Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:30
- Nahlásit

inu
Takže jen proto mě hodláte až do konce mých dnů soudit podle stejný šablony?
ale prd

A to jsem si myslela, že jediná nedospělá jsem tu já
si truhlík

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:02
- Nahlásit

inu

Takže jen proto mě hodláte až do konce mých dnů soudit podle stejný šablony?

ne ne, jen vycházím z toho, že už s orisláfkou něco za sebou máš, pochopitelně má člověk vo toho čokla pitomýho strach. ale je to k ničemu - ničemu tim nepomůžeš (vím o čem mluvím )
tohle je věc, kterou moc změnit nemůžeš, když jí ten pes má. Spíš si myslím, že pak má člověk obecně /mluvím i za sebe/právě spíš tendenci ho víc šetřit. což tady moc nepomůže.

sem lajka, ale víc krátkých procházek - nevím, jestli to vede k nasvalení? Myslím, že Ešus je Arnold Švarcenegrů proto , že je venku na dýl a nezastaví se a plus to maso, že má z čeho brát.

brut

bez většího omezení
( samozřejmě s přizpůsobením k mentálnímu stavu

jehehéé jehehééééééééééé

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:03
- Nahlásit

No nic, děcka, dneska už se tady asi neukážu, valím do kina..nevím na co, ale Brůs to nebude, tak čau

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:13
- Nahlásit

brut

a kde je ten útok? Já ho tam totiž nevidím

no jo, v tej úplně první reakci ne, to máš pravdu, to sem to spojila s tímhle

nepochopitelná zaujatost upřednostňující psy nade vše, i nad možné potřeby ostatních nebo jejich dětí, mi přijde dost smutná.

ale prostě
neb ne všichni jsme na tohle zvyklí... "
jestliže by byla jediná, komu to vadí - tak mě to přijde prostě - teď nemůžu najít to správný slovo. No ale proč se musí přizpůsobit zrovna kachna a ne vona? Co když to vadí jen a jen jí a ostatním ne? Tak ať teda nejezdí vona, když je cimprdlína. A zavře si dítě do skleněný škatule , aby k němu nemoch bacil. hm.

, že Cir jí olíznul Honzíka....

čuchnul, čuchnul k němu jen a pak už si ho žádnej pes nevšímal.

kamrádky a podle toho bych milostivou zařadila a příště počítala s její blbostí a
mno potíž je, že krafka zvostane krafkou a bude prostě prudit na místě, ať už vyřídíš s kámošem cokolif bohužel

šikovnej pták
ano je celej já , mám prostě šikovnýho ptáčka
a ešče mi ho chodí o víkendu venčit soused

by to v tu chvíli chtělo mít s sebou skrytou kameru a v záloze nějakýho pořádnýho kutrůristu,

by asi koukali hošíčci

tak se jukni a zpětně dopiš
hele to nestíhačka, se potkávám

asi to moc pěknej pohled nebude
taky myslim, tak sem to jen přelepila další vrstvou, tadle už je nevzhledná.

tak se jukni do odkazu..
ne, nejsu masochista

takže si i psíček?

spíš je možná psíček já

ty si mě někdy slyšela zpívat
naščestí ne. kouknu a vidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:16
- Nahlásit

inu

valím do kina..nevím na co, ale Brůs to nebude, tak ča

čůůůs taky valim do kina ale Brůůs to natuty bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 16:39
- Nahlásit

Inu - dorazila ta počta??

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 17:38
- Nahlásit

PetraK
jestliže by byla jediná, komu to vadí - tak mě to přijde prostě - teď nemůžu najít to správný slovo. No ale proč se musí přizpůsobit zrovna kachna a ne vona? Co když to vadí jen a jen jí a ostatním ne? Tak ať teda nejezdí vona, když je cimprdlína. A zavře si dítě do skleněný škatule , aby k němu nemoch bacil. hm.
já souhlasím...

inu
brut
si truhlík
taky souhlasím

dneska se s vma nějak podezřele shodnu

Janiii
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 18:53
- Nahlásit

zdar všem
kromě toho, že dnešek byl v práci totál na ho*** a ruka je v haj*** tak mám bombá překlep, aneb jak si dávat bacha na automaticky opravovaný text v outlooku
kolegyni přišel email, ve kterém pán napsal: Omlouvám se za erekci .... holt outlook asi uznal, že estli reakce, nebo erekce, to je fuk
já jsem kolegyni radila, ať odepíše, že za erekci se omlouvat nemusí ale nechtěla

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 20:09
- Nahlásit

PetraK
Inu - dorazila ta počta??

zatím né?

Fajka
taky souhlasím
nech si to, rouro

Jinak vřele doporučuju URL

Sice tam není Brůs ani Ramštajn a děj je takovej jednoduchoučkej, ale můj ty bože, ta vizuelní dechberoucí stránka

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 22:01
- Nahlásit

Janiii
Omlouvám se za erekci .... holt outlook asi uznal, že estli reakce, nebo erekce, to je fuk
já jsem kolegyni radila, ať odepíše, že za erekci se omlouvat nemusí

bože ty si eeeeero

inu
Jinak vřele doporučuju
stačí že vypadám jak sůva a ještě se na ně dívat fkině

jináč poznatek z dnešního dne:
domlouváme se s čífem kde všude ještě okopem omítku ... já říkám ať udělá schodiště a chodbičku a hlavně ať už se na garáž vykašle, protože už by se stejnak suť nevlezla do kontejneru a ať není na zimu rozmrskanej úplně celej sklep...
za dvě hodiny příjdu do sklepa a co myslíte????

Je napůl vomlácená garáž!schodiště a chodba netknutá

Kdybych já vůl řekla ať vomlátí hlavně garáž tak udělá 100% schodiště a chodbu

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 22:37
- Nahlásit

Fajka
stačí že vypadám jak sůva a ještě se na ně dívat fkině

nikdo vás nenutí, pani.. ale za sebe můžu říct, že jsem asi lepší animaci nikdy neviděla
Nádhera, hned jsem měla chuť udělat vlastní animák.. ale pak mi došlo, že na to nemám (čas, vybavení...), tak jsem slítla zase na zem
Bože, já chci mít křídla

já myslela, že huž vás nepřekvapí nic?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 22:45
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:23
- Nahlásit

Ramštajn ve spolek

Takže omluva asi uznána, tak jsem nelenila a požádala ihned o nějaká pravidla, za kterých si myslí, že by to jako šlo. No, tak prý žádná pravidla dávat nebudou, protože jsou v menšině, ať něco vybereme, že oni se potom rozhodnou co a jak
Našla jsem několik chat, včetně chaty v sousední vsi, protože pak bychom skutečně mohli nechat psy doma
Jako já vim, že jsem přestřelila, ale nebylo to úmyslný.
Ono je to jinak trošku složitější, poznali jsme se jako škodovkáři, kdy Petr byl velmi ústřední osoba (s Netem se známe od střední a byl mi za svědka), když umřel, tak jsme zůstali pohromadě a postupně každému z nás zbyla jedna škodovka v různém stádiu rozložení (v plánu je složení, Net třeba nedavno oslavil 8 let od nastříkání základovkou ).
Ale hurááááá, pojedeme na víkend s kamarádama!!!!!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Máme tu stále ještě řemeslníky kteří k práci potřebujou proud na míchačku atd... dneska ráno vypadl proud..když už nešel 2 hodiny tak mě to nedalo a volám na čez jestli je u nás nahlášená porucha (už se stalo že se u nás nikdo neobtěžoval tam volat všichni spoléhaly že to udělá druhej soused ) a oni mě jako oznámili že to není porucha ale pravidelná odstávka dřív čez lepil na každej druhej sloup oznámení že proud nepůjde..dneska to pouze oznámí obci a ta se o to má postarat..a co myslíte
Ty volové se na to vybodli nic neoznámili
Starosta na baterky fakt... a to si ještě slízne bo u nás v obci stavěj fotovoltajku a dneska ráno tam měli zase minimálně 30 dělníků a montérů který jsou bez proudu taky fprd ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 09:57
- Nahlásit

Fajka
Je napůl vomlácená garáž!schodiště a chodba netknutá
znám a taky bych vraždila
ne, udělá garáž, protože ON CHCE UDĚLAT GARÁŽ a ostatní informace plynule prochází aniž by zanechali nějakou stopu

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:04
- Nahlásit

kachna_
ne, udělá garáž, protože ON CHCE UDĚLAT GARÁŽ a ostatní informace plynule prochází aniž by zanechali nějakou stopu
taky máš doma klon čífa????

a požádala ihned o nějaká pravidla, za kterých si myslí, že by to jako šlo. No, tak prý žádná pravidla dávat nebudou, protože jsou v menšině, ať něco vybereme, že oni se potom rozhodnou co a jak

hele se bojim toho že budeš něco navrhovat a ono jim to vyhovovat nebude, tak ustoupíš a pak znova a znova až to dopadne tak že domluvíš tu chatu blízko a hafušáky necháš doma a pak ještě párkrát a když pak jednou budete chtít jet dál tak najednou budou překvapený že zas chceš sebou tahat pséky když to přece šlo několikrát bez nich a všichni byli spokojený bez nich asi sem pesimista ale pokud je někdo můj opravdovej kamarád tak mě bere se všema mejma chybama a věcma okolo (přesně tak se to snažím dělat i já) a nebo prostě ne a je vymalováno.... bohužel

Ale třeba naše akití akce fungujou i s dětma a i se psama jako je moje Fája... vzájemně se respektujem, vzájemně se hlídáme a nikdo nenutí toho druhýho aby nebral děti a nebo psa jen proto že se to někomu nehodí do krámu...

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:20
- Nahlásit

Fajka
hele se bojim toho že budeš něco navrhovat a ono jim to vyhovovat nebude, tak ustoupíš a pak znova a znova až to dopadne tak že domluvíš tu chatu blízko
no jede se se psama

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:23
- Nahlásit

Fajka
taky máš doma klon čífa???

Ešuska říká, že fšichni sou dle jedný šablony, nééé?

Ale třeba naše akití akce fungujou i s dětma a i se psama
co myslíš? Ten coursing?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:24
- Nahlásit

kachna_
no jede se se psama
tak držím palčáky aba to proběhlo fklidu kor jestli máš bezproblémový hafušáky který si dětí nevšímaj tak si myslím, že by neměla mít druhá strana problém

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:26
- Nahlásit

inu
co myslíš? Ten coursing
ne tam nebylo děcko žádný .... ale třeba na srazu bylo dětí dost a bylo všecko f klidu ..nebo ne?
všetečný děti byli poučený o tom ke kterýmu pejskoj nechodit a který můžou pusinkovat a hlídali všichni všechny jak rodiče děti tak páníci akity a naopak ..nebo mám takovej pocit zas jen já?

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:34
- Nahlásit

Fajka
ale třeba na srazu bylo dětí dost a bylo všecko f klidu ..nebo ne?

jo ták, já myslela, žes myslela nějakou svojí akci

nebo mám takovej pocit zas jen já?
nešil srazy jsou v pohodě, beztak se dycky těším nejvíc na tu tvoji pruhatou důru, páč seš jediná, komu nevadí, když mu rvu pséka piškotama

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:42
- Nahlásit

inu
jo ták, já myslela, žes myslela nějakou svojí akci
dyk já nidky žádnou neměla a normální venčení nemyslím

beztak se dycky těším nejvíc na tu tvoji pruhatou důru, páč seš jediná, komu nevadí, když mu rvu pséka piškotama
no tak při její velikosti se nějaký to kilčo v pohodě ztratí takže já to neřeším ... klidně at si ty piškoty vyloudí hlavně dyž je chodná

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 10:50
- Nahlásit

Fajka
dyk já nidky žádnou neměla

nekecej, trekařko

no tak při její velikosti se nějaký to kilčo v pohodě ztratí
vona má jednu z nejhezčích žíhaných čub (pravděpodobně tu nejhezčí, pokud ovšem někdo ještě neukrývá nějakou s jakou na veřejnost neleze) v ČR a to je furt samý: je to důra, je přerostlá, je tlustá
A mě se diví, když píšu, že Orisláfka je nevychovanej křivonohej hrbáč

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAM RRRRRRRRRRRRRRRRRRAMM RRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

Janiii

kolegyni přišel email, ve kterém pán napsal: Omlouvám se za erekci

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá POOOOOOOOOOOOOOOO MOCT!! Ty vado!!!!

že za erekci se omlouvat nemusí ale nechtěla

hloupá, je hloooupá, měla to poslat

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:03
- Nahlásit

inu

zatím né?

tak to někdo čórnul!!!!!!!!!! DO HAJZLU!! BYLY TAM 3!!!!!! DOHROMADY 500gramů

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

za dvě hodiny příjdu do sklepa a co myslíte????

co myslim. No myslim, že asi zavolám Ričimu

inu
Bože, já chci mít křídla

tak si aspoň hópni s padákem.

kachna_

Ramštajn ve spolek

tomu řikám pořádnej pozdrav.

sakra sem to odbouchla moc brzo

inu
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:12
- Nahlásit

PetraK
tak to někdo čórnul!!!!!!!!!! DO HAJZLU!! BYLY TAM 3!!!!!! DOHROMADY 500gramů

neklesej na duchu, ještě není konec týdne

tak si aspoň hópni s padákem.
to není vono: to jen padáš.. já chci lítat... sakra, ti ptáci se maj. Sice maj jen jednu ledvinu, jedno varle/vaječník a pidimozek... ale hergot teda... maj se, fakt že jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:22
- Nahlásit

kachna_

Ramštajn ve spolek

tak znova,páč předtim mi to odpálilo brzo, POCHVALA PRO KACHNU PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOU I ZA KRÁSNÝ OBRASEK

No, tak prý žádná pravidla dávat nebudou, protože jsou v menšině,

tak fajn, ne?

Ale hurááááá, pojedeme na víkend s kamarádama!!!!!!!!

NO PRIMA, hlavně, že se to srovná nějak, vona asi taky naznala, že přestřelila ,ne? Chápu to dobře? (mi ale nepřijde, že bys nějak přestřelila ty, na tom si furt trvám prostě )

Fajka
i že to není porucha ale pravidelná odstávka

jak to že to ty mrchy nehlásej??

KACHNA MÁ PRAVDU, PŘECEDO
ne, udělá garáž, protože ON CHCE UDĚLAT GARÁŽ

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
nekecej, trekařko
já to neorganizovala ani si to nevymyslela , já byla jen přines podej udělej a zařiď

je to důra, je přerostlá, je tlustá
já psala při její velikosti se nějaký kilčo ztratí ! co mě tu pomlouváš mýho psa že je přerostlej a tlustej ty seš důra!!!!!
a Fája taky

že Orisláfka je nevychovanej křivonohej hrbáč
já se divim bo sem zvyklá že jen já si kritizuju vlastního psa..ostatní si všichni svýho psa brání zuby nechty

PetraK
Ramštáááááááááááááááájn šéfová!

co myslim. No myslim, že asi zavolám Ričimu
já už rači ani nemyslím.... ještě jeden pro starostu please

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

inu
neklesej na duchu, ještě není konec týdne

já neklesám na duchu, posílala sem to přece už MINULEJ TEJDEN!! Šlo to se společnou úřadovou poštou, tzn. rovnou na poštu, tzn. tak jako přednostně.. měla sem to dát do naší obálky, nikdo by na to nešáh, sem krafka

a pidimozek...
sem pták.

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání