Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:06
- Nahlásit

Dnes má svaátek Ferdinand. Tož jsem koupila každému psovi dvě makrely. Bucka ji chytla za ocas, sedla si na slunko a měla v hubě rybu. Ferda ji vzal do tlamy, chvilku s ní lítal a pak řekl, že balón je lepší. Bucka ji začala pomalu kuchat. Ferdovi jsem z tlamy páčila balón a rvala mu tam rybu. Spletl si ji s klackem a plival mi ji k nohám, ať mu jio hážu. Tak jsem mu to nařezala a půlku snědl. Bucka snědla jednu a půl.
Aron neměl žádnou, protože Aron odjel do nového domova. Pustila jsem ho přímo na ty lidi, on na ně vletěl a začla se jim kroutit pod nohama a měl radost

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit

Mucholabka
ty už nemáš ričbeka-ale kříženýho?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:33
- Nahlásit

Gerda
Ričbek-ale křížený, je už od dovolené u mamky, páč ho hlídala a nechce mi ho vrátit, páč jí hlídá zahradu a postel. A prý v noci chrápe a když mi vykradli auto, co stojí před zahradou od mamky, tak ji ani nehlo se probudit.
Akorát že tam neměli co vykrást, bo v tom autě nejsou ani koberečky A vedle stálo bráchovo auto s novým rádiem a gpskou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:38
- Nahlásit

Gerda

Takže eště bych to s tou smrťou nepřeháněla

tím bych si nebyla tak jistá, stejně vás paní trefí vedrem šlak

Pani, kampa jedete na apaluchu? Určitě musíte ject dneska?

jedeme k nám, k náám k Rakovníku na samotu mezi poli, kde nejsou žádní voli! A proto musím jet, páč v Prahé je těch volů moc

musí se na břehu zahrabat do bahna, zatímco ostatní chytří psi plují potokem

třeba by ji Ešus přemluvil? Včera takhle ploval s jednou picbulkou. Akorát ji moc votravoval, tak vona mu dycky dala po čuni

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:40
- Nahlásit

Gerda

mám zmrzlinkůůůů a mám ju i na sukniiii. Budu moc čananá, až se vrátí návštěva na jednání zpátky

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 13:54
- Nahlásit

Mucholabka
tak už ti zbyli jen dva dalmatínci?

PetraK
k náám k Rakovníku na samotu mezi poli, kde nejsou žádní voli!
a budete stopovat?

taky cííí zmrzlinkůůů - pošli aspoň ten kapanec na sukni .-)))) nám došel Míša, produkce už nemá žádný zásoby! Skandál!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:03
- Nahlásit

Gerda

a budete stopovat?

doufám že ne, dyž jedem vlastním autem

ale esli bude počas nějaký tak buď dneska nebo zítra půjdu dělat stopu smradlaftku

pošli aspoň ten kapanec na sukni

to nemůžu, páč dybych ho vystřihla... von je na takovým jako kapek choulostivým místě

U nás maj dole f kantošce celkem slušný zásoby. Sem měla Mrože jahodovýho. Mňam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit

PetraK
už sem si tady sehnala jednoho Míšu, vyměnila sem ho s kolegyní za kolu z mrazáku )))

von je na takovým jako kapek choulostivým místě
no jesi ste choulostivá na studený nohy, tak to nevystřihávejte jako fakt.

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:14
- Nahlásit

PetraK

info z bazénu:teplota 27 st.C.Zmrzlinku jsem měla taky,ale páč mám na sobě ty plafky,tak ty kydance olízala Bordžínka a celou mne umyla )

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:18
- Nahlásit

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:29
- Nahlásit

Neessi
teplota 27 st.C.Zmrzlinku jsem měla taky
To je sprostý todlencto řikat lidem, co sou f práci!!!!!!!!

A vůbec, propadla sem velkorealitnímu majitelství a hledám si chatu/chalupu. Příští rok bude Marie jistě hlídat mámě zahrádku s řekvičkama a angréštima.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:30
- Nahlásit

PetraK
Gerda
Psové neplavaj,pokoušel se vo to loni jen Brůs a museli sme lepit,tak chodí plavat jen do potoka,nebo do rybníka.
Neessi
Zmrzlinku jsem měla taky
Právje sem vzbudila Othela,kterej spal po noční a jel pro točenou Opočenskou.Strašně nadával,taxem to svedla na fšechny žencký na fóře!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda

choulostivá na studený nohy
tady ani tak nejde vo studený nohy, ale vo to, že by mě mohli posléze zatknout jako exhiboše

Neessi

Bordžínka a celou mne umyla

pani f bílém, pošlete prosím omyvatelku Bordžínku sem páč už je jedno jak vypadám, maximálně by to tím blemcákem mohla i vylepšit. Sem ako to prasca

jablunka
svedla na fšechny žencký na fóře

no tak to je vrchol todleto! Vona je rozcapená, musej jí vozit čerstvou točenou a vodskáčem to my čudinky, co maj tak akurát ve zmrzlině vomočenou špejli

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:38
- Nahlásit

Ženičky! Pěknej víkend, prchám z práce - jupíííííííí! Marie, to nebohé zvíře, bude muset do lesa už votpoledne a pak dostane první dáfku masa. Zase si drbe prdku, asi jí ty granulky nesvědčej. Uvidíme. F pondělíčku nazdar!

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:52
- Nahlásit

PetraK
pošlete prosím omyvatelku Bordžínku sem

Ale ona má právje siéstu,smočila si pupík a hlavu ve svým bazénku(vlastně v Aishiným,páč Bordžínkovej je napůl vycákanej) a šla se svalit za bazén,kde je stíneček a chládeček.Až se vzbudí,tak jí to vyřídím.Už jsem se ohřála,jdu znova do voděnky.Cáky cáky cák,žbluňk a plafeme.........

Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:54
- Nahlásit

jablunka
jel pro točenou Opočenskou

no tak to by se moh stavit i tady.Ten můj gaučák by todlenctonc asi neudělal,leda bych mu řekla,že musí jet pro grilovaný žebírka a ev.vzít zmrzku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 14:59
- Nahlásit

Neessi

Cáky cáky cák,žbluňk a plafeme.........

fuj! že vám nejni hamba! Tetkon už je mi jasný, proč mám odmalilinkata takovej otpor k dochtorům. Nejen že vás zákeřně bodnou jehlou do zadele ale navrch ešče provokujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:10
- Nahlásit

Tak! já následuju Gerdu a mizím. Naložím klec s Kosťou, vyslechnu si jeho komentáře, zalígruju Ešusa do auta a tradáá .
Užijte si volno.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 15:36
- Nahlásit

čus fšicííí vycákaný
šiš to je ale kráááááááááásně,sem byla u rybníčka,pekla sem se jak to maso vod Gerdy a dokonce sem 2krát vlezla f ózero Miluju lééééétooooooooo!!!
Neessi
číhne vedle,Tajfun je špatnej esi něco nevíš...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:01
- Nahlásit

Skoropolsko hlásí taky letní počasí. Od rána se griluju venku, pejsánci se vyplavili v rybníce s pulcema. Já ne, páč voda je eště studená, u nás je holt fšechno pomalejší Dokonce jsem díky tomu přežila i dětský den fe školce Od pěti je u hasičárny kácení máje, haranti už tam sou a musím tam taky dojít a trošku se socializovat. Předpokládám, že mi to půjde, jelikož Mášenek jel pracovně kamsi do pryč, vrátí se až v noci, takže jsem mladá, krásná, bohatá a hlavně svobodná

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 17:08
- Nahlásit

Tak mi vy vycákaný děláte pěkný chutě, večer odjíždím do Bibi, ve vodě budu až zítra, ale už si to představuju. Pozor od zítřka bude fšude nižší nadmořská výška, neboť moře stoupne!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:19
- Nahlásit

V zimě se u nás stříleli přemnožení divočáci. Byla jsem s pejskama venku, chodili jsme po hranici pole a lesa a picálci nám picálkovi přímo za zády. Měla jsem docela strach a raději jsem to všechno zahnala domů. Žádný pes strach neměl, měli radost, že jsou venku a doufali, že se nějaké to prasátko objeví poblíž.
Dneska jsme byli u hasičárny na tom dětském dni. No, dětském dni...... pro děti tam byli asi tři atrakce a pak oooooobrovský sud s pivem Jedna z atrakcí spočívala v řadě balonků pověšených na špagátě, do kterých se harantí trefovali šipkama. První balonek jsme zaslechli prasknout když jsme byli tak 50m od nich. Šagyna se zbláznila. Střečkovala hůř jak splašený kůň a mermomocí se rvala pryč. Pomocí kabanosu určeného k opékání a traverzy jsem ji donutila přijít až k balonkům. Zvládli jsme asi tak tři prasknuté balonky a pak jsem to musela vzdát, protože by se fakt asi zbláznila. Nereagovala na žádný povel, nereagovala na žrádlo, nereagovala vůbec na nic. Jenom se rvala pryč. Cestou domů mi málem vykloubila rameno, jenom aby už byla ve své kleci. Zastavili jsme se u Gábiny a Šagyna se dokonce ani neservala s Akélou II, přestože jinak si nedá ujít sebemenší příležitost. Teď leží v kleci a pořád ještě funí jak lokomotiva. To už je nejmíň půlhodiny doma. Nechápu jak to, že střelba ji nechává normálně chladnou a z blbých balonků tak šílí. Ani nepraskali moc nahlas, některé jsem v tom všeobecném halasu ani neslyšela. Zítra nakoupím spoustu balonků a započnu terapii.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:29
- Nahlásit

Biluška
Nez zapocnes terapii s balonkama, zkus blbej papirovej pytlik, nafouknout a pred ni prasknout a nechat papir zcupovat, ze to je ten bubak a ty ses psice uplne blba.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:43
- Nahlásit

Fifi
Zkusím to, uvidíme jestli má reakci i na papírové pytlíky, nebo jenom na balonky. Jinak nereaguje vůbec na nic. My jsme šíleně hlučná domácnost, pořád tady padají pokličky, bouchají dveře, řve tady vrtačka, sekačka, cirkule.... na nic z toho nijak nereaguje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:53
- Nahlásit

Biluška
Kdysi jsem mela u psa ziskanou strelbu diky debilovi, co ho picnul vzduchovkou na ulici pod oko. Ty pytliky pomohly aspon v tom, ze se zpocatku nebal na sidlaku pri petardach. Kdyz to prasklo, praskla jsem pytlik a on nepritele sezral. Mozna kravina, ale pomohlo to. Ke stari uz to prerostlo v panickou hruzu z bourky a vseho moznyho. Tfuj. Radsi nevzpominat.
Hlavne, pytlik muze zmastit, rozcupovat, u balonku bacha. Streleny rtw je driv s oblibou lovily a praskali v hubach, ale jen do doby, nez mi jeden zblajzli. To byl pak hovnosber a fekalismus.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 18:54
- Nahlásit

A streleny rtw jako streleny, ne streleny jako streleny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit

Fifi
streleny rtw jako streleny, ne streleny jako streleny
Řid at jedeš lip...myslim řid jako řid ,ne řit jako řit
Střelba je na houno,mohla bych povídat,měla jsem jako týnejdžr takhle doku*venýho psa,hotovo,konec,šmitec...bylo to spíš čím dál horší.Umřel chudák ve třech letech,ale jsem si jistá,že bych to nespravila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:09
- Nahlásit

zdravím všecky
co byli u vody a spálili se i když matinka nabízela mastičku,co donutili psa plavat,bo jinak by tam nevlezl,co maj psa co se bojí balonků
Biluška
zejtra ti pošlu klidně stovku balonků, bo tady bude den dětí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 19:56
- Nahlásit

tak za chvili bude operovat doktor Blažej,štrosmajer a kaiser a pak hurá ven se psema

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2008 20:11
- Nahlásit

brezen2008
tak za chvili bude operovat doktor Blažej,štrosmajer a kaiser
já budu zachraňovat nějakýho vojáka...tak snad to vodvoperujou beze mě.Dyštak at mi zavolaj,budu na pejdžru

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání