| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:47
- Nahlásit
jablunka
no to jsi divná,bo těch dětí máš furt málo,ještě bys měla mít další na cestě na svět
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:55
- Nahlásit
brezen2008
no to jsi divná,bo těch dětí máš furt málo
Nerej a pořiď si vlastní!!!! Se čtyřma už sem splnila i za někoho jinýho......
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 07:59
- Nahlásit
jablunka
Se čtyřma už sem splnila i za někoho jinýho
....třeba za mne, mám jedno
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:00
- Nahlásit
jablunka
já už dávno vím že já splnovat nemusím,já ty pudy tam nemám,toraději zapsovávat budu než zalidnovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:01
- Nahlásit
brezen2008
Já jsem se jen hlásila, aby to nezaniklo v debatě.
Přivezla jsem ho včéra, takže by mělo tak 3-4 týdny vydýchat než se bude krmit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:03
- Nahlásit
gabifi
.třeba za mne, mám jedno
Se moc vomlouvám,ale musíš se snažit dál
.....já plnila za někoho jinýho.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:03
- Nahlásit
kachna_
určo se mi pak ozvi,bud sem nebo do tématu : pro brezen a janiku,tam to najdu lépe
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:15
- Nahlásit
jablunka
Se moc vomlouvám,ale musíš se snažit dál
v mým vjeku se už radši snažit nebudu
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:17 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
hele, Bilu, ta věta z občanského zákoníku, kde dluhy manželů nejsou společné v případě, že jeden z manželů dělá dluhy neodpovídající finanční úrovni rodiny, už vypadla?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:28 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Biluška
Společné jmění manželů tvoří (paragraf 143 Občanského zákoníku)
a) majetek nabytý některým z manželů nebo jimi oběma společně za trvání manželství, s výjimkou majetku získaného dědictvím nebo darem, majetku nabytého jedním z manželů za majetek náležející do výlučného vlastnictví tohoto manžela, jakož i věcí, které podle své povahy slouží osobní potřebě jen jednoho z manželů, a věcí vydaných v rámci předpisů o restituci majetku jednoho z manželů, který měl vydanou věc ve vlastnictví před uzavřením manželství a nebo jemuž byla věc vydána jako právnímu nástupci původního vlastníka 3),
b) závazky, které některému z manželů nebo oběma manželům společně vznikly za trvání manželství, s výjimkou závazků týkajících se majetku, který náleží výhradně jednomu z nich, a závazků, jejichž rozsah přesahuje míru přiměřenou majetkovým poměrům manželů, které převzal jeden z nich bez souhlasu druhého.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:33
- Nahlásit
brýý ráno
jablunka
hlavně těm co nemusí učit nejmladší dítě na nočník
No tak to se celkem poznávám
Jinak su nas*atá bo na mě vlez nějakej moribundus ,takže mě bólí f krku a celkovje se mi neuďálo dobře .asi zdechnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak su nas*atá bo na mě vlez nějakej moribundus,takže mě bólí f krku a celkovje se mi neuďálo dobře.asi zdechnu
Ale hobelec zdechnete,do vás jednou vaše pravnoučata budou muset investovat léčbu za 160,-,páč fšechny přežijete!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:56
- Nahlásit
gabifi
O tomhle vím. Náš problém to bohužel neřeší. Exekutoři to prostě to úvahy neberou . Je hezké, že je to v zákoně, ale je to prostě nezajímá. K ní to mají daleko a přes hranice, nás mají u nosu a chtějí své prachy. Nepomáhá proti nim vůbec nic Snažila jsem se s nimi i domluvit, aby jeli vymáhat za ní, dávala jsem jim adresu, vysvětlovala jsem, že u nás už stejně není co sebrat. Zasmáli se představě, že by měli jet někam do POpradu a prohlásili "zaplaťte to do osmi dnů, jinak přijedem pro nábytek" Už to vzdávám a prostě fakt celou výplatu odevzdávám jinam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 08:56
- Nahlásit
jablunka
vaše pravnoučata budou muset investovat léčbu za 160
ditě do p*dele,pani ,víte kolik stála ta kočka???? 619 Kč!!!!! Příště teda asi pojedu utrácet k Biluši dyš to tam maj tak levný.
At se pak nedivěj,že nějaký dementní,vypatlaný hovado,místo aby vyplázlo takovej balík,uváže to nebohý zvíře u stromu nebo ho prostě vyhodí do vodpadků
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:02
- Nahlásit
Biluška
pani,vůbec nevim,ale co nějaký to předběžný vopatření??má to samosebou daný podmínky,za klterejch se udílí a na který kauzy,ale jinej nápad nemám krom tý telky Hele a eště béte f telce,to se vyplatí ne?????
Fčera tam byl zrovna po ránu jeden debil ,Snídaně s nohou...prej natočil (nevim tu vísku) záhadnou šelmu co tam po ránu chodí.Občané se domnívají a zároven obávájí.že se jedná o leoprda Tož sem se dogestila k telce bo to bych chtěla vidět .Přísahám,že by to poznal snad i debil...to byla normální zrzavá kočka .Tož se ptali autora,esi se jako vobává...a kretén,že prej jo,občané se též obábali,maj tam ty děcka,že a prostě vůbec .Tak pustili záznam zoologoj,kerej řek,že se zcela jednoznačně jedná o kočku domácí .A bylo po záhadě,hlavně že byl ten Špílberk ale f telce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:07
- Nahlásit
Dobré ráno
Biluška
ona je to vůbec moda s exekutorama, já zapomněl zaplatit pokutu 1000kč za rychlou jízdu a exekuce blokla účet a vzala si 9500. Přitom nepřišla jediná upomínka ani vyjádření soudu který údajně proběhl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:08
- Nahlásit
davidkova renata
No co by nemohli mít někde leoprda, když v Liptáni máme pumu, že jo . Na mě taky občas vyjíždí drbny v obchodě jestlivá mám tu svoji pumu dobře zabezpečenou, že mají strach, že mi uteče. Vždycky jim s vážnou tváří odpovídám, že to by byl fakt průser, že se toho bojím taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:08
- Nahlásit
Benda
ona je to vůbec moda s exekutorama
tož děcka,mám nápad,poďme dělat exekutory ,budem konečně v balíku snadno a rychle
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
Benda
Přitom nepřišla jediná upomínka ani vyjádření soudu který údajně proběhl
Oni ti možná napsali na adresu, na které jsi žil někdy ve studentských letech, nebo tak něco víš? Protože dneska mají ten sqělý zákon, že když poštu nepřebereš tak se považuje za doručenou. My taky o spoustě věcí nevíme, protože upomínky chodí na tu adresu ve Štenberku, na které žili společně. Ovšem exekutoři už do Šternberka nejdou, ti nás najdou velice rychle A pravomoce mají fakt jak za protektorátu, můžou prostě všechno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
Biluška
Vždycky jim s vážnou tváří odpovídám, že to by byl fakt průser, že se toho bojím taky
ty seš blpka ))))))))))) paxe nedif,že tě nemaj moc rádi
Esi něgdy přijedu,budu tvrdit,že Nyný je vlčice,to mui f pohodě projde ,to se pose*ou už úplně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Benda
hele shánim ti tu nafukovací modelku ,ale našla sem něco lepčího...f seksšopu
ty lidi sou fakt úchylný paka ,maj i jiný zviřátka
tady text
Elegantní společník pro volné chvíle, je milý, vejde se pod peřinu, má krásná velká ouška a jeden životně důležitý otvor pod ocáskem. Pokud se do této dírky dobýváte, oslík spokojeně hýká díky vloženému zvukovému stroječku. Velikost nafouknutého oslíka cca 50 x 40 cm. Ideální dárek pro osamělé a nebo milovníky přírody. Krásný dárek na stůl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:15
- Nahlásit
davidkova renata
Esi něgdy přijedu,budu tvrdit,že Nyný je vlčice,to mui f pohodě projde,to se pose*ou už úplně
Posraní jsou, poněvadž vlčice je Wanda, ale je jenom poloviční vlčice, páč je vidět, že je křížená . Gdyž jim k tomu přivedu ještě opravdovou vlčici tak zalezou do sklepa a nevystrčí čumák
paxe nedif,že tě nemaj moc rádi
Náhodou mě mají rádi. Fšichni co bydlí hodně daleko, nejlíp na druhé straně vesnice. Páč ti se nebojí, ti jsou na kopci
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:18
- Nahlásit
Biluška
je to fakt super, známýmu se stalo to samý před pár lety a strhli mu jen tu částku já zaplatil o 1000% víc. Tuhle vládu už volit nebudu a asi se dám na třešně
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
ty woe to je věc a fenu nemaj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:24
- Nahlásit
Benda
a fenu nemaj
jenom vofci ,to je celkem stýýlový ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:26
- Nahlásit
Dobré ráno mondííícííí a tak!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:26
- Nahlásit
Benda
já zapomněl zaplatit pokutu 1000kč za rychlou jízdu a exekuce blokla účet a vzala si 9500. Přitom nepřišla jediná upomínka ani vyjádření soudu který údajně proběhl.
Tak za á)voni nemaj povinnost tě upomínat za bé)proč by to dělali,gdyž vjeděj,že na úrokách a na penále vydělaj víc!
Othelo(dement)gdyž vodjel na půl roku do Anglije,neplatil zdravotní pojištění....za deset let nepřišla jediná upomínka,až rovnou exekutoři,že chtěj 90 000,-......za 2 500,-nezaplacenejch! Prostě lukcus!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:28
- Nahlásit
davidkova renata
a bolí taky vofci hlava ?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:31
- Nahlásit
jablunka
Se čtyřma už sem splnila i za někoho jinýho......
Za mě, viťte?! Já nemám žádný a nezdá se, že by se na tom něco zmněnilo!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 09:31
- Nahlásit
Benda
a bolí taky vofci hlava ?
nepíšou... jen,že spokojeně bečí
hele zvaž to,píšou pro milovníky přírody
|