Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:31
- Nahlásit

inu
já? Jo? A co to tvoje dnešní "paroprase"?

to je jediná výjimka, půjčka za oplátku .

vona ho taky nemá, víme?

Páč von věci z držky během několika minut vyplivuje.. Ale s Mikóšem by to mohlo jít

nauč ho to přes klikr. ale uznej, že nápad je to pěknej . A roztomilej. Hošíček když to mastil přes to pole s proutěnym košikem v držce, semo tamo si na povel sednul, jako když je už únavnej a musí si odpočinouti

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:36
- Nahlásit

pokračování
je teda fakt, že mě to naštvalo a napsala jsem tohle, protože prostě nemám zrovna dobrej tejden:
No fajn, ale my bez psů nejedem, takže si nás klidně škrtněte a máte to vyřešeno, míň lidí, míň psů a bude to snazší, než řešit číkoliv hysterickej záchvat, že se náš pes dovolil k někomu přiblížit a nedejbože ho i dotknout.

její odpověď je následující:
MiMi, co dodat, "potrefená husa se vždycky ozve". Nemám nic proti Tobě ani Tvým psům, ale Tvoje nepochopitelná zaujatost upřednostňující psy nade vše, i nad možné potřeby ostatních nebo jejich dětí, mi přijde dost smutná.

se tu z dovolením trochu vyřvu, abych nemusela odpovědět jí, protože mám ráda jejího manžela.
JE TO BLBÁ PITOMÁ HYSTERKA
Děkuji

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:36
- Nahlásit

PetraK
půjčka za oplatku

sem ti nikdá žádnou oplatku nedala

nauč ho to přes klikr
klikr neumíme, sice ho máme, ale zatím s ním necvičíme. Páč Vopičák eště nevovládá na 90% (akita 100% nikdy mejt nebude) nonverbální povely

řes to pole s proutěnym košikem v držce, semo tamo si na povel sednul, jako když je už únavnej a musí si odpočinouti

to stejně nechápu, že ti to nevyflusal

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:37
- Nahlásit

kachna_
souhlááááááááááááááááááááááááááás a klidně si zabékej, bo se ti hnet uleví a bude ti líp

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:38
- Nahlásit

kachna_
MiMi, co dodat, "potrefená husa se vždycky ozve". Nemám nic proti Tobě ani Tvým psům, ale Tvoje nepochopitelná zaujatost upřednostňující psy nade vše, i nad možné potřeby ostatních nebo jejich dětí, mi přijde dost smutná.

no, pani, tak měla Čibuk pravdu

nenaděláš nic

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:39
- Nahlásit

kachna_

je. Ale holt to musíš brát tak, že některý matky ztrácej s dětma selskej rozum.. pokud ho kdy vůbec měly..

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:40
- Nahlásit

kachna_

emám nic proti Tobě ani Tvým psům, ale Tvoje nepochopitelná zaujatost upřednostňující psy nade vše, i nad možné potřeby ostatních nebo jejich dětí, mi přijde dost smutná.

no ty vado, nátřesk teda

pani nebujte smutná, buďte načtvatá, proženem jí parovodem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:43
- Nahlásit

inu

sem ti nikdá žádnou oplatku nedala

no ale kdybys náhodou třeba chtěla.
Tak už nemusíš

Páč Vopičák eště nevovládá na 90% (akita 100% nikdy mejt nebude) nonverbální povely

počki, co to je za blbost? Tady nerozhoduje vůbec co pes umí, neumí a jak to umí.

, že ti to nevyflusal

no páč je naučenej na povel drž a pones. Takže ví, že když má drž, musí tu věc prostě držet (ne že by to taky někdy nevyflusnul, ale pak stačí říct něco jako Cotoje? Comášdělat? a už to zas nese. )

kachna_
E TO BLBÁ PITOMÁ HYSTERKA

ne.

je to NEJBLBĚJŠÍ, NEJVÍC PITOMÁ HYSTERKA SVĚTA A PŘILEHLÝHO OKOLÍ.

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:48
- Nahlásit

PetraK
no ale kdybys náhodou třeba chtěla.
Tak už nemusíš

nic nedostaneš

počki, co to je za blbost? Tady nerozhoduje vůbec co pes umí, neumí a jak to umí.
já sem to blbě napsala.. jsem myslela, jakože nejdřív ho chci naučit nonverbální povely a pak eventuelně zkusit ten klikr.. ale nevím, hošíčci tady s ním blbli, tak nevím, estli mě to nepokazili

no páč je naučenej na povel drž a pones. T
a není to vopčas na úkol wellfare? Jakože čokloid se přece hubou potí...?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:58
- Nahlásit

inu
nic nedostaneš

a já se na ty vánoce tak těšila

jsem myslela, jakože nejdřív ho chci naučit nonverbální povely a pak eventuelně zkusit ten klikr

jo v poho, já jen, že kolem klikru toho panuje zbytečně moc zamotanýho

a není to vopčas na úkol wellfare
neboj, rozhodně nenosí každej den něco deset kiláků. jen občas plast ke kontejneru, když přijedem na chalupu, tak pár věcí (vody, konzervy, pytlik s bramborama,cibulí a tak) z auta do chalupy a pak takovýhle krávovinky. Ale ono ho to bavčí. Má svůj úkol, je na to patřičně hrd. Počkej, zejtra vyhrábnu fotky a uvidíš. Nejradši nosí na chalupě konev na vodu k barelu. tam nabereme vodu a už mastí k záhonu, kde čeká, až začnu zalejvat a polovinu vody mi vychlemtá , drapne konev a mastí k barelu... nabereme..... vychlemtáá..... trvá mi to tím pádem asi tak 300x dýl než kdybych zalejvala sama

Prostě ho to baví. Ono psy povětšinou baví, když mají nějakej důležitej úkol . Třá v zavírání dvířek od kuchyńky je myslim dost přeborník. Kdyby tak poslouchal, jako ho baví zavírat dvířka a vyhazovat věci do koše, mám dokonalýho psa

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:02
- Nahlásit

PetraK
a já se na ty vánoce tak těšila

vodkdy čerti slaví křesťanskej svátek?

že kolem klikru toho panuje zbytečně moc zamotanýho

ne, nene, ale je mi jasný, že trochu toho nastudovat budu muset

. Ale ono ho to bavčí. Má svůj úkol, je na to patřičně hrd. P
Jo, jo, celej Mikouš

Počkej, zejtra vyhrábnu fotky a uvidíš.
vyhrab

Kdyby tak poslouchal, jako ho baví zavírat dvířka a vyhazovat věci do koše
tak a jsme zase f perdeli

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:11
- Nahlásit

inu

vodkdy čerti slaví křesťanskej svátek?
čék musí poznat protihráče, ne? a pak.... když z toho plynou výhody.... ale tak třá koledy máme takový netradiční.....

ale je mi jasný, že trochu toho nastudovat budu muset

základ je naprosto jednoduchej- naklikáváš čokla (na nějakou specialitku, co mu jindy nedáš,já začínala na piškotech, páč jsem si říkala, že mám žrouta, ale ... není to vono, je lepší, něco co máš jen ke klikru, ale to zatím nikde nepsali, to je moje osobní zkušenost), stejně jako nepíšou, že je dobrý naklikávat nejen doma v klidu, ale - stejně jako u cviku jako takového - naklikat pak i venku v klidu a pak v rušivým prostředí. Původně jsem to taky udělala jen doma, ale... zase, nebylo to vončo. Lepčí je to udělat stejně jako se cvikama... doma, venku v klidu a pak s elementama.) a pak až se čokl může přerazit, když klikneš, tak mu na nějaký jednoduchý věci ukážeš, jak a o čem klikr je. že když něco chce, že musí zapnout mozkovnu.

Jo, jo, celej Mikouš
no oni psi mají fakt rádi svoje úkoly, ostatně ve smečce má taky jakoby každej nějakej úkol za kterej nese zodpovědnost (když to vemu třeba na společnej lov) takže to není nic proti jejich přirozenosti

tak a jsme zase f perdeli
proč?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:23
- Nahlásit

PetraK
ale tak třá koledy máme takový netradiční.....

"Uřvaná noc, pekelná noc!
Nic nespí, všechno bdí!
Ráááááámštajn vyřvává:
Gib mir Benzin!
Jisker záplava
pekelný dým!"

Něco takovýho?

ení to vono, je lepší, něco co máš jen ke klikru,
to bude dost těžký najít Bo piškoty má normálně za odměnu a kuře je jen na přivolání... komerční vodměny ho moc neberou

díky za tipy, zní to bezva

no oni psi mají fakt rádi svoje úkoly,
Orisláfek si je zjevně vymejšlí sám

proč?
páč jsi mohla mít dokonalýho čokla, ale zase nic nebude

brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:25
- Nahlásit

Dobré ránko milé dámy
Rrrrrrrrrrůžový den

Dneska mi přiveze ségra Balinku na hlídání ...budu jí tu mít do pondělí. To jen abych z těch tří psů nevyšla

Janiii
z toho debilního zadávání dat mě chytly šlachy
ajajajaj chudáku, hlavně ať to brzy přejde

inu
dnešní roršašek, paní ouhylko
tak jsme se s cérkou shodly, že to je moc jednoduchý ...... oplodněný vajíčka

PetraK
soukolí času?
ehh

no to bohužel nepadá v úvahu
to snad ne?

budeš se asi divit,a le ani ne
se fakt divím

klidu, f klidu, klidně i jako přepadofka, ale pak dostanete enem ten čaj
a to co přivezu s sebou

dyby to aspoň tak byla pravda
a není snad?

jako duha, ¨jako duha , ale fakt diuný to bylo.
fakt divný

äle co hlavně že prst je celej a netuhne mi šíííje
tak ta by ti začala tuhnout až nejdřív za měsíc, ale spíš později

hm potíž, KDE je očkovák??
za vobrazem?

jééééééédnou??? jupijaééé
myslím, že jednou denně bohatě stačí nebo by si chtěla víckrát?

no ešče může bejt pod obojí, to je taky možnost
chudinka malá

drzá, drzá, až vyzývaná!!!
kdo? Ty? Tak to máš zase pravdu.... ty dneska ale perlíš, máš den pravdy, viď?

už máme rezervačku, díky.
šikovnáááá, pašáááák, dostane kokínko ( piškotek)

Fajka
mám já to ale doma blbku
má úžasný výraz

je to zrození života

Janiii
že se nám zas porvaly holčičky - Berni s Bárou
Báře je nějakých 2,5 roku, dospěla a bude si dovolovat
to budete mít o zábavu postaráno .... hlavně, že se jim nic nestalo

podle mě Bára je ve smečce doma pod Kimem, dospěla, tak to zkouší jinde - ale to u Berni teda neprojde
u nás "vládne" Aluška a i Brut se jí podřídil... zrovna tak Balinka, Angie a všichni další, kdo dorazí a jsou u nás

inu
Ty jo, já chtěla teda časem čoklůch dva, ale když to tak čtu, tak si to asi rozmyslím
ono to u všech není.... záleží hodně na povahách psů, na výchově a taky na tom, co máš za psy ( a teď nemyslím psa x fenu , ale plemena)

kachna_
BTW, jak to myslíte těmi psy? Jakože psi a děti hrající si na jedné ploše uvnitř domu? To bych maličko protestovala, neb ne všichni jsme na tohle zvyklí... "
hmm, ale to tak prostě je.... jsou lidi, kteří nepřijdou do styku se psama a mají prostě zábrany. Nemyslím, že by jsi měla být naštvaná... každý je jiný a má jiné zájmy, proirity a taky pohled na výchovu dětí

bože to sou blboňové! matinky co vychovávaj děti ve sterilní čistotě papaj jen nejdraží přesnídávečky a na sobě maj jen značkový hadry tyk tyhle typy fakt miluju
ale tak to ani nemusí být... vždyť ne každý musí být nadšený tím, že bude trávit čas se psama v jedné místnosti.
Nebyla bych tak kategorická

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:29
- Nahlásit

brut
tak jsme se s cérkou shodly, že to je moc jednoduchý ...... oplodněný vajíčka

cérka začíná bejt po mámě, có?

No, každopádně se to jmenuje mitoza

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:30
- Nahlásit

inu

"Uřvaná noc, pekelná noc!
Nic nespí, všechno bdí!
Ráááááámštajn vyřvává:
Gib mir Benzin!
Jisker záplava
pekelný dým!"

si u nás byla loni na vánočky ?

to bude dost těžký najít
když jsem to dopsala, tak sem si to říkala taky, páč při jeho stravovacích návycích.... no a třá játroví, už si zkoušela??

díky za tipy, zní to bezva
jo, je to bezva, zábava a cvičení v jednom, takový kidrvejce

Orisláfek si je zjevně vymejšlí sá
co třeba?Třá by se to dalo rozvinout

páč jsi mohla mít dokonalýho čokla, ale zase nic nebude

no jo no. Ale zase nemusim s každým papírem ke košu, stačí poslat čokla. a skříňky taky zavírat nemusim . Fčera jsem ho naučila (no naučila, to zní moc dokonavě, spíš učila), že nutně potřebuju aby mi pomohl s košem na špinavý prádlo . Teď jak je brzo tma a nemůžeme procházkovat, tak si tak hrajeme. Koš má sice naprosto ožužlaný uchadla, ale přitáhnul ho aji s prádlem přes celou předsíň do kópelky. Keců u toho jak palackej, že to je těžký, ale přitáhnul to.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:31
- Nahlásit

inu
Zase bych ale čekala, že pí kachna má kámoše pejskaře.. no, ale zjevně asik né.
já mám kámoše i mimo pejskaře a ne všichni z nich milují psy, prostě to tak je a já je beru

Nic si z toho nedělejte, pí kachno, já už za chvíli taky nikam nebudu moct, bo se všem v dosahu narodilo dítě a to je s Vořechem neslučitelný
, u nás tohle neplatí, ale je to taky tím, že já klidně půjdu ke kámošům bez psů, když vím, že jim z nějakého důvodu vaděj.... zrovna tak k nám choděj všichni, ale jen k někomu psy pouštím.
Žádný problém v tom nevidím a zatím se mi tenhle přístup osvědčil

brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:48
- Nahlásit

inu
tak nevím, Frojde
hezký sen.... tak bych řekla, že přesně odpovídá tvému duševnímu rozpoložení

kachna_
My už za sebou máme jeden víkend na chatě i s touhle holkou a jejím dítětem a všechno bylo v pohodě
asi z tvého úhlu pohledu.... třeba jí vadily chlupy na věcech nebo občasný olíznutí, špinavé tlapy ( pes přece nenosí boty a pak těma tlapama tlápe v obýváku) a může toho být víc, co ti ani nepřijde

PetraK
NÁŠ PTÁČEK JE PTAČÍ PROFESŮREK, EŠIVÁ PAK VÍTE, CO FČÉRA PRONESL ZA PROJEF??
Der, díí, das, rrrrrramštáááájn, rrrrrůžový den, Ešůůůůs, prrrrdelko

Vzala sem košik na houby, čoklovi řekla pones! a šli sme. Nikdo by mi nemoch říct ani slovo. Měl ten pes košik? měl. no. že byl na houby o tom se vyhláška už nezmiňuje.
blbáááááááááááááááááááá

kachna_
No fajn, ale my bez psů nejedem, takže si nás klidně škrtněte a máte to vyřešeno, míň lidí, míň psů a bude to snazší, než řešit číkoliv hysterickej záchvat, že se náš pes dovolil k někomu přiblížit a nedejbože ho i dotknout
si myslím, žs to napsala zbytečně ostře
Takže se pak nedivím její odpovědi ( i když máš pravdu, že je to krafka:smirk

brut
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:53
- Nahlásit

inu
cérka začíná bejt po mámě, có?
bude mít radost, až jí to přetlumočím

tak to jsem blíž než kdykoli dřív

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:00
- Nahlásit

brut
napsala,
Já jsem se strašně radovala, že naši psi se chovali vzorně (fakt chovali) a všichni se tvářili, že je vše v pohodě, a ostatní byli tolerantní.
A pak tohle, on to byl takovej ten vztek z lítosti, proč že by to nešlo, zkombinovanej se špatnou náladou, kdy jsem nenašla jiný slova, mimochodem jsem se za to už omluvila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:16
- Nahlásit

brut

hele, dyš já jí chápu ale. Vono je to taky asi o tom, že se dřív znali s jejím manželem a to bylo všechno v cajku a tetkon sou díky manželce tak trochu jiný možnostě. Mi by taky vadilo, kdyby mi takhle někdo hezky napsal Vona to totiž asi ani tak neni kámoška, jako přikámoška- neboli patří k tomu manželovi.
ale tohle měla být společná akce všech - ono kam by asi tak kachna and comp. ty čokly šécky daly? když su kámoš, tak beru toho kámoša aji s tim co k němu patří. Byla u mě tehdá kámoška s dítítkem - takovým tak trošku rozcapencem, takže jsem malýmu dítítku vysvětlila, že určitý věci na mýho psa zkoušet nebude a následně jsem psa odvelela do klidu, protože tohle dítítko není vhodné (ač sami doma psa mají )k cizím psům. No ale přeci příště kámošce neřeknu, hele jo přijeď, ale dítítko nechej doma .

otázka taky je na čím území ten společný víkend měl proběhnout. ale ono je to všechno o tom, že ona právě kámoška není, že je právě ta přikámoška.

Der, díí, das,

růžovýho nic, ale tu němčinu a štajny si trefila dost, páč to nebylo JÁÁÁ, jako já=osobní zájmeno, ale JÁÁÁÁÁ jako germánský souhlas, neboli parodoval Brtnika, který dokonale imituje Tilldu

blbáááááááááááááááááááá

nene, inteligentní, páč sem naprosto dodržela zákony . Pravda s trochou obkličky, ale dodržela

ehh

no jo, soukolí času no.

to snad ne?
no jo to snad jo

se fakt divím
halt každej neni magor jako někdo, že jo

a to co přivezu s sebou
tak teda asi nepeču, páč to by v porovnání s tebou byl dost propadák
mohla bych udělat ale ten..... pribiňáček

a není snad?
musim tě zklamat, neni

fakt divný
no hlavně, že prst sedí.

tak ta by ti začala tuhnout až nejdřív za měsíc, ale spíš později

kecáš??

za vobrazem?

blbá, moc a nejvíc

víckrát

ne rozhodně ne, probůůůůch nadbůůůch.

kdo? Ty?
nikolivěk, vy pani

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:20
- Nahlásit

PetraK
i u nás byla loni na vánočky ?

sem to slyšela až do Vanglu

no a třá játroví, už si zkoušela??

játrový co?

co třeba?
třeba sem mu, holomkovi, koupila hovězí ucho. Je větší než vepřový a stojí jen o pár kaček víc. Dala jsem to i se sáčkem do chodby, že to dostane, až sežere snídani a jdu datlit do komplu. Najednou uslyším takovej divnej zvuk, jakože něco spadlo. Tak se votočím a hádej co.. ta mrcha chlupatá si táhla sáček i s uchem do pelechu, ale protože mu to vyklouzlo z huby, tak byl odhalen

A pak taky děsně rád hopsá, takže jsem přemejšlela o agi, ale na to nejdřív musím nechat vyšetřit haksny....

Keců u toho jak palackej, že to je těžký, ale přitáhnul to.
dobrýýý!

brut
já mám kámoše i mimo pejskaře a ne všichni z nich milují psy, prostě to tak je a já je beru

však já to tak taky beru. Chápu pí hysterku i pí kachnu. A svýho čokla nikomu nevnucuju

u nás tohle neplatí, ale je to taky tím, že já klidně půjdu ke kámošům bez psů, když vím, že jim z nějakého důvodu vaděj....
to ja, ale dyš se de ven, do přírody, tak je mě líto nevzít čoklůch.. do kavárny ho tahat nebudu Domácí návštěvy se u nás nenosí
Jinak z toho důvodu jsem Orislafíkovi ještě nezrušila "ohrádku": aby byl kam zavřít, kdyby přišel někdo, kdo nemusí čokle.

.. tak bych řekla, že přesně odpovídá tvému duševnímu rozpoložení
Co tím chceš říct? že mám rozpoložení jako zmutovanej králík?

bude mít radost, až jí to přetlumočím
je vlastní, holt

tak to jsem blíž než kdykoli dřív
nebuj, roršašků bude eště kila

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:23
- Nahlásit

Děcka, nemáte někdo šajna, kde vzít font, kterej by se podobal škodováckýmu Octavia slx tdi?
Jde mi hlavně o to slx tdi. Nějaký fonty podobný jsem sice našla, ale jsou placený a navíc v doláčích

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

PetraK
hele, dyš já jí chápu ale. Vono je to taky asi o tom, že se dřív znali s jejím manželem a to bylo všechno v cajku a tetkon sou díky manželce tak trochu jiný možnostě. Mi by taky vadilo, kdyby mi takhle někdo hezky napsal Vona to totiž asi ani tak neni kámoška, jako přikámoška- neboli patří k tomu manželovi.
ale tohle měla být společná akce všech - ono kam by asi tak kachna and comp. ty čokly šécky daly? když su kámoš, tak beru toho kámoša aji s tim co k němu patří. Byla u mě tehdá kámoška s dítítkem - takovým tak trošku rozcapencem, takže jsem malýmu dítítku vysvětlila, že určitý věci na mýho psa zkoušet nebude a následně jsem psa odvelela do klidu, protože tohle dítítko není vhodné (ač sami doma psa mají )k cizím psům. No ale přeci příště kámošce neřeknu, hele jo přijeď, ale dítítko nechej doma .

pravdu díš předcedo!!!!

inu
co to je ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:24
- Nahlásit

inu
kde vzít font,

a nekrást??? to nevim. Já prostě kradu

ale jinak vůbec nevim vo čem mluvíš

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:25
- Nahlásit

inu
nemáte někdo šajna
štajna???? no tak to snad jedině Ešuska

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:29
- Nahlásit

inu

sem to slyšela až do Vanglu

aha, no rolničky rolničky a hvjééézdičky umí každej, dešto FojrFraj se line mezi spálenou půrpůrou jen vod nás plus ešče ukrutný nadávání, dyš mi to nejde uhasit

játrový

vezmeš pytlik kuřecích zmražených jater - necháš rozmrznout, hodíš do robota, uděláš bzzzzzzzzm, přihodíš dvě vejce celý, uděláš bzzzzzzzzzzzz, přisýpneš majoránku, vhodíš nasekanej česnej, děláš bzzzzzzzzzzzm a při tom bzzzzzzzzzzzzzm přisejpáš celej pytlik ovesnejch vloček. pak to rozmatláš po plechu (lze vyložit papírem na pečení) a dáš na chvílu do trouby. a máš relativně zdravý - neboli neprůmyslový - pamlsky, který psi zbožňujou. I cizí

ta mrcha chlupatá si táhla sáček i s

no vida ho davida, jak je čikovnej
no tu aginu- já bych to s tím vyšetření nožek, pokud to nechceš dělat vyloženě závodně asi nepřeháněla, šak je to normoš pohyb, jedno jesli hopsá v lese přes klády a nebo na hřišti přes překážky, ne?

Fajka
pravdu díš předcedo!!!!

to si dám do zlatejch desek.
až nějaký budu mít

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:29 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fajka

co to je ?

URL

PetraK
Já prostě kradu
Já taky, ale todle nejde

ale jinak vůbec nevim vo čem mluvíš
vo tomhle:

Potřála bych vědět a vlastnit fonty, kterejma je to napsaný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:31
- Nahlásit

Fajka

štajna???? no tak to snad jedině Ešuska

já to četla taky
no ale bohužel, bohužel nemám. A dybych měla,tak... NEDÁM!

inu
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:32
- Nahlásit

PetraK
ezmeš pytlik kuřecích zmražených jater - necháš rozmrznout, hodíš do robota

to neklapne, přecedo, nemám robot

já bych to s tím vyšetření nožek, pokud to nechceš dělat vyloženě závodně asi nepřeháněla,
jsem ukazovala ty jeho haksničky vetoj-ortopedoj a on naznal, že by se to radši udělat mělo, bo má tak extrémně křivý hnáty, že by mohl mít DLK. Neříkám, že mu zatrhnu pohyb, ale radši bych chtěla vědět, na čem jsme

<< 1 ... 891 . 892 . 893 . 894 . 895 . 896 . 897 . 898 . 899 . 900 . 901 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání