde konec světa, tak se na to vykašli, stejně to nestihneš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:45
- Nahlásit
rendik
Včera v rádiu řikali, že podle ňákýho texaskýho sektáře dneska příde konec světa
No to ani náhodou,to má sektář smolíka,konec svjeta může přijít až v pondělí po srazu!!!
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:52
- Nahlásit
jablunka
to si to s nim domluv... Stejně je to ňákej amatér, když už konec světa tak v pátek 13. a ne ve čtvrtek 12.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 13:57
- Nahlásit
rendik
no tak to je v poho!!! Proč si tady ale samým spěchem vyrábím ledvinový kameny, páč nemám čas si dojít a ni na CW a pemprzy dneska nemám s sebou?? Kašlu na to a jdu do butky!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:07
- Nahlásit
Se přidávám k Petře, prosím vás, pusťte něgdo nouzový sirény a´t se musíme evakuovat, jinak se z té práce poeám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:10
- Nahlásit
Biluška
jinak se z té práce poeám
fakt děsný dneska, já to stihla jen tak tak!!!
a teď si dám oběd konečně! Zeleninovej salát a budu tady sedět a psát stovky nesmyslůch!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:14
- Nahlásit
PetraK
To se teda máš, páč já měla k obědu topinky se sýrem a nacpala jsem si je do hlavy zatímco jsem druhou rukou datlovala data do tabulek. A jdu datlovat znova, protože ty tabulky jsou nekonečné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:18
- Nahlásit
Benda
A nebo by si mohli lidi ze západu mohli na dálku adoptovat český důchodce
No ale musej si je všecky vodvézt k sobě domů. Na dálku ta adoptace nefunguje, nemůžeš vědět, jesi si důchodec za tvý prachy třá nekupuje zbytečnosti. Znamenáí to, že by se vyprázdnila spousta bytů v Praze, třá ale Švýcarsko by mohlo bejt přelidněný. Ale to je fuk, aspoň by měli víc zaměstnanců do továren na čokošku.
Lidi ze západu by si měli odvézt všechny důchodce do švýcarska a my sem navezem děti z afriky a ázije na starání vo nás.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:20
- Nahlásit
Biluška
Teď nedělám nic, dojedla sem po obědě zmrzlinu mrože, asi se pudu natáhnout před večením jídlem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:26
- Nahlásit
Gerda
tady asi taky jednu někomu natáhnu!!! Lítám tady jak urvanej vagón po nádraží a vona se de natááhnout, tsss
Biluška
je to hroznej život todleto!! Kdybych aspoň mohla dělat venku někde f parku a ne tady , kde mi teď stavěj pod oknem cosi a kde je furt bordel. Ale zase ! Hoši stavbařský mě občas pobaví- umím novu nadáfku heč!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:36
- Nahlásit
PetraK
Lítám tady jak urvanej vagón po nádraží
Na slepé koleji stojí předčasně vyložený vagon. Ještě je nechytili.
Jakou nadáfku máte?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 14:38
- Nahlásit
PetraK
taky mě nauč nadávku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:03
- Nahlásit
jablunka
funneling je rozšíření vnitřní branky,což může skutečně naznačovat předčasné "otvírání".Jestli k těm otokům nemá bílkovinu v moči a vyšší TK,tak k tomu Cyclo3Fort ať bere magnesium ( Magnosolv pulv.) v šumáku 2 sáčky denně a trochu víc polehává.Pokud rodí podruhé,tak to nemusí nic znamenat,u prvniček to chce fakt víc klidu a kontrol.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:05
- Nahlásit
jinak vás fšechny zdravím a zase du,páč je čtvrtek a máme cvííííííčák.Bordžínka si musí namasírovat dásně vo rukáf figuranta.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
Neessi
Jestli k těm otokům nemá bílkovinu v moči a vyšší TK,tak k tomu Cyclo3Fort ať bere magnesium ( Magnosolv pulv.) v šumáku 2 sáčky denně a trochu víc polehává.Pokud rodí podruhé,tak to nemusí nic znamenat,u prvniček to chce fakt víc klidu a kontrol.
Magnesium jí předepsala doktorka v tabletách,3x denně 2 tbl,tlak má nízkej 110/60 a bílkovinu v moči nemá.A rodí podruhé.Díky moc,já jí to přeposílám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 16:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
sarax
Gerda
tak holkýýýý nejžhavější novinka je mocné zvolání : "DO ZAPAŘENÝ PR*ELEEE!!!!" to tady kucí stavařský nějak oblibujou. Jak ráno voteuřu vokno, tak todle je první co slyšim. Teda až potom co se ozve rána a bolestivý výkřik, jak jim asi něco spadne na hlavu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
PetraK
o tady kucí stavařský nějak oblibujou.
ani bych se jich v tomto počasi neptala proč že
mno jo vedro na lešení je sfiňa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 16:10
- Nahlásit
PetraK
Teda až potom co se ozve rána a bolestivý výkřik
Te´d si přectav, že maj chudáci vlka a třá se nedejbože plácnou přes zadek! Hrůůůza pomyslet, zlatá čili omáčka!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 16:14
- Nahlásit
Gerda
Hrůůůza pomyslet, zlatá čili omáčka!
Už si byla eat???Že takhle mluvíš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 16:19
- Nahlásit
Gerda
Tak hele ale tos ešče neměla naše čilý papričky, ty sou tak čilý, že Brtnik se z nich rozplakal . Ale nemá bejt pitomej a jíst to celý najednou tak jak si to urval z keříku . Do tý doby sem netušíla, jak citlivou mám doma duši
Gerda
budu pozorovat, esi se tam kucí poplácávaj po zadeli . Teď tu chodili do půl těla a vedle v zahradě jim chtěl asi konkurovat stařík nějakej a tak se tam promenoval s pupkem v plafkách
sarax
můj šéf taky řikal, že asi kucí vědí vo čem mluvěj
|