Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:39
- Nahlásit

PetraKale nezabil,jenom trosku!ukazu vam figuranta v cele jeho krase
Gerdapani vypada to blede!nechci obchodovat s cernyma drzkama,tak asi pujdu nekam jinam,hold jsem blba a nenecham se podplatit,to byl vystup minuly tyden,vsak vam davidkoj rekne,dnes se jdu taky parit na ten hnusnej argos,sam beton,zadny stin!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:40
- Nahlásit

nemethova5

jenom trosku!

takže ho bude mít k večeři a ještě potom k snídani a možná kousek i k obědu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:46
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

nemethova5

no vypadá, že přežil. Ale jen vo vous

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:50
- Nahlásit

PetraK
to se musel anděl nadřít co?
Tohle nemoh zvládnout jeden, to měla pernou šichtu celá andělská kumpanie Ještě teď se klepu když si na to vzpomenu. V noci jsem nemohla spát, pořád se mi zdálo, že jsme se s ním nabourali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:54
- Nahlásit

Biluška

V noci jsem nemohla spát,

to se Ti nedivím . mě se zvednul žaludek, jen jsem to četla. Fuj, nesnášim fakt auta. To je nejhorší zbraň v rukou lidstva-tvrdím já teda.

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:54
- Nahlásit

Neessi
už to máš za sebou?
No,asi ještě chvíli nebudu,vždyť víš,ale oficelně ano!
Tak si dej chvíli kopyta nahoru a vzpomínej nad fotkama.To je nejlepší závěr rozloučení.
To udělám až budou spát děti,nemusí mě vidět řvát jak kráva!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:56
- Nahlásit

jablunka

Jablunko, Jablunko - číhni tady ke mě do tématu. Bude na chvililinku líp, když si tam počteš. Ale vem si dvoje pemprzy!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:58
- Nahlásit

Biluška
Právě sem si to dohledala a přečetla. Ty bláho! Řiká se tomu z prdele klika. Holka, musíš předvídat za všechny vokolo, lidi sou kreténi, doufám, že tomu červeňákovi doklaplo, že jede jak vrah. Fuj, hnusná historka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 14:59
- Nahlásit

jablunka
PetraK
Jo ale vřelý doporučení, bo se fakt zasměješ. Nehledě na to, že to může být smích účastný, bo mám pocit, že tohle (třá ne v takový míře) sme si zažily každá, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:01
- Nahlásit

PetraK
Fuj, nesnášim fakt auta. To je nejhorší zbraň v rukou lidstva-tvrdím já teda.
Já bych řekla,že se za ručičku drží s motorkama!Minulou neděli byl v Pardubicích smrťák,motorkář,za sebou holčinu co s ní chodil týden,a narval to do teréňáku s vlekem.Moje těhotná kámoška,v autě ona,můj Matýsek a její Kája(6 a 5 let) byla jedinej svědek,volala záchranku,oživovala holčinu(u kluka už to nemělo smysl) a kluci seděli 3/4 hodiny v autě a čekali,až se uráčí přijet policajti!!!!! A celou tu dobu koukali na mrtvýho kluka a na to jak se doktoři snaží nahodit holku(nepovedlo se)!!!
Matěj z toho má špatné sny eště teď!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:04
- Nahlásit

jablunka
Ne, pani, takhle ne, koukejte mazat k ešusový do tématu na tu depilaci, musíte se posmát!

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:11
- Nahlásit

Gerda
Už sem tam byla,teď se du přebalit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:14
- Nahlásit

Gerda

sme si zažily každá, ne

Až v takový míře ne a ne taky na tak citlivých místech, ale o doovolené jsem požádala Brtníka, aby mě zachránil, páč jsem si to naimpregnovala do podpaždí a ztratila odvahu k tomu TRH!. Páč mě miluje, tak taky neměl moc odvahy, ale slíbila jsem co mě napadlo a tak že teda jo. Zapomněla jsem ho upozornit, že musí tu kůži přidržet. Trhnul teda festovně a já taky viděla tečičky a slyšela bubny. A pak jsem taky viděla jak se mi v podpaždí tvoří obří fijálová skvrna velikosti tisíců mexických dolarů. Vypadalo to moc šikézně . Krom toho, že měl pak Brtník výčitkůch fůru, že mě zmrzačil, jsem ho mohla vydírat, že když nebude hodnej, budu tvrdit, že mě mučí

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:16
- Nahlásit

jablunka

Já bych řekla,že se za ručičku drží s motorkama

ty jo to je hnusný . Motorky já taky nerada. Jako pubescent jo. Ale pak jsem zjistila, že nám to spolu asi nepůjde, když jsem si spletla brzdu a plyn a projela motorkou do zahrady mateřskýn školky

Chůdě Matěj!

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:20
- Nahlásit

PetraK
jsem si spletla brzdu a plyn a projela motorkou do zahrady mateřskýn školky
To se muselo dětem líbit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:23
- Nahlásit

jablunka

Naštěstí to bylo o prázdninách a dítko tam žádný nebylo. Ale já mám dodneška za volantem obří strach. A myslím, že i opodstatněně tak nějak

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:28
- Nahlásit

PetraK
Ale já mám dodneška za volantem obří strach. A myslím, že i opodstatněně tak nějak
Takxme na tom podobně,já mám dokonce vod nejbližšího okolí zakázáno dělat si řidičák!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:29
- Nahlásit

PetraK
Šmarjá pani, úplně to cejtim, jak to muselo strašlivje bolet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já na to mám ten stroječek, co je jako tisíc pinzetek. Hrozně hrozně hrozně to bolí a dělá to milion malých teček, něco jako rastr tiskového rozlišení A0 obrázku. Brtnik je vodvaha, že trhnul. Já bych druhýmu netrhla ani omylem. Může přijít reflexní facka....

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:42
- Nahlásit

janika
sííííííí, ďábelskej stroječek

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:43
- Nahlásit

Gerda

Může přijít reflexní facka

nemůže, páč se bolestí zkroutíte do klubíčka a chytnete se za podpááždí - je to asi tak, jako dyž kucí spadnou na rám kola

jablunka
zakázáno dělat si řidičák

no mě to měli zakázat taky páč sem díky tomu strachu na tom teď s barvou vlasů jako Péťa Hapků totiž.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:44
- Nahlásit

janika
Gerda
ještě že to nepoužívám

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:47
- Nahlásit

Gerda

doufám, že tomu červeňákovi doklaplo, že jede jak vrah

F to nedoufej! Naopak, když mu to prošlo, podle něj může příště ještě přitvrdit.

Já měl dřív známýho a ten takhle, při debilním předjíždění, zatlačil protijedoucího až do škarpy a do křoví. A ještě se tomu smál když mi to hrdinsky vyprávěl. Jezdil Tatrou 613 a tvrdil, že když se s někým srazí, to druhé auto "se k němu nedostane", jako přes předek tý tatry. No hnus.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:49
- Nahlásit

jako chtěla sem se zapojit do debaty ,ale ani mě nehne
nigdo se nebude neustále otírat o mojí atletickou Nyný,kor dyš má sám tlustý psy,že jo Benda a Gerda?!Navíc figurant číslo jedna řek,abysem neposlouchala figuranta č.dvje,páč NYný je prostě tak stavjená

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:54
- Nahlásit

Walda

No hnus

střílet to!! Bože, lidi chnusný sobecký!

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:54
- Nahlásit

Walda
No hnus.
Je to hnus, to máš pravdu, vůbec to nechápu, někde sem četla, že slušnost je vrozená vlastnost, že čék má v mozku vyvinutý centrum pro slušnost a čest...možná ho některý lidi nemaj. V rádyju jeden pán říkal o nějakym jinym pánovi, že přispěl do genetického fondu lidstva tím, že se z něj sám vyčlenil. Byl to ten chlapík, co soutěžil v plivání a přepadnul přes zábradlí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:56
- Nahlásit

davidkova renata
Navíc figurant číslo jedna řek,abysem neposlouchala figuranta č.dvje,páč NYný je prostě tak stavjená
Tomu se řiká milosrdná leš. A figurant dvje je hezčí neš figurant jedna, takže má určitě víc pravdu. A jednička nedává Nuny klouzavej rukáf, a dvojka jo, je určitě zkušenější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:56
- Nahlásit

Gerda

že se z něj sám vyčlenil

kdyby se tak chtěli takhle vyčlenit fšichni ty motoristický sobci . Že se rozmáznou voni je mi fučik, to je jejich věc, ale že zmasakrujou vostatní to mi silně vadí . Kolegyni takhle šmejd v meďáku zabil manžela. Jemu se pochopitelně nic nestalo

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:59
- Nahlásit

PetraK
Proto se bojim jezdit po dálnici, protože to už sou moc velký rychlosti, kdy nestihneš manipulovat, ani se zkoušet soustředit za ostatní. po městě mi to přijde malinko lepší, že to nejsou střety v tak velký rychlosti a nemusí to nutně znamenat smrt. Ale je to děs, nechápu proč je problém jezdit podle pravidel a podle slušnýho chování.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2008 15:59
- Nahlásit

davidkova renata

brej den pani - mám dotaza - kde je ta voda, co se do ní chodíte koupat? Je to ke koupání i pro lidijové? Nebo je tam bahno? Já totiž nesnášim, jak to čvachtá . čoklovi je to jedno, ale mě se z toho dělá husina velikosti kedlubny

Jo a už brzo, brzo bude nejen karma, ale i ten hajzl s butkou. Koukala jsem, že mi to tam zase stouplo By moh leckdo závidět -a to jsem tam vůbec nebyla! Si nedovedu představit ten drajv,kdybych se ještě nějako k něčemu vyjádřila

<< 1 ... 1116 . 1117 . 1118 . 1119 . 1120 . 1121 . 1122 . 1123 . 1124 . 1125 . 1126 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání