| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:00
- Nahlásit
PetraK
paní je to Libočák u petřin
a bahno tam nejní a na koupání ideální
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:03
- Nahlásit
Gerda
nechápu proč je problém jezdit podle pravidel a podle slušnýho
Proč? Páč jsou za tím volantem pořád větší jelita! Dneska se bohužel často ani nemusí udělat nic jinýho, než dát do obálky příslušný peníz a budoucí řidič si může být jistý, že to dostane
ale to máš jedno, jestli na dálnici nebo ne. Tomu klukovi od tý kolegyně se to stalo na nějaký silničce, byl na hlavní, debil v meďáku mu nedal přednost z vedlejší . A dost. Stačí že je pondělí, ešče takovýhle řeči vedu!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
brezen2008
díky - je to u nějaký stanice MHD? Ať vím kde hledat? A nemaj tam ve vodě nějaký brebery? Sem cíťa děsná. Ale čoklovi závidím, když se u nás koupe v nádrži nebo v rybníku a já jen smutně čumim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
PetraK
Máte recht, pojďte rači na ty depilace )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:05
- Nahlásit
janika
Brý odpůldne! Jak se Vám pani minulej tejden koukalo, dyž sem měla v koukacím voku mouchy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:07
- Nahlásit
janika
to, co víc bolí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:07
- Nahlásit
Gerda
No! To je výživný téma! Moje sestra, která je statečná (narozdíl od mé maličkosti ) a vydrží všechno ( i tři dětičky mužského pohlaví !!! ), tak když slyšela zvuk debilačního strojku, tak utekla! Tssss. To já zas todle vydržim !
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
Gerda
Tomu se řiká milosrdná leš. A figurant dvje je hezčí neš figurant jedna, takže má určitě víc pravdu. A jednička nedává Nuny klouzavej rukáf, a dvojka jo, je určitě zkušenější.
nejni pravda!Figurant číslo jedna mi šeptnul,že von to ví,páč se na rozdíl vod jinejch vo ty psy zajímá už vod mala .Takže je to směroplatný a konec!!!!!!
PetraK
je to u nějaký stanice MHD? Ať vím kde hledat
není a hledat to béte blbje tim pádem Brebery sou tam v hojném počtu ,prostě rybník.Já zas nesnesu koupalííště Stejnak makáte,ne?
Ad karma...jaxe vám mohla zvýšit dyš ani nepřispíváte? Ty maj fakt dost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:08
- Nahlásit
janika
Depilátor je takovej ten strojek co vytrhává jakoby pinzetkama. Co dělá epilátor přesně nevím, ale bude to stejný sfínstvo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:12
- Nahlásit
davidkova renata
Stejnak makáte,ne
no jo, ale ne 24 hodin denně, tak sem myslela, že bych tam někdy zavítala večír a plovala bych jako ta bójka. Páč na Slapy je to daleko a basén jako Neessi či Jablunka nemám . Enem vanu starou rezavou na zahradě na dešťovou vodu a tam se blbě plave a je to plný breber
jaxe vám mohla zvýšit dyš ani nepřispíváte
no vono to je asi jako, že ve stylu : Zlobils Kájíku, a tak si místo ježíška pusť rádio! Asi abych jako viděla, jaký má vo mě kdo nízký mínění, dyž mám svůj názor na věc a navrch mučim papoucha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:14
- Nahlásit
janika
ale to se nedá svítit paní
no to se naopak svítit musí, páč jinak nevíte co debilujete
Debilátor je myslím trvanlivějšího karakteru - tedy jeho oučinnost. Páč to ty hnáty voškube jak slepicu před hodem do kaserólu. A postupem času to z brazilskýho pralesa na holeních kostech udělá křivoklátský lesy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:16
- Nahlásit
janika
viděla jste mne tu snad někde
neviděla, páč jsem po dvanácti hodinách šťourání se ve voku neviděla vůbec nic až druhej den ráno ta kuva vyplavala.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:20
- Nahlásit
že se vám pletu do tématu - ke kterému jsem notně přispěla
k čemu mi jéé, že debilátor má trvanlivější charagtér, když se po jeho použití vosypu ták, že musim chodit 14 dní v pyrotechnickým vobleku? než pupence zmizej, jsou zas chlupy a můžu začít nanovo
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:27
- Nahlásit
tak na řidiče mám od jistý doby trošku alergii, před rokem a půl to jedna děsně šikovná paní narvala s autem do ségry, pani jela jako prase a moc nekoukala, v klídku volala domu že se vybourala, ale že z vedlejšího auta řve člověk o pomoc to nezájem, ségru pak vystříhali z auta převezli vrtulníčkem a celkem to šlo, akorát ta pizda dělala skoro jakoby nic. Před měsícem se vraceli z hospody a nevim proč ségra jela s kámošem kterej něco pil jeli asi jen jeden kilometr, ale i tak se stihli vybourat, tak je ségra opět v nemocnici, takže o šikovných řidičích si fakt myslim svý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
isdpch
no vidiš...ale klííít tam čerpat nelze bo tam furt lezou nějaký lidi
PetraK
se domluvíme třá večír,ti to popíšu(nemůžeš to minout ) ted du dřít
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:31
- Nahlásit
lidi nevíte vo nějaký louce nebo něčem v praze kde bych mohla si posekat trávu a eventuálně si to tam i nasušit a vodvést pak MHD?
ale ne kde jsou moc psy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:40
- Nahlásit
Janiii
než pupence zmizej,
mazat - musíš asi mazat něčím příjemným. Zvenčí a i zevnitř
no a přispělas víc než vydatně . kamarádka, který jsem to poslala, psala, že mě měla s tím wc papírem poslechnout, teď že musí uklízet
brezen2008
člověče to nevím. Škoda, že je chalupa tak daleko, páč bych Ti to klidně poskytla. už jsem přemýšlela jak to udělat, kdybychom měli vozík, nebo tak něco, tak by nebyl problém, ale takhle je to naprd
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:41
- Nahlásit
Biluška
Milá paní moc děkuji za úsměvné odpoledne a NÁDHERNÉ stránečky. Okamžitě jak mile jsem na to přišla hned jsem se vrhla na ně a to jsem si zgustla v počteníčku. Jeto moc pěkné a má to i vtip. Huž jsem si Vás dala do oblíbených a budu čumendovat. Ještě jdu číst to PL ať jsem dokonalé pochcaná.
Za ten zverák zatím děkují a budu čekat na správičky.
Jo a co to Brno?
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:41
- Nahlásit
davidkova renata
ted du dřít
tak jo, snad se večír dostanu na neta. Já dodřela, du domů a se čoklem k vodě mu závidět, jak se ráchá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:44
- Nahlásit
PetraK
v poho
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:45
- Nahlásit
brezen2008
Já ti pošlu trávu balíkem, chceš?
Heheč, letěla jsem letadlem.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:50
- Nahlásit
Walda
F to nedoufej! Naopak, když mu to prošlo, podle něj může příště ještě přitvrdit.
TAky si myslím Hned jsem volala policajty a nutila je, aby ho pronásledovali, ale obávám se, že tak rychlé auta naše policie nemá
U nás v zapadákově jezdí minimálně polovina lidí bez řidičáku, tak nějak všeobecně se to ví. Na celé Osoblažsko je tady 24 policajtů.....to mluví za vše. Neuplyne týden, abych nepřijela domů vyklepaná, že mě na silnici někdo stupidně předjížděl, nebo jel jak kretén. Ale tohle bylo vážně moc. Od teď před každou zatáčkou zastavím, dojdu se podívat jestli je za ní volno a pak tam dvacítkou vjedu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:53
- Nahlásit
Mucholabka
to zas nemusíš
já neletěla ještě nikdy ani z vokna
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 16:55
- Nahlásit
Darina1
Jo a co to Brno?
V Brně budu v sobotu i v neděli. Nevystavuju, agilitím se třema psama, takže budu tak tak stíhat. Tak se stav, agi bude na travnaté ploše před zámečkem. To je za halou A, směrem k G. Pumu určitě poznáš a já budu někde u ní
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 17:13
- Nahlásit
davidkova renata
Takže je to směroplatný a konec!!!!!!
Máňa řikala, že to neni směroplatný, takže jesi nemáš půdičku, neměnim s tebou nic! A pravdu má dvojka, bo řekl, že to Nuny kazíš ty!
Janiii
než pupence zmizej, jsou zas chlupy a můžu začít nanovo
Měli by k tomu dávat lokální anestetikum, něco jako dyš ti u zubaře píchnou injekci a pak si můžou vrtat jak chtěj! Pak bys mohla jet i přes pupeny. 14 dní je dlouho, tak dlouho žádnej pupenec nevydrží .-)))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:01
- Nahlásit
Gerda
14 dní je dlouho, tak dlouho žádnej pupenec nevydrží .-)))
to je možný, já to zkusila jen jednou a nikdy víc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:05
- Nahlásit
Janiii
Von prej i ten lejzr děsně bolí, holky v práci po tom měly spáleniny a doufaly, že se jim to nějak zahojí....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:13
- Nahlásit
Biluška
Panííííííííííííííí,sem vám chtěla nechat pjeknou doušku v náfštěvní knize,ale vono to po mě chce jakési heslo,tagže nic!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:14
- Nahlásit
Děcka zlatý, pelášim s mařkou do lesa na točeňáka, takže nazdar bazar!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2008 18:19
- Nahlásit
jablunka
Panííííííííííííííí,sem vám chtěla nechat pjeknou doušku v náfštěvní knize,ale vono to po mě chce jakési heslo,tagže nic!!!!!!!
Já fim, už dvje hodiny nad tím sedím a nemůžu přijít na to jak se to heslo vypíná Ale nebojte, já na to přijdu
|