| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 12:25
- Nahlásit
jablunka
hlavně je to V.I.P hvězda a je to Import
tak mu posílám pušinku na čumáček
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 12:31
- Nahlásit
brezen2008
Vyřídím.......
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 12:35
- Nahlásit
jablunka
ty vočíčka,no krááása
tak dnes domů dostanu ty hobliny,to budou mít morčata aspon na 2 měsíce
je toho 25 kg
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 13:07
- Nahlásit
brezen2008
kdyžtak mrkni na http://www.centrumkrmiv.cz/SorKone.htm - já si tu kupuju a míchám krmení pro morčata, rozvažují a ceny proti komerčním míchaným krmením ve Zverimexu jsou tak třetinové. Apetit nevedou. Bývají tam obyčejně 17-19 h jen po domluvě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 13:18
- Nahlásit
kachna_
dík moc
mě kámoška bere tyhle hobliny
http://www.adakam.eu/index.php?p=productsMore&iPro duct=108&sName=Hobliny-AlpenSpan
a ty máš kolik morčat a ty máš nějakou CHs,že se ptám?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:07
- Nahlásit
davidkova renata
takže ti konečně píšu co že to dastík dostává:
antibiotika - Augmentin tm 625mg
desinfekce - alfadin
oční kapky - Garasone oční/ušní kapky - je fakt že mu to nějakým záhadem pomáhá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:12
- Nahlásit
Dobré odpolodne fšem,
byli jsme na výstavě voříšků. Inka a Mienkou vyhráli třídu fen, Lála s Lilátkem byli pátí. Ve štěňátkách vyhrál Semtex s Inkou, Lála s Kutulkou byli druzíl. Inka z toho má hlavu v oblacích a nosí se jak páv.
Cestou domů jsem se podívala zubaté zblízka do tváře. V absolutně nepřehledné zatáčce předjíždělo nějaké hovado ve vínově červeném sporťáku. Vjedu si stovkou do zatáčky a zjistím, že přímo proti mě se tak 150 řítí auto. Nestihla jsem ani sundat nohu z plynu, on to naštěstí strhnul doprostředka a projeli jsme kolem sebe tři auta. Nechápu jak, protože ta silnička je uzoučká a když tam jede traktor a cyklista tak ten cyklista musí uhnout do příkopy. Normálně jsem musela zastavit a vydýchat to, ještě teď se mi strachem třepou ruce. Jet o pár kiláků v hodině rychleji (já, nebo on) tak to nestihne strhnout a srazíme se. On měl určitě airbagy i na sloupkách a vyvázl by se zlomenou rukou. Mě a děckám by tiskli parte Domů jsme jeli krokem, měla jsem strach rozjet se víc jak padesát.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:42
- Nahlásit
Biluška
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 14:43
- Nahlásit
A já su zas v práci Ten černý hajzlík je hajzlík. Já prostě nemůžu pracovat v rukavicích. Jak mám rukavice, tak mi je stáhne. Jak ho seřvu, tak mi je stáhne taky a jak schovám ruce za záda, tak mě obejde. Obejda jeden. Tak budu mít na rukách prostě mozoly, bo Ferda chce. Marcel říkal, ať ho jebnu lopatou, že už tak má hlavu placatou. On ale vždycky stihne uhnout (kecám, já ho nebouchla )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
brezen2008
a ty máš kolik morčat a ty máš nějakou CHs,že se ptám?
Já mám hlavně králíky, morčata jsem pořídila králíkům, aby jim nebylo smutno. Jenže jsem zjistila, že moji králíci jsou přenašeči nějakého sajrajtu (roztoči nebo tak něco) a tak je nemůžu spojit, protože se bojim napíchat jim ivomec. Mám dva bez PP coronety od I. Mohelské a jednoho pankáče ze zverimexu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 16:07 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 16:09
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 16:13
- Nahlásit
,
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 16:21
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 18:41
- Nahlásit
čus fšicííí vycákaný,vopálený boxéřííí a ti co je u nich buřina jak kr*va
strávily sme luksusní votpoledne v Libni na cvičáku,sice sme přišly pozdě,tagže kardyjacííí už vodzopkovali ,ale pak byli vypuštěni v hojném počtu,sou boooožíííííííí ,ani nevim kolik přesně jich bylo bo se dost hemžili ,Gerda byla f eufóryji a navíc eště Ilona dovalila 2 5tejdenní štěnda NO ,byli úúúúplně nejkrásnější ze fšech .Nuný byla nadšená bo napřed zabila jednoho figuranta a dyš sme už šly dom,přišel další ,tak zabila eště jeho aby mu to nebylo líto Skvělý votpoledne,sme fšicííí nadšený!!
Mucholabka
ta první je dobrá,ale pro mě nepoužitelná
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 18:56 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
davidkova renata
a ti co je u nich buřina jak kr*va
Tady se to taky chystalo,ale nic nepřišlo.....budem to čekat v noci!
Dneska sem tu mněla svoji nejlepčí kámošku s holčinou co je přesně vo měsíc mladčí než Štěpán a užili sme si úžasný votpoledne!
Zítra máme v 10:00 dopoledne rozptyl( ano,to není omyl,Pardubickýmu krematoriu to trvalo pjet měsíců ),tagže na mě myslete,pak budu potřát rozptýlit já!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:15
- Nahlásit
jablunka
ta fotka nemá chybu,páč ta voda je neprůhledná.Tohle nemůžu já nechat vyfotit,bo voda je průzrasčná a ještě zvječuje !!!
Ale jinak fotka nádherná.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
Hele,já měla snahu,bo jsem beztak určitě jela kolem(jenže nevím kde ste byli),ale když jsem vylezla na tu rozpálenou dlažbu v Práglu,tak mne přešla chuť.Vykopla jsem holku,vyčůrat,napít a hups do klimatizovanýho auta a pryč.Jen jsem dorazila,přišla bouřka,jak v Indonéziji a musela jsem ty zvířata tady trochu srovnat-hlavně koně.
Aspoň se tu trochu ochladilo a je zalito.Kroupy už rozmrzly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:20
- Nahlásit
Neessi
,páč ta voda je neprůhledná
asi je špinavá ,no...
jablunka
Zítra máme v 10:00 dopoledne rozptyl
tak se drž..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:22
- Nahlásit
Neessi
kecy,kecy,kecy
si mohla přibrzdit aspon na cígo,vod hlavní jsme byly asi 50 metrů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:26
- Nahlásit
brezen2008
no ty sou fakt dobrý,sou teda pěkně drahý,ale účinek měly přímo okamžitej.
Biluška
Cestou domů jsem se podívala zubaté zblízka do tváře
hlejte,tak to vlastně máte dneska narosky,byste měla dát nějakej ten foršús ,mě by stačilo tak půl mega,stejně jako Gerdě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:27
- Nahlásit
Neessi
davidkova renata
ta voda je neprůhledná.
asi je špinavá ,no..
No má barvu mléčného skla,ale tohle nijak nehrotím,dokud nekvetou na hladině lekníny,tak se cákáme!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
no ty sou fakt dobrý,sou teda pěkně drahý,ale účinek měly přímo okamžitej
Já je dostala na bulíky z Jar., trochu jim pomohly, ale šli rychle pryč. A pak je Bucka snědla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:42
- Nahlásit
jablunka
No má barvu mléčného skla,ale tohle nijak nehrotím
Co máš za filtr? Kartuš?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:48
- Nahlásit
Mucholabka
Co máš za filtr? Kartuš?
Jj,kartuš,ale nám to stačí,fungujeme s tím 3 roky a počítám,že letos naposled,páč tenhle bazén víc nevydrží.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 19:50
- Nahlásit
jablunka
Hm, my jak udělali nový bazén a přešli na písek, jsme nezachápali, jak jsme s tím mohli předtím vydržet. Bude ti stačit i míň chemyje. Pískovou filtraci můžeš koupit už teď a pak k tomu dodat bazén
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
mě by stačilo tak půl mega,stejně jako Gerdě
Nou problém. Pošlu to v táborových, v nejbližší směnárně si to vyměň
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 20:08
- Nahlásit
jablunka
No má barvu mléčného skla,ale tohle nijak nehrotím,dokud nekvetou na hladině lekníny,tak se cákáme!
no to je výhoda,právje-aspoň můžeš fotit )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
si mohla přibrzdit aspon na cígo,vod hlavní jsme byly asi 50 metrů
Sem vás nigde neviděla,tak jsem zahnula na dálnici,no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2008 20:12
- Nahlásit
Neessi
aspoň můžeš fotit
No dneska sem byla vyfocená jen s nohama ve vodě a s prsama skoro u kolen! To je ta úžo fotečka,gdyž se se mnou koupali psi!
|