| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:47
- Nahlásit
Biluška
Pumu jim přihodím navrch zdarma
a máš tím pádem vystaráno, páč do tejdne sou u vás exekůtoři zas ale tentokrát přijdou s penězim a budou tě uplácet, aby sis toho magora zase vzala zpátky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 14:49
- Nahlásit
Právě přišel jeden z těch co jsem proti nim včera vzpourovala. A že prej by si kafe dal. Tak jo, udělala sem mu moooc hodně silný preso. Třebas ho klepne, ychtila jednoho!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:04 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Biluška
hele,co takhle změnit Mášenkovu pozici ze "společné domácnosti" na podnájemníka,kde nájemné platí formou pomocí v domácnosti.To by pak na tebe žádná exekuce nemohla,když mu vyčleníš nějakou ubohou místnůstku skromě zařízenou )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
Neessi
Mohla, tohle už jsme zkoušeli . U nás mají exekutoři tak šílené pravomoci, že by snad mohli zabavit věci i u našich sousedů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:14
- Nahlásit
Biluška
Počkej to není možný Biluško - přece by nemohli sáhnout na cizí majetek?????? Hergot kde to žiju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:18
- Nahlásit
PetraK
přece by nemohli sáhnout na cizí majetek??????
No na můj každopádně sáhnout můžou, byť jsem naprosto cizí Krom těch věcí, u kterých můžu jmenovitě dokázat, že jsou moje. Nestačí, že mám paragon, musím mít na tom paragonu napsáno, že je to moje. TAkže třeba auto je koupené čistě na moje jméno a exekuce na něj nemůže. Počítač jsem brala na fakturu, ta je na moje jméno a exekuce na něj nemůže. Obývací stěnu jsem před deseti lety zaplatila hotově, mám paragon a můžu si s ním akorát... víš co.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:21
- Nahlásit
Biluška
no to ale ne snad? Vždyť to jste se ještě neznali, Mášenek byl a je zaženěnej jinde. Tohle nemohl kupovat s Tebou. Není šance si na ty šmejdy stěžovat někde? a když ne u jejich šéfů, tak rovnou taky u toho ombutsmána??? Hergot!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:29
- Nahlásit
PetraK
jo tak to má biluš pravdu,nám taky hrozila exekuce a je fakt že skoro všecko je psané na mě,počítač,stůl,pračka na mojí babču,jeho je akorád postel,ale ta není psdaná na nikoho + darovanou stěnu,takže....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:53
- Nahlásit
brezen2008
tohle už není ani Absurdistán, tohle už je naprostej bordel a anarchie
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:57
- Nahlásit
PetraK
jo jo,zákony
takže vod všeho mám doklad
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 15:59
- Nahlásit
Tak jsem právě sehnala další právnické info. Držte se, protože tohle už není ani ten Absurdistán.
Rozvod manželství může provádět pouze soud, který je místně příslušný. Tzn. ten, v jehož "obvodu" měli poslední společné trvalé bydliště. V našem případě Olomouc. Právě odsud dneska Tomáš přijel s tím, že mu to zamítli a doporučili rozvést se na Slovensku. Slováci ho rozvést nesmí, neboť nejsou místně příslušní. Ovšem náš soud ho rozvést nesmí, neboť nemá rozsudek o svěření dítěte atd na dobu PO ROZVODU. Slováci mu tento rozsudek nedají,neboť podle jejich práva se DOBA PO ROZVODU řeší zároveň s ROZVODEM. Ale ten rozvod tam proběhnout nemůže, protože místně příslušný je soud v Olomouci...... připadám si jak v pohádce o Kohoutkovi a slepičce. Nejspíš zůstane do smrti ženatý, protože je prostě nerozveditelný. Jdu si vyhlídnout ten trám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:02
- Nahlásit
to je síla tohlencto,vono je snad nejlepší se nevdávat a ženit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
Biluška
Bilu - to si snad někdo dělá srandu!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:17
- Nahlásit
Biluška
No na tohle jednání se podává stížnost k Nejvyššímu soudu na "liknavý postup" místně příslušného soudu.
Takže by to Mášenek měl řešit nejspíš trestním oznámením na manželku,že mu unesla dítě do cizího státu a fsaď se,že se to začne hejbat.Ta ženská by klidně mohla jít za únos dítěte sedět a protože jí to každý právník vysvětlí,tak se začne starat sama o rozvod.Tady by jí Mášenek měl zmáčknout a donutit ji,aby před rozvodem podepsala zrušení BSM(bezpodílové spoluvlastnictví manželů)a tím by byl z těch jejích dluhů venku.Prostě něco za něco.A on pak zruší trestní stíhání za únos dítěte.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:27
- Nahlásit
Neessi
Kdyby to tr.ozn. podal hned poté co to děcko odstěhovala tak určitě jo. Ale teď už je "únos" dost pasé když ona má v ruce rozsudek, kterým jí slovenský soud svěřuje dítě do péče na dobu do rozvodu nemyslíš?
Prostě co šlo pokazit to už je v tomto případě pokažené a fakt už nevím jak z toho ven
No na tohle jednání se podává stížnost k Nejvyššímu soudu na "liknavý postup" místně příslušného soudu.
Jednou jsme podávali stížnost na liknavý postup slovenského soudu. Přesně 10,5 měsíce řešili naše odvolání. Krajský soud nám odpověděl, že to žádné liknavé jednání není, že je to běžný postup.
Teď přemýšlím jestli podat stížnost na jednání těch dvou soudců. Prvního co mu poradil předat svěření dítěte na Slovensko a teď druhého co mu poradil rozvést se na Slovensku, když to nejde Podle mě to oba dobře věděli, akorát si chtěli ušetřit práci. Proč se s takovým složitým případem mají mořit oni, že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 16:27
- Nahlásit
Neessi
Paní v bílém - hlubokosklon!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 17:35
- Nahlásit
tak jsme se vrátili z vychajdy a psy jsou mrtví
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 17:46
- Nahlásit
Biluška
hele,mám tátu právníka,kdybys chtěla poradit nebo slyšet jiný pohled na věc, třeba nevymyslí nic převratnýho, ale víc hlav víc ví, tak mi kdyžtak písni na mailíka popis vývoje situace, klidně zkopčenej tady vodsaď, mu to dám přečíst a kdyby věděl/uměl poradit, písnu ti jeho telefon,že byste to probrali, osobně asi ne,jsme z Prahy.Mail pod členem.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 18:17
- Nahlásit
brezen2008
Potřebuješ seno? Já jsem k němu přišla jak slepej k houslím, takže za tři tejdny (musí se odležet) bych určitě mohla být o velkej pytel - dva sena chudší.
Nevíš jestli roztoči můžou způsobit předčasný porod u morčat a za jak dlouho potom můžu nakrýt morčici, abych jí neublížila?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:10
- Nahlásit
Biluška
Kdyby to tr.ozn. podal hned poté co to děcko odstěhovala tak určitě jo. Ale teď už je "únos" dost pasé když ona má v ruce rozsudek, kterým jí slovenský soud svěřuje dítě do péče na dobu do rozvodu nemyslíš?
Jak může mít rozsudek opatrovnického soudu,když ho nechtějí rozvést?Pokud nedojde k rozvodu,tak se ruší výrok opatrovnického soudu o svěření dítěte do péče jednoho z rodičů a v tom případě je to opět únos.A´t si prověří platnost toho opatrovnického soudu-tam je lhůta!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 21:34
- Nahlásit
Neessi
Jak může mít rozsudek opatrovnického soudu,když ho nechtějí rozvést?
Úplně normálně. Rodiče jsou rozejití a než se rozvedou tak je dítě svěřeno do péče matky a otec je povinnen platit výživné. Žádná lhůta tam není, může to být třeba do 18-ti let kluka.
V Čechách se to dělá tak, že když požádáš o svěření děcka do péče tak do rozsudku napíšou "na dobu před rozvodem je to tak a tak, na dobu po rozvodu je to tak a tak. Nebo je to stejně" . Na Slovensku to holt udělají jenom na dobu před rozvodem A ještě se tam neurčují "návštěvní hodiny". Je dáno pouze, že děcko bude u matky a že Mášenek bude platit. O návštěvní hodiny prý musí požádat samostatně, znova zaplatit kolek, znova se povede jednání, bude nový rozsudek....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:05
- Nahlásit
Biluška
Ale jo,to sice dělají,ale existuje tzv.lhůta na vyřízení následných rozhodnutí-nevím,co je to za paragraf,ale má ho v tom rozsudku .Takže když na to koukneš,tak si najdeš v Zákoníku.
Podle mne ta situace je řešitelná,tím spíš,že ona nadělala dluhy a ještě možná nadělá.Takže by měl Mášenek šanci donutit justici k preventivnímu soudnímu opatření a třeba i soudem zrušení BSM.Kurňa,to nemá žádnýho právníka?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:24
- Nahlásit
tak zítra jedu na jinou veterinu sdastym,bo zas má na žlázkách krev a ten můj mi řekl že tam zánět není,no a já raději pojedu jinam,kde vím že mi řeknou na rovinu co a jak,protože podle mého to antibotikama nezaléčím,ale třeba se pletu,tak pak napíšu co a jak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:32 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Neessi
existuje tzv.lhůta na vyřízení následných rozhodnutí
Ta ale určitě nebude pár měsíců, spíš pár let. Ale kouknu na to.
i soudem zrušení BSM.Kurňa,to nemá žádnýho právníka?
Má právníka, to víš že má. Respektive vystřídali jsme jich několik, protože platíme jenom za to, že vlezem do kanclu a poradit nám nedokážou Každý tvrdí něco jiného a soud pak stejně rozhodne úplně jinak
donutit justici k preventivnímu soudnímu opatření a třeba i soudem zrušení BSM.K
Tak to fakt nejde . Věř tomu, že kdyby to šlo tak jsme toho dávno dosáhli. Dva roky nám nejde prakticky o nic jiného. Dokud nebudou rozvedení tak o zrušení BSM prostě žádat nejde. Leda by s tím ona souhlasila a dohodla se. Ovšem to dřív politici přestanou lhát než by ona souhlasila s tím, že si zaplatí svoje dluhy. To je jako kdybys chtěla, aby cigán přiznal, že kradl a napravil škody. Pohybujem se v oblasti pohádek Ta se naopak snaží nás ještě víc oškubat, vymýšlí si výživné na kluka 5000,- měsíčně a tak.
Já jsem tu ženskou v životě neviděla, jenom jsem s ní párkrát mluvila do telefonu, ale je to neskutečná slepice. Je blbá jak tágo, ale o paragrafem, sociálkách, penězích a o tom na co má nárok má lepší přehled jak cigoši. Podle mě si Toma nebrala ani tak z lásky, jako pro peníze a pro to, aby získala české občanství. S otěhotněním to bylo taky takové zajímavé, je až nechutné jak často ty antikoncepce selhávají Místo kecání na netu bys konečně měla vymyslet nějakou pořádnou . No prostě vychcaná Slovena, holt se chlapec pořádně spálil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2008 22:41
- Nahlásit
Neessi
Jo a ještě jedna perlička. I pokud dosáhneme toho BSM tak ona dostane pouze POLOVINU svých dluhů. Druhá polovina je prostě Tomášova stůj co stůj . Ale budeme vděční i za tu půlku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:12
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:19
- Nahlásit
brezen2008
Ve zkratce neb jsem to už psala - chceš seno? . Dostala jsem zadarmo nasušený
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:27 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
kachna_
jo promin,ráda bych si ho vzala díky moc
jo počítej se mnou,promin že jsem nereagovala hned
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:34
- Nahlásit
Brýýýý ráááno fšem,hlavně těm co nemusí učit nejmladší dítě na nočník..........
Dneska ráno sem se probudila úplně zmatená,páč sem si uvjedomila,že sem fčéra první dítě vyprovodila do dospjelosti a poslední teď učím chodit bez plín....... Bóže já sem divná!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:46
- Nahlásit
Lucie od Arta
Díky moc, mailnu ti to.
|