Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:39
- Nahlásit

brut
tak to je Brutík těžší... to ustojím

no jo, no Orisláfka to holt tou jednou koulí na samce nedotáhne

ne snad?
bejvávalo, pani. Tak do čtyř měsíců.. pak se to nějak zvrtlo

tak to je ta varianta, kdy je škola na prd

no jó, když holt není na kolejný.., naštěstí mě to už netrápí..

teďka zrovna čtu o tom školným.. podle mě je to blbost. Jednak se tím úroveň školství nijak nezkvalitní (jak to jako provedou? Koupí novej mikroskop? A tím se zvýší ta kvalita? Přednášky stejně budou memorování podle powerpointovejch prezentací nebo skript jako dosud a za to přece nemusím dávat 20 000? ) a druhak některý rodiny budou mít fakt problém Jsem fakt ráda, že už toho magora mám

v kině s ní dělá její bývalý přítel a dost jí to stresuje)
blbý blbý

A to ještě nevíš, že synek si taky vydělává a to mu bude v prosinci osmnáct a školu má hodně na houbeles, ale dělá o víkendech a vyhovuje mu to

Proč ne, když je mladej a uvědomělej Já jen si pamatuju, jak jsem byla ráda, když jsem večer dolezla domů a upadla do komatu. Nejhorší byl prvák, to jsem se v pátek vracela v osm večer domů
Ale já jsem holt.. no.. prostě jsem měla jiný priority.. teď už ale ty prachy potřebuju Takže dělat musím (jestli si vůbec něco najdu )

u nás by byl, páč já bych vybírala "nájem"
neboj se, nájem se u nás vybírá taky, mama hotel se nekoná I když nevím, z čeho bych teda platila já, kdybychom se s Kubojem rozešli a já neměla kam jinam jít

protože tohle je opravdu trochu krkafčí chování.... jediný rozdíl je, že u nás zatím mají, po dobu studia, bydlení zdarma

stejně, co je na tom krkafčího? U nás to fungá/ fungalo stejně. Nejseš povinná děcka živit vod určitýho věku, je to Tvá dobrá vůle. Ovšem zase je kravina čekat, že Ti to budou nějak zpětně splácet

ale nechci mít k sobě přivázaný harantííí až do babičkovskýho věku...

neboj, zbavíš se harantůch, přistanou ti jejich harantíííí Na to už se třá moje matka velice "těší". Škoda jen, že se nikdo z nás do toho množení nehrne

teď je venku s Brutem, tak mám chvíli
Sem četla: teď je venku s Brtníkem mám dost

kecááááš
e-e, zeptej se Čibuka. V reálu jsem těžkej introvert. Většinou mlčím. A nebo kecám kraviny. Ale vtipnýho nic moc.

aha, tak v tom byl ten problém
Použij druhoústa

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:02
- Nahlásit

inu
no jo, no Orisláfka to holt tou jednou koulí na samce nedotáhne
takže je těžší na jednu stranu?

bejvávalo, pani. Tak do čtyř měsíců.. pak se to nějak zvrtlo
takže je to přerostlý medvídek

no jó, když holt není na kolejný.., naštěstí mě to už netrápí..
jj, kolejný je čím dál dražší ....

teďka zrovna čtu o tom školným.. podle mě je to blbost. Jednak se tím úroveň školství nijak nezkvalitní (jak to jako provedou? Koupí novej mikroskop? A tím se zvýší ta kvalita? Přednášky stejně budou memorování podle powerpointovejch prezentací nebo skript jako dosud a za to přece nemusím dávat 20 000? )
taky jsem to četla.... vysoký hlásí, že nemají peníze na obnovu přístrojového vybavení, mají zastaralé a hlavně nevyhovující přednáškový sály, nemají na pomůcky atd. Tak to asi chtěj zaplácnout z těhle peněz....

druhak některý rodiny budou mít fakt problém
jo budou studovat jen ti, co na tu vysokou budou mít

blbý blbý
jj, to je přesně to, co jí neustále říkám, ať si najde něco nového, kde bude v klidu

Proč ne, když je mladej a uvědomělej
není uvědomělej, ale vycvičenej

Já jen si pamatuju, jak jsem byla ráda, když jsem večer dolezla domů a upadla do komatu. Nejhorší byl prvák, to jsem se v pátek vracela v osm večer domů
Ale já jsem holt.. no.. prostě jsem měla jiný priority.. teď už ale ty prachy potřebuju

mladej má školu děsně blbou, navíc má po+út praxi a to od šesti, takže je taky utahanej a pokaždý odpolko alespoň hoďku spí. Ale chce mít penízky, tak si je holt musí vydělat, páč ode mě jich zase tolik nedostával

neboj se, nájem se u nás vybírá taky, mama hotel se nekoná
šikovná maminka

I když nevím, z čeho bych teda platila já, kdybychom se s Kubojem rozešli a já neměla kam jinam jít
by jsi šla domů, v těhle případech jsou maminky rozumné

stejně, co je na tom krkafčího? U nás to fungá/ fungalo stejně.
no, já si právě několikrát vyslechla, jaká jsem krkafčí matka, která žene děti honem, honem vydělávat

Nejseš povinná děcka živit vod určitýho věku, je to Tvá dobrá vůle. Ovšem zase je kravina čekat, že Ti to budou nějak zpětně splácet
je to má dobrá vůle .... a není kravina čekat, že mi budou dobrou vůli splácet. Čekám slušné chování a alespoň občasnou info, jestli jsou v pořádku

neboj, zbavíš se harantůch, přistanou ti jejich harantíííí
bych zatím raději brala nějakou neteřinku či synovečka

Na to už se třá moje matka velice "těší". Škoda jen, že se nikdo z nás do toho množení nehrne
chudák maminka, chápu, že se nemůže dočkat rozmazlování

Sem četla: teď je venku s Brtníkem mám dost
tak to je naprosto šílený

-e, zeptej se Čibuka. V reálu jsem těžkej introvert. Většinou mlčím. A nebo kecám kraviny. Ale vtipnýho nic moc.
ta to ale vidí jinak

Použij druhoústa
raději nechtěj vědět, co jsem si představila

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:17
- Nahlásit

brut
takže je těžší na jednu stranu?

jo, jo.. bez keců, když utíká, tak bokem

takže je to přerostlý medvídek
to už s medvědem dávno nemá nic společnýho.. je to spíš chlupatej Quasimodo

jj, kolejný je čím dál dražš
ani nemluv. Před šesti lety jsem platila 2500,- měsíčně, bez poplatků za internet a teda jako ubytko nic moc a hlavně studenti umí dělat neskutečnej bordel, takže ti, co potřebujou spát a chodit do práce maj na koleji smůlu

vysoký hlásí, že nemají peníze na obnovu přístrojového vybavení, mají zastaralé a hlavně nevyhovující přednáškový sály, nemají na pomůcky atd. Tak to asi chtěj zaplácnout z těhle peněz....

kecy! Navíc lživý kecy! Právě se dostavěl za X mega kampus Masarykovy univerzity v Brně. Je supermoderní, super hnusnej a naprosto nefunkční (podle mě to navrhoval idiot, který v životě nebyl na jediné přednášce). Jak tohle zkvalitnilo výuku? Kampus je na místě, který na to absolutně není přizpůsobený dopravou a ničím. Nehledě na to, že několik let museli studenti stíhat přebíhat mezi barákama po celým městě, protože kampus nebyl hotovej, z bývalýho areálu přírodovědce vykopli, takže žůžo dobrodrůžo. Celá natěšená bych jim za tohle platila 20 táců
Kdyby to skutečně mělo být přínosné (a pak člověk měl po absolutoriu plat na to, aby ty dluhy utáhl), tak proč ne. Tohle je jen další megatunel naší vlády, stejně jako tzv. státní maturity

není uvědomělej, ale vycvičenej
snacha ti jednou poděkuje

jj, to je přesně to, co jí neustále říkám, ať si najde něco nového, kde bude v klidu
zas jestli je to dobrá práce, tak kvůli jednomu Kvídovi je blbý ji pouštět Lepší by bylo, kdyby se vypustil Kvído

Ale chce mít penízky
No ja, randění je drahej špás

by jsi šla domů, v těhle případech jsou maminky rozumné
to by moc nešlo, bo mamince vadí Orisláfkovy chlupy

no, já si právě několikrát vyslechla, jaká jsem krkafčí matka, která žene děti honem, honem vydělávat
Vyrostla jsem v podobným systému.. sice kdybych měla bejt upřímná, závidím těm, co vyrostli v něčem jiným (mám teďkonc na mysli jednu konkrétní osobu), na druhou stranu s tím nenadělám nic a ono to bude k něčemu dobrý.. i kdyby jen k tomu, že vím, že i bez mega hafo peněz, nejmodernějších mobilů a pičítačů se dá žít

a není kravina čekat, že mi budou dobrou vůli splácet.
já to myslela jinak Třá jakože Ti za to budou vracet prachy nebo tak. O slušným vychování řeč nebyla

bych zatím raději brala nějakou neteřinku či synovečka
hele, komu bys pekla ty svý buchétky?

chudák maminka, chápu, že se nemůže dočkat rozmazlování
kdepak, maminka vo žádný haranty nestojí. Maminka chce cestovat, malovat a takový ty věci. Ne se starat vo haranty

ta to ale vidí jinak

???????

raději nechtěj vědět, co jsem si představila
to nevím, ale bacha na to, aby to nebyla prvoústa

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

sháním koberec, traverzu, 10 lopat a levnou pracovní sílu, která vykope hrobečky pro ty ... co nám programujou software
poslušně hlásím, že skoro 3 týdny jsem byla odstřižená od své nejdůležitější práce, která musí být vždy k poslednímu dni v měsíci hotová. co znamená, když Janiii skoro 3 týdny kvůli nefunkčnímu softu nemohla makat???? a zítra jí to SNADzprovozněj??? že musí do neděle stihnout práci za celý 3 týdny takže nastoupim denní/noční, žádnej svátek a žádnej víkend

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Janiii
takže nastoupim denní/noční, žádnej svátek a žádnej víkend

si děláš srandu?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:39
- Nahlásit

si děláš srandu?
pani bohužel max. s tou denní/noční. prostě pojedu ráno a dokud vydržim, tak budu makat. bohužel do příštího týdne to fakt musí bejt - odvíjej se od toho mzdy, exporty pro německo atd. ... a nikdo jinej to neumí tak mi ani nemůže nikdo pomoct

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

Janiii
a nikdo jinej to neumí tak mi ani nemůže nikdo pomoct

F*CK!!!

A co to bylo za soft? Nešlo to sehnat jinak?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:43
- Nahlásit

inu
A co to bylo za soft?
microsoftí jenže se spošl úpravama pro naši firmu a pro naši databázi

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:47
- Nahlásit

F*CK!!!
jinak to je výstižný slovo ...
zrovna jsem řikala šéfový, že by se asi krápánek šiklo, abych to jako ještě někoho naučila, že kdybych ochořela, tak jsou v riti a můžou se jít klouzat, protože když bych vypadla, tak nemůžou dělat pravidelnou měsíční fakturaci a to je mooooc korunek

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:48
- Nahlásit

Janiii
jenže se spošl úpravama pro naši firmu a pro naši databázi

aha, takže i kdybys řekla dřív, tak ti asi nepomůžem

DOPERDELE TOTOK

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:49
- Nahlásit

Janiii
zrovna jsem řikala šéfový, že by se asi krápánek šiklo, abych to jako ještě někoho naučila

no ja, pani... totok by to asi chtělo, páč sice takhle jste nepostradatelná, ale f případě krizovek taky f perdeli

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:49
- Nahlásit

DOPERDELE TOTOK
pani vy jste dneska super výstižná

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:54
- Nahlásit

Janiii
pani vy jste dneska super výstižná

Já vím... lemrouch Ešusku taky potěšil

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:56
- Nahlásit

jinak o víkendu jsem se snažila vyléčit ze své choroby a dneska jsem byla cvičit a trochu si připadám jak v povídce Š+G
"Snad jsem své tělo ošidil o vitamíny či snad mi v krámku podala pekařka housku umolousanou rukou, jisté je, že jednoho dne jsem se probudil ne zcela ve své kůži. Pravda, 42,6 není žádná teplota, zvláště pro člověka, který má rád léto, ale fakt, že mi chvílemi netlouklo srdce, mě nutil k přemýšlení. Zkusil jsem tělu pomoci a nemoc zahnat ranním cvičením, ale nohy vypověděly poslušnost a také ruce nedokázaly dopravit nad hlavu činku, byť měla jen slabých 80 kg"
miluju jéééé

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:02
- Nahlásit

inu
jo, jo.. bez keců, když utíká, tak bokem
není sám a to má Brut obě kulky

to už s medvědem dávno nemá nic společnýho.. je to spíš chlupatej Quasimodo
není Quasimodo, je to krásný chlupáček

Před šesti lety jsem platila 2500,- měsíčně, bez poplatků za internet a teda jako ubytko nic moc a hlavně studenti umí dělat neskutečnej bordel, takže ti, co potřebujou spát a chodit do práce maj na koleji smůlu
potěš koště

Právě se dostavěl za X mega kampus Masarykovy univerzity v Brně. Je supermoderní, super hnusnej a naprosto nefunkční (podle mě to navrhoval idiot, který v životě nebyl na jediné přednášce).
tak přesně tohle jsem si říkala, když ho s velkou slávou ukazovali v telce

Kampus je na místě, který na to absolutně není přizpůsobený dopravou a ničím. Nehledě na to, že několik let museli studenti stíhat přebíhat mezi barákama po celým městě, protože kampus nebyl hotovej, z bývalýho areálu přírodovědce vykopli, takže žůžo dobrodrůžo. Celá natěšená bych jim za tohle platila 20 táců
fííííha

Kdyby to skutečně mělo být přínosné (a pak člověk měl po absolutoriu plat na to, aby ty dluhy utáhl), tak proč ne. Tohle je jen další megatunel naší vlády, stejně jako tzv. státní maturity
tohle je ještě horší než celé státní maturity

snacha ti jednou poděkuje
to by byl zázrak

zas jestli je to dobrá práce, tak kvůli jednomu Kvídovi je blbý ji pouštět Lepší by bylo, kdyby se vypustil Kvído
práce je to dobrá, ale není zase tak moc dobře placená, takže by klidně mohla najít něco za stejný prašulky, ale jinde Kvído neodejde, páč tam má nový objev

No ja, randění je drahej špás
trefa do černého

to by moc nešlo, bo mamince vadí Orisláfkovy chlupy
by přežila, pokud by jsi je po něm pravidelně uklízela

Vyrostla jsem v podobným systému..
já vyrostla v podobném... a musím říct, že se mi ty zkušenosti kolikrát hodily, ale jako holka jsem moc šťastná nebyla. Snažila jsem se dětem vždycky dát víc, než jsem měla já, ale zjistila jsem, že ne vždycky je to dobré a tak jsem usoudila, že je lepší, aby se naučili s penězma zacházet. No a pokud si je vydělají, tak k nim mají jiný přístup, než když jim spadnou do klína....

sice kdybych měla bejt upřímná, závidím těm, co vyrostli v něčem jiným (mám teďkonc na mysli jednu konkrétní osobu), na druhou stranu s tím nenadělám nic a ono to bude k něčemu dobrý.. i kdyby jen k tomu, že vím, že i bez mega hafo peněz, nejmodernějších mobilů a pičítačů se dá žít
znám totéž

to myslela jinak Třá jakože Ti za to budou vracet prachy nebo tak
sem pochopila a napsala své priority

hele, komu bys pekla ty svý buchétky?
no jim, přece

kdepak, maminka vo žádný haranty nestojí. Maminka chce cestovat, malovat a takový ty věci. Ne se starat vo haranty
koukám, že sou všechny maminky stejný, chci to samý

to nevím, ale bacha na to, aby to nebyla prvoústa
trůůůpka si

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:02
- Nahlásit

Janiii
Snad jsem své tělo ošidil o vitamíny či snad mi v krámku podala pekařka housku umolousanou rukou, jisté je, že jednoho dne jsem se probudil ne zcela ve své kůži. Pravda, 42,6 není žádná teplota, zvláště pro člověka, který má rád léto, ale fakt, že mi chvílemi netlouklo srdce, mě nutil k přemýšlení. Zkusil jsem tělu pomoci a nemoc zahnat ranním cvičením, ale nohy vypověděly poslušnost a také ruce nedokázaly dopravit nad hlavu činku, byť měla jen slabých 80 kg"
ježííš tys neskutečnej tvor!!!!! mám čaj v klávesnici!!!

s tou prací to máš teda pěkně na honuno

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:05
- Nahlásit

ježííš tys neskutečnej tvor!!!!! mám čaj v klávesnici!!!
no cooooo, já ty povídky prostě miluju, to by měla bejt povinná četba ve škole

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:06
- Nahlásit

Janiii
sháním koberec, traverzu, 10 lopat a levnou pracovní sílu, která vykope hrobečky pro ty ... co nám programujou software
...to ještě nemáš?

co znamená, když Janiii skoro 3 týdny kvůli nefunkčnímu softu nemohla makat???? a zítra jí to SNADzprovozněj??? že musí do neděle stihnout práci za celý 3 týdny takže nastoupim denní/noční, žádnej svátek a žádnej víkend
to snad ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:08
- Nahlásit

Od prvého okamžiku, kdy vstoupil do mého pokoje, jsem k tomu člověku pojal nedůvěru. Vypadal tak mladě a byl oblečen bíle jako tenista - floutek. Nemínil jsem se s ním proto dlouho bavit a vyplázl jsem na něj drze jazyk. Netušil jsem však, že zná protihmat. Vrazil mi kávovou lžičku hluboko do krku, že mi nezbývalo, než řvát hlasitě "Á", z čehož měl zjevnou radost. Pomalu jsem rezignoval. Lékař si pak ještě vstrčil dvě gumové hadičky do uší a luxoval mi deset minut prsa. Když tuto práci dokončil, oznámil mé ženě, že musím do nemocnice. Manželka začala plakat štěstím

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

Janiii
bohužel max. s tou denní/noční. prostě pojedu ráno a dokud vydržim, tak budu makat. bohužel do příštího týdne to fakt musí bejt - odvíjej se od toho mzdy, exporty pro německo atd. ... a nikdo jinej to neumí
to je naprosto šílený

zrovna jsem řikala šéfový, že by se asi krápánek šiklo, abych to jako ještě někoho naučila, že kdybych ochořela, tak jsou v riti a můžou se jít klouzat,
to by chtělo i pro tyhle případy...

jinak o víkendu jsem se snažila vyléčit ze své choroby a dneska jsem byla cvičit a trochu si připadám jak v povídce Š+G
si stejně střelená

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

Janiii
no cooooo, já ty povídky prostě miluju, to by měla bejt povinná četba ve škole
taky je miluju ale za čaj v klávesnici asi pochvalu od čífa nedostanu

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:11
- Nahlásit

Janiii
Od prvého okamžiku, kdy vstoupil do mého pokoje, jsem k tomu člověku pojal nedůvěru. Vypadal tak mladě a byl oblečen bíle jako tenista - floutek. Nemínil jsem se s ním proto dlouho bavit a vyplázl jsem na něj drze jazyk. Netušil jsem však, že zná protihmat. Vrazil mi kávovou lžičku hluboko do krku, že mi nezbývalo, než řvát hlasitě "Á", z čehož měl zjevnou radost. Pomalu jsem rezignoval. Lékař si pak ještě vstrčil dvě gumové hadičky do uší a luxoval mi deset minut prsa. Když tuto práci dokončil, oznámil mé ženě, že musím do nemocnice. Manželka začala plakat štěstím

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:13
- Nahlásit

poslední úryvek a končím ...
Protekcí jsem získal ubytování téměř na samotce ve dvacetilůžkovém pokoji. A řeknu vám, nás pětatřicet nemocných se tam celkem pohodlně vešlo. Pravda, každý neměl svou deku, ale my s vysokou teplotou jsme ji stejně nepotřebovali. A tak jsem si žil na své židli spokojeně.

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:13
- Nahlásit

Janiii
jinak o víkendu jsem se snažila vyléčit ze své choroby

další lazar

brut
není sám a to má Brut obě kulk
v jeho případě teda bude závada na kolech.. nemá blbou geometrii?

není Quasimodo,
asi potřebuješ brejle!

todle ti přijde normální?

tak přesně tohle jsem si říkala, když ho s velkou slávou ukazovali v telce
eště, že nemám tývý.. jinak architekt byl taky ouhyla, bo jsou tam drátěný schody a když má žencká sukni a de po schodech, tak ten, co jde po schodech pod ní vidí šecko

by přežila, pokud by jsi je po něm pravidelně uklízela
von toho nasněží kila každej den po celej rok.. a denně bych to při případným dojíždění za prací do Brna fakt nedávala

já vyrostla v podobném... a musím říct, že se mi ty zkušenosti kolikrát hodily, ale jako holka jsem moc šťastná nebyla

the same here

že je lepší, aby se naučili s penězma zacházet. No a pokud si je vydělají, tak k nim mají jiný přístup, než když jim spadnou do klína....
toť otázka. mě kdyby teď nějaký spadly do klína, tak se ze mě Paříž z Hiltonu nestane Ale jinak vím, jak to myslíš, čék si toho pak víc váží a rozhodně chápe, že rodič mu asi těžko přihodí na tu "veledůležitou věc, co tak nutně potřebuje", páč jaksi nezbývá, že..

sem pochopila a napsala své priority
seš z lacinýho kraje

koukám, že sou všechny maminky stejný, chci to samý

tak proč jste chtěly haranty? Mohly jste to dělat celej život a mít klííít

trůůůpka si
ale prd, jen zblblá z gastrulací a jinejch ptákovin. To se ta p53ka musí taky nasejrat do všeho

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:15
- Nahlásit

Janiii
Pomalu jsem rezignoval. Lékař si pak ještě vstrčil dvě gumové hadičky do uší a luxoval mi deset minut prsa. Když tuto práci dokončil, oznámil mé ženě, že musím do nemocnice. Manželka začala plakat štěstím

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

brut
rovinu taky nerada

no bať jë tam nuda. A ešče navíc, jak někdo řekne.... "na rovinu...." je to průser

máááááááám

no tak se ho delší dobu tetkon drž.

to vypadá na nerozhodně
pch, no já vim ale, že pravdu mám JÁÁÁÁ

a co jako čekáš?

No vlastně nic, máš pravdu. Některý lidi sou prostě na pěst a tadleta rovnou na dvě

kdyby někdo nebyl Jitka

tss, na céru to neházej

nejlepší výchovná metoda

funguje na šécky, na děti, mužiky, rodiče, psy.....

a když je delší chvíli sama, tak pláče

ano je mi jasný, že jí rozpláče i tvůj odchod na butku

ono to nějak teď bude furt....

tak halt asocyjálové musej něco vobětovat. A BUDU SE OPAKOVAT, DÍKY VÁM ŠÉNSKÝ OBĚMA.

PRO-BOHA!! NIKAM NEJDEM!

netlem se mi, hrozí, že třá bude ze mě půcle
páč esli se cérka bude tlemit jako její máteř, jak mám asi říct čemu se tlemí? ach bože, zemru!

vy ste fakt Jitky, se tu mlátím smíchy tak

měkkoň s lemrouchem sou dokonalý, teď jsem si tu znovu a znovu poplakala. Spešl nad lemrouchem to je něco příšernýho

Mužskej nechápe, co mi tu tak baví a chce se jít podívat

no ať číhne, sem zvědavá, jak bude nahlížet na větu: A políbil mu lemroucha jeho! Brtnik se málem poblil

tak to pak máš hooooodně moc blbýýýýýý

to jo, páč bylo fakt hodně dobrý a svou poslední flašku jsem věnovala sousedovi, že mi venčil ptáčka

ale zase se dají docela dobře předávat dál

no a von si z nich tak někdo něco veme teda

myslíš jako matla na druhou?

niköliv, vzácná kombinace úhyla a matly ¨

inu
a nemáš s tím problémy?

Ne, proč? Bydlíme tu dva ne? Tak když jeden je zásobovač, tak druhej je uklizečka a navopak. Prostě jak je potřeba. Fürt a znova : Jaký si to uděláš, takový to máš. Vono prádlo se samo ¨nevypere, ne? Takže kdyby druhej nepřiložil v něčem ruku k dílu, kdopak by to asi vypral, dyby Koláče stáfkovalo?

takže to chceš venku? Nebo gde?
a to máš fuk, na prostoru až tak nezáleží

dyš došel matroš i f tak velkým městě, jako je Prágl?

hele ale zas na druhou stranu, vono jde taky vo opracování toho matroše, to je jedna z důležitejch věcí, víš, že to furt řikám. Můžeš najít dijamant, ale když ho z toho šutru nevybrousíš, bude to furt šutr . Bez nadsázky

Já sama vím, že bych fakt nástalo nic neměla, páč nejni spoleh. a to je jedna z nejdůležitějších věcí, že jsou ti dva parťáci, ve všem.

proč ses čuřila?

Hele, matko furato, po tý, co se tady šťourám v neurálních trubicích mě filozofiji dneska hlava moc nebere

no ale je to pravda. krátkej řetěz ešče žádnýmu čokloj neprospěl

a byla jsem jak průtokáč

nemusim ani pít z kohoutku a sem jak průtokáč

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:23
- Nahlásit

inu
ano příjde protože to je to nejlepší co tu kdy bylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:24
- Nahlásit

Janiii
která vykope hrobečky

šetři svaly, zkrmíme to.

Ovšem -
že musí do neděle stihnout práci za celý 3 týdny takže nastoupim denní/noční, žádnej svátek a žádnej víkend

tohle je bez debaty masakr!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti asi nepomůže, že Tě politujem, viď??

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

inu
jeho případě teda bude závada na kolech.. nemá blbou geometrii?
asi jo

asi potřebuješ brejle!
ty už mám

naprosto

jinak architekt byl taky ouhyla, bo jsou tam drátěný schody a když má žencká sukni a de po schodech, tak ten, co jde po schodech pod ní vidí šecko
nebyl kamarád Ešusky ?

von toho nasněží kila každej den po celej rok.. a denně bych to při případným dojíždění za prací do Brna fakt nedávala
u nás taky sněžej a dá se to

the same here
ale potěší, že čék néjní sám...

toť otázka.
a jéééjeje, tohle spojení nemám ráda

Ale jinak vím, jak to myslíš, čék si toho pak víc váží a rozhodně chápe, že rodič mu asi těžko přihodí na tu "veledůležitou věc, co tak nutně potřebuje", páč jaksi nezbývá, že..
přesně tak

seš z lacinýho kraje
já furt

tak proč jste chtěly haranty?
protože harantííí jednou dospějou a pak maminky čeká odměna za "vykonanou práci" v podobě, kterou jsi popsala

Mohly jste to dělat celej život a mít klííít
omyl, holka, to není totéž. Nemohly, páč by nám prostě něco chybělo a to sou ti harantííí

jen zblblá z gastrulací a jinejch ptákovin. To se ta p53ka musí taky nasejrat do všeho
mno, pro mé pobavení a málem udušení to stačilo

inu
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:29
- Nahlásit

PetraK
Takže kdyby druhej nepřiložil v něčem ruku k dílu, kdopak by to asi vypral, dyby Koláče stáfkovalo?

A to ti nikdy nevyčítá, že nejseš domácí panička?
Nebo uklízíš i přes svůj bytostný odpor?

a to máš fuk, na prostoru až tak nezáleží
to zas byla nějaká prasááárna, có?

Můžeš najít dijamant, ale když ho z toho šutru nevybrousíš, bude to furt šutr
A skončila jsem

proč ses čuřila?
páč si to myslím taky. Ale asi jenom já

krátkej řetěz ešče žádnýmu čokloj neprospěl
vona i přílišná volnost škodí zdraví

Fajka
ano příjde protože to je to nejlepší co tu kdy bylo

voe, ale už!!!!!! Mazej vocaď, dípíhá čeká

Přece bys nevěřila madam íhahááá? Zvlášť, když nejlepší jsou teď tři muži ve člunu?

<< 1 ... 864 . 865 . 866 . 867 . 868 . 869 . 870 . 871 . 872 . 873 . 874 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání