Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:38
- Nahlásit

PetraK
ten mimózní xicht je na zabití rovněž.

To ještě nic není,páč když Aisha hárá každý 3 měsíce,tak čumí tak blbě,že se jí fakt nic nevyrovná.Ona je sice krásná,ale tak blbáááááááááááá,připomíná mi jednu hérečku,jen si teď nevzpomenu na jméno.

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit

Už je zamknuto ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:41
- Nahlásit

Neessi

To ještě nic není,páč když Aisha hárá každý 3 měsíce,tak čumí tak blbě,že se jí fakt nic nevyrovná

to je fakt, to jsou na facku i některý fenky. Ale aspoň u toho NESLINTAJ A NECVAKAJ ZUBAMA - jako někteří nejmenovaní zrzavý ichtylové

ta hérečka je bloncka a nebo tmavá? Ale jestli je to někdo nový, tak to stejně neznám, páč co mám čokla, na tydlevízi skorem nekoukám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:43
- Nahlásit

Benda

Už je zamknuto ?

ále zas zapomněla! Je to s ní špatný, už ani tu kozu neuhlídá

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:48
- Nahlásit

Neessi
Ona je sice krásná,ale tak blbáááááááááááá,
Myslíš naši Winku?

PetraK
řekla bych, že podle návštěvnosti už bys měla být celkem v balíku. Možná si to ale ještě jenom neuvědomuješ třeba a to je škoda
Okamžitě začnu vybírat. Zase nějaký uniklý zisk Jeden dinosaurus holt nemůže ohlídat fšechno

Sem byla dneska poprvé venčit. Teda poprvé od otravy. S čoklama už nešlo doma vydržet. Cítila jsem se zralá na psychiatra. Procházka vypadala následovně. Smýkala jsem psy na vodítku pečlivým obloukem kolem inkriminovaného pole. Dělali jsme oblouk tak široký, že jsem šla jednou nohou v rybníce . Psi byli nadšení, protože si mysleli, že jdeme plavat. Jenomže ta voda je nějaká divná, rezavá a vůbec se mi nelíbí. Určitě je v ní spláchlé to svinstvo. Kdykoliv jsme došli k nějakému poli tak jsem odložila smečku, uvázala ty, kteří odložení nemají a šla prozkoumat pole. Všechno jsem očichala, prohlídla a když se mi zdálo neherbicidní tak jsme ho prošli. Po příchodu k jakémukoliv jinému poli a většině luk jsem akci opakovala. Připadám si jak degen. Psům tak připadám taky, protože kdykoliv kdokoliv sklonil hlavu k zemi, aby cokoliv očichal ječela jsem FUUUUUUJ tak hystericky, že mě muselo být slyšet až v Prudniku. Asi navštívím psýchologa

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:54
- Nahlásit

PetraK
už ani tu kozu neuhlídá
a moč ještě udrží ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:55
- Nahlásit

Biluška

Se Ti ale ani nedivím. Byla bych na tom stejně. Já třeba po tý přiuříznutý Ešusí noze ho taky nebudu pouštět do té části pole odkud se přibelhal. Ale tohle je horší, člověk má v podezření naprosto všechno. Hele ale unikla Ti jedna věc - kdyby tam bylo to svinstvo - co by bylo kdybys to vdechla? Ačkoliv - teď už to není čerstvý vlastně, tak snad nic??

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Benda
a moč ještě udrží ?

jo tak to nevím. Ale možná - odhaduju ani tu ne, dyž vykupuje všade ty slípendplejky

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:58
- Nahlásit

PetraK
co by bylo kdybys to vdechla?
Tak bych se otrávila já, ale ne psi. Otráveného dinosaurusa by třeba policajti alespoň řešili

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:27
- Nahlásit

Biluška

Tak bych se otrávila já, ale ne psi

no to je mi jasný, a udělala bych to stejně - ale má to jedno úskalí - jestli bys stihla dojít dom, páč co tam s celou tou smečkou? Nebo to tak rychlý není?
a oni to cajti řešit teda nakonec nebudou?

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 21:36
- Nahlásit

PetraK
a oni to cajti řešit teda nakonec nebudou?
Äle jistě, že ano. Ujišťují mě, že probíhá vyšetřování..... akorát, že tak nějak probíhá jenom u nich v kanceláři. Doufám, že alespoň ty vzorky poslali někam na rozbor

- jestli bys stihla dojít dom, páč co tam s celou tou smečkou? Nebo to tak rychlý není?
U psů trvalo asi 2-3 hodiny do nástupu příznaků. No a i kdyby, tak by došli domů sami, oni trefí. Mášenka by pak možná ťuklo, že se něco stalo a hned jak by skončila Růžovka tak by mě začal hledat . Možná už dřív, kdyby měl hodně velký hlad

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:01
- Nahlásit

Biluška
U psů trvalo asi 2-3 hodiny

tak pokud bys při tom zkoumání kvality postřiku nedošla až k nám, tak bys ten návrat měla stihnout a při nejhořším by snad hladové okolnosti donutily zbytek rodiny začít pátrat

hele tak jsem zvědavá, jak se policejní věci vyvinou - doufám, že dáš vědít. Copak jim nedochází, že to mohlo nějak uškodit dětem? To nikomu nevadí? To asi až kdyby nějaký děcko zkolabovalo, pak možná jo.

Jdu do peří , páč už mi z nevyspání cuká voko , tak dobrou s kobrou

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:02
- Nahlásit

Jděte už spát, fora se zamyká!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:03
- Nahlásit

Gerda

jestli bude zamčená tak jako ten hajzlík kde máte paní sedět, aby furt necedilo, tak to můžem být v kliduuu

že vy ste pani ešče zase v práci??

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 22:05
- Nahlásit

PetraK
Dyť neprší, co děláte pani? Ani kvapočka, hlídám to ze zahrádky už od sedmi! Nejsem v práci, teda sem, ale už jen čekám na taxika, vezu Marii konzervičku, co nesežral bišon. Nežravej bišon je výhoda, dědíme po něm granule a paštičky, co milostpán přes den nespapá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 07:02 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

dobré ráno všem
taky míváte někdy děsné sny,mě se zdálo,že jsem vědomě vypouštěla nějaké andulky z voliér a ty arajny a pak jsem je zas chytala a dávala zpátky a dokonce s nimi i mluvila jejich řečí a dotoho přišel Hitler a začal se mi smát a pak je hodil do plynu,já jsem přežila.....
no prostě blázinec

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 07:41
- Nahlásit

PetraK
Nevím jestli jsem to sem už nepsala, ale jedno dítě tady se tím postřikem přiotrávilo. Akorát, že ne teď, ale cca před čtyřmi lety. Rodiče nevěděli, že to pole je stříkané, pustili děti ven a jeden čtyřletý chlapeček se domů vrátil s otravou. Příznaky zhruba odpovídali příznakům mých psů. Kluk skončil ve špitále a doktoři to vyhodnotili jako těžký alergický záchvat. Možná, že kdyby rodiče věděli, že kluk šel přes stříkané pole a řekli to těm doktorům tak by přišli na jinou diagnozu.
Je docela možné, že minulý týden se na tom políčku taky někdo otrávil. A že si teď ve špitále taky myslí, že má alergii, co já vím. Tohle prostě nezjistím. Kdyby to bylo nějaké děcko z vesnice tak snad, ale pokud to byl nějaký turista, nebo chatař tak určitě ne.

Mimochodem, je tady nějaký zedník, nebo nějaká podobná profese? Nebo alespoň Můdr? Chystám se zdít kamenný plot a doma je akorát lepidlo na obklady zn. Kerafest. Bude to tím držet, nebo si mám jít koupit něco jiného?

Isdpch
až se tady objevíš tak se prosím ozvi, potřebuju se na něco moderátorsky zeptat

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 07:54
- Nahlásit

isdpch
prosím tě, potřebuju zjistit jestli je tady zaregistrovaná Hydra
Zatím hodně věcí nasvědčuje že jo, a že to tady vesele špízuje. Ty vidíš z jakého mailu se kdo zaregistroval?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:04
- Nahlásit

isdpch
Hmm, to je teda binec. A nějaký jmenný seznam členů vidíš? že bys kouknul jestli je tady někdo jako "šeltičky", "eliška" "kaktusek" "daisy" "caila" "kája" "kajletka" "anetka" nebo něco dalšího z její početné řady nicků?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:06
- Nahlásit

Zdarec fšicííííííííí........
Ještě dneska pouze procházím,ale už zbejvaj jenom nějaký "nepotstatný" doděláfky a je hotovooooooo!!!!!
Vůbec nemám šanci to po vás fšechno přečíst,tak nešilte!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 08:10
- Nahlásit

isdpch
hledat nemusím. Kdyby sem napsala tak si jí všimnu. Nejspíš. Ale ona asi jenom čte a šmíruje. Psát nemá odvahu, poté co se tak dokonale ztrapnila na i-fauně i na můjpsovi.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:06
- Nahlásit

tak dneska už na to prdím,už peru a vařím psům a je mi jedno jestli dneska dorazej na kuchyn

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:18
- Nahlásit

janika
cítila jsem plyn...dnes ráno nikdo po baráku neběhal.

Ano,dnes vypadá,že bude krásně
jinak čus fšicííí co nestíhaj a neudržej myšlenku,lžíci ani moč

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:58
- Nahlásit

janika

davidkova renata

tak já vám lidi neudržím ani voči!!

a držte mi palce ať ustojím atack bacilůch, páč kolega a kolegyně scípli - asi na stejnej bacil, možná se tam v kanclu furt líbaj a pak sou nemocný. Ale hnusně křipkově. A já nechci křipku, když to vypadá, že Gerda zapomněla jak se prší a bude hásky. Já chci jet kulačit, houpat se v houpací síti a dělat stopaře. A jestli mi do toho vlítne nějakej bacil tak ho bacim

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 09:59
- Nahlásit

Biluška

no tak to asi s pánama cajtama nehne nic - když to teď mají hezky sesumírovaný a stejně to nikoho nebere. Asi čekaj, až to někdo odskáče opravdu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:06
- Nahlásit

janika
otázkou je, co vlastně vůbec ještě člověk udrží...
nějak nemůžu na nic přijít..

Hele,ty seš takovej počítačovej mág,jak tu mluvíte vo tom vyšetřování u Biluše... myslim v pondělí daávaj Reportéři ČT1,kolem 9 večer,tentokrát tam bylo o karbofuranu a mooc zajímavý"vyšetřování",jeden by se pos*al,opět páni myslifcíííí kontra cajti,přičemž jsou ty šmejdi voboje.Neumíš to sem linknout z archivu?Je to fakt zajímavý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
co děláš vo víkendu? zítra jdeš snámi na ZbraslaV

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:10
- Nahlásit

brezen2008
co děláš vo víkendu
esi bé hásky,smažim se.Nejdu nikam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:36
- Nahlásit

http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1142743803-re porteri-ct/208452801240017-05.05.2008-21:30.html
karbofuran.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:38
- Nahlásit

Dobrý den všem, co už jim přišla výplata, všem, co budou dnes extrémně dlouho v práci, všem, co budou v práci i zítra, všem, co jedou v pátek na výlet a všem, co se taky bojí jet po dálnici, ale pojedou v sobotu. A nakonec dobré ráno všem mým drahým krásným mladým laskavým a dokonalým spolukynologistům!

<< 1 ... 1035 . 1036 . 1037 . 1038 . 1039 . 1040 . 1041 . 1042 . 1043 . 1044 . 1045 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání