Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:47
- Nahlásit

brut
můj chlap taky nemluví...ale mluví očima, tělem.

můj nemluví ani tím. Můj se šprajcne. Nasadí kamenej ksicht a pod něj schová úplně všechno.

tohle je spíš o tom, že on ty věci nevidí a nechápe, co ty vidíš špatnýho. Z jeho strany žádný problémy tak, aby se musely hrotit, řešit atd nejsou.

ano, teďka jsi to myslím, vystihla...

Zeptala bych se ho, jestli mu takto nastavený vztah vyhovuje, jestli mu něco nechybí a že by bylo potřeba do vašeho vztahu investovat víc citů a pochopení.

Tuhle odpověď už znám: nevyhovuje mu to, ale neví, co od toho vztahu chce. On hodně spolíhá na to, že se věci "nějak vyvinou", prostě takovej ten pasivní přístup. Někdy je to dobrý, to jo. ALe v tomhle případě si myslím, že ne

Když si spolu promluvíme, tak se chvíli snaží, ale pak to zase sklouzne do starejch kolejí...

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:50
- Nahlásit

Fajka
Brůtice má pravdu, paní. Věřím, že to dobře dopadne. Již dosti bylo sraček letošních

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:30
- Nahlásit

inu
Jen to ne, pani!
víš, co se říká? "Odříkanýho chleba největší krajíc"

no co? Je to slušný a vobnáší to šééééécko
no právě , mě by to takhle nenapadlo

hrozný, fakt. Na zabití! Ať se kliďo vomlaskává, ale ať to nedělá ve tři ráno!!!!
přesně tak

mám prostě problém se základama. Nedělám si srandu
no šak já to chápu, budiž ti útěchou, že nejsi sama ...taky sem se to musela učit

Podle mě ženská je povrchní fiflena, kterou akorát zajímá vzhled, nakupování, drby a manipulovat s druhejma. Tím se teda neuražte, já vím, že to tak není. Ale nevím, jak to je. Neměla jsem kde k tomu přijít
to co popisuješ je spíš barbína než ženská

Dámy, dokavaď sem neuvedla svou profesi, tohle vytahovat by vás ani nenapadlo Ber to tak, že o světě přemejšlím.
nenapadlo, máš pravdu, ale od začátku ti všechny říkáme, že až moc přemejšlíš

To je pravda, taky je pravda, že někdy přemejšlím moc, ale jakej jinej přístup, když máš před sebou něco, čemu nerozumíš? Jak to chceš "analyzovat"?
já osobně neanalyzuju, bych se totiž z toho pak musela zbláznit.
Když něčemu nerozumím, tak hledám odpovědi, ale jen tehdy, pokud vím, že je někdy budu potřebovat. Spoustu věcí řeším spíš než mozkem citem, odhadem ...

Nejsem analytickej typ, nejsem logickej typ. Jsem emotivní typ. Ale snažím se pochopit, jak věci fungaj a jinej přístup než pozorovat a přemejšlet mě nenapadá
ti nevím... já bych neřekla, že jseš emotivní, alespoň z toho, co tu čtu.... řekla bych, že víc používáš mozek, potřebuješ mít jasno a "zařazeno", že pokud je něco v nepořádku, tak tě to rozhodí...

Jenže tady je malinkej problém:
pes nevodmlouvá, pes neoponuje. Pes se řídí mojí vůlí (v nejlepším případě). Zkrátka, se psem je domluva. S tvrdohlavým mezkem na dvou nohách, kterej občas je přesvědčenej, že to moje je jen takový blábábí, přičemž von to ví všechno líp, mi psí přístup nepomůže :-/
prože s chlapem mluvíš tak, že ti nerozumí.... musíš najít způsob, jak ti porozumí, stejně jako to musíš najít u psa..... mám dva psy, stejného plemene a každý je jiný. Na Bruta můžu jít tvrději, houknout, ppř. ho třá plesknout, to vůbec nemůžu udělat u Al, páč by se mi totálně složila. Na ní musím jít opatrně, pomalu a hebkým hláskem, ale s patřičným důrazem.
A tohel je přesně to, co se musíš naučit ty... odhadnout, kterej typ je tvůj chlap a jestli na něj můžeš štěkat nebo mluvit potichu, či nahlas a důrazně...

Já ho mám zapnutej celej den. Ale jinak mi vynahrazuje částečně týví, pak ho taky používám na kreslení. On ho zapne hned jak přijde a pak si tam dělá.. nevím co.. kouká na horory, anime nebo něco čte. Po práci se mu prostě nic nechce, jen se flákat.
tak se domluvte, že u něj budete třá jen do půl osmý a pak se budete věnovat něčemu jinému... čtení, povídání atd.

když mě už tak nějak.. nebaví bejt téměř výhradní iniciátor
já ti rozumím...ale v tuhle chvíli ti položím otázku: A chceš ještě vůbec od toho vztahu něco? Chceš s Kuboj být nebo už jsi tam jen ze setrvačnosti?
Ono totiž ten začátek něčeho jiného většinou vychází od jednoho z těch dvou, druhý se buď přidá nebo to rovnou odpíská...

No, tady bych řekla, že bude hlavní kámen úrazu.
taky bych řekla...a asi z obou stran, viď?

můj nemluví ani tím. Můj se šprajcne. Nasadí kamenej ksicht a pod něj schová úplně všechno.
to ten můj dělal ze začátku taky, ale musíš se naučit pozorně koukat, oni totiž chlapi pokaždý reagují, jen málo kdo to ale vidí.... zkus jeho reakci odhadnout a říct mu, že si myslíš, že reaguje uvnitř takatak...

ano, teďka jsi to myslím, vystihla...
jenže tohle je chyba většiny vztahů a ztroskotalo na tom spousta moc dobrých lidí..... jestli fakt máte zájem vzájemný soužití udržet, tak se musíte naučit spou komunikovat a odkrývat "karty"... jenže tohle musí chtít oba dva a ne jen jeden.

nevyhovuje mu to, ale neví, co od toho vztahu chce. On hodně spolíhá na to, že se věci "nějak vyvinou", prostě takovej ten pasivní přístup.
takhle ti to řekl? Nebo jsi to usoudila z jeho reakcí a přístupu?

Když si spolu promluvíme, tak se chvíli snaží, ale pak to zase sklouzne do starejch kolejí...
ono je opravdu těžký nezabřednout zpět...ale i mini snaha se počítá a je vidět, že se snaží, jen potřebuje spoustu povzbuzování a odměn stejně jak pes ( tím nemyslím, že by jsi mu měla za každou drobnost péct slavnostní dort, stačí slovní odměna a projev nadšení)

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:47
- Nahlásit

brut
víš, co se říká? "Odříkanýho chleba největší krajíc"

To vím, ale to bych musela bejt hodně namol, abych chtěla množit čokle

mě by to takhle nenapadlo
páč seš počestná matka dvou dítek, což potlačuje geneticky vrozené ouhylofství

to co popisuješ je spíš barbína než ženská
CO JE TEDA HERGOT ŽENCKÁ? VÍ TO Někdo??????

tak hledám odpovědi, ale jen tehdy, pokud vím, že je někdy budu potřebovat.
no a já si myslím, že bych ty vodpovědi mohla potřát dokonce já ty vodpovědi chci ale ať dělám, co dělám, stejnak je nemááááám

Spoustu věcí řeším spíš než mozkem citem, odhadem ...

tak to sem f prrrrrrrr.......

řekla bych, že víc používáš mozek,

to řekni Čibukoj Klošový, ta si myslí, že ho nemám

potřebuješ mít jasno
jo, to jo. Páč potřebuju nějakou jistotu, od který bych se jako mohla odpíchnout. Proto potřebuju věcem rozumět.

prože s chlapem mluvíš tak, že ti nerozumí....

to je možný... s čoklama jsem problémy ale nikdy neměla

kterej typ je tvůj chlap

beran paličák

jestli na něj můžeš štěkat nebo mluvit potichu, či nahlas a důrazně...
zkoušela jsem všecko, nefungá nic

A chceš ještě vůbec od toho vztahu něco?
Nevim. Momentálně je můj život ve sračkách (jo, jo, ještě by mohlo být hůř), prostě rozbitej, takže jediný, co chci, je vod všeho zdrhnout a mít svatej klid.. aspoň na chvíli...

Chceš s Kuboj být nebo už jsi tam jen ze setrvačnosti?
Nevím, pani. Neumím vodpovědět. Protože vodpověď závisí na těch emocích, co zrovna mám
A čím víc nad tím přemejšlím a čím víc to rozebírám, tím míň se v tom vyznám a je to všecko horší

taky bych řekla...a asi z obou stran, viď?
jo, to nezapírám.. jenže já prostě potřebuju nějakej motivátor. Vono po šesti letech je to těžko ještě láska nebeská ale nečekala jsem, že si budu připadat jak po padesáti letech manželství

jenže tohle je chyba většiny vztahů a ztroskotalo na tom spousta moc dobrých lidí....

já o chlapech moc nevím, ale řekla bych, že oni jsou spíš nehrotiči. Neřešej toho tolik, neřešej to tak dlouho...

takhle ti to řekl? Nebo jsi to usoudila z jeho reakcí a přístupu?
Tak i tak. Když neví, co má dělat, tak to nechá bejt. A doufá, že to bude lepší. Vlastně bych řekla, že doufá, že až dodělám disertaci, tak se náš společnej život jako zázrakem zlepčí... nevim, nevěřím tomu... nevěřím na pohádky...

, stačí slovní odměna a projev nadšení)
včera jsme se potkali ve dveřích dole v baráku. On z práce, já s Orisláfkou. Ze srandy jsem řekla, jestli půjde s náma a k mému údivu s náma šel. Tak jsem mu dala najevo, že mě to překvapilo a potěšilo a ptala jsem se, cože tak najednou (páč tohle je u něj fakt neobvyklý). Tak mě řek, ať to furt nerozebírám

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:52
- Nahlásit

No fíha, osoby vy ste se rozdováděly nestíhám, tak to musím vzít kapek šmahem, snad neva?

brut
štajní rrrrrůžový úsměv

NĚCO nepodstatnýho ti tam přebejvá (

Stále mám teplotu a neklesá potvora
ajeje, todle bude na dýl. nevylejzej a koukej chořet. co tělo na to?

ty ani nemusíš jít ve čtvrtek do kina, si ho zvládneš udělat v noci
ty vado a že todle teda byl velkofilm! Dybys viděla to břicho, jak měl velký ten krokodýl!! Žlutej velkej pupek! Asi předtim už někoho sežral!! Asi někoho, kdo mu furt mával před tlamou růůůůůžovoučkou barvou! Asi brůtofku nějakou!

myslím, že Ešuska ti to napsala dost srozumitelně.

dík za podporu náčelníku. Víš co u ní bude největčí problém? Vona určo nechce taktizovat, páč to je pod úroveň . Neni. je to jediná protipáka k chlapečkovskýmu uvažování

Takže jsou potřeba ty "pravidla" dělat pružná, aby právě vykrejvaly i ty chvíle, kdy to přesně podle nich nejde.
Př.: já jsem doma, takže je jasný, že vařím a poklízím ( zvlášť, když vím, že chlap mi ráno v 7 odejde do

no tak jasně že, pružně a přizpůsobit to situaci. Když jsem byla doma a na pracáku, tak jsem prostě byla Hausfrau se všim všudy- a vůbec mi to nevadilo. Prostě sem napiglovala a když přišel Brtnik dom, bylo uklizeno, uvařeno a byla spousta času pro sebe. Boooože to byly časy!! Tehda sem přišla na to, že by mi vůůůbec nevadilo bejt žena v domácnosti, fakt ale vůbec ne, páč šécko by čék dělal v klídku, to by mi nevadilo ani to uklízení...... jo Hausfrau ist gůůt arbajt

l s oteklejma očima a nějak nesplaskávaj....

z tej rýmy asi?
ešče to nesplasklo?

někdo z harantíííí mi doma sežral polomáčený sušenky,

ty vado! To je na vraždu, do volat Ričrda - esli teda zrovna někde nedělá bordel, nebo schody, nebo cos mu to přiřkla v tej svej svatej hórečce

jůůůů, sem zvědavá jak opička, povíde
no to by asi moc nešlo, navíc je toho celkem slušnej soupis ..... u mě je potíž totiž, že se mi moc nesmí říct, něco ve smyslu, že todle bych nikdy třá neudělala... to pak bejvá dost průser.... můj......a nebo se tím taky v určitejch situacích dokážu sama sebe zlomit - viz třeba pabouci a tak.

Jinak ta bude na pokladně, takže půjdete k ní

asi teda radši tu kuldůru voželim a zvostaneme doma

Neumíš číst?
Sem ti přece psala, že:

sim tě nejspíš ty neumíš vůbec psát, sem se v tom už ztratila v tom ajfru definitivně
Brut
Inu

myslím, že neměla, páč by jsi se do téhle situace nedostala...

no ano to je přesně ta potíž, že HNED prostě druhýmu jasně a na rovinu (kooolíne koooolíííne), řeknu co jo a co ne, a pokud pak dojde k nějaký pozvolný změně, což prostě stane i, tak bojuju jako lefice, že jako todle NE. Ale zas na druhou stranu toho druhýho umím zatraceně vopečovávat. ovšem kdyby opečovávání nebylo oceněno, tak by se zase na druhou stranu rozhodně nekonalo

inu

odle mě ženská je povrchní fiflena, kterou akorát zajímá vzhled, nakupování, drby a manipulovat s druhejma.

a di ty. Todle sou krafky, kdežto ženská je normální tvor, no - nemusíš mít nalakovaný nehty a kvokat, abys byla ženská. Ženská je prostě vlídný inteligentní zdravěsebevědomý stvoření, který si je vědomo svý ceny, svých předností, toho co umí, co může nabídnout, nestojí někde v koutě a HLAVNĚ UMÍ VYUŽÍVAT TOHO CO JÍ PŘÍRODA NADĚLILA, neboli např. mozku, intuice, předvídavosti a taktiky. A taky toho, že - teď se milá Imunito nečerti - má prostě nad tím chlapem zkrátka určitou moc (ne že von by jí nad ní neměl, ale to je zas jiná kapitola ,páč von vo tom neví ), věř mi. Máš jí taky.

kachna_

beska právě všechy zpomalovací povely, než se vykopu z baráku bere jako trest (čekej ve stoje je na ní moc, protože ovodítkovaná část smečky hopsá kolem mě a to prostě beska natěšená neustojí). Je to problém stěhování, protože dřív ze vrat vylítla přímo na louku.

eh těžko můžu radit, páč smečka je celý velký těleso, člověk nemá ty možnosti jako s jedním psem . a vodítko nejde?

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:55
- Nahlásit

PetraK
no ano to je přesně ta potíž, že HNED prostě druhýmu jasně a na rovinu (kooolíne koooolíííne), řeknu co jo a co ne,

holt jak psala brůtofka.. nejseš já.. a máš teda zatracenou kliku, že to tak není

Ženská je prostě vlídný inteligentní zdravěsebevědomý stvoření, který si je vědomo svý ceny, svých předností, toho co umí, co může nabídnout, nestojí někde v koutě a HLAVNĚ UMÍ VYUŽÍVAT TOHO CO JÍ PŘÍRODA NADĚLILA, neboli např. mozku, intuice, předvídavosti a taktiky

Já to věděla.. nejsem žencká ale co teda sem?

teď se milá Imunito nečerti - má prostě nad tím chlapem zkrátka určitou moc
myslíš sekcuelní, co?

Máš jí taky.
jo, jo, taky mě na hrudníku cosi vyrostlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:56
- Nahlásit

inu

Jak to chceš "analyzovat"?

Imu , imu. NEANALYZUJ , žij.

ale nečekala jsem, že si budu připadat jak po padesáti letech manželství
no milé dífče, takhle situace přijde asi skrome všade, pak je ale na tobě s tím zatřást, nemysli si, že jsem netřásla , oni hošíčci mívají VŠICHNI sklon k pohodlnosti.

Tak mě řek, ať to furt nerozebírám

no vidiš,

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:59
- Nahlásit

PetraK
NEANALYZUJ , žij

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:00
- Nahlásit

inu

ale co teda sem?

blpka seš. Páč jen neumíš tu ženskou pustit z řetězu

myslíš sekcuelní, co?

mno tak tu taky, ale tu tetkon nemyslim, myslim ženský kouzlo /a zas ne ty upípaný barbíny, ale to že čék má určitý kouzlo a to kouzlo na ostatní platí./

taky mě na hrudníku cosi vyrostlo
omyl dífče tohle neni vně hrudního košíčku, ale uvnitř

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:01
- Nahlásit

inu

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá á

no jo, no, ale budeš muset .

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:03
- Nahlásit

PetraK
blpka seš

no to není nic novýho...

Páč jen neumíš tu ženskou pustit z řetězu
jakože nemám sebevědomí? Nebo co?

myslim ženský kouzlo
NO ale CO TO JE? nějakej druh chování nebo co?

ale uvnitř
pajšl?

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:04
- Nahlásit

PetraK
no jo, no, ale budeš muset

to mě neva, já řvu páč nechápu, co teda mám přesně udělat

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:26
- Nahlásit

kachna_
Paní, tož sem dneska vybrakovala schránku a našla od vás vobálečku: šékuji hned dvakrát: jednou za vobaly, podruhý za to úúžasný voslovení

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:28
- Nahlásit

inu
To vím, ale to bych musela bejt hodně namol, abych chtěla množit čokle
šak jsem psala "třá psy"...tím jsem myslela, že se můžeš množit i ty

páč seš počestná matka dvou dítek, což potlačuje geneticky vrozené ouhylofství
tak tohle vysvětli Ešusce, která tu furt vykřikuje že sem ouhyl

CO JE TEDA HERGOT ŽENCKÁ? VÍ TO Někdo??????
ale jo, ví, jen se to blbě popisuje, páč to pak vypadá dost hrůzně

no a já si myslím, že bych ty vodpovědi mohla potřát dokonce já ty vodpovědi chci ale ať dělám, co dělám, stejnak je nemááááám
seš si jistá, že vždycky ty odpovědi potřebuješ? Ty je chceš, ale nepotřebuješ.... možná v tom je ta potíž....

tak to sem f prrrrrrrr.......
no bať, říkám, že nejseš emotivní typ, ale víc analytickej

to řekni Čibukoj Klošový, ta si myslí, že ho nemám
ta si myslí, že ho nemáš v určitou dobu

jo, to jo. Páč potřebuju nějakou jistotu, od který bych se jako mohla odpíchnout. Proto potřebuju věcem rozumět
vidíš, tohle mi něco připomnělo ...... hodně dávno jsem měla rozhovor s taťkou. Ten byl přímo prototyp člověka, který musel mít vše jasné ( zkrátka vše hmatatelné a nic "mezi nebem a zemí"). Nějak jsme se dostali na téma duchovno, moc fajn téma pro člověka, který věří jen tomu, co si může osahat nebo na co existují poučky, příručky atd.
Začala jsem mu vyprávět, že se umím "odhmotnit" a koukat na sebe z vrchu. Táta měl tenkrát málem infarkt, snažil se mi přesvědčit, že to není možné, protože to neodpovídá vzorcům, poučkám atd. Když jsem mu popisovala několik příhod, které se staly ( a on věděl, že jsem tenkrát byla mimo), tak jen zíral, protože tolik podrobností sem ani z vyprávění někoho získat nemohla.
Chudák to nikdy nepochopil a věřil, že se mi vše pouze zdálo a sny jsem si převedla do skutečnosti....
A takhle na mě působíš i ty... prostě musíš mít vše jasně dané, hmatatelné, aby jsi byla schopná stoprocentně fungovat. Rodiče byli každej naprosto jinej... taťka "přízemní" mamka "vzletná", ale seděli si, vyhovoval jim ten rozdíl a měli něco, co je drželo pospolu. Ty si ten svůj protipól, holt budeš ještě někde muset najít....

to je možný... s čoklama jsem problémy ale nikdy neměla
to věřím, páč tam funguje ta jiná část mozku a dovedeš jí použít

beran paličák
tohle nebude mít s měsíčním znamením moc společného.... i když s jedním beranem sem byla v manželským chomoutu a žádný zázrak to nebyl ( ovšem jsem bejk, tak on to měl taky těžký)

zkoušela jsem všecko, nefungá nic
tak bych řekla, že máš jen dvě možnosti.... vše vysvětlit ve zkratce a být připravená na rozchod nebo mlčet a trpět...

Momentálně je můj život ve sračkách (jo, jo, ještě by mohlo být hůř), prostě rozbitej, takže jediný, co chci, je vod všeho zdrhnout a mít svatej klid.. aspoň na chvíli...
mno takže platí ta varianta, co sem si myslela....

Nevím, pani. Neumím vodpovědět. Protože vodpověď závisí na těch emocích, co zrovna mám
naprosto chápu a je mi líto, že to jinak nejde....

A čím víc nad tím přemejšlím a čím víc to rozebírám, tím míň se v tom vyznám a je to všecko horší
nepřemejšlej!! nerozebírej!!!! Utopíš se balastu.... prostě to bu´d přijmi a žij nebo vše vzdej a di pryč. Přemýšlením, rozebíráním vůbec ale vůbec nic nevyřešíš

jenže já prostě potřebuju nějakej motivátor. Vono po šesti letech je to těžko ještě láska nebeská ale nečekala jsem, že si budu připadat jak po padesáti letech manželství
jenže pokud se vztah nějakým způsobem pořád neoživuje, nedochází k novým impulsům a nesnaží se ho naplnit oba dva, tak dopadne přesně tak jako ten tvůj.... ste jak po padesáti letech manželství. Pokud ho chcete zachránit, tak ho totálně změńte....

já o chlapech moc nevím, ale řekla bych, že oni jsou spíš nehrotiči. Neřešej toho tolik, neřešej to tak dlouho...
jak kterej a jak kdy, ale v podstatě máš pravdu. Ženská víc přemejšlí a rozebírá a je to kolikrát na škodu věci

Tak i tak. Když neví, co má dělat, tak to nechá bejt. A doufá, že to bude lepší.
tak mu řekni, že bez akce není reakce a uvidíš jak se zatváří

Vlastně bych řekla, že doufá, že až dodělám disertaci, tak se náš společnej život jako zázrakem zlepčí... nevim, nevěřím tomu... nevěřím na pohádky...
holka a není to tak trochu pravda? Ty seš z dezertašky votrávená a on to samozřejmě cítí a vidí.

On z práce, já s Orisláfkou. Ze srandy jsem řekla, jestli půjde s náma a k mému údivu s náma šel. Tak jsem mu dala najevo, že mě to překvapilo a potěšilo a ptala jsem se, cože tak najednou (páč tohle je u něj fakt neobvyklý).
super, šel s váma ...ale tvá otázka "cože tak najednou" byla blbá. Příště si užívej toho, že de s váma a ber to jako jeho snahu o nějaký pokus nápravy či svůj druh pohlazení po dušičce a hlavně jeho motivaci nerozebírej!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:34
- Nahlásit

MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM IMUNITO MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM

inu

akože nemám sebevědomí? Nebo co?

ne, páč se tý ženský bojíš

NO ale CO TO JE

no vim híml já jak to popsat? Nevim. Víš jak pořád mluvím vo těch vočích? No je to tam prostě- v očích a v úsměvu, těmadle dvěma věcma dokážeš víc, než když budeš mít prsa jako dolybástr.Buď sama sebou, dej si svobodu, buď na sebe hrdá, narovnej se, vykutej v sobě jiskru. Nevim sakra jak to říct neumim vysvětlovat. Sem prvok bez bičíka

pajšl

ten mám v mrožáku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:39
- Nahlásit

brut
inu

nepřemejšlej!! nerozebírej!!!! Utopíš se balastu...

ano ano zklidni se a poslouchej opravdu to co chceš, když přestaneš meditovat uslyšíš to. Jen, se ti to možná nebude líbit a v tom je ta potíž.

. prostě to bu´d přijmi a žij nebo vše vzdej a di pryč. Přemýšlením, rozebíráním vůbec ale vůbec nic nevyřeší

aneboli.... teď ocituju jednu skvělou postavu z filmu.... "Ser, anebo z toho posranýho nočníku slez. "
Jiná možnost neexistuje

[i][/i]

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:40
- Nahlásit

[PetraK
NĚCO nepodstatnýho ti tam přebejvá
aha, huš sem pochopila, zítra vynechám štajní

ajeje, todle bude na dýl. nevylejzej a koukej chořet. co tělo na to?
tělo to zatím zvládá, ale je děsně unavený

ty vado a že todle teda byl velkofilm! Dybys viděla to břicho, jak měl velký ten krokodýl!! Žlutej velkej pupek! Asi předtim už někoho sežral!!
že by nějakou kachnu?

Asi někoho, kdo mu furt mával před tlamou růůůůůžovoučkou barvou! Asi brůtofku nějakou!
ááále prd, krokodýl nežere nepoživatelný

Víš co u ní bude největčí problém? Vona určo nechce taktizovat, páč to je pod úroveň . Neni. je to jediná protipáka k chlapečkovskýmu uvažování
bych řekla, že tam bude ještě další problém a to fakt víc analytický uvažování než emotivní...a pak z´taky už začarovanej kruh v němž se oba potácí zřejmě delší dobu

no tak jasně že, pružně a přizpůsobit to situaci.
Tehda sem přišla na to, že by mi vůůůbec nevadilo bejt žena v domácnosti, fakt ale vůbec ne, páč šécko by čék dělal v klídku, to by mi nevadilo ani to uklízení...... jo Hausfrau ist gůůt arbajt
ono by tě to brzy přešlo....vím moc dobře o čem mluvím , ale jinak máš pravdu, je potřeba se přizpůsobit situaci a reagovat podle ní

z tej rýmy asi?
ešče to nesplasklo?

rýma moc není, občas prsknu, ale na nějakej větší problém to nevypadá... nesplaskla sem

ty vado! To je na vraždu, do volat Ričrda - esli teda zrovna někde nedělá bordel, nebo schody, nebo cos mu to přiřkla v tej svej svatej hórečce
potřebuju pořádnej koberec, aby se z něj nevymotali, harantííí jedni zatrolený

no to by asi moc nešlo, navíc je toho celkem slušnej soupis
si počkám, až se uvidíme

asi teda radši tu kuldůru voželim a zvostaneme doma
nene, teď už tam mušíte, páč jinak doma dostanu suchou drškovou

sim tě nejspíš ty neumíš vůbec psát, sem se v tom už ztratila v tom ajfru definitivně
a jééééje, tady někdo neumí vůbec číst

no ano to je přesně ta potíž, že HNED prostě druhýmu jasně a na rovinu (kooolíne koooolíííne), řeknu co jo a co ne, a pokud pak dojde k nějaký pozvolný změně, což prostě stane i, tak bojuju jako lefice, že jako todle NE.
mno, ale hlavně si povahově jiná ( bych řekla, podle toho, co od imunitky čtu)

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:47
- Nahlásit

PetraK
a vodítko nejde?
jde, ale nechce se, navíc to má bebinka jako velké privilégium, že může běhat, zatímco ostatky jsou na vodítku.
Za náma je deset baráků, z toho šest víkendářů a pak les, on ten problém není až tak palčivej

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:50 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

inu
řekla bych, že se neustále snažíš najít něco, co neexistuje. Není nikde definován pojem "ženská", není nikde definován pojem "ženská intuice, ženská zbraň atd"
Máš v sobě ženskou ( pokud ne, tak se důkladně podívej, jestli nejseš chlapeček), ale neumíš používat vůbec nic bez toho, aby jsi to neěkolikrát nerozebrala, nerozpitvala a nedohnala na hranici normálnosti.
Každý vztah má několik stádií a ani nemusíš být psycholog, aby jsi na ně přišla. Každý okolo tebe ti řekne, že pokud vztah nějakým způsobem neoživuješ, neopečováváš a neudržuješ, tak jde rychle do kytek.
Jenže neexistuje univerzální recept, páč každej je jinej. Samozřejmě existují návody, rady, ale nikde není psáno, že zaberou zrovna u tebe.

Mám několik rad pro tebe a je jen na tobě, jak se s nima popasuješ:
-Nepřemýšlej
-nerozebírej
-neohlížej se dozadu a nesleduj jiné páry
-užívej si každého byť sebe menšího vybočení z normálu
-buď vděčná za to, že jsi na světě
-žij tak, aby si mohla říct, že je ti dobře
-najdi si aktivity mimo byt ( sportuj, choď kreslit nebo jen courej v knihovně a pročítej noviny)
-změň na sobě něco, co tě štve nebo co neustále odkládáš ( třá ostříhání)
-začni přemýšlet nad zajímavě a nevšedně stráveným víkendem ( lázně, les, chalupa kamrádů či jen naplněný zajímavý program)
-použij všechny své zbraně... od úsměvu až po seks
a ještě jedna rada:
- na závěr... zruš večerní sezení u pc a vybal třeba ty dětské hry ( a hrajte o mytí nádobí, luxování, společné venčení Orislávky atd...)

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:51
- Nahlásit

brut
že se můžeš množit i ty

tak to se budu muset taky vožrat

páč to pak vypadá dost hrůzně
takže něco jako Tilda kříženej s Brůsem?

seš si jistá, že vždycky ty odpovědi potřebuješ? Ty je chceš, ale nepotřebuješ.
a proč je nepotřebuju?

no bať, říkám, že nejseš emotivní typ, ale víc analytickej
to řekni všem, keří ví, že dříf jednám než myslím

ta si myslí, že ho nemáš v určitou dobu
jako vod šesti ráno do šesti do večera?

Nějak jsme se dostali na téma duchovno, moc fajn téma pro člověka, který věří jen tomu, co si může osahat nebo na co existují poučky, příručky atd.

Proti duchovnu nic nemám.. dyš sem prohlásila, že bych chtěla zkusit komunikovat s undinama, tak na mě koukali jak na pošuka

Začala jsem mu vyprávět, že se umím "odhmotnit" a koukat na sebe z vrchu.
Umíš astrálně cestovat, no Já ne, já jsem posera to zkusit...

taťka "přízemní" mamka "vzletná"

bože paní, vím, že se tady jevím dost jednostranně, ale já jsem dost těžkej hybridoš. Nejsem materialista. Fakt ne. Navzdory tomu, co jsem vystudovala, navzdory tomu, že přemejšlím. Nejsem. Inklinuju k úplně jinejm věcem.. ale třá poznáš, až mě někdy uvidíš...

Ty si ten svůj protipól, holt budeš ještě někde muset najít....
Počítám i s eventualitou, že to nikdy nemusí nastat... šťastnejch konců v reálným světě zas tak moc nebejvá...

tohle nebude mít s měsíčním znamením moc společného.
však to taky nebylo jako znamení myšleno I když Beran x Rak...

mno takže platí ta varianta, co sem si myslela....
????

Pokud ho chcete zachránit, tak ho totálně změńte....
"sigh" řekla bych, že je to poslední možnost..
ale jestli to pude do kytek, na mou duši už žádnýho chlapa nechcu!!!! Orisláfka na nasírání stačí a aspoň vím, jak s ní vycházet

holka a není to tak trochu pravda?
a ty si fakt myslíš, že celej ten problém je jenom v diseračce?

.ale tvá otázka "cože tak najednou" byla blbá.
musíš pochopit, že to nedělám schválně. Jednám na rovinu. Neumím bejt záludná. Nenaučila jsem se to. Asi to byl přestupek proti všem psychologickejm pravidlům, ale prostě... prostě je to jedno...

PetraK
páč se tý ženský bojíš

jistě, páč se bojím neznámýho.. ty by ses nebála něčeho, o čem nevíš, co to je?

no vim híml já jak to popsat? Nevim.
Neptala bych se tak blbě, kdybych to věděla.. todle je třá případ, kdy vodpověď potřebuju. Nepřišla jsem na to

Sem prvok bez bičíka
scípneš.. scípneš hlady

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 14:55
- Nahlásit

brut
pokud ne, tak se důkladně podívej, jestli nejseš chlapeček)

bohužel

Mám několik rad pro tebe a je jen na tobě, jak se s nima popasuješ:

jo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

brut

aha, huš sem pochopila, zítra vynechám štajní
buď z tebe mluví horečka a nebo drzost, každopádně se zejtra voblíkni do černý, páč aby pozůstalý neměli tolik práce

ale je děsně unavený

no páč ti ešče navrch připočítává ty zelinářsko ovocnářský orchije, víme

že by nějakou kachnu

ne na břiše měl ešče cedulu- zde odpočívá drzá Brůtofka

nežere nepoživatelný
jehehéé jehehééé tetkon se pleteš

ještě další problém a to fakt víc analytický uvažování než emotivní..

no jistě, páč právě tomu vona dává přednost, což je chýbka.

ono by tě to brzy přešlo...
možná jo, ale možná ne, fakt, já byla děsně v poho- a to jsem byla doma půl roku - páč jednak jsem to měla placený - ten první čtvrt rok a tenn druhej se čekalo, až nová virma dostane povolení že může firmit, takže se to dost protáhlo, ale mi se to fakt líbilo. Víš proč?? Byla jsem pánem svýho času, čas, čas je pro mě po zdraví druhá nejdůležitější deviza. mít prachy, budu ščastná ne proto, že si můžu koupit co chci, ale ŽE JSEM SVOBODNÁ.

. nesplaskla sem

doufám, že se nehodláš vopičit po Stahyjofce (stejská se mi p oní, kde je s těma svejma kravinama?? Doufám, že je v pořádku) a nebudeš tetknou nafouklá?

potřebuju pořádnej koberec, aby se z něj nevymotal
zajistíme tématicky vhodnej s takovým tím dětstkým hřištěm

si počkám, až se uvidíme

no já nevim, esli se to vůbec dá fakt prezentovat

ostanu suchou drškovou

a tak jí namočíte no!

ééje, tady někdo neumí vůbec číst

nestihám

ale hlavně si povahově jiná

jo to jo, ale tohle je prostě základ. si myslim.

kachna_

de, ale nechce se,
jo znám , ale bez toho to asi nepude, aby se to naučila, páč nemáš vosum nohouch jako pabouk

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:09
- Nahlásit

inu
tak to se budu muset taky vožrat
dobrou chuť

takže něco jako Tilda kříženej s Brůsem?
ne jako Ešuska křížená Fajfkou a piraňou

a proč je nepotřebuju?
protože ne vždycky jsou odpovědi tak moc důležité jak si představuješ... ona je kolikrát odpověď i v činech a nejn ve slovech

to řekni všem, keří ví, že dříf jednám než myslím
ale to spolu nesouvisí...

jako vod šesti ráno do šesti do večera?
ne, ve chvíli, kdy ho samým rozebíráním ztratíš

Proti duchovnu nic nemám.. dyš sem prohlásila, že bych chtěla zkusit komunikovat s undinama, tak na mě koukali jak na pošuka
já ale neříkám, že seš můj táta, ale žes mi připomněla historku

Umíš astrálně cestovat, no Já ne, já jsem posera to zkusit...
jo, umím,ale zase až tak úžasný mi to nepřipadá

bože paní, vím, že se tady jevím dost jednostranně, ale já jsem dost těžkej hybridoš. Nejsem materialista. Fakt ne. Navzdory tomu, co jsem vystudovala, navzdory tomu, že přemejšlím. Nejsem
na jednu stranu ti to věřím, ale na druhou stranu ne... seš prostě jaká seš a tak to ber... jsi jedinečná, vtipná, vzdělaná ( a teď nemám na mysli vejšku), si jen jiná než nafoukané barbíny... tak bu´d za tu jinakost ráda a ber jí jako dar od boha, páč ne každej to o sobě může říct

Inklinuju k úplně jinejm věcem.. ale třá poznáš, až mě někdy uvidíš...
no, šak taky doufm, že k tomu dojde a ne že budu koukat na Orisláfka jen na fotkách a vás, madam si představovat

Počítám i s eventualitou, že to nikdy nemusí nastat... šťastnejch konců v reálným světě zas tak moc nebejvá...
tak s tím nepočítej, věř, že ten tvůj protipol prostě někde je a čeká na tebe!!! Věř tomu a uvidíš, že se to vyplní... a nezapojuj do toho racionální část mozku

však to taky nebylo jako znamení myšleno I když Beran x Rak...
lepší beran x rak než beran x býk či jak je to teď býk x býk

"sigh" řekla bych, že je to poslední možnost..
ale jestli to pude do kytek, na mou duši už žádnýho chlapa nechcu!!!!

NENE!!!! Pokud to nevyjde, tak se holt nedá ic dělat, ale dá se z toho všeho poučit, vybrat to milé, příjemné a začít znovu někde jinde s někým jiným

a ty si fakt myslíš, že celej ten problém je jenom v diseračce?
celej samozřejmě ne, ale taky k tomu přispívá a to velkou měrou...

musíš pochopit, že to nedělám schválně. Jednám na rovinu. Neumím bejt záludná. Nenaučila jsem se to.
tohle není o záludnosti, ale, promiň, o blbosti. Jednej na rovinu, ale než něco plácneš, tak si to nejdřív promysli.
Takhle bych svýho chlapa urazila taky a to je ode mě zvyklej na ledacos

Asi to byl přestupek proti všem psychologickejm pravidlům, ale prostě... prostě je to jedno...
další blbost... nemontuj do toho žádný psychologický pavidla, ale pouze selskej rozum ....

Neptala bych se tak blbě, kdybych to věděla.. todle je třá případ, kdy vodpověď potřebuju. Nepřišla jsem na to
nepotřebuješ žádnou odpověď.... ty jí chceš a v tom je ten rozdíl

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:17
- Nahlásit

brut
ne jako Ešuska křížená Fajfkou a piraňou

Takže Pražský ouhyla, za svobodna Jizerský, s velkýma zubama?

kdy ho samým rozebíráním ztratíš
miluju pucle

já ale neříkám, že seš můj táta, a
to by bylo doooost divný

jo, umím,ale zase až tak úžasný mi to nepřipadá
proč ne? Podle mě je to hustý! I když je fakt, že lidi, co to umí na tom nic nevidí

jsi jedinečná, vtipná, vzdělaná

vás, madam si představovat

zase něco sekcuelního?

lepší beran x rak než beran x býk

oheň a voda ti přijde lepčí než oheň a země? co myslíš, že je horší kombinace?

a začít znovu někde jinde s někým jiným

Nevím.. Myslím, že mě stačilo Vztahy/chlapi jsou vyšší dívčí.. a jak by řek můj brácha: očividně na to nemám level

ale taky k tomu přispívá a to velkou měrou...

nevíte někdo, proč jsem na ten doktorát chodila?

tohle není o záludnosti, ale, promiň, o blbosti.
neomlouvej se.. já svoji blbost přiznávám

ale pouze selskej rozum ....
když ty tak nějak furt předpokládáš, že ho vlastním..

nepotřebuješ žádnou odpověď..
myslím, že žába v mixéru je na tom líp.. má víc jasno

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:19
- Nahlásit

brut

-užívej si každého byť sebe menšího vybočení z normálu

amen! Pravil vrchní úhyl

pomoooooooooooooooooooooooct pomoooooooooooooct

to sem nemohla nevyužít, abych situaci neodlehčila , ale v podstatě je to hodně důležitá věc. Já třeba miluju dělat věci nečekaný, naprosto praštěný, páč to samo o sobě dost oživuje život. Mně a mému okolí též

inu

Tilda kříženej s Brůsem
.
zrovna tydle nejsou dobrej příklad, páč nejsou zrůdný, ale vzhledný

ty by ses nebála něčeho, o čem nevíš, co to je?

ne. třeba tmy bych se nebála, kdybych nevěděla co tam na mě může čekat

neptáš se blbě, ale nedá se na to odpovědět, je to mix good girl a bad girl? Nebo jak to říct? To asi ne, i když částečně taky možná???. Plus životní jiskra?? Určitá chuť riskovat, být svobodný???? Trochu si s věcma nelámat hlavu??? Trochu ponechanýho si osobního tajemství?? Určitá zranitelnost??? Já fakt fakt nevim, jak to definovat?? je to mixáž - od spousty věcí trochu. Víš co? Zkus jako první dát si sama sobě svobodu - vnitřní svobodu.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:21
- Nahlásit

inu
ohužel
aha, takže to víš se stoprocentní jistotou

jo...
doufám, holka, doufám

PetraK
buď z tebe mluví horečka a nebo drzost, každopádně se zejtra voblíkni do černý, páč aby pozůstalý neměli tolik práce
pffff, sem f černý už teď a díky za ujištění, že to štajní bylo blbě

no páč ti ešče navrch připočítává ty zelinářsko ovocnářský orchije, víme
to by klíďo bejt mohlo....

ne na břiše měl ešče cedulu- zde odpočívá drzá Brůtofka
tééééda, krokodýl s česky psanou cedulou, to je zvláštnost

jehehéé jehehééé tetkon se pleteš
copak někdy krokodýl dobrovolně žere rrrrrrrůžový tepláškýýý ?

no jistě, páč právě tomu vona dává přednost, což je chýbka.
jenže to neumí přepnout

možná jo, ale možná ne, fakt, já byla děsně v poho- a to jsem byla doma půl roku -
jo, mě se to líbilo tak přes rok, apk už to byla jen šílená nuda, stereotyp a děsnej vopruz...sem doma 7 let a je to čím dál horší, i když mám toho volného času nepřeberně, tak mi prostě něco chybí a to je ta práce ( ne domácí), lidi se kterýma se denně setkáváš, nějaký řád, který máš atd

doufám, že se nehodláš vopičit po Stahyjofce (stejská se mi p oní, kde je s těma svejma kravinama?? Doufám, že je v pořádku) a nebudeš tetknou nafouklá?
nejsem jak StaHi, taky mi chybí... mám nafouklé jen víčka

zajistíme tématicky vhodnej s takovým tím dětstkým hřištěm
budu potřebovat alespoň dva!!!

já nevim, esli se to vůbec dá fakt prezentovat
ale dá

a tak jí namočíte no!
to nejdééééééééééééé

nestihám
tak dobře, omluva se přijímá

jo to jo, ale tohle je prostě základ. si myslim.
přesně tak

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:23
- Nahlásit

PetraK
. Mně a mému okolí též

zvláště, dyš seš f práci, cóó?

zrovna tydle nejsou dobrej příklad, páč nejsou zrůdný, ale vzhledný

na někerejch věcech se neshodnem

Zkus jako první dát si sama sobě svobodu - vnitřní svobodu.
Zase se zeptám: co tím myslíš?

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:24
- Nahlásit

brut
aha, takže to víš se stoprocentní jistotou

no jo a dokonce jsem si vytírala špachtlou škraňu, abych zjistila, jestli mám jedno iks inaktivovaný.. mám

Takže záměna není možná

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:30
- Nahlásit

Dámy, potřebuju poradit... hraju si s Fotokrámem, abych se v tom naučila líp pracovat a zrovna zkouším dělat tady tenhle obrázek:

námět neřešte (holt to není Brůs ani maTilda ), ale potřebovala bych vymyslet, co mám plácnout do oblasti, která je vyznačená bílou "čárou". Cpát tam další vistárie by bylo divný..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 15:33
- Nahlásit

brut
sem f černý už teď

máš zajímavý pyžamo teda :

že to štajní bylo blbě
ešč tupohláfka, nebo to enem předstíráš??

to by klíďo bejt mohlo....
a taky bude, páč si fakt jela jak motorová myš

krokodýl s česky psanou cedulou, to je zvláštnos
byl to můj krokodýl v mým snu, tak může mít na pupku klidně ceduli se svahilským nápisem Rrrrramštaj nafurt!

copak někdy krokodýl dobrovolně žere rrrrrrrůžový tepláškýýý
moji krokodýli žerou výhradně růžový teplášky

jenže to neumí přepnou

nějaký řád, který máš atd

tady to možná bude, já řády nerada
ale co já vim. no. Ono zas u Tebe je to jiná

taky mi chybí..

tak hlavně zvostaň jen u těch víček.

budu potřebovat alespoň dva!!!
voni huž dělaj velký!! Ve čtyřmetrový dýlce

ale dá
to řikáš ty, otázka je, jak to vidim já

nejdééééééééééééé

ále mi dycky řikali, že šécko de, dyš se chce

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání