Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:26
- Nahlásit

Dobré ráno uvaření lidé s uvařenými psy!
Děcka, kam se hrabe Jarda na toho figuranta ze fčera. Mám ho vyfocenýho a natočenýho, jak ho papá Nuny. Nemám bohužel detail, bo tlouštík vlkošed ho furt napadal a tak, takže se nemohl ani pořádně usmát do kamery.

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:46
- Nahlásit

Gerda
Paní matně si spomínám, že jste něco uvažovala, že by jste si pořídila Kardyjáka a to proto, že není moc aktivní. Já jsem měla na hlídáni přes víkend jednu rošťandu Kardyjačku a musím Vás důrazně upozornit, že je to velice temperamentní pes a jako na gauč se vůbec nehodí a s tou vaší by to byl tajfun.
Jakmile jsem ji měla doma hned jsem si poměla na Vás a paní to byste se moc s ní nachodila ono to není pomalé zvíře, on jeto vlak Pendolíno.
Holt musíte vybírat něco jiného.

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:49
- Nahlásit

Dobrý den
co je nového ? kromě toho že fotit NYNY je jako fotit panelák z 10m

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:51
- Nahlásit

Darina1
Depak pani, nemusim, já sem vykoumala, že nejsem tak líná, že můžu mít aktivního psa. Bude to pes na sport a všecko nám půjde, budem pást ovečky ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:55
- Nahlásit

Benda
Čus taťko, teď si to trefil, hned ti sem dám fotku, jak je Nuny veliká, že se nevejde ani do vobrásku. Jo a i ten druhej figurant řekl, že je to tlouštík vlkošed ))))) Koukni na ní, jak dělá bubáka:

Darina1
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:56
- Nahlásit

Gerda
Já Vás paní jenom upozorňovala to jako aby jste věděla co Vás čeká a nemine a ne aby jste pak říkala on mi to nikdo neříkala, že.
Ale jo je to super pes a sama bych si ho pořídila. Eimi byla tak zlatá, že mi stále lezla do klína aby si mě ukořistila jen pro sebe. Paní jděte do toho.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 11:57
- Nahlásit

kardyjací:

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

Gerda
ta má hlavu jako medvěd, ta se dá fotit jedině rybím okem.

sem asi dám fotku Bendy hubeného

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:06
- Nahlásit

čus,jsem z5,sem ale na ránu!Gdo mi ji z milosti dá????

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:07
- Nahlásit

Gerda
Nýna je krásná a určitě né klustá! Fšak je jí na tý fotce vidět dost!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:09
- Nahlásit

Benda
No ze začátku ten figurant potichu řikal - proč sem lezou s medvědem a eště takhle baculatym? Budu mu musetč nechat kousat do matrace, to zas bude den. No, co ti mám povídat, nuny se nevešla v podstatě ani do odkládačky, dejchala tak, až se ty plechový stěny klepaly. Taky měla tak velkej postroj, že by se na něm dali vázat horolezcí po dvou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:11
- Nahlásit

jablunka
Pani, jakou ránu z milosti? Vstávala ste po řiťce?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:14 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
Pani, jakou ránu z milosti? Vstávala ste po řiťce?
Tak nějak!Měli sme dneska,teprve,rozptyl a je to takový ďoubnutí do nezahojený rány!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:23
- Nahlásit

jablunka
ajajajaj, tak to je jasný, to potřebujete zase trošku tu ránu vydesinfikovat, aby se pěkně hojila a hojila a už vám nezahnisla. Zkusím vás potěšit alespoň hezkým figurantem:
Pani! Myslim na vás, ať vám neni smutno!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:38
- Nahlásit

jablunka

ahoj smutná paní. Nebuď smutná moc. Máš moc prima stvoření kolem sebe, oni Ti pomůžou. A když bude nejhůř, můžeš jít na pívo s Tedíkem (vyřiď mu, že ho miluju čím dál tím víc )
Bože - jak já byh si dala pííííívoooooo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:42
- Nahlásit

Gerda

Tak jsem o vejkendu nestopovala ani náhodou, páč : v pátek jsem nestíhala vůbec nic a v sobotu, dyš jsem vstala, tak jsem si připadala jako na závodech sekáčů:
zahradu sekal Brtnik
pole pod náma sekal soused
naši louku sekal jinej soused s kamarádem
a cestu vzali rovnou taky.
Tak jsem vzala psa, suchou housku a šla mámě naproti k vlaku, kterým vůbec nepřijela a já seděla na lavičce u hradla půl hodiny jako dement a čekala a čekala až mi došlo, že asi zbytečně, páč po půl hodině by se tam z nádraží doplazil i Meresjev, tak sem šla zpátky na chalupu a tam si přečetla SMS, že máma přijede později.
Nutně se potřebuju zeptal Neessiiiiiiii - esli dyž podupu v sobotu louku, tak esli tam můžu jít v neděli stopovat. Počítám, že asi ne, ale třeba to moc řešim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:50
- Nahlásit

Gerda
Zkusím vás potěšit alespoň hezkým figurantem:
Pani! Myslim na vás, ať vám neni smutno!

Ten figurant je zcela zastíněn krásou psa!
A díky moc.
PetraK
ahoj smutná paní. Nebuď smutná moc.
Už sem smutná jen malinko,páč sem sežrala řádek novejch brambor,celej zelák zelí a tunu jelítkovýho prejtu,to je na smutek nejlepčí!
jak já byh si dala pííííívoooooo.
A zalila sem to Gambáčkem.......

Tedík děkuje a posílá pac....pusinky on šetří.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 12:54
- Nahlásit

jablunka

to je na smutek nejlepčí
moje řeč!!

zalila sem to Gambáčkem
to je ještě lepčejší!

pusinky on šetří

pro Štěpánka, že jo?

Letím na obýdek - dneska mám smažák - bez Píva

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:09
- Nahlásit

PetraK
Ježiš pani, vy ste děsný sekáčí! To se přece o víkendu nesmí takhle pracovat, ne? A stou loukou to zjistěte, bo to je důležitý, i když myslim, že dyš to v sobotu podupete, v neděli si tam natáhnete krásnou čerstvou stopu, neměl by být problém...

jablunka
Ten figurant je zcela zastíněn krásou psa!
no jistě, bo ten pes je moc velkej a prdelatej, proto ani ten dvoumetrovej figurant neni vidět!

co se gambáčku týká, my dali v pátek večer v lesní zahradní vepřový koleno, k tomu dvanáctečku, Mařka měla hody a my nádherně plný bříííška. Jojo, ouplně vám rozumim.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:55
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 13:58
- Nahlásit

nazdar decka,aby vam nebylo lito,tak mi ve stredu jsme si to taky pekne uzili,hlavne hajos.ten se tak pekne oprel o figuranta,ze se valeli oba dva na zemi.jinak tady je desny vedro,asi v praci zdechnem vedrem,pokud nas tam neumlati ty cerne drzky!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
esli dyž podupu v sobotu louku, tak esli tam můžu jít v neděli stopovat. Počítám, že asi ne, ale třeba to moc řešim.

No a proč bys nemohla?Pes jde po nejčerstvější stopě,ovšem pokud tam v sobotu nebudeš vláčet uzený bůček,že jo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:02
- Nahlásit

jablunka

už to máš za sebou?Tak si dej chvíli kopyta nahoru a vzpomínej nad fotkama.To je nejlepší závěr rozloučení.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:11
- Nahlásit

nemethova5
nazdar pani, koukám, že zeťáček má pěknej drajf, je to šikulka! Ale neni vidět vašeho figuranta, třá máte taky pjeknýho!
Kde vás budou mlátit? ne aby nám mlátili zeťáčka!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:16
- Nahlásit

nemethova5

VON HO ZABIL, to je jasný
!!!!!

Neessi

No a proč bys nemohla?Pes jde po nejčerstvější stopě,ovšem pokud tam v sobotu nebudeš vláčet uzený bůček,že jo.

Myslela jsem si, že to zbytečně komplikuju. Jako obvykle.Takže to je dobrý. Bůček tam tahat nebudu, ale lítáme tam s Ešusem za kopačákem, tak jsem si nebyla jistá, esli to nebude vadit. Louka je velká, takže v sobotu můžu smíkat smrady v pravý půli a v neděli po levý, to je v poho. Kujůů pani dochtor.
Ste zas naložená v láku?

Gerda

To se přece o víkendu nesmí takhle pracovat, ne

no však já taky skorem nepracovala. Jen jsem nakládala kuřecí křidýlka a rybišky na grilčo a chodila s Ešusem zvířátkovat. Ale v neděli jsem porušila nicnedělání a vymstilo se mi to. Soused přišel votočit trávu, mi bylo blbý na něj jen tak koukat, dyš nám pečuje vo naši louku, tak sem vzala hrábě - že jako dyš sem ta ruská hráběnka a šla mu pomoct. A protože každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán, mám dneska spálený záda. Kdyby si chtěl někdo udělat volský voko-pučim mu svý záda, ušetří ta eletriku

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:25
- Nahlásit

PetraK
Pani vy ste ale chudák, jenže jasně se vám tu dokazuje starý malawský přísloví: Kdo pracuje v parném horku, ze zad má tak leda škvarku!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:33
- Nahlásit

Gerda

No tak dík, to ste mi todle malawský moudro nemohla dát jako vědít předem? Dyk takhle je mi na scípnutí, jak je vedro a ešče sama do toho hicuju

a jako vrchol všeho nám scípnul budík a tak jsme museli použít náš starý depešácký rampelnický, kterej tiká tak hlasitě, jako vodbíjí vorloj na Staromáku

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

Hele pani a esli scete scípnout smíchy, tak číhněte do mýho tématu. Je tam jedna úžasnost, já si musela dojít vyměnit pemprzy a se přemalovat, páč sem si krupla a řehtala se tak, že sem si rozšmrdlala mákejůp

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:37
- Nahlásit

Dááárííííínkooooooooooo
Tady máte to, po čem tak dlouho voláte paní

www.schnappischnapp.estranky.cz

Do toho zveráku se stavím jak pojedu do města.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:38
- Nahlásit

Biluška

Hele moc jsem nestíhala přečíst co se dělo o víkendu, ale váš řidičský zážitek jsem zaznamenala teda. Pani - to se musel anděl nadřít co? Já už bych to nevodřídila

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání