| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 15:48
- Nahlásit
janika
černá?? No tak to je teda blbý! to moc času nezbejvá
Ale já to neviděla, páč mám tupozraký levý voko a to pravý sem si právě mnula, tak sem vo to přišla
Gerda
a jaká byla ta zmrzka?? Mám taky chuť, ešli byla vanilková, tak to neustojím, vlítnu do mrazáčku a tu co tam mám připravenou pro Brtníka mu sežeru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 15:52
- Nahlásit
PetraK
Mám taky chuť, ešli byla vanilková
Byl to Míša, eště tu krabice z natáčení zbyla, tak nám to pani rekvizitářka pomalu po jednom rozdává ))) myslim, že vysonduju, kde tu krabici má a půjdu na lup. Speciálně mě nechce dávat každej den, prej moc žeru. Sem jí řikala, že si pak vedle mě může stoupat a mít dobrej pocit, jak je krásně štíhlá, ale ani to jí neobměkčilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 15:55
- Nahlásit
Gerda
já chci taky mít vrchní rozdělovatelku zmrzliny! Já si pro ní musím chodit sama dolů do kantošky
Míšu ustojím, Brtník se může těšit na kelímek vanilkový dobrozmrzliny!!
Hele a co paní rozdělovačku zmrzliny přepadnout a vokrást? Kdyby do toho šla s náma Janika je to f suchu, páč už to odseděla a už neposedí Jen aby na to pak nekoukali jako na organizovanej zločin, tam sou děsný palby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:01
- Nahlásit
tu se někde rozdává zmrzlina? JÁ CÍÍÍ TAKÝÝÝÝÝÝÝÝ.
Lidi, sem se normálně otrávila Savem. To je děsný tadlencta chemije v domácnosti . Drhla jsem odchovnu po Krtečkách ( no dřív jsem na to prostě neměla čas ) a jak jsem hezky rejžákovala tu podlahu vydatně politou savíčkem tak jsem se normoš přiotrávila. Bože, jako by toho nebylo u nás doma málo. Na druhou stranu.... asi budu strašně nemocná a nepojedu dneska do práce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:08
- Nahlásit
PetraK
já chci taky mít vrchní rozdělovatelku zmrzliny!
no jo, to my si tady dycky řeknem vo ňáký vzorky, dyš se máme seznamovat s produktem....třá náš klient je Bohemia sekt, produkt Pražská vodka - dyš se dobře nachladí, neni tak hnusná. A taky nestlé, dostáváme vopčas cereálie a kafe.
Biluška
Lidi, sem se normálně otrávila Savem
soucítím s váma pani, takhle sem drhla prostor po starém, opravdu hodně starém, sporáku. Vycintala sem na to celou lahev sava proti plísni a pak sem měla trošku sežehnutej vobličej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:08
- Nahlásit
janika
jen 24 hodin
dyž to stihnul Tomík Krujzů, tak to dáme taky.
ale asi bych potřebovala, aby sis to voko mnula jenom tehdy, když třá nejdu přes křižovatku na červenou nebo tak, páč to mne trochu zamrazilo, to by mne pak zleva mohlo sejmout auto
dám na to pozor, blbý bude, když se zase jako tuhle nečekaně píchnu větví do toho pravýho, to je pak ta mlha jako na delší dobu . Nevím proč je to na světě zařízený tak, že když si mám něco udělat s vokem, tak vždycky s tím co umí koukat pořádně a ne jak přes dno vod jogůrtu
si jako myslíte, že se nechám zavřít, abych pak šlohla zmrzlinu z mrazáku
to ne, to ne - já to myslela jako k tomu přifařit, že když už máš odsezýno tak se to může sfouknout jako s tím vším kolem a dokola
Biluška
buď ráda, žes to nebrala Clinem či něčím podobným, ještě by Ti opuchla a vosypala huba jako mě a vypada bys, že se chceš stát ještěrkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:10
- Nahlásit
Gerda
Bohemia sekt
já četla Bohemia sex - to by byly zajímací vzorky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:16
- Nahlásit
PetraK
já četla Bohemia sex
sme slušná firma )))
Ani sem vám dnes neřekla, jak máme multifunkčního bišona. Došla mi houbička n mazání tabule, na kterou si píšeme, co který člověk dělá. Je to velká tabule. A jak tak bišon ležel pod stolem, vzala jsem ho a zkusila tu tabuli smazat s ním. Už jsem mazala čtvrtek, když se přiřítila jeho panička a dokončit mi zakázala. Bišon má teď tříbarevná zádíčka (červeno-modro-zelená).
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:30
- Nahlásit
Gerda
Bišon má teď tříbarevná zádíčka (červeno-modro-zelená).
a kterýho klubu sou tydle barvy??
Já mažu dom venčit obludu zrzavou tak třikrát zdar, zdar, zdar
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit
PetraK
buď ráda, žes to nebrala Clinem či něčím podobným, ještě by Ti opuchla a vosypala huba jako mě a vypada bys, že se chceš stát ještěrkou
No to nevím, jediné zrcadlo co tady máme je na předsíňové stěně. A je totálně zaházené bundama a vodítkama, takže do něho nevidím. Nějak to nikomu neva. Culík si češu po paměti, Mášenek se nečeše vůbec a děti zatím češu já. Takže zrcadlo nevedem.Zkusím ho vyhrabat a zjistit jestli jsem ještěrka, nebo člověk. I když v mém případě budu spíš dinosaurus
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit
Dobrý odpůldne,konečně jsem doma,to byl zase den
Čék se těší na intronét a vy ste tu zase zamastili x (y+z) stránek.To odmítám číst,jestli bylo něco důležitýho,taxe to dozvím z Novy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit
Biluška
I když v mém případě budu spíš dinosaurus
tak to máš dobrý, páč máš svý vlastní můzejům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 16:44
- Nahlásit
PetraK
tak to máš dobrý, páč máš svý vlastní můzejům
Tý jo, to se mám. A vybírám tam vstupný??
Právě jsem obvolala všechny dnešní klienty a sdělila jim, že se schůzky přesouvají na čtvrtek, jelikož jejích blonďatá finanční poradkyně se otrávila savem. Dvě paní se nepříčetně řehtali a třetí mě přesvědčovala, že to přece není možné. Doporučila jsem jí ať nechá na podlaze zaschnout pár rozšmatlaných hovínek, asi litr krve a šťávy z masa, která tam vytekla když jsem z mrazáku vytáhla tři kila jater a zapoměla na ně a doplní to trošičkou zaschlé moči. Vše nechat tak dva měsíce zaschnout, pak polít savem, vzít kartáč a začít drhnout. Paní bůhví proč nebyla ochotná přistoupit k tomuto experimentu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:23
- Nahlásit
Biluška
jediné zrcadlo co tady máme je na předsíňové stěně. A je totálně zaházené bundama a vodítkama, takže do něho nevidím
a koho se teda ptáte Zrcadlo,zrcadlo,gdo je tu nejkrásnější???
Jinak ted na Primě ukazovali toho včerejšího RTW,prej chlapoj volalo hafo lidí,at to nedělá,tak prej po uplnutí karantény ho daruje nebo dá do útulku,prej volala nějaká BA že ho chcou..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:31
- Nahlásit
davidkova renata
Já mu volala taky. Respektive veterináři od toho psa. Na toho chlapa nikde neexistuje číslo. Žádný operátor ho nemá v seznamech. Je mi šumafuk jestli pes skončí u nás, nebo jinde. Stejně bych mu pak hledala nového majitele, protože rozšiřovat smečku fakt nehodlám. Hlavně když ho ten kretén neutratí.
Co je to BA?
koho se teda ptáte Zrcadlo,zrcadlo,gdo je tu nejkrásnější???
Nikoho, poněvadč vím, že nejkrásnější jsem já a žádné blbé zrcadlo mi do toho nemá co kecat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
ted na Primě ukazovali
jj,tak aspoň tak.
Jinak jsem se přemohla a vzala bájsikl a jela proběhnout Bordžínku-dneska 8 kiláků,víc už jsem nebyla schopná po dnešku.Ale už umíme běhat u kola na vodítku i na silnici,akurát ty kamiony mne se*ou,takže po silnici běháme jen kousek,než se dostaneme do klidné zony.Aisha nemínila opustit zahradu,páč porodila venkovní kočka a ona musí z dálky hlídat koťata,kravka blbá.Vydrží tam hlídat celý den.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:41
- Nahlásit
Biluška
Co je to BA?
Bezpečnostní agentura
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 19:59
- Nahlásit
Biluška
poněvadč vím, že nejkrásnější jsem já
A to jó.. ,to sem ale trupka
Neessi
páč porodila venkovní kočka a ona musí z dálky hlídat koťata,kravka blbá
to je krafka vopravdu ,už se rozkojila,nána?
Kamiony by mě s*aly tak,že bysem tam vůbec nejela bo sem jimi přitahována anebo by mě fcucly .Taky sem dělala cyklizmus a zmokla .Nesnášim Gerdu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:07 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak dneska budu vztávat v 1 ráno abych viděla hokej jak hrajou naši s itálii
davidkova renata
matinko,máš to u mě a nespěchej
KUCHYN NENÍ VŮBEC UDĚLANÁ,TAKŽE ZEJTRA JE MI JEDNO ZDALI BUDE ZVONIT BO JSEM DPMA JENOM CHVÍLI A PAK NA CVIČÁK A DO HOSPODY
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:13
- Nahlásit
Biluška
A vybírám tam vstupný
řekla bych, že podle návštěvnosti už bys měla být celkem v balíku. Možná si to ale ještě jenom neuvědomuješ třeba a to je škoda. Páč kdyby sis to včas uvědomila, tak sis na ten burdel objednála nějakou UUA (ukrajinskou uklízení agenturu) a za ještěrku by byl někdo jinej a ty bys mohla s klidem odhrabat ty bundy a směle se¨zeptat, kdo je tady nejkrásnější..... aby ses dozvěděla, že nějaká blbá Sněhůlka
davidkova renata
Nesnášim Gerdu
to von zas někdo nedovřel ty dveře vod hajzlu určitě. Já to chytla taky.
A ještě mi doma tvrdil NĚKDO CHYTREJ PŘEMOUDŘELEJ VŠEVĚDOUCÍ, že z tohodle mít strach teda nemusím, páč jak sou mraky na týhle straně, tak určitě nezmoknu. A sednul si do auta a jel na nákup. Zatímco já šla venčit a ROZHODNĚ SEM TEDA NEZMOKLA . Tak mě ani nemrzí, že jsem tu zmrzku pro něj zapomněla v práci.
Neessi
musí z dálky hlídat koťata,kravka blbá.Vydrží tam hlídat celý a není vona Aisha taky z nějaký BA??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:14
- Nahlásit
brezen2008
nebuď smutná, aspoň budeš mít ty termálky o chvíli dýl
A hopsoda je rozhodně lepší řešení - proč maj játra tvrdnout doma o samotě, když můžou tvrdnout tam a ve společnosti, že jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:15
- Nahlásit
brezen2008
A PAK NA CVIČÁK A DO HOSPODY
vynech cvičák a di rovnou .Jinak dík,nějak se domluvíme
PetraK
není vona Aisha taky z nějaký BA??
jo...kojime.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
kojime.cz
- tak aspoň víme, kde shánět kojnou, až bude někdo potřebovat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:19
- Nahlásit
PetraK
a není vona Aisha taky z nějaký BA??
není,je jenom blbá a posedlá kočkama (
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
jo...kojime.cz
nejspíš by to zmákla,ale kdo to má s ní vydržet?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
není,je jenom blbá a posedlá kočkama
buďte paní ráda, že vona není chlap. U ní to není tak škodlivý
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit
PetraK
buďte paní ráda, že vona není chlap. U ní to není tak škodlivý
jenže jak blbě čumí,tak je na zabití stejně jako chlap.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:28
- Nahlásit
Neessi
,tak je na zabití stejně jako chlap
tak je zabijte vobá i s radonem a bé klit
Nezamknem foru?????Du se svalit..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:33
- Nahlásit
Neessi
je to ještě horší než když je čokl mimo z háraftky? To totiž není snad ani možný, ten mimózní xicht je na zabití rovněž.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
Nezamknem foru?????Du se svalit
taky du,esli dondu do ložnice a esli nedondu,tak se svalím něgde po cestě
|