| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 13:35
- Nahlásit
vlk
listině práf a sfo
SKARŤÁK??? řiká Ti tohle slovo něco??
taky chci dvakrát denně teplý kafe s mlíčkem a třema cukříkama.....
leda tak kulovaný, žádný mlíko - maximálně vodstředěný, cukr ani náhodu, pak mi tam nakynete a nevendete se do potrubí. NYC
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 13:38
- Nahlásit
PetraK
, pak mi tam nakynete a nevendete se do potrubí.
.... tak to ste měla řéct rovnou že máte ouzký trupky..... tož to su klidné, se tam s mojí figurou a titulem nadcent stejně nevlezu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 13:49
- Nahlásit
vlk
tož to su klidné, se tam s mojí figurou a titulem nadcent stejně nevlezu....
hele zkapalněná a zpářená moc místa nezabereš! Když existuje dokonalý spalování, určo existuje dokonalý zkapalnění, takže toho z Tebe moc nezbude, jen pfůůů obláček páry f trupce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 14:02
- Nahlásit
PetraK
určo existuje dokonalý zkapalnění, takže toho z Tebe moc nezbude, jen pfůůů obláček páry f trupce
hele, chceš nás teda zkapalnit nebo zplynit?
Jinak za sebe prohlašuju, že využiju všechen svůj tuk (a že ho teda mám ) a ucpu ti ty trupky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 14:06
- Nahlásit
kachna_
a ucpu ti ty trupky
žádný tuky nebudou, nebo tam naleju tukožroutskou polifku!! dybych chtěl tuky, vypustim si svou břišní pjoumatiku.
osobo - jak s tim vínem, nebudete časem někde v prahé?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 15:40
- Nahlásit
Hele, Pražáci, necháte bejt tu Epopej tam, kde je?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 15:47
- Nahlásit
inu
Epopej
sim Tě kam bych si to asi tak dala??
já mám doma jinačí vobrásky
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:37
- Nahlásit
PetraK
sim Tě kam bych si to asi tak dala??
Peklo je prej nekonečný...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:43
- Nahlásit
inu
Peklo je prej nekonečný..
no to jo. ale to pro ty zlobivý (třá pro ty co furt mávaj růžovejma věcima jako některý zde), ale pro ty hodný, pro ty jako já, tak pro ty je i peklo malý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:47
- Nahlásit
no, zas sem se předvedla v zářných barvách!!
volám na jedno oddělení, potřebovala sem mluvit se seknou. Dlouho to zvonilo a nic(šak taky už se nám blížil přeciž konec pracovní doby, že -to se tady lidi divěj, že pracuju i po půl pátý :mad no a najednou to někdo zvednul. No zvednul to přímo náměstek, já mezitim přemejšlela nad důležitějšíma věcima a tak mě to zaskočilo, že to nezvedla baba ale chlap a přímo náměstek a jak sem tak byla zaskočená povidám mu: "jejda, to ste vy? No a můžu mluvit s bankou??" chtěla jsem pochopitelně mluvit s BLANKOU!! ach jo.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:49
- Nahlásit
PetraK
chtěla jsem pochopitelně mluvit s BLANKOU!! ach jo.
To nic, tudle kolegyně kdysi komusi říkala do telefonu, že " pan docent už tady bohužel je"... nevím, co si ten čék pomyslel
pro ty jako já, tak pro ty je i peklo malý
to máš ty tepláky tak velký?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK inu
no mně někdo volal v pondělí večer. Řídila jsem a moc to nevnímala. A protože čekám na jednu zásilku, tak jsem myslela, jestli to není ono.
On to byl bauhaus liberec, oddělení přířez.
Když mi to došlo, tak mu říkám. Můžete vzít papír a napsat na něj moje telefonní číslo, datum hovoru, a že je všechno špatně?
(splet si číslo, chudák z protisměny )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:56
- Nahlásit
PetraK
Nemáš meila na brůtofku? Něco bych ti pro ní poslala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:10
- Nahlásit
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramštááááájníííííííííííí RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRůžovýýýýýýýýý tepláááááááááááákkkýýýýýýý
Dobré odpůldne milé dámy
Sem se vrátila z Práglu a sem totálně vyšťavená. A to musím jít zpracovávat japka a hrušky
Nevím, co z toho na poliklinice maj, když přestěhujou doktory na jiný místo ( poliklinika se za plného provozu opravuje a přistavuje) a nedaj nikam směrofky. Tam lidi blouděj jak někde v bludným lese a jediné, co se kde čék dozví, že doktora toho a toho přestěhovali do budovy A1, blok 3, číslo dveří 1.88, podlaží 1NP vpravo ...ale kde je ta budova, popř. blok to už nikde neuvedou
inu
to bude vono
No, ale letos velký prd a já se tak těšila na rozběhy
právě, že letos nic, takže sme do Bérna nejeli....ale v neděli jste tam měli super akci, kde si psi mohli vyzkoušet nové vodní sporty ( skok do vody do dálky, skok vysoký nad vodou atd. Tohle jsem prošvihla a děsně mi to mrzí Ráda bych to viděla na živo a nejen v telce či ne netu
nebo těch, co nesnášej lidi
to je fakt
Janiii
jsem vám ani nějak nestihla zvěstovat, že nám zase v sobotu zaparkovala ženská v plotě
pane jo
ale hlavně že se nikomu nic nestalo, a to měla paní v autě v kufru fenku ridgebááckou, krááásnou, chuděru, byla vystreslá a klepala se ještě když nám to děda zavolal a my tam dojeli
chudinka čubinka
já nevim co ty lidi k nám láká, furt jim vysvětlujem, že vrata máme z druhý strany zahrady, že tudy se na návštěvy nechodí
tak jde v pátek na nové odběry, na borelku a na něco dalšího, na nějaký revmatologický něco cosi nevim
hlavně, že je doktorka důkladná a nepošle ho pryč s tím, že mu nic není
PetraK
CO TO JE TADY ZA BORDEL VY ČŮZY??
JÁ VÁS SROVNÁM SE ZEMÍ
JÁ VÁS ZKAPALNIM
JÁ VÁS ZPOPELNIM
UDĚLÁM Z VÁS TEKUTEJ VOHEŇ!!!
soptíku
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:37
- Nahlásit
brut
No, ale letos velký prd a já se tak těšila na rozběhy
právě, že letos nic, takže sme do Bérna nejeli....ale v neděli jste tam měli super akci, kde si psi mohli vyzkoušet nové vodní sporty ( skok do vody do dálky, skok vysoký nad vodou atd. Tohle jsem prošvihla a děsně mi to mrzí Ráda bych to viděla na živo a nejen v telce či ne netu
Já vím, jenže Orisláfku bych tam musela leda hodit, aby tam vlezla, tak jsme nešli..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:50
- Nahlásit
PetraK
no jen nech bejt, já tehdá spala v mikině s kapucí a...... jak se kapucka hodila. TA MIKINA BYLA ČERNÁ!!!!! kdyby se někdo ptal.
no vidíš, začátek by byl...a teď ještě pokračování
inu
Tak mě vzbudil (ano, dámy, dneska jsem v podstatě konečně spala) tydlifoun a jedenáctýho mám pracovní pohovor
to zní moooc dobře, tak budeme držet palce, ať vše vyjde
Ešusko, tys říkala, že mám chtít nějaký potvrzení pro pracák? Je na to formulář?
dítě ti vzkazuje, že teď ještě nic nepotřebuješ, prý až po 5 měsících a i to nemusíš mít potvrzené, ale jen psané vlastní rukou ( jméno firmy, datum a pokud možno jméno s kým jsi jednala, telefon)
PetraK
wocogo?
klasika, jako vždy
nic nic nic
minul, páč nám ráno nešla elektrika
jjj fšicí stejný, fšicí
chlapeček, noooo
kdo se pokusí, toho zkapalnění nemine
a jak jim to dneska šlo, šiklukám
to sou furt nějaký vejmluvy todlecto
to nejsou vejmluvy, to je bohužel realita
vrahu
já? Nééééé, to on sám
NEJ-SEM
bababba, seš
maximalisto, nemáš taky ruský geny ? vsjo oooočeň balšóje
ti nevím... u nás je všechno možný
rumík gůt, ale ten tvaroh s rozinkama mi tam moc moc chybí , já dělám žemlofku alá Neessi
u nás je tahle milovaná a dokonce i synkova holčina si pochvaluje, jak moc je dobroučká, že prý tak dobrou ještě nejedla ( u nich doam dělaj tu co ty a Neessi)
úplně se to vylučuje, páč přece si nepozvu někoho, kdo vo mě řiká, že su funebrák
a chceš snad tvrdit, že nejseš, když máte doma lem z parte a i citát, dokonce ručně psaný?
rychlá rota
naštěstí jim ještě někdo chybí, jinak bych už byla pověšená na trámu
už je malinkatě, malinkatě líp
tak hlavně všechno v piánku a žádný hrrr, jak si zvyklá
no ten magor předefším, to je jistý, ne??
potforo
ale i to rozhlížení
to je šikovná, pašááááááák
jo, bude se to kazit rychle
bohužel máš pravdu
pomoct, zemlbába vystřídala nůdle a vymkla se kontrole. Chudák pan Brůtikovec.
ten je toho vinen , ale ze zemlbáby mám jen jednu mini porcičku, ostatní je sežráno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:09
- Nahlásit
Fajka
hráli si tam spolu takhle pět minut ..dělník přežil bo se jít dál nevodvážil a počkal si na mě
šikovná holka, moooooc dobře hlídá paničku a svůj domeček To Brut pustí dovnitř, ale ven už nedojde ani noha ...teda dovnitř to mají taky blbý, páč to jim nohy oštípe a okouše zezadu piraňa
mishi
včera jsem málem blinkala - přivezli mi maso z vetamixu, sem chtěla dělat véču a jak to rozbalim, tak se mi zved kufr a letělo to rovnou do popelnice. Normálně mi přivezli zkažený maso
bych jim to reklamovala .... nějak se s tím teď roztrhl pytel
Gastoňák relativně f poho, teď jdeme operovat a to von dycky stáhne vocas a dekuje se.
chudinka, už aby mu bylo dobře, držíme palce
kachna_
Skorotchyni neposílá naše skvělá správa sociálního zabezpečení důchod, takže logicky dlužila na nájemnym, vodě a elektrice.
No a co udělala??? Vzala si NA MICHALA úvěr od Providentu (RPSN pouhých 200%). achjo.
týýý jo, ona se snad pomátla a chlap taky, vždyť tohle jsou nejhorší vydřiduši
Ať raději zavolá nebo dojede na sociálku a zjistí, jak to má s důchodem a vyžádá si zálohu
Ještě přišla maminka s tím, že si musí kupovat vafky, přestože bydlí v nájemním bytě. Já vim, že ničí rodiče nejsou svatý, já taky ne, ale někdy bych fakt vraždila.
to je další perlička .... myslíš, že jí jen věci nedocházejí nebo to myslí vážně?
PetraK
to sou normálně snad voni !
jééééé, ty jsou krásnýýýý, a ajk ti musej slušet
Fajka
vo tchýni a bych mohla vyprávět..je hodná jen 30 let vysávala od důchodu svojí matku a po tom co umřela začíná vysávat od peněz vlastního syna....
Když to tak čtu, tak musím říct, že jsem měla naprosto skvělou tchýni a měla jsem ji moc ráda... i když taky někdy to bylo na palici, když nás bydlelo 5 ve 2+1, ale fakt byla úžasná. Je mi líto, že už není, páč by si harantííí užila podstatně víc a mohla být s náma v baráčku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:19
- Nahlásit
kachna_
vlk
Fajka
inu
huš vím, co dáme Ešusce k vánocům, narozeninám a dalším oslavám ..... ty ponožky jsou naprosto gůůůtovní a k tomu seženeme krásné růžovoučké tepláčky, bych řekla, že bude mít velkou radost
kachna_
Jeden z nejsilnějších zážitků byl, když si pozval jako předkapelu Jardu Uhlíře a ten zapěl "krávy krávy jak si vlastně povídáte, krávy, krávy jakou máte řeč. bů bů bů"
, počkej, za chvíli to bude Lucinka poslouchat furt do kolečka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:25 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
inu
Já vím, jenže Orisláfku bych tam musela leda hodit, aby tam vlezla, tak jsme nešli..
si měla dát vědííít , sem se to dozvěděla pozdě, bych se jela alespoň juknout, páč mě to zajímá ...piraňa by byla v sedmým nebi, něco takovýho s ní cvičit
kachna_
Nemáš meila na brůtofku? Něco bych ti pro ní poslala.
sem tu a pokud chceš mejlík, tak tu xyzž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:26
- Nahlásit
brut
ty ponožky jsou naprosto gůůůtovní a k tomu seženeme krásné růžovoučké tepláčky, bych řekla, že bude mít velkou radost
Si ji docela predstavuju v ty soupravicce, co se ji tu uz sesla. Teplasky, ponostisky, jeste neco na kedlubnu, aby ji nebyla ziminka..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:33
- Nahlásit
brut
Odesláno, je to jen nápad
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:34
- Nahlásit
Fifi
Si ji docela predstavuju v ty soupravicce, co se ji tu uz sesla. Teplasky, ponostisky, jeste neco na kedlubnu, aby ji nebyla ziminka..
ta je bombastická a moc by jí slušela
kachna_
jdu juknout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:38 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
kachna_
zatím nic nedošlo píšu ještě jednou mejlík .....
zkus to prosím poslat znovu
Došláááá, sovááá došláááá a letěla obratem zpět
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:48
- Nahlásit
brut
uuuuuž?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:49
- Nahlásit
brut
dítě ti vzkazuje, že teď ještě nic nepotřebuješ, prý až po 5 měsících a i to nemusíš mít potvrzené, ale jen psané vlastní rukou ( jméno firmy, datum a pokud možno jméno s kým jsi jednala, telefon)
vzkaž dítěti, že jí moc děkuju, ušetřila mě starostí
Ale rakve jí za to fakt nenapeču, to by byl Danajskej dar
huš vím, co dáme Ešusce k vánocům, narozeninám a dalším oslavám ..... ty ponožky jsou naprosto gůůůtovní a k tomu seženeme krásné růžovoučké tepláčky, bych řekla, že bude mít velkou radost
Přispěju, přihoď mě na seznam!!!!
si měla dát vědííít
mě ňák nenapadlo, že bys chtěla jít
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:55
- Nahlásit
Kompletní výbavička pro Ešusku:
A pro Ešusa:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
inu
Fifi
ste tak pitomý jo že sem si málem cinkla do trikotu
eště sežeňte rrrrrrrrrrrůžovýho Ešusa a je vymalováááno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:00
- Nahlásit
inu
vzkaž dítěti, že jí moc děkuju, ušetřila mě starostí
nemáš vůbec zač a pokud budeš něco zase potřebovat, tak se máš ozvat
Ale rakve jí za to fakt nenapeču, to by byl Danajskej dar
to jo, prý jí stačí, to co peču já a prý je to naštěstí alespoň k jídlu
ok, to bude mít velkou radost, až zjistí, že bude mít komplet obleček
mě ňák nenapadlo, že bys chtěla jít
to nevadí , šak prý to nebylo naposled
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:02
- Nahlásit
brut
inu
ok, to bude mít velkou radost, až zjistí, že bude mít komplet obleček
se mnou můžete samo počítat taky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:02
- Nahlásit
inu
to je fakt komplet výbavička
Se mi nejvíc líběj ty botky, by jí alespoň nebolely hnáty...tak k fuseklím a tepláčkám musíme pořídit i ty
|