Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:00
- Nahlásit

PetraK
tak o tomhle sepiš nějaký canc, že jako se do nedávna nevědělo, zda adresa je konečná a ten jim pošli s tím, že žádáš o pochopení situace a vo sdělení jejich stanoviska. Třá to klapne?
no neklapne prej kdyby od toho byl tak tejden tak ještě možná jo ale né měsíc

.... já už nemůžu ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:00
- Nahlásit

Ramštajn ve spolek a růžový ponožtičky k tomu
PetraK
Zachraňuju kachny pidisíťkou na rybičky,
tak to seš spíš než ouhyla chudák
Fajka
držim palce, ať to dopadne co nejlíp

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:01
- Nahlásit

inu
tak hromada popela sypaného na svou hlavu je většinou obměkčí.. :-/
no to ještě tak dokážu já ale ne tak číf si myslím... no zejtra ráno tam má hned nástup tak sem na to zvědavá....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:02
- Nahlásit

inu

já jsem ale Vančák ty trumpeto
A Vančáci mají ve znaku

vanu??

tak to asi nejsem žencká
no to se ale dífče budeš muset naučit bejt ženská

y teda umíš poradit tak, aby se v tom nevyznalo ani prasa

no já prostě neumim vysvětlovat. no. ALe jednoduše - s mužským musíš mluvit v holejch větách, když mu chceš něco sdělit. Navíc- není dobrý říkat : Já chci...., já to vidim..... a podobný věci - to můžeš používat jen v pozitivních situacích v těch negativních musíš říct, že určitý chování toho druhýho nevede zrovna ke zlepšení vztahu a že by se ten druhej měl zamyslet nad tím, co se stane, když se začneš chovat třeba naprosto totožně jako on. Že vztah do kterýho furtuje a investuje nápady, city atd. jen jedna stran rozhodně dlouho nevydrží, že jednoho dne ta trpělivost prostě dojde a pak už jaksi není cesty zpět a že by si to ten druhej měl uvědomit co nejdřív, páč pozdě může být v podstatě kdykoliv. No ale taky se podle toho musím chovat i já. To bez debaty.

každej má svoje písí, s kterým tráví večery

tak halt vypnout obě písí, posez ve dvou a viz výše.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:03
- Nahlásit

Fajka
no to ještě tak dokážu já ale ne tak číf si myslím..

auvej.. a asi musíte voba, co?

no zejtra ráno tam má hned nástup tak sem na to zvědavá....
asi bych jim to fakt zkusila vysvětlit a pak se modlila..

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:05
- Nahlásit

PetraK
tak halt vypnout obě písí, posez ve dvou a viz výše.
Inu
Nebo si to pište přes ICQ

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:05
- Nahlásit

kachna_

Ramštajn ve spolek

gůt. ale ten zbytek sis mohla vodpusit, dyš sem tě zachránila a navíc hned dvojmo. Panebože to byl naprosto střihlej sen

Fajka

no neklapne prej kdyby od toho byl tak tejden tak ještě možná jo ale né měsíc

jak řiká imunita- sypat a sypat popel na hlavu. Čífa tam nepouštět.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:06
- Nahlásit

inu
tak hromada popela sypaného na svou hlavu je většinou obměkčí.. :-/
no to právě že nee..musí jen on bo já tu vlastně ofiko nejsem....to je složitý a to je vlastně taky velkej problém ale to tu rači nebudem rozpytvávat

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:06
- Nahlásit

kachna_.

ne na todle musí bejt voční kontakt.
možná by si na to mohla vzít vypouštěcí vestu? ty kalhoty by se taky mohly šiknout....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:07
- Nahlásit

Fajka

bo já tu vlastně ofiko nejsem....to je složitý a to je vlastně taky velkej problém ale to tu rači nebudem rozpytvávat

ááááááááááááu. Sim tě tak ho nadopuj něčim aby byl tak trochu malátnej, nemůžeš ho tam poslat zvostra,

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:08
- Nahlásit

PetraK
vanu?

KORBELE!!! Umíš číst?

no to se ale dífče budeš muset naučit bejt ženská

dyš já furt nechápu, co to jé Nikdy jsem si tak nepřipadala, nikdy jsem se tak necejtila, takže nevím... nevím, co to jéééé

Navíc- není dobrý říkat : Já chci...., já to vidim..... a
psycho příručky teda kecaj?

že jednoho dne ta trpělivost prostě dojde

... hmmm....

tak halt vypnout obě písí, posez ve dvou
a následuje dvouhodinový imunitní monolog, který skončí ve chvíli, kdy se jednomu z nás chce na FéCé

To nejde. Když druhá strana jenom čučí a nekomunikuje, tak je to velmi vysilující

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:08
- Nahlásit

PetraK
se mi včera zdálo, že mi auto přejelo bebinku, fůůůůůůůj (ta mrcha totiž vybíhá ze vrat a povel čekej nelze použít, tak jsemvečír přemejšlela jak jí to zatrhnout)

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:10
- Nahlásit

inu
To nejde. Když druhá strana jenom čučí a nekomunikuje, tak je to velmi vysilující
no a nemůže to bejt tak, že prostě souhlasí a neni na to co říct, protože ví, že máš vlastně pravdu?
(občas to tak probíhá u nás)

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:11
- Nahlásit

kachna_

Fajka
musí jen on bo já tu vlastně ofiko nejsem....to je složitý a to je vlastně taky velkej problém ale to tu rači nebudem rozpytvávat

Jo, pitvat to nebudem.. prostě mu to jen zkus vysvětlit.. kát se maximálně zabírá.. i když máš pocit, že se dělá z komára vembloud a že jsou to kojotiny, kvůli kterej oni zbytečně prudí.. kát se, kát se, kát se... a taky zabírá, jestli nejste "recidivisti" a nemáte už nějaký špatný voko z minula...

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:14
- Nahlásit

kachna_
no a nemůže to bejt tak, že prostě souhlasí a neni na to co říct

To máš těžký. Já jsem mu tudle navážno řekla, že jako takhle dál už fakt nemůžu, že takhle, jak to je, už v tom pokračovat nechci. Že se chci někam posunout. Doufala jsem, že z něj NĚCO vypadne. Cokoliv. Ani Bé. Tak nevím.. je mu to jedno? Není mu to jedno?..

A jestli se mnou souhlasí, tak co jako dál? Jak to vidí? Nic, leda prd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:20
- Nahlásit

kachna_

se mi včera zdálo, že mi auto přejelo bebinku, fůůůůůůůj

taky dobrá sorta snění. no to jí zatrhni hodně rychle, kamarádky přítel to teď zrovna zažil.

inu
dyš já furt nechápu, co to jé

pomoooooooooooooooooooooooct.

psycho příručky teda kecaj?

ne to ne, já jsem to asi blbě napsala.... nesmí to prostě vyznít jako JÁJISMUS - neboli já, já, já, ale ve smyslu toho společnýho vztahu. Nevím kurnik jak to napsat. Samozřejmě, že když mi něco ubližuje, tak musím říct- tohle mi sim Tě nedělej, páč jak by ses cejtil ty, kdybych udělala to stejný..... no neumim vysvětlovat

... hmmm..
no ale pozor nemyslím to jako vyhrožování, nebo vydírání nebo tlačení ke zdi, to ne. Ta druhá strana prostě musí vědět že jsou věci který akceptuju (nikdo z nás není dokonalej a každej u každýho musí něco zkousnout) a věci , které neakceptuju a pro který s tím druhým nemůžu bejt i když ho třeba mám ráda. ALe musí vědět, že pokud se s tím z jeho strany nedá nic dělat, nebo pokud s tím nechce nic dělat, že prostě opravdu odejdu.

a následuje dvouhodinový imunitní monolog, který skončí ve chvíli, kdy se jednomu z nás chce na FéCé

hele nemůžu posoudit, neznám vás, nevím jaká je situace - může jít třeba jen o určitou potíž v komunikaci. Ale já sama za sebe bych prostě už dávno měla tu trpělivost přeteklou , kdyby šlo o vztahový podstatný věci a druhá strana nehodlala spolupracovat, tak já bych už byla fuč. No ale to jsem já-myšleno tím že každej vnímá věci jinak, má jinde hranice, záleží na tom, jak moc druhýho člověk miluje, co je mu ochoten tolerovat....

pak postavit druhou stranu před už poslední řešení. Ale zase - znovu říkám, tak to vidím já - sama za sebe, bez znalosti situace.

tak jsemvečír přemejšlela jak jí to zatrhnout)

povelem čekej, dřív než se otevřou vrátka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:22
- Nahlásit

kachna_

no a nemůže to bejt tak, že prostě souhlasí a neni na to co říct, protože ví, že máš vlastně pravdu

no otázka je , pokud tomu pak přizpůsobí další svůj přístup ke vztahu ale. A tady si musí zapřemejšlet imunita.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:23
- Nahlásit

inu

Doufala jsem, že z něj NĚCO vypadne. Cokoliv. Ani Bé. Tak nevím.. je mu to jedno? Není mu to jedno?..

A jestli se mnou souhlasí, tak co jako dál? Jak to vidí?

no todle neřikej nám, todle řekni jemu. Že potřebuješ, aby Ti nějak zareagoval, jinak můžeš mluvit do furta a vyjde to na stejno.

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:27
- Nahlásit

PetraK
pomoooooooooooooooooooooooct.

nooo....

no neumim vysvětlovat
eště, že neučíš

vztahový podstatný věci a druhá strana nehodlala spolupracovat, tak já bych už byla fuč.
neboj, to mě říká každej, že by na mým místě byl Jenže já jsem zas taková, že no.. jak to říct.. prostě chci nejdřív zkusit všechno, co jde, než to dovopravdy vodstřihnu. A nebyl nějakej aktuální důvod se vodstřihnout rychle (násilí apod.)..

Je to hrozně těžký.. páč v něčem mi vyhovuje moc.. no, ale.. dál to prostě z mý strany už nejde

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:28
- Nahlásit

PetraK
Že potřebuješ, aby Ti nějak zareagoval, jinak můžeš mluvit do furta a vyjde to na stejno.

myslíš, že sem mu to neříkala? Akorát mi řek, že nějak neví, co by na to měl říct... myslím, že sám neví, co chce.. prostě voba potřebujem ještě dospět, ale společně se nám to asi nepovede

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:53
- Nahlásit

Dobré téměř poledne dámy
Rrrrrrůžový den, rrrrrůžovoučké tepláčky a štajní rrrrrůžový úsměv

Stále mám teplotu a neklesá potvora Ale spinkala jsem díky tomu do půl jedenáctý, takže jsem po dlouhé době vyspalá

inu
no, asi jó.. eště nemám žádný odchovy
jednou nějaký budou...byť třá psí

ne ne, já řešila něco jinýho: ani ne tak chtění/nechtění jako spíš nevědění, co to obnáší
aha, tak to pak joooo ..... pokud do toho nespadneš plnou parou, tak nikdy nemůžeš vědět, co to obnáší.... můžeš mít pocit, že víš, ale ve finále víš naprostý prd.

no právě Naše oblíbená školní hláška: polib mi prvoústa
ááááááááááááááááááááááááááá

Prostě to tak ber, že někdo má problém v tom, že má ve vztahu nedostatek volnosti, jinej jí tam má tolik, že se tomu vstach in sensu stricto, moc říkat nedá.
tak někde vznikla chyba a je potřeba jí najít, jinak půjde vztah do háje...... navíc já sice s Ešuskou souhlasím, ale ne vždy to jde přesně tak jak píše. Takže jsou potřeba ty "pravidla" dělat pružná, aby právě vykrejvaly i ty chvíle, kdy to přesně podle nich nejde.
Př.: já jsem doma, takže je jasný, že vařím a poklízím ( zvlášť, když vím, že chlap mi ráno v 7 odejde do práce a vrací se tak mezi šestou a devátou večerní). No a aby se to nějak vyrovnalo, tak on dělá běžné nákupy ( velké měsíční si dělám sama, páč taky občas do toho krámu zajít musím, abych věděla, jak jsou na tom třeba ceny atd.) a poklízí dvorek, dělá opravy a úpravy. Harantííí zase mají na starosti odnášení plastů, papírů do spešl kontejnerů a pak drobnosti jako vyndání nádobí z myčky atd. Jo a aby byla ta vyrovnanost fakt spravedlivá, tak psi jsou sice moji, ale večerní venčení Bruta je jen a jen jeho starost. Myslím, že je to pak vzájemně vyvážený stav, kdy když se něco děje, tak druhý samozřejmě přebírá práci toho prvního.... např. teď mi je blbě, tak venčí mužskej, abych nemusela do zimy, o hrubý úklid se taktéž postaral ( nemluvím o kvalitě úklidu, ale podlahy jsou setřené). Zrovna tak, když vidím, že on nestíhá v práci, tak dvorek poklidím já....

PetraK
vole co todle bylo za noc?? Nejdřív dostanu žinfárkt z toho, že se čokl rozhodne dát si velmi, velmi pozdní večeři zbuděj mě zvuky, jak když lámou kosti v kole!! Fuj, srdce mi buší ešče tetkon a pak?? Ráno těsně před probuzením se mi zdaj naprosto šílený sny, takže volám STREEEEJDOOOO FROOOJDE, GDE SI??
ty ani nemusíš jít ve čtvrtek do kina, si ho zvládneš udělat v noci

inu
Ten náš ouhyla se v noci furt vomlaskává a dneska měl tak divoký sny, že u toho funěl a kvičel.. se mě zdálo, že honím steklý prase
tohle teď dělá piraňa, furt se meje a děsně u toho mlaská,se vždycky proberu..... navíc mě chodí kontrolovat, což nikdy nedělala, a ňufák mi strčí pod nos, počká až vydechnu, olízne mě a jde chrnět...no a já se pokaždý děsně leknu.

chybět mi to nebude

strop bude hodnej a bude ležet, potit se, pít čaje a přikládat si Vašika
strop ležel, nepotil se, páč by jinak zdechnul, ale přikládá si vašíka, pije hrooozně moc čaje a furt běhá na butku. Navíc se ráno vzbudil s oteklejma očima a nějak nesplaskávaj.... co to zase kde chytil?
Jo a ještě jedna věc.... někdo z harantíííí mi doma sežral polomáčený sušenky, který mooooc oblibuju a měla jsem na ně chuť

hezkou kuš si sem dala, takovou plastofku na prd

umim i vodvážnější kousky , ale to tady nemůžu prezentovat
jůůůů, sem zvědavá jak opička, povídej

tahle představa by ho asi zabila
víc než Jitčin smích? Jinak ta bude na pokladně, takže půjdete k ní

kdo ešivá neni můj kamarád? Nevěstinec?? Brůtice máš horečku!!
jakej zase něvěstinec? Neumíš číst?
Sem ti přece psala, že:
No, nejspíš Ričínek dělal drátěné schody v novém Masarykově kampusu, aby mohl koukat babám pod sukně
ty? Néééé, ale nevíme, jestli náhodou to není tvůj kamarád
tzn. že nevíme, jestli ho nemá tvůj kamarád ...už chápeš?

se mi nezdůvěřil, musim to prověřit
vida, tohle si pochopila hned ...... tak prověřuj, sme zvědavý

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

inu
prostě voba potřebujem ještě dospět, ale společně se nám to asi nepovede
blbý . Jak dlouho jste spolu? Na druhou stranu, já jsem měla první vážnej vztah od osmnácti a vydržel mi až do těch šestadvaceti. No a dítěti se to asi budu snažit rozmluvit, protože ty zkušenosti z předchozích vztahů jsou hrozně fajn.

hele ještě, dvouhodinovej monolog je moc, myslim, že někde po třetí minutě chlap přestává vnímat (maximálně a za předpokladu že vůbec začal)
U nás funguje - potřebuju A protože B, zopakovat, ujistit se, že chápe. Co třá společný PC hry?

Včera jsem Michala poprosila aby nakrájel brambory na kaši a krájel je půl hodiny, protože jsem je přece chtěla na drobno. nezabila jsem ho, ale musim říct, že jsem trpěla. Moc
PetraK
beska právě všechy zpomalovací povely, než se vykopu z baráku bere jako trest (čekej ve stoje je na ní moc, protože ovodítkovaná část smečky hopsá kolem mě a to prostě beska natěšená neustojí). Je to problém stěhování, protože dřív ze vrat vylítla přímo na louku.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:10
- Nahlásit

inu
co je to bejt žencká?
myslím, že Ešuska ti to napsala dost srozumitelně....ale mám obavu, že ty jsi fakt vědec a budeš s tím mít dost problém. Páč myšlení těhle lidí ( nechci se tě dotknout, ale taky jich pár znám) je trochu posunuté jinam. A jak jim něco nezapadá do kolonky, šuplíčku či co to všechno používáte, tak je problém.
Zkus použít jinou část mozku, tu kterou používáš ve vztahu k Orískovi. Uvidíš, že pokud budeš s chlapem jednat jak se psem a s vědcem dohromady, tak to půjde...

však už se stalo: každej má svoje písí, s kterým tráví večery
a proč ho oba zapínáte? Jděte na procházku, udělejte si zábavnej večer doma třá při hraní člověče, nezlob se nebo si jen tak dejte sklínku mlíka a vemte brčo, kdo ho dřív vypije.... zkrátka musíte nějakým způsobem vztah oživit a udržet ( ovšem, jestli o to vůbec ještě máte zájem....)

Fajka
živnostenskej úřád, nestihli jsme včas nahlásit že jsme změnili adresu a je z toho problém neskutečnej !!!ty vole nesnáším úředníky, fakt nesnáším!!!!

ať zkusí jít číííf na ně s pokorou, omluví se, řekne, že došlo k někola chybám a nedopatřením, že se to už nikdy opakovat nebude a jestli by mohl poprosit o schovívavost.... ať řekne, že díky O2 jste nevěděli, jestli se nebudete na původní adresu vracet ( i když je to kec, ale to oni vědět nebudou), tak vás vůbec nenapadlo jim změnu hlásit. No a když vás konečně přepojili, tak hořel natolik termín, že jste na to zapomněli ( ať řekne, že jsi moc nemocná...to totiž většinou zabere.... a díky tvé nemoci musel stíhat vše sám a na tohle zapomněl). Moc důležité je, aby mluvil jemně a nezačal řvát, jinak tu pokutu fakt vyfásnete

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:10 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Děcka prosim vás ujistěte mě, že todle je poslední průser letoška nebo já se du utopit .... ani chlastat nemůžu začít dyž beru prášky ani ono známe hlavně že jsme zdravý nemůžu použít

víte co je na tom vtipný že včera mě volala kámoška a vyprávěla mě že tam měli živnosták na kontrole, tak sem hned včera řikala čífoj že tam hned ve středu ráno musí dojít.... no nevodchytli voni nás dneska

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:14
- Nahlásit

brut
Moc důležité je, aby mluvil jemně a nezačal řvát, jinak tu pokutu fakt vyfásnete
díky Bruuu, už mu to tisknu přesně co píšeš aby si to přečet a zamyslel se nad tím... bo když mu to řikám já tak nadává jak špaček že tam na ně vlítne ve zlým

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:17
- Nahlásit

Fajka
musí jen on bo já tu vlastně ofiko nejsem....to je složitý a to je vlastně taky velkej problém ale to tu rači nebudem rozpytvávat
nic nerozpitvávej..... jestli tam nejseš ofiko, tak jediná věc na kterou on může sázet je klid z jeho strany. Vysvětli mu, že koukd nechce platit naprosto zbytečně pokutu, tak musí!!!! zůstat nad věcí a nesmí!!!! se nechat vytočit.
Ať argumentuje tím, že díky O2 měl velký problém a stále počítal s tím, že se firma vrátí na původní adresu, tak proto to nehlásil, no a později to byla jeho chyba, ale že měl osobní problémy ( vážnou nemoc partnerky...což fakt většinou zabírá) a naprosto zapomněl na přehlášení. Že se moc omlouvá a pokud by se někdy stěhoval, tak si na tohle dá dobrý pozor a vše bude hlásit dopředu....

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:23
- Nahlásit

brut
jj díky moc!!!! šecko mu to tisknu.... doufám že se nad tím zamyslí a do rána vychladne..ono krom toho může argumentovat mimo jiné taky svojí dlouhodobou nemocí a lhát bohužel vůbec nebude....
..... ach jooo ach joooo....

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:36
- Nahlásit

inu
jsem mu tudle navážno řekla, že jako takhle dál už fakt nemůžu, že takhle, jak to je, už v tom pokračovat nechci. Že se chci někam posunout. Doufala jsem, že z něj NĚCO vypadne. Cokoliv. Ani Bé. Tak nevím.. je mu to jedno? Není mu to jedno?..
můj chlap taky nemluví...ale mluví očima, tělem.
Jestli máš nějaký problém ( což evidentně máš), tak od něj ty odpovědi musíš chtít....Nevysvětluj sáhodlouze nic, oni po dvou větách vypnou. Pokud chceš odpovědi, tak musíš říct polopatickou otázku.
Např. Pojedeme v sobotu na chatu vylejt sudy? Nemohl by jsi mi říct, co tě žere?

myslíš, že sem mu to neříkala? Akorát mi řek, že nějak neví, co by na to měl říct... myslím, že sám neví, co chce.. prostě voba potřebujem ještě dospět, ale společně se nám to asi nepovede
tohle je spíš o tom, že on ty věci nevidí a nechápe, co ty vidíš špatnýho. Z jeho strany žádný problémy tak, aby se musely hrotit, řešit atd nejsou.
Oba jste naprosto jiní a neumíte spolu komunikovat...v tom je zakopaný pes.
Naučit se mluvit s druhým, naslouchat mu, odpovídat atd. je opravdu dílem podobného myšlení a dílem snahy se to naučit. Navíc vždycky musí chtít oba a ne jeden.
V tomhle je každá rada drahá a jediné, co mě napadá je sednout si někde venku ( ne doma a ne v hospodě, kde je moc rušivých elementů) a říct ve zkratce, jak moc ti schází porozumění z jeho strany. Co přesně potřebuješ ( v tuhle chvíli bych tam netahala nádobí, ale odpovědi byť by byly blbé). Zeptala bych se ho, jestli mu takto nastavený vztah vyhovuje, jestli mu něco nechybí a že by bylo potřeba do vašeho vztahu investovat víc citů a pochopení.

Jednoduché to nebude, ale pokud budeš opravdu chtít, tak to lze zvládnout.... jestli se na to sama necítíš, tak absolvuj jedno sezení v přemanželské poradně a poslechni si rady ještě tam.

PetraK
Ale já sama za sebe bych prostě už dávno měla tu trpělivost přeteklou
myslím, že neměla, páč by jsi se do téhle situace nedostala.... navíc jste obě naprosto odlišné jak myšlením, tak sebevědomím a způsobem života.

Fajka
nemáš vůbec žač.... on fakt nesmí nikam vlítnout. Na tohle oni čekaj a pokud nechce platit zbytečně pokutu, tak se musí uklidnit a krotit se. Neznám ho, ale mužskej říkal, že je s ním velmi dobrá a rozumná domluva, tak ať zapojí všechny mozkový závity, uklidní se, zhluboka nadechne a snaží se to uhrát na svojí nevědomost,zapomnětlivost a obrovskej strach o tebe. Většinou to na tyhle úředníky zabírá...tak ať to nepokazí, jinak bude moct nadávat jen sám sobě!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:40
- Nahlásit

Fajka
ono krom toho může argumentovat mimo jiné taky svojí dlouhodobou nemocí a lhát bohužel vůbec nebude....
tak super.... ne že bych mu to přála, chraň bůh, ale jestli byl moc nemocný, tak ať jim to tam taky řekne. Že díky svému zdravotnímu stavu, který byl taktéž vážný si vůbec neuvědomil, že na tak důležitou věc zapomněl a že je tohle pro něj velké poučení, aby si předem vše promyslel, sepsal a pak nebude docházet k takovým obrovským chybám.
Jak píšu, zvládne to, protože musí!!!!! a moc dobře to ví, uvědomuje si, že by vás tohle mohlo když ne položit, tak minimálně hodně moc poškodit a firmička by se z toho nemusela vzpamatovat. Je to jeho dílo, tak ať si ho může hýčkat dál
Držím všechny palce a fakt mu věřím!!!!

inu
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:41 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

brut
jednou nějaký budou...byť třá psí

Jen to ne, pani!

ááááááááááááááááááááááááááá
no co? Je to slušný a vobnáší to šééééécko

tohle teď dělá piraňa, furt se meje a děsně u toho mlaská,se vždycky proberu....
hrozný, fakt. Na zabití! Ať se kliďo vomlaskává, ale ať to nedělá ve tři ráno!!!!

kachna_
Jak dlouho jste spolu?
Vo Velikonocích by to bylo (bude?) šest let Já už za sebou pár "vztahů mám", ale tendlek byl zatím nejdelší... jinak teda nemůžu říct, že by mě ty předchozí něco extra daly

Ale taky si říkám, že... jestli něco nezměním, zase třá přitáhnu podobnýho čéka jednou... tak má vůbec smysl to měnit?

Co třá společný PC hry?
Já nehraju Leda jsem dělala to, že on hrál a já se dívala, ale momentálně je to pro mě moc velká ztráta času

Včera jsem Michala poprosila aby nakrájel brambory na kaši a krájel je půl hodiny, protože jsem je přece chtěla na drobno. nezabila jsem ho, ale musim říct, že jsem trpěla. Moc

brut

myslím, že Ešuska ti to napsala dost srozumitelně....ale mám obavu, že ty jsi fakt vědec a budeš s tím mít dost problém.

Dámy, vy to nechápete! Já mám prostě problém se základama. Nedělám si srandu. Nevím, co to je ženská. Podle mě ženská je povrchní fiflena, kterou akorát zajímá vzhled, nakupování, drby a manipulovat s druhejma. Tím se teda neuražte, já vím, že to tak není. Ale nevím, jak to je. Neměla jsem kde k tomu přijít

Páč myšlení těhle lidí ( nechci se tě dotknout, ale taky jich pár znám) je trochu posunuté jinam.

Dámy, dokavaď sem neuvedla svou profesi, tohle vytahovat by vás ani nenapadlo Ber to tak, že o světě přemejšlím. To je pravda, taky je pravda, že někdy přemejšlím moc, ale jakej jinej přístup, když máš před sebou něco, čemu nerozumíš? Jak to chceš "analyzovat"? Nejsem analytickej typ, nejsem logickej typ. Jsem emotivní typ. Ale snažím se pochopit, jak věci fungaj a jinej přístup než pozorovat a přemejšlet mě nenapadá

Zkus použít jinou část mozku, tu kterou používáš ve vztahu k Orískovi.
Jenže tady je malinkej problém:

Uvidíš, že pokud budeš s chlapem jednat jak se psem a s vědcem dohromady, tak to půjde..

pes nevodmlouvá, pes neoponuje. Pes se řídí mojí vůlí (v nejlepším případě). Zkrátka, se psem je domluva. S tvrdohlavým mezkem na dvou nohách, kterej občas je přesvědčenej, že to moje je jen takový blábábí, přičemž von to ví všechno líp, mi psí přístup nepomůže :-/

a proč ho oba zapínáte?

Já ho mám zapnutej celej den. Ale jinak mi vynahrazuje částečně týví, pak ho taky používám na kreslení. On ho zapne hned jak přijde a pak si tam dělá.. nevím co.. kouká na horory, anime nebo něco čte. Po práci se mu prostě nic nechce, jen se flákat.

udělejte si zábavnej večer
když mě už tak nějak.. nebaví bejt téměř výhradní iniciátor

. zkrátka musíte nějakým způsobem vztah oživit a udržet ( ovšem, jestli o to vůbec ještě máte zájem....)
No, tady bych řekla, že bude hlavní kámen úrazu.

<< 1 ... 873 . 874 . 875 . 876 . 877 . 878 . 879 . 880 . 881 . 882 . 883 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání