Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:03
- Nahlásit

brut
to bude tím, že v tom ještě nemáš praxi

no, asi jó.. eště nemám žádný odchovy

není to blbost, alespoň u mě, páč já věděla, že je moc chci už v době, kdy mi všichni tvrdili, že je mít nikdy nebudu....

ne ne, já řešila něco jinýho: ani ne tak chtění/nechtění jako spíš nevědění, co to obnáší

to je fakt...tohle nikdo z nich vědět nebude
no právě Naše oblíbená školní hláška: polib mi prvoústa

PetraK
jo jo je to tak.

no jo, tak tady je asik ten problém

To by nebylo spravedlivý. von taky uklízí přes svůj bytostnej odpor.

no páč práce v kůchni je jaksi frekventovanější, než úklid.
práce f kůchyni sem radikálně vomezila. Poté, co přestala platit původní dohoda "já vařím, von meje" se tam čas od času nahromadí téměř šecko nádobí

nepomůže-li několikerý návod, napomůže názorná praktická ukázka v podobě hromadícího se nádobí, nenakoupených zásob, nevypranýho prádla... a jiné, možností je nepřeberně

No, ale co f případku, že ten druhý má taky bytostný odpor a dokonce chová oprávněnější (opčas) pocit, že toho jaksi dělá víc?

ano v mužským slovníku velmi jednoznačně

??? neznám?

no jak to?
no dobře, tak jo: pět minut pokecu před spaním
Prostě to tak ber, že někdo má problém v tom, že má ve vztahu nedostatek volnosti, jinej jí tam má tolik, že se tomu vstach in sensu stricto, moc říkat nedá.
A nemyslím teď sekcuelní stránku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POUČENÍ DNEŠNÍHO DNE???

NIKDY, NIKDY, NIKDY ALE OPRAVDU NIKDY NENECHÁVEJTE ČOKLOVI V MISCE VELMI ZTVRDLÝ DALAMÁNEK. POKUD TEDY NEMÁTE ZÁLIBU V NOČNÍCH DĚSECH!!!

Ty vole co todle bylo za noc?? Nejdřív dostanu žinfárkt z toho, že se čokl rozhodne dát si velmi, velmi pozdní večeři zbuděj mě zvuky, jak když lámou kosti v kole!! Fuj, srdce mi buší ešče tetkon a pak?? Ráno těsně před probuzením se mi zdaj naprosto šílený sny, takže volám STREEEEJDOOOO FROOOJDE, GDE SI??
Nejdřív se mi do snů nastěhuje KACHNA!! Kterou lovim síťkou na rybky z rašelinovýho jezírka u mojí bejvalý školy (apropó vůbec nevim, kde se tam to jezírko vzalo) a když místo jedný kachny vylovim dvě zjistim, že se tam vyvaluje krokodýl, kouká na mě a pak mě nakonec začne honit!! Žene mě po silnici, dožene mě až do nablblý pijonýrský klubovny, kde jsem nikdá nebyla, takže to tam neznám, sem evidentně v nevýhodě, ta mrcha už tam asi chodila, takže to mám skorem spočítaný, zabarikáduju se v nějaký místnosti, krokodýl se tam probíjí a pak se vozve: "Koláči tak už ale fstávej!" Fuj, dnešní noc se mi ani trochu nelíbila. S tim se musí něco udělat!!!

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:23
- Nahlásit

PetraK
FROOOJDE, GDE SI??

ouhyyylooooo

Hehe, buď ráda za dalamánek! Ten náš ouhyla se v noci furt vomlaskává a dneska měl tak divoký sny, že u toho funěl a kvičel.. se mě zdálo, že honím steklý prase

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:30
- Nahlásit

inu

no jo, tak tady je asik ten problém
proč? nemáš dar řeči, abys hošíčkovi něco osvětlila?

oté, co přestala platit původní dohoda "já vařím, von meje"
nevomezit, zrušit. Ať je to fifty fifty

že ten druhý má taky bytostný odpor a dokonce chová oprávněnější (opčas) pocit, že toho jaksi dělá víc?

no pak se musí prostě stanovit pravidla a ty dodržovat, no. Na něčem se domluvit a jet podle jízdního řádu. Pokud má oprávněnější pocit, že uklízí víc a není to ničím jiným kompenzováno, tak se pak ale nelze zase divit, když je druhá strana načuřená.ne?

??? neznám
no to je tim, že já se pohybuju převážně v mužským světě

že se tomu vstach in sensu stricto, moc říkat nedá.

no a tak co s tím něco udělat?

brut
asi ne
chybět mi to nebude

strop dostal záchvat pčíkání
tak doufám, že strop bude hodnej a bude ležet, potit se, pít čaje a přikládat si Vašika

nekuš

to je fakt

tý brďo, ty seš odvážná, bych nikdy neřekla

umim i vodvážnější kousky , ale to tady nemůžu prezentovat

aby se Brtník moc nezlobil, kdyby si to tu náhodou přeče

tahle představa by ho asi zabila

jestli náhodou to není tvůj kamarád

kdo ešivá neni můj kamarád? Nevěstinec?? Brůtice máš horečku!!

ejspíš Ričínek dělal drátěné schody v novém Masarykově kampusu, aby mohl koukat babám pod sukně

se mi nezdůvěřil, musim to prověřit

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:31
- Nahlásit

inu
ouhyyylooooo

já????????????? Já sem ouhyla?? Zachraňuju kachny pidisíťkou na rybičky, honí mě krokodýl a já sem ouhyla???
Ostatně - za to můžete vy tady - nejdřív mi do snu napochoduje kachna a pak ty!!

se mě zdálo, že honím steklý prase

ouhyyylooooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:33
- Nahlásit

inu

že má ve vztahu nedostatek volnosti, jinej jí tam má tolik, že se tomu vstach in sensu stricto, moc říkat nedá.

hm a ty neumíš druhý straně předvést, co to je, když tedy je v tom vztahu hodně volnosti?? A teď nemyslim sekcuelní stránku. Kurnik vod čeho si ženská? vod čeho máš mozek?? Používej ho.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:35
- Nahlásit

Ramštaj ve spolek, co je to tu po ránu za Ešusomonolog ?
sem fčéra nějak vytuhla a usnula s mokrou hlavou...a ráno bych mohla jít strašit děti

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:37
- Nahlásit

PetraK
Používej ho.
to je marný...stejnak žádnej nemá, maj tam brouky mozkožrouty fbrně a já vo tom něco vím mám tam půlku příbuzenstva

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:37
- Nahlásit

Fajka

za Ešusomonolog

no přepadly mě noční běsy v podobě kachny na jezírku a krokodýla. A taky dalámánku musim se vypovídat a ten zbytek to sem musela vodpovědět ženskejm honem, páč za chvíli musim běžít.

a ráno bych mohla jít strašit děti

hm, na mě si choděj každý ráno zvonit sousedi, abych jim popohnala děti do školy

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

Fajka

brouky mozkožrouty fbrně

no vona tu svou parodyji na mozek používá moc vědecky, potřebovala by trochu zpudovat, zprimitizovat.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:44
- Nahlásit

PetraK
proč? nemáš dar řeči, abys hošíčkovi něco osvětlila?

tohle už není na veřejný forum románum

. Ať je to fifty fifty
a kdo to tak přesně rozměří?

dyž je druhá strana načuřená.ne?
tak v oprávněnejch případech je to jasný, nejsem despota

že já se pohybuju převážně v mužským světě
šťastná to žena Tak mě teda pouč

no a tak co s tím něco udělat?

jo.. toť otázka. Ale na druhou stranu

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:48
- Nahlásit

PetraK
Zachraňuju kachny pidisíťkou na rybičky

ouhyla a sadista Chudák Kachna

pak ty!!

cák sem krokodýl?

Kurnik vod čeho si ženská?
Proublem nambr tů... a kdo se teď zasměje dostane po kebuli, páč to co teď napíšu myslím smrtelně vážně ...

co je to bejt žencká?

ty neumíš druhý straně předvést, co to je, když tedy je v tom vztahu hodně volnosti?

a co mám jako dělat?

Fajka
sem fčéra nějak vytuhla
to je marný...stejnak žádnej nemá, maj tam brouky mozkožrouty fbrně

co kdybys šla zase vytuhnout, nó? Důro jedna modrofijalová?!!! nebo ti mám pomoct????

PetraK

zpudrovat, zprivatizovat.

a próoč? A komu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:00
- Nahlásit

ty vo*e co mě ještě tenhle rok všechno čeká !!!!!!
se na to vyseru

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:00
- Nahlásit

Fajka
ty vo*e co mě ještě tenhle rok všechno čeká !!!!!!
se na to vyseru

co se STALO?????????

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:12
- Nahlásit

nesnáším tedle stát nesnáším!!!!!!
stěhuju se do austrálie na novej zéland nebo někam do buše, bože proč proč nenechaj normální lidi co se staraj samy o sebe a nečekaj s nataženou rukou kdo jim co dá, co se samy živěj a platěj neskutečný daně proč je nenechaj v klidu a házej jim samý klacky pod nohy ???je nenechaj f klidu dělat svoji práci??????
mám dost už fakt!!!

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:15
- Nahlásit

Fajka
co se samy živěj a platěj neskutečný daně proč je nenechaj v klidu a házej jim samý klacky pod nohy

aha.. metla lidstva.. finančák

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:18
- Nahlásit

inu
metla lidstva.. finančák
ne živnostenskej úřád, nestihli jsme včas nahlásit že jsme změnili adresu a je z toho problém neskutečnej !!!ty vole nesnáším úředníky, fakt nesnáším!!!!
nezajímá je že se každej živnostník musí starat o to aby mu fungovala hlavně firma a běželi zakázky
jak ti chybí jedno lejstro seš v řiti....

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

Fajka
ne živnostenskej úřád

eště lepčí

nestihli jsme včas nahlásit že jsme změnili adresu a je z toho problém neskutečnej !

si děláš srandu

nezajímá je že se každej živnostník musí starat o to aby mu fungovala hlavně firma a běželi zakázky

ach bože todle je fakt kocourkof

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:29
- Nahlásit

inu
si děláš srandu
no to nedělám

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:32
- Nahlásit

Fajka
no to nedělám

ježiš to jsou ichtylové!!!!!

Mě teda řekněte, kdo se v tomhle státě má dobře? Zaměstnanci, keří se bojí vo práci? Živnostníci, keří nemůžou pracovat, páč se musej zabývat úřednickejma sr***a?
Možná tak jedině politici

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:36
- Nahlásit

inu
jako oni si fakt dělají srandu vyhrožujou ti pokutou 300 tisíc a je jim uplně fuk že je to částka pro normálního živnostníka naprosto likvidační může to rovnou všecko zavřít

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:38
- Nahlásit

Fajka
jako oni si fakt dělají srandu vyhrožujou ti pokutou 300 tisíc

se posrali né? Proč z toho dělaj doprdele takovou kovbojku? Je to JEN adresa!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

jako oni si fakt dělají srandu vyhrožujou ti pokutou 300 tisíc

COOOOOOOOOOOŽEEEEEEEE???? COOOOOOOOOŽE??? Sem vás tu dočítala,. chtěla jsem se zeptat coz toho pro vás plyne a dočetla jsem až sem!!!!!!!!!§ Rozčílila jsem se tak, že se mi to odprásklo, dřív než jsem něco napsala!!!!!!! CO TODLE JE ZA SVIŇÁRNU??

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

Fajka

do kdy byl termín to nahlásit?? Nemůžete napsat nějaký lejstro, s odůvodněním nějakým??

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:43
- Nahlásit

PetraK
do kdy byl termín to nahlásit??

nebejvaj změny do 8mi dnů?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:45
- Nahlásit

inu

Chudák Kachna

že by vás napadlo napsat, že chudák jsem já , to nehrozí asi, evidentntě.

cák sem krokodýl?

ne, ale trochu přemejšlej nad asociacema.... copak má Brno ve znaku, nO??

co je to bejt žencká?

žencká je ten kdo umí používat mozek, intuici a taktiku.
kruci vodhoď toho vědce furt taky. nemimrej se ve všem a dělej věci přímočaře - to sice neni ženská, ale je to způsob jak komunikovat s chlapem

a co mám jako dělat?
no, když budou voba dělat naprosto totéž co se stane?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:45
- Nahlásit

PetraK
si děláš srandu
no ftipný je že to musíš ohlásit před tím než se stěhuješ ... smlouvu o novým nájmu máme sepisovanou už v květnu, jenže víte jak to u nás bylo pak jsme se dva měsíce stěhovali, pak jsme čekali jestli nám telekom zapojí ten debilní telefon nebo jestli se budem stěhovat jinám telefon zapojili v září.... a ted je říjen... prostě nezájem..nikoho nezajímá že se stěhováním je tolik problémů a starostí a ještě musí firma běžet jinak příjdeš o zákazníky.... nezájem prostě....

já fakt už nemůžu, ať už tenhle debilní rok skončí nebo se fakt nedožiju jeho konce

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:49
- Nahlásit

PetraK
copak má Brno ve znaku, nO??

já jsem ale Vančák ty trumpeto A Vančáci mají ve znaku tři korbele

žencká je ten kdo umí používat mozek, intuici a taktiku

tak to asi nejsem žencká

kruci vodhoď toho vědce furt taky. nemimrej se ve všem a dělej věci přímočaře - to sice neni ženská, ale je to způsob jak komunikovat s chlapem
ty teda umíš poradit tak, aby se v tom nevyznalo ani prasa

no, když budou voba dělat naprosto totéž co se stane?

však už se stalo: každej má svoje písí, s kterým tráví večery

Fajka
já fakt už nemůžu, ať už tenhle debilní rok skončí nebo se fakt nedožiju jeho konce

second that!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:57
- Nahlásit

Fajka
pak jsme čekali jestli nám telekom zapojí ten debilní telefon nebo jestli se budem stěhovat jinám

tak o tomhle sepiš nějaký canc, že jako se do nedávna nevědělo, zda adresa je konečná a ten jim pošli s tím, že žádáš o pochopení situace a vo sdělení jejich stanoviska. Třá to klapne?

já fakt už nemůžu
já vim prtko úředníci jsou svině , většinou.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:59
- Nahlásit

PetraK
Třá to klapne?
Já myslím, že pokud tam nesedí nějaká ultrasvině, tak hromada popela sypaného na svou hlavu je většinou obměkčí.. :-/

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání