| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:30
- Nahlásit
inu
Pořádná krafka má na hlavě rouru
Imunita montér Tolja milé krafce
místo rohu na hlavičku přimontuje rouru
Odradí tak sice drafce
leč, krafka má pak do hlavičky taky ešče ďouru
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
inu
nemáš zač, Fajkýšová dosvědčí, jeden kdysi vobdržála. Jsou kalendáře s lesklýma papírama, matnýma papírama, do laserovek, do inkoustovek.. a není to drahý, není a je to raz dva hotový
potvrzuju potvrzuju ale koupt se to dá gde ??? co????
mám tu pícu, ceš?
no ale co na to Kuba ?
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Rrrrůžový den, rrrrrůžové tepláčky a hlavně rrrrůžový úsměv štajní
Mám chorůbku a tak se hlásím až teď.
Víkendofka byla super. V sobotu krásné počasí plné sluníčka, sníh na Červenohroským sedle, kde byl Brutík plný nadšení, když mohl sjezdofku sjíždět po zádech hlavou napřed , ovšem včerejší den byl moooooc větrný a zatažený. Pršet začalo, až když už jsme odjížděli
Jo a Brutík v sobotu běžel dva běhy, včera závodil a byl třetí ve své kategorii, jinak na počet bodů v celkovém počtu sedmý
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:32
- Nahlásit
PetraK
Imunita montér Tolja milé krafce
místo rohu na hlavičku přimontuje rouru
Odradí tak sice drafce
leč, krafka má pak do hlavičky taky ešče ďouru
tadle je slapší
Fajka
v papírnictví a přes net, až si vzpomenu, jak se to jmenoalo, hodim vodkaz
no ale co na to Kuba ?
nic, dneska je první den f práci, tak si dá něco tam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:32
- Nahlásit
Fajka
o evidentně plkáte taky hlad
takhle já plkám zásadně po misce nakládaný řípy, páč to se mi nejlíp roděj ftípy
asi zamorduju
du volat Ričrda
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
brut
v sobotu běžel dva běhy, včera závodil a byl třetí ve své kategorii, jinak na počet bodů v celkovém počtu sedmý
čikovnííííí!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:35
- Nahlásit
Fajka
inu
no pravda, kde?
mám tu pícu, ceš?
no ale co na to Kuba ?
BRŮŮT
rrrrůžový úsměv štajní
NYC
sníh na Červenohroským sedle, kde byl Brutík plný nadšení,
Brutík je můj čék
byl třetí ve své kategorii
gratuluju a ty mu něco kup!
inu
nic, dneska je první den f práci, tak si dá něco tam
Fakt? No tak paráda
tadle je slapší
to si vyřiď s říďou, nemá mi tu loncat, vyvětrá mi inspiraci
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:37
- Nahlásit
PetraK
no pravda, kde?
zkusím pohledat, vydržte
Fakt? No tak paráda
jo, jo, nemusíme pod most...
jinak mám radost, další čék se chce zapojit do výzkumu kryptorchismu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:39
- Nahlásit
inu
další čék se chce zapojit do výzkumu kryptorchismu
už votvíráš soukr laborku a sháníš médyja, jo? kdes ho sehnala? Bych netůchala, že se k tomu někdo dobrovolně přizná
pardon, pardon, přepadl mě opět nával Berty puberty
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:40
- Nahlásit
kalendáře
myslím, že to byla tahle firma:
URL
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
PetraK
už votvíráš soukr laborku a sháníš médyja, jo? kdes ho sehnala?
i prd, lobbuju pro laborku ve Finsku. Vorisláfka huž tam svoji kref poslala
jináč teda nevíte, jak "vyhonit psovy penis" a "hodnoty hcg pro nezkušené"? Mě to lidi hledaj na inugóje a já nevim, nevim...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:46
- Nahlásit
PetraK
a nechala si tam to víno!!!!!!!!!!!!!!
bude mít kachýnka smolíka, páč vínko nechati znamená Ešuska vypíti
to prostě člověk nevěří, jaký alerg. kombinace se můžou vytvořit navíc jak psala Fajfka- u moře, kde se má alergikovi ulevit :.-(
jj, jak jednou čapneš nějakou alergii, tak už máš prostě smůlu...a to i u toho moře. Navíc znám spoustu alergiků, který k moři vůbec nemůžou a jezděj do hor nebo do jeskyní
najednou je to vobluda jo?? Minule se ti ten pán tagle zrovinka líbil. tobě se čék nezavděčí
tenhle? Nikdy!!!! Je to obluda
si psala vo vašich fotkách ne? Brůtik snad chodí taky v růžovejch tepláčkách?? No to se pak divim, že to nechceš publikovat
vo našich fotkách a vo Brutíkovi sem nepsala.....sem psala o tobě, trupko
dík. Ale máš tam chybu, mělo by bejt... vyřídím do Puncíku
vše vyřízeno, wami zdraví a děkuje, že se fotky líbí
tak nejezdi na Sibiř, ale na Korsiku
tam bych holka jela hned, ale mám pro letošek smolíka
NE,vážně nemusí, je tisícero a milion věcí, který nemusíš a jen dvě, který musíš.
je pravda, že toho moc nemusím, ale znáš to, občas přesypeš z hromádky nemusíš na musíš a si v pérdeli
kdepááák mám puštěnou mjůzik
dus, dus, dus si chtěla říct, že?
se žížalama! bacha, pošlu na tebe Kubišovou, experimenty na zvířatech sou tejrání!
co máš furt s těma žížalama? Teď experimentuju s čajíkama a díky tomu sem furt na kadibutce místo v pelíšku
tak pak tohle je v cajku, i když ono se stejně asi pár lidí při tý pevný registraci pak odhlásí , co myslíš?
určitě se najdou takový, kteří se pak ofiko nepřihlásej, ale s tím počítám. Víc mě štvou jiný, kteří sou chytrý jak nádražní čamráci ( zas mám něco na přeposlání, aby jsi se "pobavila")
já nésu úhyl, sem možná pyroman se zastydlou pubertou ale úhyl ne, třá mě nebaví čtvrtit lidi jako někoho tady nebudu menovat Brůtofko, že jo?
já prosím nikoho nečtvrtím, ale pitvám a to je dost podstatnej rozdíl....a navíc už sem ani tu pitvu dlouho neviděla
no vidiš, ani nevíš co bys k tomu potřebovala
dneska nevím snad ani to, jak se menuju
chudera nebohý p. Brůtikovec
nelituj ho, šak on se i směje nad mým "nadšením" pro věc
ak se měj moc hezky Brůtofko, a užij si háský počasí, snad vyjde předpověď
díky, fakt vyšla a bylo naprostý bájo, jen mi tam chyběla piraňa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:51
- Nahlásit
PetraK
inu
Náhodou praha nemá zas tak málo zeleně, je jedno z nejvíc zelenejch měst v evropě. Nejvíc je myslim Berlín.
to mě někdo tvrdil vo Brně tak nevím
můžu porovnat obě města, páč sem v nich byla....a Prágl má víc zeleně než Bérno
Tak jo, já s Orisláfkou někdy dokvačím
huráááá, ividíme Orisláfku, Al bude mít další oběť...se těšíme
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:56
- Nahlásit
brut
a Prágl má víc zeleně než Bérno
není to tím, že Prágl je větší?
huráááá, ividíme Orisláfku
šiš... řekněte jí někdo, že se NEMÁ na co těšit
Proč myslíš, že mu doma říkáme Slizák mazlavý?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:33
- Nahlásit
inu
jak jsem vyjela, najednou slyšíme "racht" "racht"... a čím rychlejc kára jela, tím se ty zvuky zrychlovaly. Tak zastavíme ve škarpě, vohlídnem kola: nic.. jedeme dál.. zvuky pokračujou, tak zastavíme: patnáct minut vobhlížíme kolo: nic.
Zvuky zase pokračujou. Máme strach s tím na dálnici. Tak jsme dojeli do další vesnice, voláme bráchu, aby přijel, do toho Kuboj sundal kolo a zjistil, že tam byl někde šprajclej šutr.. tak jsme zase bráchu odvolali, nasadili kolo a jeli dál...
my takhle s kamarádkou jeli z Jeseníku do Práglu.... už po cestě tam, někde od Žamberka jsme slyšely nějaký divný zvuk, ale nikde sme nic nenašly. Po cestě zpět to bylo výraznější a piraňa, která normálně v autě chrní a necestuje, byla nervozní. Přijely jsme do práglu a tam nás na okruhu stavěl motorkář s tím, že nám blbne kolo. Sem vylezla a koukám, že při rozjezdu kolo "plulo". Volaly jsme odtah a v servisu se pak zjistilo, že nám drželo kolo na jednom šroubu a druhej byl téměř vyšroubovanej... zbytek jsme ztratily. Normálně se nám dodatečně udělalo zle...
Fajka
vo*e to už dělám 12 let a to sem propadala z chemie a tvrdila že se to nebudu učit bo to NIKDY nebudu potřebovat a ted už mě to tak dlouho živý
ááá, jak říkala bábinka: "Odříkanýho chleba největší krajíc"
Taky to tak mám...
jooo a jak se ted buším do makovice že sem se měla učit víc a nekašlat na to...
jenže na tohle příjde každej až "s křížkem po funuse" .... bohužel, tohle znám taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:34
- Nahlásit
brut
páč vínko nechati znamená Ešuska vypíti
tss, f klídku - sem skoro apstinent. Vyžahla sem enem žampuňský co sem dostala. Flašku pro Kachnu mám ukrytou
který k moři vůbec nemůžou
tak to by mě fakt nikdá nikdá nenapadlo
tenhle? Nikdy!!!! Je to obluda
Brůtofko, Brůtofko, udělej si v tom pořádek laskavě. Dyš sem ho sem mrskla v tomdle voblečku minule, tak si ho oblibovala - dohledávat to v tomdle bordelu nebudu, ale je to tak. Tak sem Ti zas chtěla udělat radost a najednou se ti nelíbí??
vo našich fotkách a vo Brutíkovi sem nepsala...
hmmmmmm ale to ti nemusim vůbec věřit ,víš . Zvlášť tobě, úhyle
vše vyřízeno, wami zdraví a děkuje, že se fotky líbí
díky za předání vzkazu.
tam bych holka jela hned,
no ale hele.... všade dobře, doma nejlíp (a esli někdo přijde s tou druhou varijantou, tak ho majznu )
přesypeš
no tak nepřesýpej, vem košťátko,lopatku a nameť to na tu správnou
dus, dus, dus si chtěla říct, že
ne MJŮŮZIK
Teď experimentuju s čajíkama
HOUBOVEJMA?? no to se nedivim, žes furt v butce , ale taky bys mohla bejt třá na stromě, to máš ešče dobrý
chytrý jak nádražní čamráci
znova tamti?
ale pitvám a to je dost podstatnej rozdíl.
no jistě, von je rouzdíl podstatnej, esli ho uděláš na čtvrtky a nebo na puzzle, to je fakt
.a navíc už sem ani tu pitvu dlouho neviděla
tak na ať nési neščastné
jak se menuju
Brůtice, dyby sis nemohla spomenout
nelituj ho,
musim, dyš ho nikdo nepolituje
a bylo naprostý bájo, jen mi tam chyběla piraňa
tak fajn, hlavně že se to povidlo
inu
. řekněte jí někdo, že se NEMÁ na co těši
Oldříku to je manijak!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:35
- Nahlásit
brut
Brůtikofko- sim Tě cérenka - dělá ešče v tom kíně? Esli jo, neví jestli toho 28.10. u nich nedávaj Brůceho Weliceho ? Toho novýho?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:36
- Nahlásit
PetraK
PANI BRŮTOVÁ!!
potřebovala bych se na něco zeptati - pracuje ešče cérenka v kíně?
ááááno, prosím.... se ptej, za chvíli tam frčí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:37
- Nahlásit
brut
vítej v klubuinvalidůch........ prosím vás je tu vůbec někdo zdravej???
Nehlaste se všichni... tenkdož se přihlásí zajisté nebude zdráf na duchu bo jináč by tu nebyl... takže klub invalidůch platí !
a Brutík v sobotu běžel dva běhy, včera závodil a byl třetí ve své kategorii, jinak na počet bodů v celkovém počtu sedmý
gratulujéééééééééééém Brutík je šikulka!!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Copy, abys nepřehlídla
brut
Brůtikofko- sim Tě cérenka - dělá ešče v tom kíně? Esli jo, neví jestli toho 28.10. u nich nedávaj Brůceho Weliceho ? Toho novýho?
|
inu
Člen |
- Nahlásit
brut
že nám drželo kolo na jednom šroubu a druhej byl téměř vyšroubovanej... zbytek jsme ztratily. Normálně se nám dodatečně udělalo zle..
no ty voe!!!!!
PetraK
Oldříku to je manijak!!!
ale ty mrmle nejdou dolů!!!!!!!!
edávaj Brůceho Weliceho
von eště žije?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:38
- Nahlásit
brut
sem pro tu růžovou todle přehlídla. a co je vám pani - ten nastydnutej močák nebo ste přibrala ešče něco dalšího?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:39
- Nahlásit
inu
řekněte jí někdo, že se NEMÁ na co těšit
ale má a nekecej!!
brut
kolo. Sem vylezla a koukám, že při rozjezdu kolo "plulo". Volaly jsme odtah a v servisu se pak zjistilo, že nám drželo kolo na jednom šroubu a druhej byl téměř vyšroubovanej... zbytek jsme ztratily. Normálně se nám dodatečně udělalo zle...
tak tož to je husté toto to věřim že vám bylo šoufl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:40
- Nahlásit
brut
pak zjistilo, že nám drželo kolo na jednom šroubu a druhej byl téměř vyšroubovanej... zbytek jsme ztratily. Normálně se nám dodatečně udělalo zle.
jedna z mejch nočních můr , takhle podobně dojel Brtnikův kolega z Ostravy do Práglu- ale ten si ničeho nevšimla, až když pak jel autem Brtnik, upadlo mu kolo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:40
- Nahlásit
Fajka
ale má a nekecej!!
nekecám!!!! Řve to, skáče to a mrmlá to na všechny strany... na to se může těšit jen ouhyla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:42
- Nahlásit
inu
Řve to, skáče to a mrmlá to na všechny strany...
roztomilost sama! dělá přesně to co pruhovaná jitka milka nikdy ...taže bud rád co máš...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:47
- Nahlásit
Fajka
roztomilost sama!
Jen počkej, ty Milko, až budeš mít stejnýho čokla.. v tomhle počasí je to k nezaplacení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:55
- Nahlásit
inu
Jen počkej, ty Milko, až budeš mít stejnýho čokla.. v tomhle počasí je to k nezaplacení
šiš se vypere a krom toho není nad voblečení na který nejsou vidět fleky a nešpiní se
važ si co máš věř tomu že až já budu mít stejnýho co ty, ty můžeš mít to co já a to pak budeš vzpomínat na špinavý oblečení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:56
- Nahlásit
inu
na to se může těšit jen ouhyla
no a co je Brůtka asi jinýho, ne??
Ale je hodnej úhyla, páč nám zabůůkne lístky na Brůce Welice. Bude kuldůra
Fajka
roztomilost sama! dělá přesně to co pruhovaná jitka milka nikdy ...taže bud rád co máš..
hele !! nemrmlej ty nevděčnice jo?? Buď ráda, nemusíš se jít bát sama vo půlnoci na póle!
zatim co sou jiný, který musej psa chránit před broukama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:59
- Nahlásit
inu
ale ty mrmle nejdou dolů!!!!!!!!
no to vim moc dobře. Mám jeden na mý hodobóžo černý bundě a........ Brtnik by moch vyprávět, jak šel do práce- jak jinak než v černejch džínách..... hošiček se s nim šel před odchodem pomazlit, strčil mu hlavu do klína a............. Brtnik se pak šel ze zastáfky domů převlíknout, páč.... no vypadal jako úhyl
von eště žije?
no bať , si neviděla ani jednu Smrtonosnou past? Dyk von je nesrmtelnej. Hlavně jeho hlášky sou nesmrtelný - miluju POsledního skauta
|