| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
kachna_
napsala,
Já jsem se strašně radovala, že naši psi se chovali vzorně (fakt chovali) a všichni se tvářili, že je vše v pohodě, a ostatní byli tolerantní.
já tě chápu, jen pro příště je to asi poučení, že raději neodepisovat hned, ale až se vydejcháš ( mimochodem, ona by si zřejmě důvod našla i později )
A pak tohle, on to byl takovej ten vztek z lítosti, proč že by to nešlo, zkombinovanej se špatnou náladou, kdy jsem nenašla jiný slova, mimochodem jsem se za to už omluvila.
fakt ti rozumím ...a jak reagovala na omluvu? ( sem fakt zvědavá, protože si myslím, že to nic nezmění a ona bude stejně hledat výmluvy a výmysly)
PetraK
hele, dyš já jí chápu ale
já kachýnku taky chápu, ale přiznám se, že někdo mi napsat něco takovým způsobem, když jsem tak trochu na vážkách ( což mi z té první zprávy přišlo), tak to zaříznu též.... s některýma lidma je potřeba jednat v klidu a ne ve vzteku ( což dozajista znáš )
Vona to totiž asi ani tak neni kámoška, jako přikámoška- neboli patří k tomu manželovi.
já bych neřešila jestli je to kámoška či přikámoška.... prostě každej může mít jinej názor a měl by se respektovat.... jestli ho chci změnit, tak nejednám bezhlavě, ale promyšleně ( a v duchu nadávám, jaká je to korunovaná kráva...)
ale tohle měla být společná akce všech - ono kam by asi tak kachna and comp. ty čokly šécky daly? když su kámoš, tak beru toho kámoša aji s tim co k němu patří.
samozřejmě tomu rozumím, ale stále si myslím, že se dá jednat víc v klidu a pak se vyřeší víc věcí...tohle bylo podle mě zbytečně ostré a nedalo se pak čekat nic jiného než ještě zbytečněji ostrá a hnusná odpověď
Jenže ne každý můj kámoš musí být nadšený z mých čoklů a tak se snažím s nima domluvit na nějakých pravidlech a vzájemných ústupcích...
otázka taky je na čím území ten společný víkend měl proběhnout. ale ono je to všechno o tom, že ona právě kámoška není, že je právě ta přikámoška.
já bych fakt neřekla, že to závisí na kámošce nebo přikámošce, ale na obyčejné domluvě v klidném stylu
růžovýho nic, ale tu němčinu a štajny si trefila dost, páč to nebylo JÁÁÁ, jako já=osobní zájmeno, ale JÁÁÁÁÁ jako germánský souhlas, neboli parodoval Brtnika, který dokonale imituje Tilldu
prdlej pták k prdlý Ešusce..to sedí
nene, inteligentní, páč sem naprosto dodržela zákony . Pravda s trochou obkličky, ale dodržela
no šak, sem se tu málem zadusila čajíkem, tak si blbááááááááá
no jo, soukolí času no
a co ty předtím?
no jo to snad jo
no hlavně, že prst sedí
a ještě to bolí?
kecáš??
ty si nikdy neslyšela nic o tetanu? Tady máš alespoň něco
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tetanus
blbá, moc a nejvíc
a koukala si se?
ne rozhodně ne, probůůůůch nadbůůůch.
si snad psíček?
nikolivěk, vy pani
jááá? Já nic, jáá muzikant, ale vy paní, vy jse ta, které se to týká
inu
však já to tak taky beru. Chápu pí hysterku i pí kachnu. A svýho čokla nikomu nevnucuju
sem si představila, jak vezmeš Orisláfka do náruče a někomu ho cpeš do rukou ...dneska mám den, plný představ a ne každá je úplně normální
to ja, ale dyš se de ven, do přírody, tak je mě líto nevzít čoklůch..
to je mi taky líto, ale i to udělám, pokud jdu ven s kámošema, kteří psy nemusej, se holt přizpůsobím a totéž pak očekávám od nich ( když dorazí k nám, že holt projdou do baráku, kde psi nebývají)
do kavárny ho tahat nebudu Domácí návštěvy se u nás nenosí
do kavárny nechodím ( a když tak dvakrát do roka) a domácí návštěvy se u nás občas objeví a já tayk někam jdu
Co tím chceš říct? že mám rozpoložení jako zmutovanej králík?
ne, chci říct, že se motáš v začarovaným kruhu a nevíš, jak z něj ven
je vlastní, holt
aby nebyla
nebuj, roršašků bude eště kila
huráááááááááááááááááááá
kde vzít font, kterej by se podobal škodováckýmu Octavia slx tdi?
co to jééé?
vo tomhle:
tak to vůbec netuším
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:59
- Nahlásit
inu
jsem ukazovala ty jeho haksničky vetoj-ortopedoj a on naznal, že by se to radši udělat mělo, bo má tak extrémně křivý hnáty, že by mohl mít DLK. Neříkám, že mu zatrhnu pohyb, ale radši bych chtěla vědět, na čem jsme
a co s tím pak budeš dělat? Podle toho, co sem kde četla, tak jsou dost rozporuplný názory na další postup, když už víš, že Dlk psék má.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:17
- Nahlásit
inu
to neklapne, přecedo, nemám robot
a mlejnek na maso máš?
tam by to taky asi šlo
že by mohl mít DLK. Neříkám, že mu zatrhnu pohyb, ale radši bych chtěla vědět, na čem jsme
hele ale... ale co pak? Když to budeš vědět tak.... spešl ty si myslim, právě budeš mít jednak o starost víc, druhak to budeš řešit. A můj osobní názor lajky u tohodle je, že právě nasvalenej pohybovej aparát je to nejlepší řešení. Nebuď vědec, někdy je lepší nevědět. Radši udělat psovi bohatší i když o něco málo možná kratší život, než stoletý povalovaní na gauči (když to vezmu z extrému do extrému). Já bych dávala nějakou kloubní výživu to jo, ale asi bych nepátrala a psa nasvalovala.
mitoza je nuda teda....Mitóza sama může sloužit jak k budování mnohobuněčného organismu, tak k tzv. nepohlavnímu rozmnožování
brut
a ne ve vzteku ( což dozajista znáš
no nevim, já prostě ... tohle je útok, a u některejch lidijů kašlu na taktizování.
prostě každej může mít jinej názor a měl by se respektovat....
hm, no to stejný ale můžeme převést pak na druhou stranu směrem ke kachně, kdy ona osoba měla respektovat jí, zvlášť, když jí nikdo nijak neprudil.
že se dá jednat víc v klidu a pak se vyřeší víc věcí.
nedá, nedá, s krávou nedá.
ale na obyčejné domluvě v klidném stylu
vona byla za prudimíru ale první!! Mohla Kachně zavolat a říct, hele čéče, blablabla - ono přeci jen mluvou se to vyřeší jaksi jinak, než takovýmdle cancem po emilu nebo po čem. Ne, zahájila vona, nedivim se kachně, smetla bych jí taky ze stolu. V určitejch momentech kašlu na taktiku.
prdlej pták k prdlý Ešusce..to sedí
no zcela náhodou se mu to hošikovi povedlo pěkně sestavit dohromady a ještě to narvat do dobrý situace
tak si blbááááááááá
škoda, že sem ho fakt nepotkala. Kdybych nebyla srab, šli jsme se takhle s hošikem projít kolem , když měli hon
a co ty předtím?
sem nestihla.
a ještě to bolí?
ne uš gůt právě , ale.... trochek se to bojim rozbalit, páč to bude hnusný. pokud teda nejsem mimozemšťan a uš sem nesrostla, což je taky asi možný
ty si nikdy neslyšela nic o tetanu
nemoce nemám rádo, lékaře nemám rádo, takže ne. ne a ne.
a koukala si se
ne, až zas budem někdy utírat prach, blížej se vánoce, tak asi brzo
si snad psíček?
no můžem se ho zeptat, čék nikdá neví, esli to píše sám a nebo von. Už mě takhle několikrát pozlobil, dareba jeden
Já nic, jáá muzikant,
no ty určitě, ty která dyš začneš zpívat, vyrážej mrtvoly z hrobůch
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:17
- Nahlásit
brut
..dneska mám den, plný představ a ne každá je úplně normální
jenom dneska?
ne, chci říct, že se motáš v začarovaným kruhu a nevíš, jak z něj ve
a jak to souvisí s rybama, kbelíkem, králíkárnou, bobkama a slámou?
co to jééé?
Font = písmo. Times New Roman je třeba font
a co s tím pak budeš dělat? Podle toho, co sem kde četla, tak jsou dost rozporuplný názory na další postup, když už víš, že Dlk psék má.....
Celkem nic. Řezat ho nenechám, ale budu třá vědět, že ho nemám přetěžovat. Nevím, možná su blp, ale není lepčí prevence než potom nějaký nevratný změny nebo co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:20
- Nahlásit
inu
není lepčí prevence než potom nějaký nevratný změny nebo co?
co tady chceš za prevenci?? Neni. Jen ten pohyb právě. Podívej se na pigie s fundlákem, ten má tuším rozhozený šécko co jde a na dost velkej stupeň.... a?? No dělaj vodní záchranařinu, čokl výletí..... no myslím, že jakmile to člověk ví, bude mít podvědomou tencenci ho brzdit. Což myslím, fakt není dobrá varianta.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:39
- Nahlásit
PetraK
a mlejnek na maso máš?
tam by to taky asi šlo
Nééééé, ani ten né
. A můj osobní názor lajky u tohodle je, že právě nasvalenej pohybovej aparát je to nejlepší řešení. Nebuď vědec, někdy je lepší nevědět. Radši udělat psovi bohatší i když o něco málo možná kratší život, než stoletý povalovaní na gauči (když to vezmu z extrému do extrému). Já bych dávala nějakou kloubní výživu to jo, ale asi bych nepátrala a psa nasvalovala.
Asi to bude znít hnusně, ale já už jsem ohledně Sláfčina zdraví paranoidní. Bojím se, že když to NEBUDU vědět, tak jednoho krásnýho dne mě čokl, nejlépe ještě v mladém věku začne kulhat. Pak stejně bude muset na RTG a bude se to muset nějak řešit. Takže radši bych to VĚDĚLA s tím, že bych pak čokla nepřetěžovala, aby zůstal po svejch pohyblivej co nejdýl.
Stejnak na to teď nejsou prachy... ani na Alavis ne
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:43
- Nahlásit
já vlastně nechávala dělat rengen kyčlí a loktů abych Fáju nadměrně nezatěžovala sportem v případě že by měla nějakej problém pohybovýho aparátu... ale bylo to taky kůli tomu že nám jednou debilně spadla ze skály tak pro sicher abych věděla co a jak...
tenhle a minulej tejden ..už mě naprosto čtvou dojčlandi, oni jako nebudou posílat nabídky, nebudou potvrzovat vobjednáfky, nebudou ani vodpovídat..bože už mě zase točej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:54
- Nahlásit
Fajka
á vlastně nechávala dělat rengen kyčlí a loktů abych Fáju nadměrně nezatěžovala sportem v případě že by měla nějakej problém pohybovýho aparátu..
tahle nějak jsem to myslela.. plus sice nespadl, ale ty haksny má dost křivý.
Navíc vy jste to nechávali taky kvůlivá bonitaci
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:02
- Nahlásit
inu
Navíc vy jste to nechávali taky kvůlivá bonitaci
nee já chtěla opravdu odbornej snímek jak na tom s těma kloubama je a proto jsme si zaplatila vlastně pro mě tenkrát drahý zbytečný posouzení odborníkem v domnění že je to jen a jen pro mojí potřebu...že sem to pak o skoro 2 roky pozdějš použila k bonitaci je věc druhá ,. já uchovnovat neplánovala původně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
Fajka
á uchovnovat neplánovala původně
tak to pardón, já myslela, že jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:11
- Nahlásit
inu
tak to pardón, já myslela, že jo
v poho pani
já taky chtěla vědět jak na tom je abych jí případným sportem neublížila a nebo abych věděla kolik jí můžu naložit aby to bylo ještě únosné a taky když po dvou kilákách odmítá v chůzi pokračovat abych věděla že je prostě líná a nechce se jí a né že je nemocná a nemůže
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:13
- Nahlásit
Fajka
á taky chtěla vědět jak na tom je abych jí případným sportem neublížila a nebo abych věděla kolik jí můžu naložit aby to bylo ještě únosné
tak jsem to taky myslela, ale tadydlec pani si myslí, že je to kráfofina.. tak zase nevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:15
- Nahlásit
inu
Nééééé, ani ten né
a takový to tyčový udělátko míchací?
no a nebo až budeš náfštěvou doma , tak tam,je to otázka pěti minut výroby srajdovitý hmoté a tak 15 min. pečení. pak fertich
ale já už jsem ohledně Sláfčina zdraví paranoidní
ale jo chápu. Jen - jestli má kulhat, bude kulhat i bez roentgénových paprskůch, ale bez pozorování, omezování. Co k tomu přistoupit spíš tak - jo dobrý, můžou tam být nějaký potíže, takže preventivně přidáme dostatek vhodného pohybu /nejlépe plavčo, až se nám hošik rozplave/, kloubní výživu a je to. Opravdu šetření podle toho co píšou lidijové se psem který ty potíže má, není nej řešení- Wamijofka má čoklidu která by měla být na invalidním vozíku a není-přitom jí teda zrovinka nešetří, jak jsem pochopila
nepřetěžovala, aby zůstal po svejch pohyblivej co nejdýl.
no ona je právě otázka, jak k tomu nepřetěžovala pak čék přistoupí. právě.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:16
- Nahlásit
inu
ale tadydlec pani si myslí, že je to kráfofina.. tak zase nevím
jako Ešuska jo? já to nestíhám dočítat musším na počtu :-/ ale sme zase u toho paní...ste nerzohodná ......tak bud něco chci a nebo nevím... já věděla přesně a nebo si nechám říct názor od vícero lidí..zamyslím se (teda já néé já nemám čím ) a pak se rozhodnu podle toho co je mě nejbližší třá má Ešuska prafdu třá je někdy lepčí nevědět. ale je fakt že já preferuju aktivní a možná tím pádem trošku kratší život je lepší než dlouhej nudnej bez náplně ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
Fajka
enhle a minulej tejden ..už mě naprosto čtvou dojčlandi, oni jako nebudou posílat nabídky, nebudou potvrzovat vobjednáfky, nebudou ani vodpovídat..bože už mě zase točej
nemaj svátku?
inu
Fajka
á taky chtěla vědět jak na tom je abych jí případným sportem neublížila a nebo abych věděla kolik jí můžu naložit aby to bylo ještě únosné
no otázka je, jak vidí inu to případný sportování právě - to jednak. Druhak se tam u ní trochu právě bojím toho, že zpanikaří a pošoupne to třá do extréma. Nevím, já bych to viděla tak - chceš hopikat Orisláfko? Hopikej- kor když je to rekreačně. Hodně plavej, volně cválej.
taky když po dvou kilákách odmítá v chůzi pokračovat abych věděla že je prostě líná a nechce se jí a né že je nemocná a nemůže
jo todle jo, to chápu. Já tohle neznám, takže tahle varianta mi nenapadla, je fakt, že když má čék čokla táhnout v pozici ležícího střelce na vodítku, tak chce vědět proč, to bych se taky bála, esli je všecko v pořádku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:21
- Nahlásit
Fajka
ale je fakt že já preferuju aktivní a možná tím pádem trošku kratší život je lepší než dlouhej nudnej bez náplně ...
no tohle tvrdim taky! Jenže se bojim, že když by to imunita věděla,že něco neni v cajku, tak todle neudělá.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:31
- Nahlásit
PetraK
a takový to tyčový udělátko míchací?
vůbec nic
ybu /nejlépe plavčo, až se nám hošik rozplave/,
dostat Ořecha do vody, to snad radši skočí pod vlak. Nenávidí vodu
Fajka
ale sme zase u toho paní...ste nerzohodná ....
To jsem furt Nenávidím to!!!! ale nemůžu si pomoct..
PetraK
Druhak se tam u ní trochu právě bojím toho, že zpanikaří a pošoupne to třá do extréma.
kam jako????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:38
- Nahlásit
inu
vůbec nic
no tak musíte halt buď doma u rodičůch anebo nasrat Kuboj tak, že dyš mu dáte to ruky měchačku, tak to umíchá na tu srajdu
dostat Ořecha do vody
a dyk už v ní jednou letos byl
kam jako????
že ho budete šetřit moc
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:40
- Nahlásit
PetraK
anebo nasrat Kuboj tak, že dyš mu dáte to ruky měchačku, tak to umíchá na tu srajdu
ty voe, víš, jakej je porod překecat ho, ať umejchá těsto na buchétku? On to dělá pomalu a vopatrně, aby se nezaliskal a nezaliskal všechno okolo, ale pak to taky trvá sto let
a dyk už v ní jednou letos byl
po kotníčky..
že ho budete šetřit moc
proč myslíš? NEzapomínej, že si píšeš s 3/3 dysplaskou obou patel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:44
- Nahlásit
inu
On to dělá pomalu a vopatrně, aby se nezaliskal a nezaliskal všechno okolo, ale pak to taky trvá sto let
jehehééé to mi připomnělo... návštěva... moc věcí musim udělat najednou... do toho vařim...."Brtniku, nastrouhej mi prosim Tě rychle hohem tady ten kus sejra!"...... a co bylo? No bylo, von to strouhal tak precizně a tim pádem pomalu, že mě , ty brďo málem fláklo za běhu!!!! Tak pomalu!! Nedovedu si představit, kdybych mu řekla, nastrouhej to pomalu, co by dělal? Strouhal ešče tetkon??? heh, to musí vodsejpat, vodsejpat, aby v tý kůchni čék nezdechnul!
po kotníčky..
no vida, tak příští rok to bude v cajku.
NEzapomínej, že si píšeš s 3/3 dysplaskou obou patel
no ano, ale něco jinýho je tvůj přístup k sobě a něco jinýho k němu. Si myslim????? co????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:45
- Nahlásit
PetraK
heh, to musí vodsejpat, vodsejpat, aby v tý kůchni čék nezdechnul!
ani nemluf.. přitom nikdo neudělá tak dobrý těsto jako chlap, bo voni maj ty svaly
no vida, tak příští rok to bude v cajku.
nevěřím, fakt ne, von vodu nesnáší a neumím si představit, co by to změnilo
Si myslim????? co????
jo, na sebe seru víc, to máš pravdu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:50
- Nahlásit
PetraK
no nevim, já prostě ... tohle je útok, a u některejch lidijů kašlu na taktizování
a kde je ten útok? Já ho tam totiž nevidím....alespoň v tom prvním příspěvku, tam vidím jen krafku, která holt chce mít dítě zabalené do vatičky, aby náhodou nepřišlo do styku s těma hnusnýma, chlupatýma obludama...ale útok to teda není
hm, no to stejný ale můžeme převést pak na druhou stranu směrem ke kachně, kdy ona osoba měla respektovat jí, zvlášť, když jí nikdo nijak neprudil.
a jak víš, že jí nidko neprudil? Třeba jí stačilo to, že Cir jí olíznul Honzíka....každej jsme jinej, máme to nastavený jinak a to co komu nevadí, tak může vadit druhýmu...
nedá, nedá, s krávou nedá.
ale dá, protože jinak si zavřeš cestu k rozumné domluvě
vona byla za prudimíru ale první!!
tím, že napsala, že se jí nezdá, že by psi měli být v jedné místnosti s dětma? Ale to je přece její právo na názor
Mohla Kachně zavolat a říct, hele čéče, blablabla - ono přeci jen mluvou se to vyřeší jaksi jinak, než takovýmdle cancem po emilu nebo po čem.
to mohal, ale víš, jak se spolu všichni domlouvají? Já bych to nehrotila.... prostě bych brala to, že jsou krafky a krávy, holky a kamrádky a podle toho bych milostivou zařadila a příště počítala s její blbostí a sebestředným pohledem nebo bych vše vyřizovala přímo s kámošem a ne s ní..
no zcela náhodou se mu to hošikovi povedlo pěkně sestavit dohromady a ještě to narvat do dobrý situace
šikovnej pták
škoda, že sem ho fakt nepotkala. Kdybych nebyla srab, šli jsme se takhle s hošikem projít kolem , když měli hon
by to v tu chvíli chtělo mít s sebou skrytou kameru a v záloze nějakýho pořádnýho kutrůristu, aby si nedostala broky do gatí
sem nestihla.
tak se jukni a zpětně dopiš
ne uš gůt právě
aspoň že tak
trochek se to bojim rozbalit, páč to bude hnusný. pokud teda nejsem mimozemšťan a uš sem nesrostla, což je taky asi možný
asi to moc pěknej pohled nebude
nemoce nemám rádo, lékaře nemám rádo, takže ne. ne a ne.
tak se jukni do odkazu..
ne, až zas budem někdy utírat prach, blížej se vánoce, tak asi brzo
no můžem se ho zeptat, čék nikdá neví, esli to píše sám a nebo von. Už mě takhle několikrát pozlobil, dareba jeden
takže si i psíček? To bude mít Biluška radost
no ty určitě, ty která dyš začneš zpívat, vyrážej mrtvoly z hrobůch
ty si mě někdy slyšela zpívat?
inu
jenom dneska?
dneska obzvlášť
a jak to souvisí s rybama, kbelíkem, králíkárnou, bobkama a slámou?
si si našla odpovědi ve snáři, přeci
Font = písmo. Times New Roman je třeba font
ahááá, na můj starší ročník musíš mluvit polopaticky
Celkem nic. Řezat ho nenechám, ale budu třá vědět, že ho nemám přetěžovat. Nevím, možná su blp, ale není lepčí prevence než potom nějaký nevratný změny nebo co?
takže by si ho nechala raději ležet na gauči?
Myslím, že by jsi nad tím něeměla moc hloubat, dej mu chondra, nasval ho a udržuj ho v tom, když ho nechceš nechat operovat...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:55
- Nahlásit
brut
si si našla odpovědi ve snáři, přeci
oscilujou mezi štěstím a průserem, takže se vlastně anulují
na můj starší ročník
najednou
takže by si ho nechala raději ležet na gauči?
říká kdo?
nasval ho
jak????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 14:59
- Nahlásit
inu
Asi to bude znít hnusně, ale já už jsem ohledně Sláfčina zdraví paranoidní. Bojím se, že když to NEBUDU vědět, tak jednoho krásnýho dne mě čokl, nejlépe ještě v mladém věku začne kulhat. Pak stejně bude muset na RTG a bude se to muset nějak řešit. Takže radši bych to VĚDĚLA s tím, že bych pak čokla nepřetěžovala, aby zůstal po svejch pohyblivej co nejdýl.
tohle je přesně to, co ten tvůj čoklík nepotřebuje .... potřebuje mít paničku, která ho podrží ve chvíli, kdy mu bude ouvej a ne která hledá, kde mu co může bejt....navíc, pokud ho začneš omezovat na pohybu, tak mu ublížíš a skončí dřív než si myslíš pod kudlou nebo pod zemí
Jinak souhlasím s Ešuskou, že wamiovka má čubinu, která už vlastně chodit neměla a díky nasvalení a dostatečnýmu odpočinku holčina chodí a občas i tahá kárku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:04
- Nahlásit
brut
tohle je přesně to, co ten tvůj čoklík nepotřebuje
dámy. Tak jako já vím, že jsem kráva. Vím, že vo životě vím hovno, ale i moje krafství je omezený!
Kde jste hergot přišly na to, že kdybych věděla, že můj čokl má DLK, že bych ho navždy zavřela do klece?
Nebo jak jinak vám mám říct, že mi jde JEN o to, vědět, zda je rozumný chodit s čoklem, kterej má hnáty jak smrtka na treky o délce 40 kilometrů a vejš, brát ho na horský tůry, dělat agi a podobně????.
Není to náhodou tak, že dysplastickými čoklovi jsou vhodnější častější a kratší procházky než velká nárazová zátěž????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:06
- Nahlásit
inu
oscilujou mezi štěstím a průserem, takže se vlastně anulují
stále nic nového pod sluncem ... jinak sůvička má zalepený očička a čeká, až se rozlepěj ( nejde mi e-mail a nevím proč :mad
najednou
jak najednou? To tu hlásím furt, že sem stará ajk metuzalém
říká kdo?
já i Ešuska, páč by si se bála, abys mu neublížila ještě víc ...a hnala bys to do extrému
jak????
procházky, běh, plavání ( což u vás nehrozí), cvičení, tahání třá zapřažené inuitky do kopců atd.
Nemám Bruta zrentgenovanýho a ni když mi začal kulhat sem to nedělala.... dala sem mu chondra, přidala na chvíli klid a pak opět zápřah. Nechci vědět, jestli má kyčle a lokty v pérdeli jako někteří jeho sourozenci či poloviční sourozenci. Dokud bude moct, tak bude dělat to, co ho baví a to i za cenu, že mu život zkrátím.
Al stále na rtg nebyla, i když díky bonitaci by měla už být...a taky dělá vše, co jí baví a pokud se rozhodnu, že jí uchovňovat nebudu, tak žádný rtg nebude, ani informativní, kterej po mě chce chovatelka...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:08
- Nahlásit
brut
.a hnala bys to do extrému
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:15
- Nahlásit
inu
Kde jste hergot přišly na to, že kdybych věděla, že můj čokl má DLK, že bych ho navždy zavřela do klece?
Kde? Tam kde to určitě víš.... moc přemýšlíš a řešíš to, co nemusíš , tak tam, holka zlatá
že mi jde JEN o to, vědět, zda je rozumný chodit s čoklem, kterej má hnáty jak smrtka na treky o délce 40 kilometrů a vejš, brát ho na horský tůry, dělat agi a podobně????.
podívej, tak to vyzkoušej...pokud mu to dělat dobře nebude (a to poznáš), tak to dělat nebudeš, pokud mu to vadit nebude, tak budete pokračovat...proč hned nechat psa uspávat a rentgenovat?
Není to náhodou tak, že dysplastickými čoklovi jsou vhodnější častější a kratší procházky než velká nárazová zátěž????
a to si četla kde?
Pokud vím, tak všichni, co tu na foru mají displazkovýho čokla, tak s ním dělají kde co a bez nějakýho omezení ( pokud teda nevidí, že pes má blbej den a pajdá). Myslíš, že by Banuška od wami ještě chodila, kdyby nebyla dostatečně nasvalená? Nechala jí tahat ve dvojce s Lumpem na kolobce, na káře atd. Vždyť, co by z toho života pes měl, kdyby nemohl dělat to, co má nejraději...
Převedla si to na sebe...tak tentokrát já... kdybych dala na to, co mi od dospělosti říkají doktoři( a nejen oni), tak na tom vozíku už sedím, ale díky tomu, že chodím, dělám vše bez většího omezení ( samozřejmě s přizpůsobením k momentálnímu stavu), tak stále ještě chodím a to i bez berlí ( sice jen doma nebo v místnostech, popř, tam kde to znám, ale chodím!! ). Kdybych měla být zavřená nebo být omezená, tka se zblázním a nikdy bych nemohla říct, že jsem prožila plnohodnotný život...což je staejný i u psa. Sice raději kratší život, ale pln toho, co má rád, než dlouhý a omezený
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:17
- Nahlásit
inu
nešil ( hezkej obrázek) .... chtěla si názor, tak ho tu máš... stejně je to na tobě a ty se musíš rozhodnout co a jak
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 15:17
- Nahlásit
brut
Kde? Tam kde to určitě víš.... moc přemýšlíš a řešíš to, co nemusíš
Takže jen proto mě hodláte až do konce mých dnů soudit podle stejný šablony? A to jsem si myslela, že jediná nedospělá jsem tu já
|