Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 13:58
- Nahlásit

argosek
Proč probůh myslíš na to, co budeš muset za rok ??? Vždyť se třeba ani nedožiješ a nebudeš muset....ale jinak , třeba teď bych také raději nějaké chladné martiny a sednout do křesílka na sluníčko, poslouchat ptáky ....místo toho strkám aporty do baťohu a přemýšlím, jestli mám vzít 2 nebo 4 , ale alespoń jedno vychlazené pivko na zahrádce dám , to spálím než pak dorazím k autu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:02
- Nahlásit

mac1
Proč probůh myslíš na to, co budeš muset za rok ???
Aby měl aspoň něco, čim se může stresovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:05
- Nahlásit

janika
no a ten nejen, že byl takovej zpředu a zespoda, ale jako i zezhora a zezadu
jakej že byl? ))))))))))))))))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:09
- Nahlásit

janika
že byl takovej zpředu a zespoda, ale jako i zezhora a zezadu

... a stál v přírodopisným kabinetě a pod ním byla cedulka Medvěd Hnědý

ale nepoznám tramvaj od busu.

si mi připomněla vyprávění kamarádky - šla takhle se sestřenicí, která se jí ptala, jak blbě asi vidí, když si sundá brýle. Martina si brýle sundala a pravila:" no není to tak hrozný, ten kamion vidím, akorát nevidím jakou má SPZ!" sestřenice na ní koukla a zeptala se, jestli tím kamionem myslí ten opuštěnej kontejner před nima a mě když se Brtník ptal, jaký to je fungovat s takovýmadle očima, tak jsem zakryla pravý voko, vzala do ruky jídelní lístek v pizzerii, číhla na něj a sdělila mu, že kdyby chtěl, abych mu vybrala jídlo tak to má smůlu, to nepřečtu takovýdle brebery, ale ty dvě věže vyfocený na deskách, že celkem dobře rozeznám. Po chvilce ticha mi ruku z voka sundal, abych se mohla podívat, že ve skutečnosti fotka dvou věží jsou namalovaná pepřenka se slánkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:11
- Nahlásit

Gerda

Aby měl aspoň něco, čim se může stresovat
třeba pod stresem líp funguje, co víš?? Někdo to tak má

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:26
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani!
dnes jedeme s hajanem ííípit,ta mrcha cerna mrnava neco tusi,a uz byl vychrapanej ve dvanact,po dvanacte me uz budil,si asi myslel,ze ted hned vstanu a pojedem,jinak pani gerda ma stesti,pisu obrovske stesti,bo by z toho hajzliku cvicakovskeho nevylezla jak je rok dlouhy,ha,ha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:28
- Nahlásit

jezis lidi,ja su tak rada,ze mam oci jak ostriz,to musite byt chudaci,ale na druhou stranku,vsechno zle je k necemu dobre,ze?treba takove seznameni,ze?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit

nemethova5
U těch brejlí je blbý akorát to, že bez nich nevidíš, jinak je to v pohodě .-)))))) Teda eště je blbý usnout v brejlích u televize. To se ti pak zrkoutěj. Anebo je zapomenout doma, vylézt ráno ven se psem a říkat si - něco je jinak, svět je jinej, co se stalo.....co se stalo....kde mám psa? kde je ten dům, co tu stál ještě včera? Aha! Nemám brejle!!!! Mařeno ke měěěěěěěěěěěě!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:46
- Nahlásit

Gerdazajimave! to vidim v zivych barvach

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:51
- Nahlásit

janika
až centimetr od dotyčného jsem zjistila, že je to omyl

tohle ve svý pomatenosti zvládám i bez brýlí . Až mi jednou brejle přistanou na nose, to bude teprv zábava, když je zapomenu nasadit . Když jsem se takhle jednou nadšeně hnala k domnělému bývalému spolužákovi, snažil se mě Brtník marně zastavit s voláním, to není Mike, to není Mike (ač mého spolužáka neznal tak dobře jako já - asi má nějak lepší rozlišovací schopnosti či co? ). nezastavil mě. A ten člobrda si chudák musel myslet, že ho du buď blbě klofnout a nebo přepadnout

nakláněl se nade mne (a bylo jedno, kterou stranou

fuj, chnus! vrcholnej chnus! A to ještě neměl akceleraci střef třeba

Gerda
Aha! Nemám brejle!!!! Mařeno ke měěěěěěěěěěěě!!!

vona je Mařenka cvičená jako slepecká, jo? No to je dobrá teda

nemethova5

ja su tak rada,ze mam oci jak ostriz

všeho dočasu, všeho do času . Na každýho jednou dojde a my pidločočky budeme mít pak náskok v návycích . Zatímco vy ostrovidci se budete zmateně motat při ztrátě brýlí, my zkušení už je bleskurychle pohmatem najdeme . KDyž to neuděláme ovšem jako Gerda, která si je nechá doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:52
- Nahlásit

janika
Co tady děláš?!" odněkud zezhora...tak tomu říkám trága, co nějaký

a co teprv kdyžby ten šéf bych celochlupatej!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 14:56
- Nahlásit

janika

no fujtajbl, to by mi vypadnul i ten druhej šroubek...

no! A brejle by byly kde? Opět v hajzlu ! Ale to je pro Tebe už standardní situace, ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:03
- Nahlásit

No holky, když sem eště nosila čočky a jedna mi při omývání spadla na zem, jednu už sem měla nandanou, takže sem viděla opravdu ale opravdu úplný kulový, řekla sem nebožtíkovi jezefčíkovi - Tadeášku, hledej čočku! - A ten blb jí fakt našel, ale sežral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:04
- Nahlásit

Biluška
Chystám se zdít kamenný plot a doma je akorát lepidlo na obklady zn. Kerafest. Bude to tím držet, nebo si mám jít koupit něco jiného?

To se lepí maltou-lepidlo je zbytečně drahý,to si nech na spáry.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:14
- Nahlásit

Gerda
A ten blb jí fakt našel, ale sežral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nic si z toho nedělej, tý ostříží kámošce ji zase vypil přítel

janika

hodláš zlikvidovat těch krystalů v tom displayi

vyhlásila jsem totiž válku fšem displejovejm krystalům

no já tam vlastně už jsem

no tak se nediv, že tam máš i půlku majetku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:21
- Nahlásit

PetraK
janika
PetraK
vy ste fakt nány slepý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:32
- Nahlásit

isdpch
jak ti to šlape
noo nic moc,dneska sem vydělala asi dvacku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:34
- Nahlásit

janikaja se smichy asi potentuju

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:39
- Nahlásit

davidkova renatahele ty jezdis na byciklu jo???

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:43
- Nahlásit

isdpch

Gerda
janika
PetraK

bože baby já se z vás pos

no! my sme lepčejší než projímadlo co večer chutná a ráno pomáhá!!! My pomáháme furt

janika

zkus mi napsat, že to není možný, protože v této nádobě plave jedině h..o

to psát nebudu, páč houno neplave, to hoří

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:45
- Nahlásit

isdpch
a ve finále je sežral Čert

to určitě ale proto, že je poslušnej, páč pánik při hledání brejlí určitě vyřknul větu:"Brejle blbý, aby vás čert vzal!" No a Čert je vzal

davidkova renata

noo nic moc,dneska sem vydělala asi dvacku

to nesmíte paní šlapat před ZŠ, ale v Perloftce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:48
- Nahlásit

nemethova5
hele ty jezdis na byciklu jo???
no chvílema,chvílema se vo něj vopírám.Sem byla ale jen chvíli a paxem táhla k rybníčku
PetraK
to nesmíte paní šlapat před ZŠ
pani,víte vy kolik peněz maj dneska ty smradííí??!!
janika
páč houno neplave, to hoří
sice jen někdo pochopí

no eště zbejvá aby se dostavil něgdo s nabídkou kvalitního seksu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:50
- Nahlásit

janika

A já furt, proč všude, kam vlezu, je přeškrtnutej vajgl

paniii..tomu nerozumím, znamená to, že.... vy kouříte houno? Třeba velbloudí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:52
- Nahlásit

davidkova renata
pani,víte vy kolik peněz maj dneska ty smradííí??!!

to je fakt vlastně - voni maj dneska kapesný větší než já vejplatu .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:57
- Nahlásit

isdpch
dostavil něgdo s nabídkou kvalitního seksu
sháněl mě něgdo

a máš těžítko??

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 15:58
- Nahlásit

Tak žencký, dnes sem si místo oběda šla koupit ňáký hadříky, blikla vejplata, tak sem naběhla do nákupního střediska s tim, že se mi rozpadly poslední džíny a posední tenisky sou taky už dost jetý. Koupila sem si krásný plátěný obyčejný gatě a moc pěkný tričko s mašličkou, bohužel mašličky nenosim, tak to byla asi blbost. Ale je fakt hezký a je mi, což sou dva benefity, které se většinou vzájemně vylučují. Takže ho mám, ale asi jen tak. No a dyš sem to šecko oběhla, zjistila sem, že mám stejnak furt hlad, že ani radost z hadříků to nezažene, a zakoupila si i hodně jídla. Tedy výsledkem je pěkný den, průvan v portmonce a te´d přemýšlení, proč sem si prostě jen nekoupila nové tenisky.....
Jo a eště k tomu vidění - blbě vidět je strašně super, když ste v tý zkušební kabince, kde svítí světlo, co vám ukáže závady i tam, kde byste je ani vidět normálně nemohly, takže když sundám brejle, získávám automaticky pocit, že celulitida neexistuje a ozdobné tukové pásy jsou v podstatě snadno přehlédnutelné. Takže do zkušební kabinky vždy bez brýlý (pokud nejdete jen pro čepici nebo šálu)!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit

Gerda
když ste v tý zkušební kabince, kde svítí světlo, co vám ukáže závady i tam, kde byste je ani vidět normálně nemohly
pani,to je starý keltský přísloví!!! Nigdy se na sebe nedívej ve zkušební kabince!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mám stejnak dojem,že tam maj instalovaný podobný zrcadla co maj třá f obludáryju na Petříně

nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:06
- Nahlásit

davidkova renata

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit

janika
jak koukám do portmonky, tak dneska asi budu kouřit houno

a proto já před čtyřma rokama s hulením sekla - páč jsem se obávala tohoto stavu a vim stoprocentně, že houno mi nechutná, tak radši nic než houno

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit

davidkova renata
To neni keltský, to je starosumerský - Raději dvakrát měř a řezat nech plastického chirurga, než se začneš prohlížet v zrcadle zkušební kabinky.
Keltský je jinak: Nikdy se neprohlížej v zrcadle zkušební kabinky, pokud tam svítí světlo!

<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání